skippy2001 11.10.06, 20:10 Batorski u Zaleskiego. To ważna wiadomość dla żużlowych kibiców. Rozłożył klub,teraz rozłoży miasto. Zajebiście Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staszekk1 nie można tylko krytykować, ale trzeba działać 12.10.06, 08:12 Chcielibyśmy wrzucić do lokalnej polityki trochę świeżej krwi - mówi 27-letni Zbigniew Rasielewski, kandydat do rady miasta z listy PiS. - Mamy dynamizm, siłę przebicia i świeże spojrzenie. Oraz, czego często się nam odmawia, wiedzę. - Jeśli chce się mieć na coś wpływ, to nie można tylko krytykować, ale trzeba działać - uzasadnia strat w wyborach Michał Jakubaszek, wkrótce magister prawa, szef toruńskiego PiS. I to mi sie podoba. To PIS jako pierwszy wyniosl problem nie wlaczania okolicznych osiedli od 40-50 lat. Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
passa Re: nie można tylko krytykować, ale trzeba działa 12.10.06, 11:31 To ma byc wiedza o Toruniu(...)? Tak to Oni wiedzą jak " wyrzucić w systemie demokratycznym"( polega na arytmetyce -czytaj dodawaniu i odejmowaniu!!!)z orbity wpływu na Partię( moja od poczatku-od 1990 r)i Jej ręgosłup ideowy-najbardziej zasłużonego z kręgu Solidarnosciowego-A. Meżydłę i kilku Jego bliskich(...). "Pożyjom i uwidim" rzekł ślepy do głuchego(...). Ano- " pazyjom"(...) Odpowiedz Link Zgłoś
astronauta6 Nowi ludzie w samorządowej polityce 12.10.06, 12:16 Brawo Maurycy! Najwyższy czas, żeby do polityki włączyli się porządni ludzie, którzy potrafią i lubią coś robić z pasją. Najlepszego! Karol (od 14 lat z Bydgoszczy) Odpowiedz Link Zgłoś
donk1 Re: Nowi ludzie w samorządowej polityce 12.10.06, 15:46 Właśnie, właśnie Batorski nie potarafi sobie dać rady z klubem więc pasuje do rządzenia miastem jak świni siodło.Zaleski się pogrąża.Nawet nie mam do Zaleskiego pretensji o most drogowy bo w polskich warunkach 4lata to za mało na taką inwestycję, ale największa lipa Zaleskiego to nie wybudowanie ani jednego parkingu podziemnego w obrębie starówki.4 lata minęły i ani parkingów widu ani słychu.Starówka nam pięknieje ale niektóre ulice zostają wyłączane z ruchu, więc te parkingi to mus, widać jak turyści i sami mieszkańcy kołują wężykiem po starówce w poszukiwaniu miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
mack2006 Nowi ludzie w samorządowej polityce 13.10.06, 19:24 Poczekajmy na ogłoszenie wszystkich nazwisk. Mam nadzieję, ze młodych ludzi będzie więcej! I na nim powinniśmy postawić! Obecna Rada Miasta Torunia, to głównie osoby od wielu lat grzejące w niej stołki. Podziękujmy im już za lenistwo! Faktycznie postawmy na młodych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
passa Re: Nowi ludzie w samorządowej polityce 17.10.06, 16:52 W takim razie co powiesz o tej opinii(...)??? >>forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=34371399&a=34407109 Odpowiedz Link Zgłoś