Gość: Pola IP: *.extern.kun.nl 07.02.03, 21:38 siem zrobilo, jest kola i cipsy i fajne towarzystwo... hehe witam w piatkowy wieczor P. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: flo Re: O, jak tu dzisiaj fajowo :)... IP: *.stacje.agora.pl 07.02.03, 21:42 Bo po nocy przychodzi dzień A po burzy spokój :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: O, jak tu dzisiaj fajowo :)... IP: *.extern.kun.nl 07.02.03, 21:45 wlasnie, wiec wezmy sie za raczki, wypuscmy golabki pokoju i zatanczmy w koleczku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: O, jak tu dzisiaj fajowo :)... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 21:45 O, Pola, jak fajowo.:)) No to babski wieczór można uznać za otwarty.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: O, jak tu dzisiaj fajowo :)... IP: *.extern.kun.nl 07.02.03, 21:49 ja to tak jednym okiem... bo drugim to na Das Boot zerkam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flo Re: O, jak tu dzisiaj fajowo :)... IP: *.stacje.agora.pl 07.02.03, 22:08 Ja też tylko jednym okiem. Drugim próbuję pracować:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: O, jak tu dzisiaj fajowo :)... IP: *.extern.kun.nl 07.02.03, 22:11 pracowac?? o tak barbarzynskiej porze?? w tak piekny wieczor?? nie sciemniaj, flo, tylko wychyl to, juz polalam :)) no to siup! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flo Re: O, jak tu dzisiaj fajowo :)... IP: *.stacje.agora.pl 07.02.03, 22:15 Moja koleżanka zwykle mawia w takich okolicznościach: robota to głupota, picie to jest życie:) Twoje zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: O, jak tu dzisiaj fajowo :)... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 22:17 Pola, oglądaj film... Sama bym go zobaczyła. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: O, jak tu dzisiaj fajowo :)... IP: *.extern.kun.nl 07.02.03, 22:31 > Pola, oglądaj film... Sama bym go zobaczyła. :( no to uciekam, wpadne tu na reklamach :)) musze sprawdzic czy scena kiedy wynurza sie na powierzchnie z ta zaj...muzyka bedzie tak straszna jak...wieki temu :-) Odpowiedz Link Zgłoś