sauber1 14.08.06, 20:35 niech mi ktoś powie jak zlikwidować to forum, tu nic się nie dzieje co to wymarła wieś i okolice, nie dowiary, archiwum X, kto tu zabrania pisać??? Chodżcie do Ludzi do Nas do Osięcin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jodiee Re: Jak zamknąć to forum 16.08.06, 16:11 reklama na całego he he - nie masz co zachecać do pisania, czytania forum Osiecin, bo tutaj mało kto "wchodzi". A to forum jest marną podróbą poprzedniego, które już dawno zostało zamknięte... (a zamknąc moze chyba tylko załozyciel) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Jak zamknąć to forum 05.11.07, 13:31 jodiee napisała: > reklama na całego he he - nie masz co zachecać do pisania, czytania > forum Osiecin, bo tutaj mało kto "wchodzi". A to forum jest marną > podróbą poprzedniego, które już dawno zostało zamknięte... "Nic tak nie obnaża ludzkiego charakteru, jak obrażanie się z powodu żartu" - Lichtenberg Georg Christoph Odpowiedz Link Zgłoś
misiek4321 Re: Jak zamknąć to forum 17.08.06, 00:18 suber może ciebie zamknąc. Jutro wpadniemy z ekipa to cię zamkniemy na pare... LAT :) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Jak zamknąć to forum 17.08.06, 00:40 misiek4321 napisał: > suber może ciebie zamknąc. Jutro wpadniemy z ekipa to cię zamkniemy na pare... > LAT :) Misiek ugryzł Cię kiedy bąk w ucho?? szafą się zastaw albo weż ze trzy pęczki tych śmiesznych kolesiów i sobie ty wiesz co??? Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Jak zamknąć to forum 29.03.07, 09:56 sauber1 napisał: > niech mi ktoś powie jak zlikwidować to forum, tu nic się nie dzieje co to > wymarła wieś i okolice, nie dowiary, archiwum X, kto tu zabrania pisać??? Wszedłem tu kiedyś, może pomyłkowo, w przekonaniu że dobrego coś dają, chyba jednak pomyliłem się ździebko, nawet dobrego słowa, a szkoda??? ale też trochę i drgnęło przebudziło ludzi z marazmu, daje sie już zauważyć kilku inteligentniejszych, ale nadal nie ma w kogo, nie ma komu pisać, może jest tak źle, że nie ma o czym, ktoś tak ładne już zaczął o dzwonnicy, ucieszyłem się że taka jedność społeczeństwa w osiągnięciu celu, było też o jeziorku, o tym że ludzie bardziej życzliwi i co dalej ??? Odpowiedz Link Zgłoś
rekin_2 Re: Jak zamknąć to forum 29.08.07, 12:45 skoro wszedles tu kiedys pomylkowo to jak najszybciej wyjdz, bo az sie niedobrze robi jak sie czyta te twoje smety. moze dlatego u nas jest tak smuto. ty pewnie w osiecinach nie masz kolegow. kto by wytrzymal siedzac z takim palantem i wysluchiwal jego gadania Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Jak zamknąć to forum 29.08.07, 21:21 rekin_2 napisał: > ... moze dlatego u nas jest tak smuto. ... Jak jesteś taki mundry to napisz coś od siebie smutasie, a jak nie możesz wytrzymać to puść wodze fantazji i bardzo proszę... pokaż klasę Odpowiedz Link Zgłoś
janik11 Re: Jak zamknąć to forum 30.08.07, 21:58 Jesli to bydle jest z Osięcin to współczuję brak słów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Jak zamknąć to forum 30.08.07, 22:46 janik11 napisał: > Jesli to bydle jest z Osięcin to współczuję brak słów!!! Nie ma większego znaczenia, skąd jest człowiek , ważne by nim był!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 A gdzie janik11 nam się zapodział??? 23.01.08, 11:21 Tak się mundrowoł zawszdyk i co do wojska go wzieni, czy cós??? Odpowiedz Link Zgłoś