Dodaj do ulubionych

rada miasta

17.10.06, 15:55
wybieramy radnych do miasta - młodych wybrać
Obserwuj wątek
    • p231 Re: rada miasta 19.10.06, 09:39
      oto wszyscy kandydaci

wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/geoPowiat.html?id=041100&type=0
      • traktorzysta3 Re: rada miasta 20.10.06, 17:14
        Przeczytałem że mamy kolejnego kandydata na burmistrza. Mam nadzieje że nasze
        misto i gmina nie przepadnie tak jak samochód....
        • sauber1 Re: rada miasta 28.10.06, 04:11
          traktorzysta3 napisał:

> Przeczytałem że mamy kolejnego kandydata na burmistrza. Mam nadzieje że nasze
          > misto i gmina nie przepadnie tak jak samochód....

Nie przepadnie jak wybierzemy na burmistrza najbardziej wykształconego
          człowieka naszego miasteczka i mam tu nadzieje że mnie posłuchacie???
          • meksykpk Re: rada miasta 29.10.06, 13:56
            Wykształcenie nie zawsze idzie w parze z roz...m, wiedzą i pracą. Wystarczy
            spytać gimnazjaliztów. Wykształcenie można zawsze kupić u najbardziej
            wykształconych....
            • sauber1 Re: rada miasta 02.11.06, 21:51
              meksykpk napisał:

> Wykształcenie nie zawsze idzie w parze z roz...m, wiedzą i pracą. Wystarczy
              > spytać gimnazjaliztów. Wykształcenie można zawsze kupić u najbardziej
              > wykształconych....

Wszystko można kupić i każdego myślę to jest kwestią kasy tylko ale też mam
              pytanie czy u Was do Rady Miasta pchają się ludziska mocno zadłużeni by
              wyciągnąć się po pospólstwa grzbietach, mając ambitne plany kolejnych
              przedsięwzięć, może to nie jest ważne ale czy na pewno???
          • batman54 Re: rada miasta 05.11.06, 13:14
            sauber1 napisał:

> traktorzysta3 napisał:
            >
            > > Przeczytałem że mamy kolejnego kandydata na burmistrza. Mam nadzieje że n
            > asze
            > > misto i gmina nie przepadnie tak jak samochód....
            >
            > Nie przepadnie jak wybierzemy na burmistrza najbardziej wykształconego
            > człowieka naszego miasteczka i mam tu nadzieje że mnie posłuchacie???
            Niech się najpierw rozliczy finansowo ze swojego bezceler, a jego wykształcenie
            jest dobre do nauczania historii, a nie do rządzenia miastem
    • 999ku99 Re: rada miasta 05.11.06, 16:41
      CZY WIECIE O CO TU CHODZI ????

• Re: Najlepsi kandydaci na Starostę
      kruszwicka 18.10.06, 20:53 + odpowiedz

Bo wybory już ustaliła blokada list przez PIS,PO,Samoobronę,Forum
      Demokratyczne ,PSL po co msają męczyć sie wyborcy i głosować a nuż przez
      pomyłkę jakiś komuch głos dostanie i namiesza
      Mamy już
      starostę Zaręba
      Vice Starostów: Pietrzak G,Gapiński H.-chce też być wójtem w Dobrem
      Przewodniczącego Rady Powiatu Gorzyckiego przy jednoczesnej fusze sekretarza
      miasta lub sekretarza powiatu
      Jak wybiorą wójtem Gapińskiego V-ce starosta pewny to Zieliński Marian
      po co głosować już władzę mamy
      Do tego wielki Słwwek Bykowski burmistrza Radziejowa
      takie taśmy mamy i już wyborcy nic nie zmienią gratulujemy blokowi

• Re: Najlepsi kandydaci na Starostę
      kruszwicka 18.10.06, 20:58 + odpowiedz

Radziejowiaki po co mamy ludzi z Osięcin, Dobrego z Piotrkowa Kuj. niech rządzą
      burmistrz o żółtych papierach z Forum Demokratycznego Michalak Wiesław w
      Piotrkowie Kuj, Sławomir Bykowski burmistrza Radziejowa strzelec do własnej
      żony,starosta Zaręba z Osięcin, Vice starości Pietrzak z Piotrkowa ,Gapiński z
      Dobrego - przecież w Radziejowie ludzi nie mamy a tych co by się do tego
      nadawali wzajemnie zwalczamy a prowincja sie cieszy cieszy z tych głupoli co
      swoich nie znaja i nie wprowsdzają tylko niszcza niszczą oj co to sie dziej co
      to sie dzieje
      • ajarl Re: rada miasta 05.11.06, 22:03
        jezeli chcecie starą nomenklture i srandardowe machlojki to wiecie kogo
        macie wybrac pisanie obrzydliwych pism na współkandydatow swiadczy o ich
        poziomie wybierzcie kogos kto nie bedziejuz musial zdobywac slawy ani rozumu
        rządząc miescieną
        • atagadt Re: rada miasta 10.11.06, 17:46
          ajarl napisał:

> jezeli chcecie starą nomenklture i srandardowe machlojki to wiecie kogo
          > macie wybrac pisanie obrzydliwych pism na współkandydatow swiadczy o ich
          > poziomie wybierzcie kogos kto nie bedziejuz musial zdobywac slawy ani rozumu
          > rządząc miescieną

Polska nie jest złym krajem i dużym w Europie tylko za wielu ludzi przypadkowych
          o NASZYCH losach decyduje, a wystarczy się przyjrzeć chętnym od najniższych
          szczebelków władzy, co to za ludzie czym się zajmują jak sobie radzą i czy
          godnie potrafią NAS reprezentować, czasu mamy już nie wiele ale myślę warto na
          takie drobiazgi zwrócić uwagę, by nie dać sobie powodów do narzekań przez
          najbliższe cztery lata
      • atagadt Re: rada miasta ??????????????? 10.11.06, 17:54
        999ku99 napisał:

> CZY WIECIE O CO TU CHODZI ????
        >
        >
        > niech rządzą burmistrz o żółtych papierach z Forum Demokratycznego Michalak
        Wiesław w Piotrkowie Kuj,

Czy to jest prawdą???Czy to możliwe by tacy ludzie zajmowali się tak poważnymi
        sprawami albo decydowali o losie innych, psychiczne zaburzenia to niebezpieczna
        sprawa i tajemnicza ale jak prawda to warto tym się zainteresować, by nie było
        nieszczęścia , choć ludziska w różny sposób potrafią kombinować by tylko mieć
        kasę i dużą nie ważne czyim kosztem, często ludzi uczciwie ciężko pracujących i
        tych co wcale nie maja dochodów
        • sauber1 Re: rada miasta ??????????????? 13.11.06, 22:09
          999ku99 napisał:

> Czy to jest prawdą???Czy to możliwe by tacy ludzie zajmowali się tak poważnymi
          > sprawami albo decydowali o losie innych, psychiczne zaburzenia to niebezpieczna
          > sprawa i tajemnicza ale jak prawda to warto tym się zainteresować, by nie było
          > nieszczęścia , choć ludziska w różny sposób potrafią kombinować by tylko mieć
          > kasę i dużą nie ważne czyim kosztem, często ludzi uczciwie ciężko pracujących
          i tych co wcale nie maja dochodów

Jednak trzeba przyznać rozsądek zwycieżył, prawie było by tak jak z Tymińskim

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka