radca 29.11.06, 22:17 a moze by tak jeszcze raz.......byc moze teraz nadszedl czas ? radca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akrytas Kogo zakapujecie tym razem ? 29.11.06, 22:23 Poprzedni netbit zaczynał od donosicielstwa na jednego z pracowników gazety wyborczej. Za to, że na forum GW atakował i ośmieszła członków netbitu. Człowieka zwolniono z pracy. Od zakapowania kogo zaczniecie tym razem ? Odpowiedz Link Zgłoś
radca nie wiem nic o tym..... 29.11.06, 22:31 akrytas napisał: > Poprzedni netbit zaczynał od donosicielstwa na jednego z pracowników gazety > wyborczej. Za to, że na forum GW atakował i ośmieszła członków netbitu. > Człowieka zwolniono z pracy. > > Od zakapowania kogo zaczniecie tym razem ? - przyznam szczerze,ze nie wiem nic o tym i pierwsze slysze o tym zwolnieniu pracownika przez kogos.... .. jest mi z tego powodu przykro i z ubolewaniem to przyjmuje....bo nie jest to ludzkie - gdy sie takie rzeczy dzieja ja w tym nie uczestniczylem i nie posiadam na ten temat informacji....napewno bym sie temu sprzeciwil.... zawsze darzylem szacunkiem i respektem Media .... i darze szacunkiem i poszanowaniem do dzisiaj... wiec jeszcze raz... przykro to slyszec .... i smutno radca Odpowiedz Link Zgłoś
akrytas nie bądź śmieszny 29.11.06, 22:54 Nic o tym nie wiesz? Nie bądz śmieszny. Twój przyjaciel, niejaki krzyżak, specjalnie przyjechał z Torunia na skargą do Herolda a ty nic o tym nie wiesz? Żałosny jak zwykle, nawet nie ma odwagi przyznać się do starych grzeszków. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: nie bądź śmieszny 29.11.06, 23:13 akrytas napisał: > Nic o tym nie wiesz? Nie bądz śmieszny. Twój przyjaciel, niejaki krzyżak, > specjalnie przyjechał z Torunia na skargą do Herolda a ty nic o tym nie wiesz? > Żałosny jak zwykle, nawet nie ma odwagi przyznać się do starych grzeszków. - przepraszam Cie bardzo, ale naprawde nie bylem w to wszystko wtajemniczony i naprawde moge sie tylko opierac z materialow dyskusyjnych.... ... prosze Cie nie mysl tak, nie moja intencja jest tutaj klamac lub udawac.... moze i bylo cos tam .... ale mnie w nic nie wtajemniczano .... nie nalezalem nigdy do zmowy.... a tym bardziej przeciwko komus radca ps. natomiast bronilem sie - gdy stawalem sie obiektem nagonek i atakow.... a ktoz by sie nie bronil.... kazdy ma do tego prawo i trudno tego zabronic Odpowiedz Link Zgłoś
akrytas Re: nie bądź śmieszny 29.11.06, 23:23 radca napisał: > moze i bylo cos tam .... ale mnie w nic nie wtajemniczano .... nie nalezalem > nigdy do zmowy.... a tym bardziej przeciwko komus Taak, ty uczciwy człowieku. Tylko że byłeś jedną z głównych postaci tego netbitu i prawą ręką krzyżaka. Tego netbitu który zaczął od biegania na skargę do Herolda, od donosicielstwa i zwolnienia z pracy człowieka. Szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: nie bądź śmieszny 30.11.06, 00:01 akrytas napisał: > radca napisał: > > > moze i bylo cos tam .... ale mnie w nic nie wtajemniczano .... nie naleza > lem > > nigdy do zmowy.... a tym bardziej przeciwko komus > > Taak, ty uczciwy człowieku. Tylko że byłeś jedną z głównych postaci tego > netbitu i prawą ręką krzyżaka. Tego netbitu który zaczął od biegania na skargę > do Herolda, od donosicielstwa i zwolnienia z pracy człowieka. > Szkoda słów. - nie bylem w tym czasie zadna i niczyja "prawa reka ".... jesli przesledzisz tamte wydarzenia i tamte wpisy.... to ja nie wspoluczestniczylem w zadnych nagonkach i atakach..... o ile mnie pamiec nie myli.... to raczej chcialem - by sie te nagonki zakonczyly i naprawde nie wmawiaj iz ja cos takiego znalem i bylem o tym informowany.... ja nawet nikogo nie znalem w tamtym czasie z realu.... i dlaczego mialbym byc zly na kogos z Gazety ? Przeciez nikt z Gazety nie byl przeciwko mnie i nie wystepowal przeciwko mnie..... wiec jaki mialby byc moj cel przeciwko komus ? Ja nigdy nie wystepowalem i nie wystepuje do dzisiaj przeciwko Mediom i nie odnioslem takiego wrazenia,ze ktos Mediow robil cos przeciwko mnie.... wiec mylisz sie twierdzac iz ja moglem brac udzial w jakiejs nagonce na kogos z Gazety ... poprostu proponuje zapytac tamte osoby radca Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: nie bądź śmieszny 01.12.06, 22:22 nie wiem dlaczego nie ma tu postu ktory zamiescilem 2 dni temu. powtorze: w czasach polowania na leszcza radca byl tylko obserwatorem, nie bral w tym udzialu Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: nie bądź śmieszny 02.12.06, 17:38 sdb napisał: > nie wiem dlaczego nie ma tu postu ktory zamiescilem 2 dni temu. - bydz moze to celowe dzialanie z tym wycinaniem watkow , stronnicze dzialania i manipulacje dawaly nieraz znac o sobie - na tym forum.Niewygodne teksty byly nieraz kasowane powtorze: > w czasach polowania na leszcza radca byl tylko obserwatorem, nie bral w tym > udzialu - dziekuje za sprawiedliwa i zgodnie z prawda informacje.Bardzo niewielu - na tym forum potrafi sprawiedliwie i publicznie napisac Prawde - nie baczac na to czy sie to podoba komus - czy tez nie radca Odpowiedz Link Zgłoś
milakowe Re: nie bądź śmieszny 06.12.06, 03:55 czesc sdb, pamietasz jeszcze milenke? mieszkam teraz na rubinkowie w toruniu:) Odpowiedz Link Zgłoś