chlopzkujaw 24.10.06, 15:28 Powiatowy PSL na czele z "bardzo zapracowanym" wicestarostą Gapińskim w tegorocznych wyborach zblokował sie z prawicowymi komitetami a tym samym zdradził lewicę. co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
odczajny Re: PSL skręcił na prawo 24.10.06, 17:37 PSL zawsze zachowywało się jak dziwka. Ze wszystkimi było IM dobrze.To nie pierwszyzna.Gapiński orłem nie jest,a jeść trzeba.Nie wróci przecież do klepania lemieszy Odpowiedz Link Zgłoś
u510 Re: PSL skręcił na prawo 25.10.06, 08:19 Niestety - to prawda !!! PSL zachowuje się jak ostatnia szmata - idzie z każdym za drobne prezenciki !!!! Ostatnia polityczna dziwka !!!! Witos i Mikołajczyk kręcą się w grobach, jak to widzą !!!! Wstyd !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
whatmore Re: PSL skręcił na prawo 29.10.06, 15:04 odczajny napisał: > PSL zawsze zachowywało się jak dziwka. Ze wszystkimi było IM dobrze.To nie > pierwszyzna.Gapiński orłem nie jest,a jeść trzeba.Nie wróci przecież do > klepania lemieszy Jak pewnie kilkoro z was, tak i ja odwiedzam inne forma internetowe miast naszego powiatu. I jaką to wiadomośc znalałem na forum Dobrego? cytuje: "wybory wygra Śpibida to pewne Dogadane jest to z Gapińskim, jak dwa + dwa = cztery Gapcio udaje, że startuje, a Śpoibida udaje, że się denerwuje. Klocki rozdano dawno. Komuchy są dogadane z PSL-em to pewnik chcą wziąść wszystko tylko nastąpi zamiana miejs.c Gapa chce być starostą i czerwoni go poprą w zamian za kilka taboretów w powoecie - lepszy rydz jak nic. Gapa głaszcze PiS łudząc ich obietnicą lojalności - kot by się uśmiał. Z taką ekipą jak : Łojewski człowiek legenda uczciwości , Pieściński natępny , Wojciechowski - najlojalniejszy członek PSL, Nie wspomnę o asie nad asami z Topólki Antczaku To jest wizerunek PSL w powiecie radziejowskim. Gapiński musi walczyć o swoje bo co - pójdzie spawać akumulatory? Taki jest jego zawód spawacz akumulatorów. A tak na koniec Co z tą maturą w Radziejowie w mechanniku ? zdali czy kupili a może dostali jako prezent Tylko za co??? " Coraz więcej osób to widzi, tylko jak się ludzie w wyborach zachowają. Czy dadzą im jeszcze jedną szansę? Odpowiedz Link Zgłoś
tabula-rasa1 Re: PSL skręcił na prawo 03.11.06, 18:18 powinni brać przyklad z BUły,który tylko z samoobroną trzyma i dlatego ludzie Adama Leppera tylko pracują, zresztą sam też korzysta, ale bedzie bojowo,jak niedoceniana kandydatka Samoobrony zgarnie całą pulę,bo tam gdzie się biją NIEUDACZNICY... Odpowiedz Link Zgłoś
dzordzdabliu Re: PSL skręcił na prawo 25.10.06, 07:50 Pan Gapiński zostanie wójtem Dobrego bo to jest prawdziwym społecznikiem i widać u niego chęć zrobienia czegoś dobrego dla Dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
wielebny-cybula Re: PSL skręcił na prawo 25.10.06, 08:48 Pan Gapiński to porządny człowiek a że tak on jak i PSL skręcił w prawo to i dobrze. Ten Pan rzeczywiście ma dobre pomysły i trochę myśli jakby tu poprawić to i owo dla społeczeństwa a nie tylko dla siebie jak wielu innych "polityków" powiatu. Odpowiedz Link Zgłoś
soltysradziejowa Re: PSL skręcił na prawo 25.10.06, 12:04 Nie od dziś wiadomo, iż ta organizacja, która bezpodstawnie się odwołuje od Mikołajczyka (byłe ZSL), idze tam Kto da wiecej! Z nimi tak było zawsze. Im zawsze było po drodze- czy to z prawą czy tez lewą stroną. Jendakze oni mają serce w wiekszości po lewej stronie i to dlatego do dziś w prawie całej Polsce istnieje koalicja PSL - SLD. Taka jest brutalna prawda. A jak ktoś na samym początku napisał, iż "PSL zdradził lewicowe ideały", to niebyłbym tego taki pewny. Czy PSL zerwał układ z SLD w powiecie? Jesli by faktycznie zdecydowała się iść na prawo to w 5 minut powinna się rozstac ze Starostą- wtedy by zamanifestowała jaki jest jej faktyczny zamiar. A tak do to dziś mamy nadal istniejącą koalicję PSL - SLD w powiecie. Teraz widzicie co to za ludzie- po prostu "ŚLIZGACZE"- wyczuwający zagrożenie i chca się przylepic tam gdzie jest większa szansa. Jednakże nie zdziwiłbym sie jak po wyborach, w zależności jak to się ułozy- ponownie odrodzi się w niej lewicowe ideały i pójdzie z Porozumieniem Samorządowych kreowanym przez obecnego Starostę L.W. A jak narazie obecny v-ce Starosta trzyma nie dwie lecz trzy sroki za ogon- układ z sld, układ z prawica, i kandydowanie na wójta Dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
wielebny-cybula Re: PSL skręcił na prawo 25.10.06, 12:56 Nie wczorj lecz dużo wcześniej nazwano to "INTUICJĄ POLITYCZNĄ". Są w tym kraju MISTRZOWIE INTUICJI POLITYCZNEJ jak wielu panów czy pań z SLD, SAMOOBRONY czy z innej mańki PAN Ryszard Czarnecki - gdzie jego nie było. To nic nowego ale dobrze, że akurat w tej sprawie PSL ukierunkował się p-ko lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
whatmore Re: PSL skręcił na prawo 25.10.06, 14:15 > > Teraz widzicie co to za ludzie- po prostu "ŚLIZGACZE"- wyczuwający zagrożenie i > chca się przylepic tam gdzie jest większa szansa. Dokładnie- ślizgacze! To juz wiadome było od dawna, tylko kazdy jakby milaczł na ten temat. Popieram w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
herkus-monte Re: PSL skręcił na prawo 25.10.06, 20:20 Damnat quod non intelligunt. Odpowiedz Link Zgłoś
kruszwicka Re: PSL skręcił na prawo 27.10.06, 11:10 bo to nie partia chłopska ale grupa Gapińskiego skierowana na stołki bo narazie obecny v-ce Starosta trzyma nie dwie lecz trzy sroki za ogon- układ z sld, układ z prawica, i kandydowanie na wójta Dobrego - pewnie mu coś wyjdzie ot taka pragmatyka wyborcza Odpowiedz Link Zgłoś
lewatywa6 Re: PSL skręcił na prawo 27.10.06, 20:36 nie obrażajcie dziwek bo to ciężki zawód ale i ciężka praca nie każdy by dał radę być dziwką czy to męską czy żeńską. ale ekipa o której mówicie owszem tak. oni nawet całują tyłek Pieścińskiemu temu samemu kórego wykopali z urzędu. wstręt i obrzydzenie Dziwne to dla mnie ż eprawica z nimi trzyma wolałbym już aby dogadała się z czerwonymi Wiem że to głupie ale czerwoni ich nie zdradzą napewno PSL zrobi to NA BANK!!!! zobaczycie Odpowiedz Link Zgłoś
whatmore Re: PSL skręcił na prawo 27.10.06, 22:20 lewatywa6 napisał: > > oni nawet całują tyłek Pieścińskiemu temu samemu kórego wykopali z urzędu. > wstręt i obrzydzenie Hehehe- na serio z nim? Z nim to chyba nikt nie chce trzymać, ale jak to mówią.. swój do swojego ciągnie hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: PSL skręcił na prawo 30.10.06, 07:27 whatmore napisała: > Hehehe- na serio z nim? Z nim to chyba nikt nie chce trzymać, ale jak to mówią. > . > swój do swojego ciągnie hehehe To jakie jest to PSL prawicowe, lewicowe czy.... Odpowiedz Link Zgłoś
herkus-monte Re: PSL skręcił na prawo 30.10.06, 10:27 czy.... homosexualne bo kochaja sie nawzajem a innych to boli hehe Odpowiedz Link Zgłoś
whatmore Re: PSL skręcił na prawo 03.11.06, 17:52 lewatywa6 napisał: Dziwne to dla mnie ż eprawica z nimi trzyma wolałbym już > aby dogadała się z czerwonymi Wiem że to głupie ale czerwoni ich nie zdradzą > napewno PSL zrobi to NA BANK!!!! zobaczycie a skąd to wiesz? z samego źródełka? jendnak ja myśle tak 50 na 50, iż pójdą tam gdzie zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
999ku99 Re: PSL skręcił na prawo 08.11.06, 20:07 od tych skretow to zeza moze dostac Odpowiedz Link Zgłoś