Dodaj do ulubionych

Paweł Kaczorowski ciągle się waha

19.01.07, 21:36
Ciekawe czy ich zdegradują jak Wit oficjalnie powiedział, że mecze H..... były
ustawiane? Kolejna wtopa miasta, najpierw Asta, teraz To coś. I nie lepiej
było inwestować w 4 ligę, teraz byliby na szczycie i widzów ok. 2000 w 3 lidze
przy walce o awans widownia byłaby zbliżona do obecnej H... A za parę lat w OE
byłaby jedną z największych w kraju. A tak każdy sobie rzepkę skrobię, 2
kluby, za jednymi fanatycy, za drugimi piknicy, a tylko mieszanka tych 2 grup
daję komplety na stadionach i niepowtarzalną atmosferę, ale ktoś w gajerku o
tym zapomniał, ważne że mu się zerka na koncie zgadzają i 2 liga jest ot tak
pstryk, a czyim kosztem to nie ważne. Bo podejrzewam, że dla takiego Włocławka
2 liga to było coś!
Obserwuj wątek
    • bartodzieje koniec hydro? jak mi szkoda was"kibice"sukcesu 19.01.07, 22:06
      Zaskakująca zmiana - podejrzany o korupcję członek odwołanych dzisiaj władz
      PZPN, Wit Ż., przyznaje się do zarzutów. Apeluje też o zgłaszanie się do policji
      i prokuratury osób, które są zamieszane w "ustawianie" meczów w polskim futbolu.
      Przyznaje też, że minister sportu miał prawo wprowadzić komisarza do PZPN.

Wit Ż. mówi, że prokuratura ma porażającą go wiedzę. W piątek postawiono mu dwa
      zarzuty dotyczące korupcji. Miał między innymi - w porozumieniu z innym
      działaczem, Ryszardem F. pseudonim "Fryzjer" - wpływać na sędziów, aby forowali
      drugoligowego Zawiszę Bydgoszcz oraz wziąć 8 tysięcy złotych łapówki. Dzisiaj
      uważa, że był to błąd.
      "Jeżeli chcemy, żeby to się skończyło, żeby zrobić porządek w polskiej piłce,
      apeluję - zgłaszajcie się" - mówił Wit Ż. dziś wieczorem podczas doprowadzania
      go do prokuratury.

Jeszcze wczoraj twierdził, że jest niewinny i że występuje tylko w charakterze
      świadka. Jak się nieoficjalnie dowiedzieliśmy to może być początek ujawnienia
      grona osób, które przyjmowały łapówki za korzystne rozwiąznia dla II ligowego
      klubu S.A. z siedzibą w Bydgoszczy. Jedną z podejrzanych osób jest członek
      zarządu CWZS Zawisza. Prowdopodobnie chodzi o obencego wiceprezesa.
      • mac_byd Re: koniec hydro? jak mi szkoda was"kibice"sukces 19.01.07, 22:49
        Prosty wniosek, w Zawiszy nie powinno być żadnej piłki jedni i drudzy to sami
        łapówkarze. Z IV ligowym Zawiszą powinni zrobić to samo co z F Rotterdam.
        Kibiców maja tak chamskich, ze drużyne powinno się zawiescić w rozgrywkach IV
        ligowych!
        • bartodzieje Re: koniec hydro? jak mi szkoda was"kibice"sukces 19.01.07, 22:56
          mac_byd nie przesadzaj jedizesz na opinii z przed lat poweidz mi kiedy ostanio
          była jakas zadyma?? poprostu klimat w koło druzyny jest dobry i bedzie lepszy:)
          • mac_byd Re: koniec hydro? jak mi szkoda was"kibice"sukces 19.01.07, 23:44
            Wystarczy, ze niektórzy wola mecz oddać walkowerem, niż mają pojawić się kibice
            IV ligowi. Nie wspomnę o wyglądzie bloków na Leśnym z hasłem "tutaj kończy się
            prawo"!
            • bartodzieje Re: koniec hydro? jak mi szkoda was"kibice"sukces 20.01.07, 00:35
              oni nie przyjmuja kibicow Zawiszy bo nie sa przygotowani na to a to nie nasza
              wina ze mamy kibicow i jezdzi na wyjazdy 250osob pilka jest dla kibicow i
              stadiony sa nie przygotowane na to.jak nie maja kasy zeby raz w sezonie zaplacic
              za ochrone to o czym my tu mowimy...
              • mac_byd Re: koniec hydro? jak mi szkoda was"kibice"sukces 20.01.07, 11:42
                Gdyby to byli normalni kibice, a nie banda chuliganów to żadne ochrony nie
                byłyby potrzebne. Kibice będą kibicami, a chamstwo chamstwem!
              • lukahol Re: koniec hydro? jak mi szkoda was"kibice"sukces 20.01.07, 17:06
                za to wy macie od zaj... kasy...i stadion, w ktory kase laduje miasto, a nie sp
                zawisza, dlatego odwal sie od tych co musza wszystko z wlasnej kasy zbudowac, bo
                widac nie masz pojecia co to znaczy przygotowac stadion na przyjazd bandy
                idiotow, ktora rozwala stadiony na wyjazdach a u siebie moze grac tylko dlatego
                ze stadion jest przygotowany za miejskie pieniadze
          • vct4 Re: koniec hydro? jak mi szkoda was"kibice"sukces 19.01.07, 23:56
            bartodzieje napisał:

> mac_byd nie przesadzaj jedizesz na opinii z przed lat poweidz mi kiedy ostanio
            > była jakas zadyma?? poprostu klimat w koło druzyny jest dobry i bedzie lepszy:)

Zadymy nie ma bo niby z kim by miala ona byc? W 4 lidze nie ma wiecej klubow z
            chuliganami. Zadymy by sie zaczely jakby byly mecze z klubami z Gdanska,
            Wroclawia, Torunia itp.
    • maxkolonko1 Re: Paweł Kaczorowski ciągle się waha 20.01.07, 01:47
      Z niecierpliwością czekam na wypociny moich ulubieńców - mistrzów pióra
      Borakiewicza i Wojtkowiaka. W jaki sposób zatuszują tym razem prawdę? Jak
      bardzo przymnką oko na przekręty SA? Czy tez może już stwierdzą, że w sumie to
      zawsze mieli w sercu IV ligowego ZAWISZĘ... :-)
      • znacznyproblem Re: Paweł Kaczorowski ciągle się waha 20.01.07, 08:03
        Przepraszam bardzo - a wczorajsza awantura w Gdańsku w której uczestniczyło
        według opisów 170 "kibiców" Zawiszy . Widoczna flaga Bydgoscy Chuligani -
        wypowiedzi zgód o uczestnictwie Zawiszy w awanturze . Może to nie prawda. Czy
        kibice Zawiszy pojechali na dym czy na mecz.

Przestańcie okłamywać samych siebie
        • roeoender1 Re: Paweł Kaczorowski ciągle się waha 20.01.07, 09:27
          Oni się nie okłamują, oni naprawdę wierzą, że to co robią to jest norma, a
          kibic przychodzący na mecz z córką za rączkę to świr i oszołom. A w najlepszym
          razie piknik. To jest ich świat i nic tego nie zmieni, nawet jeśli bartodzieje
          będzie 1000 razy powtarzał że jest inaczej.
          • bydgoszcz4 wynalazki przeczytajcie 20.01.07, 09:40
            wynalazki-mam tu nadzieję zwolenników hydro lub po prostu przeciwników Zawiszy. tylko czekałem, w którym poście jakiś geniusz nawiąże do Gdańska. po pierwsze-jaki to ma związek z tematem, który komentujesz ba-ra-nie??? po drugie, byłeś tam, widziałeś to??? czy znów zadziałała magia internetu, co? jak nie widziałeś, że ktoś będący kibicem Zawiszy brał czy nie brał udziału w zamieszkach, to przestań insynuować, bo twoje przypuszczenia czy wnioski nie interesują nikogo poza tobą samym. a na flagach bądź transparentach przeróżne słowa wypisywano, więc to też nie jest argument żaden.
            druga sprawa-kaczorowski("chórzysto, nigdy nie będziesz Legionistą";-)) wahaj się, a jakże:-) w końcu hydro to w tej chwili grunt bardzo niepewny. o ile pismaczki i wynalazki próbują przerzucić winę na Kujawiaka, to chyba ratownik baniak był wtedy trenerem i temu już nie będziecie zaprzeczać??? a swoją drogą to ciekawa logika kowalkowskiego-przejęliśmy zespół, ale nie ponosimy odpowiedzialności za jego działalność we Włocławku. spoko, przeniesiono miejsce w lidze i nic poza tym, przecież każdy to zrozumie:-)))
            spływać z Bydgoszczy bando złodziei, a hydrozwolennicy idźcie za swoim zespołem gdziekolwiek go przeniosą!
            ZAWISZĘ W BYDGOSZCZY MAMY JEDNEGO, WSZYSCY WIEDZĄ JAKIEGO!
            • lukahol Re: wynalazki przeczytajcie 20.01.07, 22:43
              idiotow i kretynow tez mamy jednych!!WSZYSCY WIEDZA JAKICH!!!
        • bartodzieje ale co tych chcesz zmienic swiat???? 20.01.07, 10:19
          przeciez w kazdym klubie na calym swiecie sa kibice ultras,kibice
          chuligani,kazdy klub w Polsce ma takie grupy(oprócz was)wiec dla mnie to nie
          ejst argument ze bydgoscy chuligani wspierali w wyjezdzie kolegow z Tych.chcesz
          zeby nie było chuliganów w ZAWISZY? przeciez w Polsce jest pare lepszych ekip i
          wszystko dziala normalnie kazdy robie swoje jedni dopinguja jedni jezdza na
          ustawki.... ani ty ani ja tego nie zmienie wiec argument Gdanska jest nie na miejscu
          • roeoender1 Re: ale co tych chcesz zmienic swiat???? 20.01.07, 11:26
            Anglicy sobie jakoś poradzili, tylko wy nie potraficie się oderwać od swoich
            chuligańskich korzeni. I kotwica wam w plecy. Umawiajcie się na te ustawki jak
            najczęściej. Jestem nawet za zalegalizowaniem takich imprez i wyznaczeniem
            odpowiednich miejsc, np. w Puszczy Białowieskiej. Tam moglibyście się naparzać
            do woli i nawet pozabijać, a normalni ludzie mogliby spokojnie popatrzeć na
            futbol. I nie udawajcie kibiców, bo nimi nie jesteście. Piłka was tyle obchodzi
            co zeszłoroczny śnieg, a chodzi o poczucie się silnym w grupie i nawalenie
            komuś po ryju. I nie przekonacie nikogo normalnego do siebie, nawet gdybyście
            za swoje składki awansowali do OE.
            • bartodzieje Re: ale co tych chcesz zmienic swiat???? 20.01.07, 11:39
              co ty piszesz ze w anglii sobie poradzili?? my jestesmy w Polsce!chybaze ty
              jestes w anglii.... zrozum nie KIBICE ZAWISZY WYMYSLILI USTAWKI I ZADYMY piszesz
              jakby to byl wynalazek KIBICOWSKIEJ ZAWISZY! mi chodiz ze chcieliscie na skróty
              zrobic "wielka piłke" a wyszło WILELKIE GÓWNO nazwa ZAWISZA została niezle
              zeszmacowa w Polsce.chilisice 2lige nie bedziecie mieli nic...
              • mac_byd Re: ale co tych chcesz zmienic swiat???? 20.01.07, 11:47
                Nazwa Zawisza została zeszmacona jeszcze wcześniej kiedy to za jakieś 500 zł
                chciało przekupić się sędziów, a sponsorów lejecie po pysku. To cały wasz
                kibicowski instynkt! Chamstwo i jeszcze raz chamstwo!
              • roeoender1 Re: ale co tych chcesz zmienic swiat???? 20.01.07, 12:59
                "przeciez w kazdym klubie na calym swiecie sa kibice ultras,kibice
                chuligani"
                Bartodzieje, zanim cos napiszesz, najpierw przeczytaj własne posty. W Anglii
                tacy jak wy nie mają wstępu na stadiony. Jestes tak zaślepiony
                swoją "kibicowską Zawiszą" (ciekawe sformułowanie), że dyskusja z tobą jest
                bezprzedmiotowa.
                • bartodzieje Re: ale co tych chcesz zmienic swiat???? 20.01.07, 13:29
                  przperaszam cie:) roeoender1 odpowiedz mi na 3lige bedziesz chodził jak hydro
                  spuszcza z ligi?
                  • roeoender1 Re: ale co tych chcesz zmienic swiat???? 20.01.07, 14:45
                    Poczekamy, zobaczymy. Najpewniej spuszczą ze wszystkich lig wszystkich, bo
                    każdy najpewniej ma coś na sumieniu. Oczywiście z wyjątkiem waszej drużynki,
                    która dzęki temu otrzyma tytuł mistrza Polski za 5 sezonów z góry. No, chyba że
                    ktoś sobie przypomni sprawę grudziądzką i okaże się, że ci co najbardziej
                    ujadają też nie są święci.
                    • bartodzieje my kare dostalismy to teraz możemy szczekac:) 20.01.07, 17:23
                      za grudziadz bylo chyba -9pkt i jakas kara finansowa niech mnie ktos poprawi jak
                      zle pisze,dlatego roeoender1.my nie jestesmy swieci za swoje grzechy
                      zaplacilismy .teraz czekam na was.luty 2006 powstanie hydrospólki a mamy styczen
                      2007 i ile juz mielismy artykułow o czystych interesach waszech tworu??nie widze
                      tutaj zadnego hydrofana ktory przyzna sie do bledu nawet jak do 3ligi wyj****
                      wasz twór.wasze argumenty bronienia sa smieszne tonący brzytwy sie chwyta:) p.s
                      do hydrofana co pisal ze jestem benek czy cos takiego DLA CIEBIE bede BENEK OD
                      DZISIAJ POZDRAWIAM PANOWIE ZAPRASZAM NA ZAWISZE NA 4LIGE JAK WYRZUCĄ WAS ZE
                      STRUKTURY PZPN.
                      • kuna_sogobi Re: kare dostalismy możemy szczekac:) - NIE! 21.01.07, 17:59
                        Oprócz kary istnieje jeszcze coś takiego jak MORALNOŚĆ (choć nie wiem, czy
                        chuligani coś takiego uznają...). I właśnie dlatego MIMO odcierpienia kary NIE
                        macie prawa "szczekać" teraz na innych, bo jest to NIEMORALNE, skoro skalaliście
                        się tym samym! Takie jest moje osobiste zdanie. A jeśli się ze mną nie zgadzasz,
                        to odpowiedz mi, na jakiej podstawie twoi koledzy hoolsi (a może i ty sam
                        również? - nie sprawdzam teraz historii forum) wytykają dopingową przeszłość
                        Chmarze (lokalnie) albo Lipcowi (na forach ogólnopolskich)? Przecież oni też
                        odcierpieli swoje kary, więc - zgodnie z twoim rozumowaniem - skoro "za swoje
                        grzechy zapłacili", to mogą teraz wytykać grzechy cudze i domagać się kar dla
                        innych, np. IV-ligowca psującego wizerunek Zawiszy, albo PZPNu.

PS: Aby uniknąć bezsensownych postów z wyzwiskami zamiast argumentów, od razu
                        wyjaśniam: jestem kibicem sportowym od dziecka, ale nie jestem kibicem ani
                        Zawiszy SA, ani SP, ani w ogóle piłki nożnej, do której już od lat się zraziłem
                        z powodu przekrętów, brudnego szmalu, korupcji, "cudów" i - last but not least -
                        bandytyzmu stadionowego. Nie bronię też SA - jeśli potwierdzą się zarzuty
                        korupcyjne, niech ich karzą surowo - ale brzydzi mnie też moralność Kalego, tak
                        często prezentowana na forum przez fanów SP. I dopingu też nie popieram, bo gdy
                        za młodu sam uprawiałem sport, mój Trener wpoił mi zasady fair play, za co
                        jestem mu wdzięczny!
            • andrzejek7 Re: ale co tych chcesz zmienic swiat???? 20.01.07, 11:43
              Tak jak myslalem umoczony w bagnie po uszy kujawiak/zawisza hydrobudowa
              bydgoszcz sa nie bedzie interesil nikogo temat na przykrywke zawsze sie
              znajdzie a na koniec okaze sie ze winni sa kibice i sympatycy czwartoligowi.

Kurde Panie i panowie cala polska widzi a wy co?? klapki na oczach??
              Wit Zelazko ma 2 zarzuty o ustawienie meczu w 2004 r.( wocławek) i promowanie
              Zawiszy SA przez ostatni rok. Wiec teraz juz nie bedzie gadania ze to woclawku
              bylo. Kibice sukcesu szybko sie pojawiliscie szybko znikniecie.
              osobisciedziwie sie prezesowi Hydrobudowy ze jeszcze daje wam kase na jego
              miejscu wycofalbym sie z tego bagna no chyba ze tez ma swoje za uszami.
              Pozdro dla wszystkich kibicow ZAWISZY.
              Andrzej
              • kibic35 Zawisza - Sosnowiec: gdzie tutaj logika andrzejku? 20.01.07, 14:20
                Andrzejek ty noprmalny jestes i znasz sie chociaż troszkę na piłce? Pokaż mi
                chociaż gdzie jakis mecz Zawiszy był ustawiony na naszą stronę z kontrowersjami?
                Człowieku pamietasz mecz Zawisza - Zgłębie Sosnowiec gdzie sędzią byl Gilewski
                a obserwatorem Wit Żelazko i padł wynik 1:1,który Zawiszy nic nie dawał a pod
                koniec mecz był ewidentny karny dla Zawiszy niepodyktowany przez arbitra?!Takie
                to było forowanie Zawiszy? Kuraw to jest normalnie porazka jak sie takich
                wypocin jak bartodzieje czyli benek z Astorii i Zawiszy czyta oraz innych tego
                typu co znają hasła i demagogię! Zero konkretów tutaj u was i tyle.
                Jakby Zawisza miałby być forowany to juz dawno by był w OE a jakoś nawet nie
                był w barażu i to jest najśmieszniejsze i zarazem żałosne z tego wszystkiego.
                jancy na stronie zawiszki fansów dodaje od siebie,ze chodzi o jakiegoś
                viceprezesa co jest KŁAMSTWEM i za to bedzie sprawa sądowa bo nic takiego nie
                miało miejsca i żaden news oprócz twoich wypocin nie pdoawał tego KŁAMCO!
                • strusi_ogon Re: Zawisza - Sosnowiec: gdzie tutaj logika andrz 20.01.07, 15:49
                  Wit PRZYZNAŁ SIĘ do pomocy w ustawianiu meczów Zawiszy. Możesz się pieklić do
                  woli - i tak ten wasz śmieszny hydroklub teraz zaorzą, spalą, a popioły wysypią
                  do rzeki.
                • andrzejek7 Re: Zawisza - Sosnowiec: gdzie tutaj logika andrz 21.01.07, 10:49
                  niestrasz mnie sadem bo przednim stana juz niedlugo wszyscy aresztowani a jak
                  czytac nie potrafisz to nie moja wina
                  mozesz mowic ze jestem klamca ale nie zmienissz faktu ze petla sie zaciska jak
                  na szyji Saddama i co powiesz ze to nie o hydre chodzi
                  Boże co za hipokrysja napluja ci w twarz a ty powiesz ze deszcz pada czlowieku
                  pomysl prosze a nie denerwuj sie bo ci zylka peknie
                  Ta maszyna juz ruszyla i twoje pobozne zyczenia tego niezmienia
                  osobiscie mam nadzieje ze wszystkie druzyny zamieszane w afere zostana
                  zdegradowane o 3 klasy rozgrywkowe z bagarzem minus 30 ptk
                  kara byc musi i basta
                  Pozdro dla czarno niebieskich
    • joker791 Paweł Kaczorowski ciągle się waha 20.01.07, 15:55
      panowie jak by ktoś to uważnie czytał, to w wproceder zamieszany był jeden z
      wysoko postawionych członków CZWS Zawisza Bydgoszcz (wicepresez??). Więc nie
      moźe być tak że zarzuty dotyczą tylko Kujawiaka. Sprawa jest rozwojowa ja
      osobiście stawiam że następną osobą która odwiedzi areszt we Wrocławiu będzie
      Bodzio B. A do wszystkich hydroszczekaczy internetowych, to odrobina samokrytyki
      i posypanie sobie głowy popiołem było by mile wskazane aby cała polska nie
      śmiała się z naiwności i głupoty bydgoskich oglądaczy. Panowie jak byście
      jeździli po polsce spotykali się z kibicami w różnych miastach to byście
      wiedzieli jak śmierdzą hydropieniądze. Poprostu prokuratura i Wit Ż pisze o
      rzeczach o których cała Polska wiedziała od kilku lat. Jedyne co ciekawego
      pozostanie po hydroinwestorze na gdańskiej to piękne boisko ze sztuczną
      nawierzchnią i prawie nie używana klatka dla kibców przyjezdnych. Szkoda że
      każdy z was jest przeciwko mafijnym układą w III Rp , a jak tylko pierwszy
      lepszy złodziej daje wam cukierka to wyciągacie rękę. Żenujące.

hydro fani po roku nadchodzi dla was czas wyciszenia, moźecie znowu odejśc od
      kompów i spokojnie założyć kapcie usiąść przed telewizorem tam gdzie wasze
      miejsce i obejrzeć ligę mistrzów z browarkiem w ręku, bo przecież żaden z was
      tak niskonie upadnie by iśc zobaczyć swoją drużye w III lidze. A my Panowie, w
      tych w których płynie niebiesko-czarna krew ruszamy za swoim ZAwiszą na
      kibicowski IV ligowy szlak.
      • fordoniak-z Re: Paweł Kaczorowski ciągle się waha 21.01.07, 00:49
        Nerwy puszczają, co hydrocipki? hehe
        Cała Polska widzi, wy nie przyjmujecie tego do wiadomości. Ciekawe co z was
        zostanie lamunki :)))
        • radik78 Tak od roku maja zamknac a jakos nie moga. he he 21.01.07, 09:54
          A ja tak obiektywnie sobie z boku patrze na te wasze przepychanki i czegos nie
          moge zrozumiec! Tak juz cos od roku szczekacie kibice honorowi ze maja zamknac
          Bodzia B a jakos nie moga :-) to co jest? Korumpowal czy nie?
      • daki1000 Re: Paweł Kaczorowski ciągle się waha 21.01.07, 12:11
        Żal mi ciebie joker791 takie bzdury wypisujesz, że tylko smieć się z tego
        można. Musisz być prymitywnym chłoptasiem ale tacy chodzą na IV SP (koniotwór).
        I mam prośbę nie powołuj się na nazwe ZAWISZA bo prawdziwy klub piłkarski
        Zawisza już nie istnieje. Obrażasz tylko prawdziwych kibiców Zawiszy, którzy
        chodzili na pierwszo-ligowe mecze, ale co ty możesz wiedzieć w tedy nosiłeś
        papersy, a mama wieszała ci schabowego na szyji aby psy sie z toba bawiły. I
        nie pisz o swojej aluminiowej krwi... bo to wstyd.
        • mat-76 won z Bydgoszczy 21.01.07, 12:44
          daki jak chętnie by sie z tobą spotkał chłoptasiu
          • dozorcazdworca1 Re: won z Bydgoszczy 21.01.07, 13:12
            Co się dziwić dakiemu jak nerwy mu puszczają :)
            Znowu zostanie ci sportowa :)
            Poczytaj to www.lechrypin.ikmedia.pl/osw.jpg
            I dalej udawaj (? chyba,że się mylę) upośledzonego :)
            Wystawiasz super świadectwo "kibicom" korupcyjno-kryminogennej spółki akcyjnej.

Teraz daki twoim językiem - SZCZEKAJ SUKO :)
    • joker791 Paweł Kaczorowski ciągle się waha 21.01.07, 13:21
      daki100 cała piłkarska polska na was pluje a wy mówice że to deszcz pada. Wasze
      bajki o alumienium są nudne i berzsensowne. To takie marudzenie oszukanych
      bahorów. Widzę że zamierzasz do samego końca bronić złodziei szustów i
      kupczyków. Pamiętaj od samego gadania białe nie zrobi się białe jak jest czarne,
      a w twojej wypowiedzi nie ma żadnej konstruktywnej puenty, takie gadanie
      krasomówcze do kotleta. Troszkę to smutne i nawet mi żal was bo rzbudzono w was
      nadzieje na OE, tu taka wtopa. Jest mi was popraostu nadzwyczajniej żal. I nie
      bież tego do siebie ale jest okazja by na zdrowych warunkach dbudować piłke w
      bydgoszczy i dlatego zapraszam cię na mecze jedynego prawdziwego IV ligowego
      Zawiszy
      • daki1000 Re: Paweł Kaczorowski ciągle się waha 21.01.07, 16:18
        Kto na nas pluje ? Z upadkiem prawdziwego Zawiszy zakończyłem oglądanie piłki
        noznej w tym mieście. Nie chodze na Hydrobudowe ani na Koniotwór. Wole
        siatkówkę. I nikt na Centrostal nie pluje. Chyba na was cała Bydgoszcz pluje. A
        ci co chodzą na hydrobudowe to chociaż bzdur nie wypsują a jak będą bez druzyny
        to i tak nikt po nich nie będzie płakał. Dlatego joker781 nie pisz bzdur... Mam
        nadzieje że kiedyś powstanie prawdziwa drużyna z cherbem Zawiszy i tradycją lat
        70 - 90 tych. A ty mat76 zapraszam jutro o 17 00 na siłownie na Zawisze będę
        akurat na treningu tylko przyjdź bo jak nie to sam cię znajdę...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka