Dodaj do ulubionych

a co byście powiedziały na wieczorne piwko?????

12.10.06, 14:58
np. w przyszły weekend?????
Obserwuj wątek
    • natalya20 Re: a co byście powiedziały na wieczorne piwko??? 12.10.06, 15:50
      jak w przyszly to ja na pewno taaak!!!
    • jusiadyk Re: a co byście powiedziały na wieczorne piwko??? 12.10.06, 21:18
      Jeszcze nie wiem czy nie wyjad, wszystko przemawia "za" a tylko koncert Doroty
      Miskiewicz "przeciw"
      • mama_idalki Re: a co byście powiedziały na wieczorne piwko??? 12.10.06, 23:22
        Justyna- po Dorotce możemy się umawiać :)
      • luca28 Re: a co byście powiedziały na wieczorne piwko??? 13.10.06, 09:03
        zapomniałam o koncercie ja też tam chce sie wybrac. Jusiadyk kupiłaś może
        bilety????
    • andzina Re: a co byście powiedziały na wieczorne piwko??? 12.10.06, 22:11
      ja też raczej odpadam - w sobotę jadę do kumpeli do solca (tak, właśnie na piwo
      a raczej wino, małż mnie zawiezie :) jestem już umówiona od dawna - szkoda, bo
      chętnie bym się z Wami spotkała :(
      • ksantypa77 Re: a co byście powiedziały na wieczorne piwko??? 13.10.06, 07:56
        Fuj! Ja odpadam, bo do teraz głowa mnie boli po wczorajszym piwie, a w przyszły
        weekend idę do siostry na urodziny, więc się nie rozdwoję, a szkoda :(((
    • andzina Re: a co byście powiedziały na wieczorne piwko??? 13.10.06, 22:07
      Zaraz zaraz - w przyszły tzn: 21-22.X? mam zjazd, ale to nie przeszkadza w 1
      piwku wieczorem dla odstresowania, nie? tylko napiszcie o kór weekend chodzi bo
      koncert DM to właśnie 21... jestem skonfudowana :~
    • luca28 Re: a co byście powiedziały na wieczorne piwko??? 18.10.06, 11:29
      no niestety nie mogę w ten weekend, wypadły sprawy wyjazdowe:(((((

a tak na przyszłość to mam pomysł abyscie napisały której kiedy nie pasuje to
      wtedy zgramy sobie termin spotkania.
      • natalya20 Re: a co byście powiedziały na wieczorne piwko??? 18.10.06, 12:05
        jezeli chodzi o wieczorne piwko to mi pasuje wlasciwie kazdy weekend w
        szczegolnosci te w ktore mam zjazd, czyli np teraz
    • andzina Re: a co byście powiedziały na wieczorne piwko??? 18.10.06, 16:44
      ja właśnie jak mam zjazdy to odpadam... czyli w ten weekend i co dwa tygodnie
      (następny to 4-5.XI), ale jeśli umówicie się a ja będe miec zjazd to wpadnę
      choc na chwilkę, na bezalkoholwe ;)
    • luca28 w ten weekend mi pasuje a wam???? 25.10.06, 15:55
      dziś to chyba ostatni dzwonek aby sie umówić na weekend
      • andzina Re: w ten weekend mi pasuje a wam???? 25.10.06, 18:02
        No i co? lipa - mały chory, właśnie poję go herbatką z sokiem z czarnej
        porzeczki, jutro z rana do doktora, bo ta żaba bardzo chora... mam nadzieję, że
        nie bardzo, ale weekendowe piwko odpada, a szkoa bo powoli jesienna chandra
        mnie chwyta więc przydałoby się, oj przydało...
        • jusiadyk Re: w ten weekend mi pasuje a wam???? 26.10.06, 09:09
          Ja pasuję, za dużo chorób i za dużo pracy.
          • natalya20 Re: w ten weekend mi pasuje a wam???? 26.10.06, 09:31
            mi ten weekend tez odpada ale nastepny chetnie:)
            • luca28 w takim razie 26.10.06, 11:50
              skoro nikomu nie pasuje to ja oficjalnie oświadczam, że sie obrażam i już
              więcej nie będe zakładała wątków pt. "spotkanie"

i dodatkowo to

<foch> i <dąs>

;)
              • jusiadyk Re: w takim razie 27.10.06, 00:32
                A ja dla Lucyny "buzi"
              • mama_idalki Re: w takim razie 28.10.06, 15:18
                No co Ty??
                Ja się boję zakładać takie wątki, bo boję się zostać olana, więc możesz zostać
                etatową forumową pomysłodawczynią spotkań :)
                • luca28 Re: w takim razie 30.10.06, 11:58
                  no cóż chyba już jestem etetową posysłodawczynią spotkań tylko co z tego skoro
                  ostatnio te spotkania nie wychodzą niestety

i oświadczam, że nadal <foch> obowiązuje ;)

coś sie słabo staracie koleżanki
    • mama_idalki UWAGA!UWAGA! WAŻNY KOMUNIKAT!! 04.11.06, 01:01
      Andzina na pewno się podepnie :P
      Trzeba oblać nasze osiemnastki! Niedługo Adwent- pewnie niektóre nie będą już
      wtedy balować, więc mamy czas do końca listopada. Czekam na propozycje terminu i
      oficjalnie otwieram listę :)
      • agnwil Re: UWAGA!UWAGA! WAŻNY KOMUNIKAT!! 04.11.06, 12:57
        no ja bardzo chętnie bym was wszystkie poznała :)
      • andzina Re: UWAGA!UWAGA! WAŻNY KOMUNIKAT!! 04.11.06, 14:36
        Podpinam się :)

Proponuję sobotę 11 listopada, z popołudnia lub z wieczora, ewentualnie (ale
        bardzo, bardzo ewentualnie) piątek 10 z wieczora. Ale wolę sobotę. No i mam
        nadzieję, że zobaczę las rąk podniesionych w górę w celu zgłoszenia udziału!
        Otóż powiem więcej - obie z Kasią zgłosimy focha i dąsa jeśli ktoś nie zechce
        oblać naszych osiemnastych urodzin!!! Myślę, żeby tym razem jednak małżów w
        domu zostawić, coby można spokojnie potańczyć.
        Co do daty, to oczywiście wstępna propozycja, jeśli nie pasuje większości to
        zmienimy. Co do miejsca - w eljazzie świetnie się tańczyło (Shakira ;), ale na
        pogaduchy lepsze pięterko w kredensie - zdecydujmy na co się nastawiamy. A może
        jeszcze co innego?
        • natalya20 Re: UWAGA!UWAGA! WAŻNY KOMUNIKAT!! 04.11.06, 18:36
          ja sie zglaszam!!!!
          • jusiadyk Re: UWAGA!UWAGA! WAŻNY KOMUNIKAT!! 05.11.06, 00:25
            miejsce faktycznie albo eljazz albo nawet większy zapał wykazuję do kredensu bo
            osobiście większą mam ochotę na rozmowe niż tańczenie obecnie. co do terminu -
            niby teoretycznie pasuje ale nie mogę dac 100% w tej chwili. Co do zostawienia
            mężów w domu - moja pełna akceptacja dla pomysłu Andziny. Andzina - jakbym
            mogła to bym głosowała na Ciebie w najbliższych wyborach!
        • wieloszka Re: UWAGA!UWAGA! WAŻNY KOMUNIKAT!! 05.11.06, 09:30
          bardzo proszę o szybki ustalenie terminu co bym mogła pertraktować wychodne:)
          przyznam że wolałabym piątek, ale sobota może też da sie zorganizować, w oba
          dni mogłabym pojawić się ok 21 dopiero czy tak może być? no i wyjaśnijcie o
          sochodzi z tymi 18kami, któa taka młoda?:)
          • natalya20 Re: UWAGA!UWAGA! WAŻNY KOMUNIKAT!! 05.11.06, 11:32
            my wszystkie 18 mamy:)
            • wieloszka Re: UWAGA!UWAGA! WAŻNY KOMUNIKAT!! 05.11.06, 12:39
              aaaa no to rozumiem że moją 18tkę też opijemy:P
              • andzina Re: UWAGA!UWAGA! WAŻNY KOMUNIKAT!! 05.11.06, 16:40
                Wszystkie osiemnastki będziemy opijać - nawet te nieco "przetermninowane" - jak
                w moim przypadku ;)
                A Luca? Loola? Koka? co z Wami dziewczyny? Keiti? Julka? Mamami? A reszta?
                Zróbmy numer i pobijmy rekord! Jak będzie coś bliżej to trzebaby o jakiej
                rezerwacji pomyśleć?
                Zgłaszamy się :)
                • mama_idalki Re: UWAGA!UWAGA! WAŻNY KOMUNIKAT!! 05.11.06, 18:34
                  Wpadłam dzisiaj na Mamami w Tesco :) Jutro Ona świętuje urodziny. :)
                  • mamami5 Re: UWAGA!UWAGA! WAŻNY KOMUNIKAT!! 05.11.06, 22:21
                    No, właśnie, spotkałyśmy się z Kasią w Tesco, idę sobie - a raczej buszuję w
                    zabawkach dla mojego małoletniego, a tu patrzę Kasia biegnie, nie widząc mnie,
                    no to jak nie ryknę-Kasia!!!No i pogadałysmy chwilkę.Ja sie też zapisuję na
                    obelewanie osiemnastki, o Bosh jakże przeterminowanej!!!Wpadam w
                    deprechę!RAtunku!Help!Coraz bardziej nie lubię urodzin, jestem już babą w
                    średnim wieku. Planowalismy wyjazd, ale zchyba zrezygniuję na rzecz
                    spotkania.Pozdrawiam Monika
                  • mamami5 Re: UWAGA!UWAGA! WAŻNY KOMUNIKAT!! 05.11.06, 22:21
                    Bardzooooooooo chciałabym być!Zapomniałam tego dodać:-)
                • luca28 Re: UWAGA!UWAGA! WAŻNY KOMUNIKAT!! 06.11.06, 08:38
                  no nareszczie ktoś zaproponował spotkanie, mi termin jak najbasrdziej pasuje,
                  ze wzgledu na wybory nigdzie nie wyjeżdzamy, zgłaszam sie na spotkanie i już
                  sobie rezrwuje termin a małżowi ogłoszę że też ma plany na weekend (hahahaha)

choć ja bym wolała w sobotę bo w piątek leci władca pierścieni w TVN
                  • andzina Re: UWAGA!UWAGA! WAŻNY KOMUNIKAT!! 06.11.06, 09:26
                    No dziewczyny! Wiedziałam, że można na Was liczyć! Za sobotą chyba większość,
                    ale poczekajmy jeszcze kilka postów. Obym się tylko wykurowała do soboty :(
                    katar mam paskudny i w ogóle a nawet pochorować nie mogę, bo małż też chory i
                    kto będzie się nim zajmował. :/
                    • natalya20 Re: UWAGA!UWAGA! WAŻNY KOMUNIKAT!! 06.11.06, 10:47
                      luca wladce pierscieni mam na dvd chyba wszystkie czesci:) wogole mam cala
                      skrzynie filmow wiec chetnie z kims sie powymieniam:)
                      • luca28 Re: UWAGA!UWAGA! WAŻNY KOMUNIKAT!! 06.11.06, 10:51
                        super to napisz mi rozpiskę co masz, ja ci prześlę swoją i możemy sie
                        wymieniać, skrzynki filmów to nie mam ale pełna szuflada sie uzbierała.
                        • andzina Re: UWAGA!UWAGA! WAŻNY KOMUNIKAT!! 06.11.06, 12:45
                          Dziewczyny
                          zróbcie z tego osobny wątek to i ja się podepnę - od kilku lat szukam filmu
                          Dziewczyna z Alabamy - film, jak film, ale ten Josh Lucas... no i mam kilka,
                          które chętnie wymienię
    • jusiadyk Re: a co byście powiedziały na wieczorne piwko??? 07.11.06, 21:49
      podnoszę bo aktualne. Lula dała mi dziś znać, że trochę jeszcze chora do soboty
      ma zamiar wyzdrowieć i zjawić się.
      • luca28 Re: a co byście powiedziały na wieczorne piwko??? 08.11.06, 08:12
        ok czyli trzeba ustalić szczegóły

Sobota, Klub Kredens godzina np. 20 lub troche późniejsza. Wszystkim pasuje????
        Jeśli tak to moge zadzwonić i zarezerwować górę tam gdzie ostatnio siedziałyśmy.
        • andzina Re: a co byście powiedziały na wieczorne piwko??? 08.11.06, 09:15
          Mi pasuje, tylko można by zwołać zbiórkę dla tych, którzy nas nie znają np.
          punkt 20 przed wejściem do kredensu? Jakiś znak rozpoznawczy? Torebka Jusiadyk?
          Tylko może określmy ilość sztuk coby stolik odpowiednio duży zamówić. Ja będę
          na mur beton, chyba, że kataklizm jakiś nastąpi.
          • jusiadyk Re: a co byście powiedziały na wieczorne piwko??? 08.11.06, 11:41
            To ja szukam torebki ale pewnie ją znajdę: dla niewtajemniczonych: będę mieć
            małą, prostokątną, słomianą torebkę z czerwonymi koralikami.
            • natalya20 Re: a co byście powiedziały na wieczorne piwko??? 08.11.06, 12:10
              mi sie moze uda na chwile wyrwac jak uspie malego, bo w ten weekend nie mam
              zjazdu, za to jak mam zjazdy to mam luzik bo maly jest u mamy, w kazdym razie
              postaram sie!!!!!!!.........wlasnie jak to napisalam przypomnialam sobie ze
              najprawdopodobniej bede sama w soboet...wiec ja proponuje spotkanie u mnie w
              domu:)
      • mamami5 Re: a co byście powiedziały na wieczorne piwko??? 08.11.06, 21:06
        Hej, ja będę chwilę później, tj. najszybciej po 21ej bo muszę uśpić ssaka,
        niestety małżowi to nie wyjdzie.Nie byłam nigdy w Kredensie, jest to na Długiej
        ,tak?
        • jusiadyk Re: a co byście powiedziały na wieczorne piwko??? 08.11.06, 21:11
          Czyli dla porządku: luca rezerwuj stolik w kredensie jak najwyżej się da, żeby
          było na tyle cicho, żeby móc pogadać. Doliczyłam się 7-8 osób o ile zmobilizują
          się angwil i wieloszka. No i mama kasia idalki co zamilkła co mam nadzieję nie
          oznacza dezercji.
          • mama_idalki Re: a co byście powiedziały na wieczorne piwko??? 08.11.06, 22:36
            Ja? Dezerteruję? No chyba mnie Justyna nie znasz.. ;) Imprez i różańca nigdy nie
            odmawiam!
          • jullka04 Re: a co byście powiedziały na wieczorne piwko??? 08.11.06, 22:41
            hej! Widzę, że coś się kroi w sprawie spotkania. Jeszcze za wcześnie, żebym
            dała znać, bo weekend z różnych powodów pod znakiem zapytania, ale będę śledzić
            wątek. Oj przydałoby mi się spotkanko, bo już dawno nie wychodziłam do ludzi.
      • agnwil Re: a co byście powiedziały na wieczorne piwko??? 08.11.06, 22:50
        przykro mi...
        chciałabym was bardzo poznać.. ale w niedziele mam chrzciny...
        mam nadzieje ze nastepnym razem sie spotkamy..
        pozdrawiam
        • andzina Re: a co byście powiedziały na wieczorne piwko??? 09.11.06, 09:32
          hmmm, zdaje się, że spotykamy się w sobotę? to do niedzielnych chrzcin zdążysz
          odespać :) żartuję, ale może uda Ci się wpaść choć na godzinkę? na mały soczek
          (z małym piwkiem)?
          Dziewczyny - głównie te co nas nie znają - podaję swój numer kómórki (a co tam,
          najwyżej będą do mnie maniaki netowe wydzwaniać) jeśli któraś się spóźni, lub
          wpadnie z nienacka to nie wstydzić się, dzwonić i pytać gdzie siedzimy i jak
          wyglądamy - 603953253.
          Acha, chciałam tylko nadmienić, że nasze spotkania zawsze są bardzo sympatyczne
          i chyba jeszcze nikt nie żałował, że na takowe wpadł, prawda?
          • koka04 Re: a co byście powiedziały na wieczorne piwko??? 09.11.06, 14:39
            Mi też się chyba uda wyrwać. Swoją drogą dobrze byłoby się trochę odprężyć i
            spotkać w miłym towarzystwie :)
    • luca28 dokonałam rezerwacji 09.11.06, 14:45
      na sobotę, godzina 20, stolik 6 osobowy niestety większych już nie było, jakoś
      sie upchniemy, najwyżej komuś sie zwędzi krzesło, albo każda przyjdzie ze
      swoim ;)DDD
      nie jest na samej górze ale zobaczymy może będzie można sie przenieść.

Rezerwacja jest na moje imię
      • kaya77 Re: dokonałam rezerwacji 09.11.06, 15:22
        dopiero dzis weszłam na forum a tu niespodzianka- spotkanie. zgłaszam swoja
        kandydaturę! z tego co zrozumiałam to sobota, godzina 20, kredens. ale który?
        ten na chodka czy ten na długiej? dołączę dopiero ok 21. -22 bo małż dopiero o
        tej porze przejmie Małego. Jutro nie bede miała dostępu do netu ani w sobotę,
        więc w razie czego prosze o kontakt na tel kom. Do zobaczenia!
        • luca28 Re: dokonałam rezerwacji 09.11.06, 15:38
          na długiej a właścicie to na Zbożowym Rynku (czy jak to tam zwał:)
          • kaya77 Re: dokonałam rezerwacji 09.11.06, 16:23
            dzieki. w razie czego prosze o sms na kom, bo do netu dostęp mi sie juz kończy
            jestem w sobote miedzy 21 a 22
      • loola74 Re: dokonałam rezerwacji 09.11.06, 19:34
        Ja jak juz Jusia wspomniala najprawdopodobniej dotrę.
        Fajnie ze w Kredensie, szkoda ze nie na ostatnim pietrze ;)))

• mamami5 Re: dokonałam rezerwacji 09.11.06, 21:13
        Mam zapalenie spojówek, od kilku dni mnie bolaly oczy, czerwienily sie itd.A że
        jestem kret i nosze soczewki to sie potęgowało. No i nie wiem co ze spotkaniem,
        tzn. jak będę cos widzialłana oczy to przyjdę, to jest zapalenie alergizczne
        +przemęczenie a nie jakieś bakteryjne na szczęście.Tylko obiecajcie ze jak nie
        będę nic widziała to rykniecie na pół sali "tu jestesmy" oki?Ni i gdzie
        dokładnie ten Kredenes?Cobym sie nie błąkała.Uprę sie i rpzyjde bo ostatnio
        syneczek mi nie pozwolił-czwórki mu wychodziły, teraz tez ryczy po nocach bo mu
        idą trójki-zawsze coś, niech mu te piekielne kły powychodzą bo matka nie może
        nigdzie wyjść!pozdrawiam Monia
        • katarynka_s Re: dokonałam rezerwacji 09.11.06, 21:32
          Hej, hej po długiej przerwie. Od czerwca wpadłam w wir pracy zawodowej i coś
          czasu na internetowe rozrywki zabrakło, ale czas zacząć nadrabiać.
          Widzę że w sobotę szykuje się spotkanie, jak dobrze wynegocjuje wychodne to
          chętnie wpadnę. Pozdrowionka
          • loola74 !!!!!!!!!!!! Katarynka !!!!!!!!!!!!! 11.11.06, 15:58
            Katarynka! w koncu sie znalazłaś! :)))))))))))
      • andzina Re: dokonałam rezerwacji 09.11.06, 22:54
        Szkoda, że taki mały stolik tylko mieli, bo widzę, że szykuje się rekord... ale
        nie będę zapeszać :) a jakby nas było dużo zawsze można zmienić lokal. albo
        będziemy się zmieniać - część będzie na parkiecie a część przy stoliku - grunt
        to dobra organizacja! ale się cieszę na to spotkanie :))))
        • ksantypa77 Re: dokonałam rezerwacji 10.11.06, 08:18
          Ja odpadam, tyram też w sobotę do południa, bo mam zastępstwo za koleżankę, a w
          domu chory małż, sajgon, ale kto nie pracuje ma porządek. I jakieś pranko,
          mycie podłóg i innych brudnych powierzchni, okna się uśmiechają, a na pomoc
          małża w tej sytuacj nie mam co liczyć. I dzieckiem trzeba się zająć, jakieś
          wierszyki i przygotowanie do zdania egzamu z Małego katechizmu... mogłabym tak
          wymieniać do jutra. Ale lubię taki brak czasu - wtedy nie ma się zmiłuj i
          trzeba z wszystkim zdążyć. Książkę trzebaby jakąś poczytać! Ktoś kiedyś
          powiedział, że jak masz za mało czasu, to znajdź sobie jakieś dodatkowe
          zajęcie, wtedy docenisz, jak miałaś dobrze!!! Bawcie się dobrze.
          • luca28 Re: dokonałam rezerwacji 10.11.06, 08:24
            Basia a te podłogi to bedziesz myć w nocy??????? Okna również?????
            W nocy dziecko pójdzie spać, małż też, katechizm przełożysz na niedzielę i
            przychodź
            • ksantypa77 Re: dokonałam rezerwacji 11.11.06, 09:36
              No chyba w nocy będę okna myć, bo tyram do 18:(((
      • martha_s Re: dokonałam rezerwacji 10.11.06, 12:45
        postaram się dotrzeć ale najwcześniej będę na 21

do zobaczenia

Marta
        • natalya20 Re: dokonałam rezerwacji 10.11.06, 13:57
          buu ja najprawdopodobniej nie bede:( bede siedziec sama z malym w domu...ale
          nic kupie sobie kubel lodow i wlacze jakies tandetne romansidlo...a wy w tym
          czasie bedziecie podrywac mlodych chlopcow:P
          • wieloszka Re: dokonałam rezerwacji 10.11.06, 20:54
            chyba mam pecha:( w tą sobotę ma urodziny mój syn chrzestny, nie wypada mi nie
            iść:/ szkoda słów...bawcie się dobrze, mam nadzieję że w końcu się zgramy:)
            • mama_idalki Re: dokonałam rezerwacji 10.11.06, 21:56
              Wieloszka, ale do której będą te urodziny? Przecież my się nie zmyjemy o 23,
              więc przychodź!!!
    • jusiadyk Re: a co byście powiedziały na wieczorne piwko??? 10.11.06, 21:50
      Ja proponuję, że jeśli nie pobijemy rekordu przez takie wypisywanie sie panien
      z listy, to od następnego razu nieobecność uzasadniana czymkolwiek mniej
      istotnym niż własny poród będzie karana. Hę?
      • wieloszka Re: a co byście powiedziały na wieczorne piwko??? 10.11.06, 21:55
        jusiadyk napisała:

> Ja proponuję, że jeśli nie pobijemy rekordu przez takie wypisywanie sie
        panien
        > z listy, to od następnego razu nieobecność uzasadniana czymkolwiek mniej
        > istotnym niż własny poród będzie karana. Hę?

kara: karne dwa piwa:D
        • andzina Re: a co byście powiedziały na wieczorne piwko??? 10.11.06, 22:51
          Noooo, moje drogie, bo zaczniemy z Kasią sobie to osobiście poczytywać >:| (to
          są gniewne oczy ;) ja to pal licho, ale Modelatorce nie radzę się narażać...
          Zdrówko nasze podupadnie, jeśli osiemnastek nie opijemy!
          A na serio, podałam numer komórki, postaram się mieć na wierzchu, coby słyszeć
          (chyba, że w tan pójdę :), więc jakbyście nie dotarły na 20, ale miały okazję
          wpaść choć na małą godzinkę później to dzwońcie i pytajcie gdzie my.
          A co do karniaków, to ja już po przedostatnim spotkaniu napomykałam, że by się
          przydały, a teraz mam nowy pomysł - kto nie dotrze bez poważnego powodu - co
          dzień musi co najmniej 5 nowych wątków napisać, a na co najmniej 5
          odpowiedzieć. Ale będzie ruch na forum :)))
          • jullka04 Re: a co byście powiedziały na wieczorne piwko??? 11.11.06, 17:03
            Ja nie przyjdę, ale Wam zyczę miłej zabawy:)Używajcie, póki czas!!
            • natalya20 Re: a co byście powiedziały na wieczorne piwko??? 11.11.06, 20:43
              buuu ja sie zaraz rozplacze bo nie moge byc dzisiaj z wami:(
    • andzina Pierwsze sprawozdanie :) 12.11.06, 01:19
      Melduję, że spotkanie się odbyło, powiem więcej - trwa nadal, ja z
      powodu "awarii" opiekunki musiałam przemiłe towarzystwo opuścić, co obiecuję
      nadrobić następnym razem. Podaję obecność w kolejności takiej, jak mi do
      zawianej głowy przychodzi:
      Luca
      Katarynka
      Kaja
      Jusiadyk
      Koka
      Loola
      Martha
      Mama Idalki
      oraz niżej/wyżej podpisana.

Tańce byli (ciasno i duszno ale jakoś się dało) szkoda, że klub nie nowoczesny -
      Shakiry nie grali, co mnie osobiście bardzo zawiodło, ale nadrobili Michaelem
      Jackosnem ;) więc dało się podreptać.
      Piwo się (o dziwo) lało tylko w gardła, a przynajmniej do mojego wyjścia nikt
      ani kropelki nie uronił.
      I, jak zawsze, było baaaaardzo miło i sympatycznie, i niech żałuje kto nie był,
      o!
      A od przeciskania się między fotelami mam sińca, nie powiem gdzie... tylko co
      ja małżowi powiem????
      • natalya20 Re: Pierwsze sprawozdanie :) 12.11.06, 07:30
        andzina powiesz ze jakis przystojny mlody chlopak cie podrywal:) mam nadzieje
        ze nastepne takie spotkanko bedzie jak ja bede miala zjazd bo wtedy na 100%
        bede mogla byc:)
        • ksantypa77 Re: Pierwsze sprawozdanie :) 12.11.06, 08:32
          Ale Wam zazdroszczę.... a Wy zazdroszczcie mojego uporu, bo tak jak Mai
          obiecałam, zrobiłam rogaliki. Wiadomo wszem i wobec, że robię wszystko w
          ilościach przemysłowych i tak też było w tym przypadku. Fura, góra, sterta mi
          wyszła! Jak macie ochotę???, to mogę podać przepis, bo sprawdzony. Nawet mi się
          udało i nie spaliłam, a do tego drożdże zadziałały:))) Pycha i te powidełka...
      • mamami5 Re: Pierwsze sprawozdanie :) 13.11.06, 21:22
        Znowu baaaaaaaardzo żałuję.Znowu mój pierworodny dał ciała, zasnął o 22ej!Ale
        sie zaczęłąm szykować do wyjścia, po półgodzinie zaczął ryczeć, poszedł do niego
        mąż i ten zrobił taką histerię ze chce mamę że szok!no i tym samym sił mi
        zabrakło, tymbardziej ze oczy miałam jak angora bo mam zapalenie spojówek...
      • loola74 Re: Pierwsze sprawozdanie :) - suplement 18.11.06, 21:07
        a ja do Andzinowego meldunku ze spotkania chciałam dodac, że bylo także pyszne
        urodzinowe ciasto!
        ale za to, mimo długich oczekiwań, nie było Grzegorza... ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka