naj30 17.10.06, 15:55 wybieramy radnych do miasta - młodych wybrać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p231 Re: rada miasta 19.10.06, 09:39 oto wszyscy kandydaci wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/geoPowiat.html?id=041100&type=0 Odpowiedz Link Zgłoś
traktorzysta3 Re: rada miasta 20.10.06, 17:14 Przeczytałem że mamy kolejnego kandydata na burmistrza. Mam nadzieje że nasze misto i gmina nie przepadnie tak jak samochód.... Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: rada miasta 28.10.06, 04:11 traktorzysta3 napisał: > Przeczytałem że mamy kolejnego kandydata na burmistrza. Mam nadzieje że nasze > misto i gmina nie przepadnie tak jak samochód.... Nie przepadnie jak wybierzemy na burmistrza najbardziej wykształconego człowieka naszego miasteczka i mam tu nadzieje że mnie posłuchacie??? Odpowiedz Link Zgłoś
meksykpk Re: rada miasta 29.10.06, 13:56 Wykształcenie nie zawsze idzie w parze z roz...m, wiedzą i pracą. Wystarczy spytać gimnazjaliztów. Wykształcenie można zawsze kupić u najbardziej wykształconych.... Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: rada miasta 02.11.06, 21:51 meksykpk napisał: > Wykształcenie nie zawsze idzie w parze z roz...m, wiedzą i pracą. Wystarczy > spytać gimnazjaliztów. Wykształcenie można zawsze kupić u najbardziej > wykształconych.... Wszystko można kupić i każdego myślę to jest kwestią kasy tylko ale też mam pytanie czy u Was do Rady Miasta pchają się ludziska mocno zadłużeni by wyciągnąć się po pospólstwa grzbietach, mając ambitne plany kolejnych przedsięwzięć, może to nie jest ważne ale czy na pewno??? Odpowiedz Link Zgłoś
batman54 Re: rada miasta 05.11.06, 13:14 sauber1 napisał: > traktorzysta3 napisał: > > > Przeczytałem że mamy kolejnego kandydata na burmistrza. Mam nadzieje że n > asze > > misto i gmina nie przepadnie tak jak samochód.... > > Nie przepadnie jak wybierzemy na burmistrza najbardziej wykształconego > człowieka naszego miasteczka i mam tu nadzieje że mnie posłuchacie??? Niech się najpierw rozliczy finansowo ze swojego bezceler, a jego wykształcenie jest dobre do nauczania historii, a nie do rządzenia miastem Odpowiedz Link Zgłoś
999ku99 Re: rada miasta 05.11.06, 16:41 CZY WIECIE O CO TU CHODZI ???? • Re: Najlepsi kandydaci na Starostę kruszwicka 18.10.06, 20:53 + odpowiedz Bo wybory już ustaliła blokada list przez PIS,PO,Samoobronę,Forum Demokratyczne ,PSL po co msają męczyć sie wyborcy i głosować a nuż przez pomyłkę jakiś komuch głos dostanie i namiesza Mamy już starostę Zaręba Vice Starostów: Pietrzak G,Gapiński H.-chce też być wójtem w Dobrem Przewodniczącego Rady Powiatu Gorzyckiego przy jednoczesnej fusze sekretarza miasta lub sekretarza powiatu Jak wybiorą wójtem Gapińskiego V-ce starosta pewny to Zieliński Marian po co głosować już władzę mamy Do tego wielki Słwwek Bykowski burmistrza Radziejowa takie taśmy mamy i już wyborcy nic nie zmienią gratulujemy blokowi • Re: Najlepsi kandydaci na Starostę kruszwicka 18.10.06, 20:58 + odpowiedz Radziejowiaki po co mamy ludzi z Osięcin, Dobrego z Piotrkowa Kuj. niech rządzą burmistrz o żółtych papierach z Forum Demokratycznego Michalak Wiesław w Piotrkowie Kuj, Sławomir Bykowski burmistrza Radziejowa strzelec do własnej żony,starosta Zaręba z Osięcin, Vice starości Pietrzak z Piotrkowa ,Gapiński z Dobrego - przecież w Radziejowie ludzi nie mamy a tych co by się do tego nadawali wzajemnie zwalczamy a prowincja sie cieszy cieszy z tych głupoli co swoich nie znaja i nie wprowsdzają tylko niszcza niszczą oj co to sie dziej co to sie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
ajarl Re: rada miasta 05.11.06, 22:03 jezeli chcecie starą nomenklture i srandardowe machlojki to wiecie kogo macie wybrac pisanie obrzydliwych pism na współkandydatow swiadczy o ich poziomie wybierzcie kogos kto nie bedziejuz musial zdobywac slawy ani rozumu rządząc miescieną Odpowiedz Link Zgłoś
atagadt Re: rada miasta 10.11.06, 17:46 ajarl napisał: > jezeli chcecie starą nomenklture i srandardowe machlojki to wiecie kogo > macie wybrac pisanie obrzydliwych pism na współkandydatow swiadczy o ich > poziomie wybierzcie kogos kto nie bedziejuz musial zdobywac slawy ani rozumu > rządząc miescieną Polska nie jest złym krajem i dużym w Europie tylko za wielu ludzi przypadkowych o NASZYCH losach decyduje, a wystarczy się przyjrzeć chętnym od najniższych szczebelków władzy, co to za ludzie czym się zajmują jak sobie radzą i czy godnie potrafią NAS reprezentować, czasu mamy już nie wiele ale myślę warto na takie drobiazgi zwrócić uwagę, by nie dać sobie powodów do narzekań przez najbliższe cztery lata Odpowiedz Link Zgłoś
atagadt Re: rada miasta ??????????????? 10.11.06, 17:54 999ku99 napisał: > CZY WIECIE O CO TU CHODZI ???? > > > niech rządzą burmistrz o żółtych papierach z Forum Demokratycznego Michalak Wiesław w Piotrkowie Kuj, Czy to jest prawdą???Czy to możliwe by tacy ludzie zajmowali się tak poważnymi sprawami albo decydowali o losie innych, psychiczne zaburzenia to niebezpieczna sprawa i tajemnicza ale jak prawda to warto tym się zainteresować, by nie było nieszczęścia , choć ludziska w różny sposób potrafią kombinować by tylko mieć kasę i dużą nie ważne czyim kosztem, często ludzi uczciwie ciężko pracujących i tych co wcale nie maja dochodów Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: rada miasta ??????????????? 13.11.06, 22:09 999ku99 napisał: > Czy to jest prawdą???Czy to możliwe by tacy ludzie zajmowali się tak poważnymi > sprawami albo decydowali o losie innych, psychiczne zaburzenia to niebezpieczna > sprawa i tajemnicza ale jak prawda to warto tym się zainteresować, by nie było > nieszczęścia , choć ludziska w różny sposób potrafią kombinować by tylko mieć > kasę i dużą nie ważne czyim kosztem, często ludzi uczciwie ciężko pracujących i tych co wcale nie maja dochodów Jednak trzeba przyznać rozsądek zwycieżył, prawie było by tak jak z Tymińskim Odpowiedz Link Zgłoś