Dodaj do ulubionych

zdrada!! !wrrrrr

31.08.05, 14:23
hej kobitki czy chciałybyście się dowiedzieć od koleżanki że mąż was zdradza?
bo ja mam duży problem. wiem że mąż mojej koleżąnki jązdradza i jak sądzęona
nic o tym nie wiem ale nie znam jej na tyle żeby swobodnie rozmawiać z nią o
tym i co powinnam zrobić zasugerować jej to? czy może zachować dla siebie???
Obserwuj wątek
    • sand_witch Re: zdrada!! !wrrrrr 31.08.05, 14:38
      Kurde. Problem nie lada. Ja to bym chyba spróbowała ją nakierować jakoś. Nie
      wprost, bo nie uwierzyłabym na jej miejscu. Ale też nie mogłabym patrzeć jak
      się męczy z tym padalcem. A to dobra koleżanka czy taka sobie znajoma?
      • bamboha Re: zdrada!! !wrrrrr 31.08.05, 14:40
        właściwie to znajoma z pracy ale widzimy się codziennie i co dzień rozmawiamy i
        ja wiem a ona nie
        • sand_witch Re: zdrada!! !wrrrrr 31.08.05, 14:48
          To jeśli tylko znajoma z pracy, to bym nie powiedziała. Prędzej czy później się
          wyda, nie bądź posłańcem takich złych wieści.
      • pekaoitp Re: zdrada!! !wrrrrr 31.08.05, 23:53
        Wiesz, ja też myślałam, że nakieruję bardzo dobrą koleżankę właśnie. Wiem, że
        mąż ją zdradza, baaa... do mnie też się ciągle przystawia. Pogadałam z nią więc
        bardzo delikatnie, ale dajac jej do zrozumienia, że on święty nie jest (facet
        ma inna babkę, z którą wśród znajomych sie raczej nie kryje, poza tym nie
        przepuści niemal żadnej)... A wiesz, co ona zrobiła? Powiedziała, że to wina
        tych wszystkich kobiet, które ciągle jej męża podrywają (a jest wedługo mnie
        obleśny), oraz powiedziała o naszej rozmowie mężowi, który mi zrobił wielką
        awanturę (ale przynajmniej przestał pchać się z łapami). Nadal wierzy mężowi,
        cała w euforii planuje drugie dziecko, narzekając na wszystkie baby, które
        tylko czatują na jej świętego męża... A kochany mężulek sypia właśnie z ich
        sąsiadką i próbuje znajomych wykorzystywać w celu alibi...
        Tak więc ja trzmałabym się z boku i dała sobie spokój.
    • mynia_pynia Re: zdrada!! !wrrrrr 31.08.05, 14:45
      Nie warto się mieszać, bo wyjdzie się na tą złą.
      • bamboha Re: zdrada!! !wrrrrr 31.08.05, 14:49
        no właśnie też tak myślę dlatego pytam co wy o tym sądzicie :)
    • amwaw Re: zdrada!! !wrrrrr 31.08.05, 15:40
      Porozmawiaj z tym mężem,że albo Ty to powiesz,albo On to zrobi.Prawdopodobnie
      wybierze opcje nr 2- będziesz miała z głowy, nie będzie na Ciebie,a Ty będziesz
      się czuła komfortowo.Jeżeli On nie powie- powiedziałabym- co Ona zrobi z tą
      informacją- jej sprawa. Dotyczy to sytuacji w której jesteś na 100% pewna,że
      gość ją zdradza.W sytuacji w której nie jesteś pewna- nie mówiłabym ani słowa.
      pozdr
      • monjan Re: zdrada!! !wrrrrr 06.09.05, 15:25
        o jaki fajny suwaczek!!
        ale do tenatu-ja bym nie mowila
    • kocio-kocio Re: zdrada!! !wrrrrr 31.08.05, 16:35
      Moim zdaniem, nie wtrącaj się.
      Zdziwiłabyś się, gdybyś wiedziała, jak wiele kobiet wie o zdradach swoich mężów
      i nic z tym nie robi.
    • veevaa Re: zdrada!! !wrrrrr 31.08.05, 17:08
      Ja bym dorwala jakos tego faceta i bym mu powiedziala, ze wiem, ze zdradza zone,
      ktora jest moja kolezanka i zeby jej lepiej o tym powiedzial, bo ona na pewno
      bedzie wolala to od niego uslyszec, niz od ciebie. nawet jesli nie znasz tego
      faceta, to sprobuj zlapac z nim kontakt...
    • g0sik Re: zdrada!! !wrrrrr 01.09.05, 12:08
      Jeśli chcesz powiedzieć to musisz mieć mocne dowody. Facet się wyprze, żona
      oczywiście uwierzy jemu (bo inaczej musiałaby przyznać że w ich małżeństwie nie
      wszystko ok) a Ty zostaniesz tą najgorszą która z zazdrości próbuje rozwalić
      cudowny związek. Znam przypadek, że facet wyparł się wszystkiego i powiedział
      że koleżanka kłamie z zemsty, bo oparł się jej nachalnym zalotom....
    • jkorszen Re: zdrada!! !wrrrrr 06.09.05, 13:54
      moze nie mow jej wprost, a lekko ja naprowadz na temat...zasugeruj...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka