Gość: Megunia IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 14.02.04, 18:45 Jakie błyszczyki polecacie? Ja miałam ostatnio z Avonu arbuzowy, był świetny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karla71 Re: BŁYSZCZYKI 14.02.04, 21:25 A który dokładnie z Lauder'a? Taki w słoiczku czy z gąbeczką ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: BŁYSZCZYKI IP: *.chello.pl 14.02.04, 19:07 Błyszczyki Isadory są świetne,bardzo dobry jest też Lipglide Revlona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: BŁYSZCZYKI IP: *.tkb.net.pl 14.02.04, 20:20 Polecam Glam shine L`oreala.Chociaz przez niektórych jest krytykowany, mi odpowiada. Nie jest co prawda zbyt trwały, ale nie spotkałam sie jeszcze z trwałym błyszczkiem ( to przecież nie pomadka ). Kolory są śliczne ( mam nr 05 mercury crystal), usta soczyste, pełne, mienią się drobinkami. Efekt spektakularny. Mam również whater shine diamonds Meybellin i jest o wiele gorszy, bardziej matowy i nie tak się mieni jak loreal, a trwałość też nie jest najwyższa Odpowiedz Link Zgłoś
olesiam Re: BŁYSZCZYKI 14.02.04, 23:30 Ja lubię Lancome (te owocowe w tubkach), nie w sposób je szybko zużyć jak np.Shiseido Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: primcia Re: BŁYSZCZYKI IP: *.chello.pl 15.02.04, 10:51 Inglot Fruits in Ice - delikatne kolory, nawilzanie, zapachy... I nawet mi nie przeszkadza nakladanie palcem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: BŁYSZCZYKI IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.04, 15:03 fruity jelly maybelline 3D Bourjois mogłabym polecic jeszcze parę innych SUPER, gdyby jacyś idioci zarządzający pewnymi firmami kosmetycznymi nie zadecydowali o zaprzestaniu ich produkcji! :( Odpowiedz Link Zgłoś
magitek Re: BŁYSZCZYKI 15.02.04, 17:59 Heh... Polecam te szczególnie "lepkie"..np. Burjois... albo L'Oreala z drobinkami... świetny efekt, długo na ustach, optycznie zwiększają usteczka... Błyszczyki w podełeczkach z Body Shopu są też rewelacyjne... !!! Chyba wszystkie powyżej 30 zł, sa zadawalajace :) Odpowiedz Link Zgłoś