Dodaj do ulubionych

NetBiT - obudz sie..... zaczynamy -:)

29.11.06, 22:17
a moze by tak jeszcze raz.......byc moze teraz nadszedl czas ?

radca
Obserwuj wątek
    • akrytas Kogo zakapujecie tym razem ? 29.11.06, 22:23
      Poprzedni netbit zaczynał od donosicielstwa na jednego z pracowników gazety
      wyborczej. Za to, że na forum GW atakował i ośmieszła członków netbitu.
      Człowieka zwolniono z pracy.

Od zakapowania kogo zaczniecie tym razem ?
      • radca nie wiem nic o tym..... 29.11.06, 22:31
        akrytas napisał:

> Poprzedni netbit zaczynał od donosicielstwa na jednego z pracowników gazety
        > wyborczej. Za to, że na forum GW atakował i ośmieszła członków netbitu.
        > Człowieka zwolniono z pracy.
        >
        > Od zakapowania kogo zaczniecie tym razem ?

- przyznam szczerze,ze nie wiem nic o tym i pierwsze slysze o tym zwolnieniu
        pracownika przez kogos....

.. jest mi z tego powodu przykro i z ubolewaniem to przyjmuje....bo nie jest
        to ludzkie - gdy sie takie rzeczy dzieja

ja w tym nie uczestniczylem i nie posiadam na ten temat informacji....napewno
        bym sie temu sprzeciwil.... zawsze darzylem szacunkiem i respektem Media ....
        i darze szacunkiem i poszanowaniem do dzisiaj... wiec jeszcze raz...
        przykro to slyszec .... i smutno

radca
        • akrytas nie bądź śmieszny 29.11.06, 22:54
          Nic o tym nie wiesz? Nie bądz śmieszny. Twój przyjaciel, niejaki krzyżak,
          specjalnie przyjechał z Torunia na skargą do Herolda a ty nic o tym nie wiesz?
          Żałosny jak zwykle, nawet nie ma odwagi przyznać się do starych grzeszków.
          • radca Re: nie bądź śmieszny 29.11.06, 23:13
            akrytas napisał:

> Nic o tym nie wiesz? Nie bądz śmieszny. Twój przyjaciel, niejaki krzyżak,
            > specjalnie przyjechał z Torunia na skargą do Herolda a ty nic o tym nie wiesz?
            > Żałosny jak zwykle, nawet nie ma odwagi przyznać się do starych grzeszków.

- przepraszam Cie bardzo, ale naprawde nie bylem w to wszystko wtajemniczony
            i naprawde moge sie tylko opierac z materialow dyskusyjnych....

... prosze Cie nie mysl tak, nie moja intencja jest tutaj klamac lub udawac....

moze i bylo cos tam .... ale mnie w nic nie wtajemniczano .... nie nalezalem
            nigdy do zmowy.... a tym bardziej przeciwko komus

radca

ps. natomiast bronilem sie - gdy stawalem sie obiektem nagonek i atakow....
            a ktoz by sie nie bronil.... kazdy ma do tego prawo i trudno tego zabronic
            • akrytas Re: nie bądź śmieszny 29.11.06, 23:23
              radca napisał:

> moze i bylo cos tam .... ale mnie w nic nie wtajemniczano .... nie nalezalem
              > nigdy do zmowy.... a tym bardziej przeciwko komus

Taak, ty uczciwy człowieku. Tylko że byłeś jedną z głównych postaci tego
              netbitu i prawą ręką krzyżaka. Tego netbitu który zaczął od biegania na skargę
              do Herolda, od donosicielstwa i zwolnienia z pracy człowieka.
              Szkoda słów.

• radca Re: nie bądź śmieszny 30.11.06, 00:01
                akrytas napisał:

> radca napisał:
                >
                > > moze i bylo cos tam .... ale mnie w nic nie wtajemniczano .... nie naleza
                > lem
                > > nigdy do zmowy.... a tym bardziej przeciwko komus
                >
                > Taak, ty uczciwy człowieku. Tylko że byłeś jedną z głównych postaci tego
                > netbitu i prawą ręką krzyżaka. Tego netbitu który zaczął od biegania na
                skargę
                > do Herolda, od donosicielstwa i zwolnienia z pracy człowieka.
                > Szkoda słów.

- nie bylem w tym czasie zadna i niczyja "prawa reka ".... jesli przesledzisz
                tamte wydarzenia i tamte wpisy.... to ja nie wspoluczestniczylem w zadnych
                nagonkach i atakach..... o ile mnie pamiec nie myli.... to raczej chcialem -
                by sie te nagonki zakonczyly

i naprawde nie wmawiaj iz ja cos takiego znalem i bylem o tym informowany....
                ja nawet nikogo nie znalem w tamtym czasie z realu.... i dlaczego mialbym byc
                zly na kogos z Gazety ? Przeciez nikt z Gazety nie byl przeciwko mnie i nie
                wystepowal przeciwko mnie..... wiec jaki mialby byc moj cel przeciwko komus ?

Ja nigdy nie wystepowalem i nie wystepuje do dzisiaj przeciwko Mediom i nie
                odnioslem takiego wrazenia,ze ktos Mediow robil cos przeciwko mnie.... wiec
                mylisz sie twierdzac iz ja moglem brac udzial w jakiejs nagonce na kogos z
                Gazety

... poprostu proponuje zapytac tamte osoby

radca
                • sdb Re: nie bądź śmieszny 01.12.06, 22:22
                  nie wiem dlaczego nie ma tu postu ktory zamiescilem 2 dni temu. powtorze:
                  w czasach polowania na leszcza radca byl tylko obserwatorem, nie bral w tym
                  udzialu
                  • radca Re: nie bądź śmieszny 02.12.06, 17:38
                    sdb napisał:

> nie wiem dlaczego nie ma tu postu ktory zamiescilem 2 dni temu.

- bydz moze to celowe dzialanie z tym wycinaniem watkow , stronnicze dzialania
                    i manipulacje dawaly nieraz znac o sobie - na tym forum.Niewygodne teksty
                    byly nieraz kasowane

powtorze:
                    > w czasach polowania na leszcza radca byl tylko obserwatorem, nie bral w tym
                    > udzialu

- dziekuje za sprawiedliwa i zgodnie z prawda informacje.Bardzo niewielu - na
                    tym forum potrafi sprawiedliwie i publicznie napisac Prawde - nie baczac na
                    to czy sie to podoba komus - czy tez nie

radca

• milakowe Re: nie bądź śmieszny 06.12.06, 03:55
                      czesc sdb, pamietasz jeszcze milenke?
                      mieszkam teraz na rubinkowie w toruniu:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka