rhemek 20.11.01, 22:08 ja mam 213.77.40 ciekawe co ta liczba dla mnie oznacza? Moze ma podtekst magiczny?:) A gdyby tak z nia poekperymentowac matematycznie.?:) i dlaczego mam taka przypisana a nie inna?... Rhemek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: jakie macie adresy IP? 20.11.01, 22:19 To mam nadzieje ze juz sciagnoles tego firewalla :-))) jak sie tak IP chwalisz ;-D KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: jakie macie adresy IP? 20.11.01, 22:28 :))))))) przeciez i tak ip mozna przeczytac przy nielog. postach... Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: jakie macie adresy IP? 20.11.01, 22:33 rhemek napisał(a): > :))))))) > przeciez i tak ip mozna przeczytac przy nielog. postach... nie caly kolegone caly a ja mam np. tpsa.sdi.bydgoszcz czy jakos tak a nie cyfry wszystkie ukazane na forum... KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: jakie macie adresy IP? 20.11.01, 22:50 przeciez ja tylko podalem ta czesc ktora widac przy niel. postach. i nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: jakie macie adresy IP? 21.11.01, 11:10 rhemek napisał(a): > przeciez ja tylko podalem ta czesc ktora widac przy niel. postach. i nic wiecej > . Ale i tak sporo i jak komus zajdziesz za skore... ;-))) Pozdrawiam-KroTosS ps.Dziwne ze nie masz adresu jak u TPSA bo mi przy nielogowanych nie pokazuje cyfr tylko tak jak pisalem wyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: jakie macie adresy IP? IP: 194.203.162.* 21.11.01, 11:14 no to ogladnijcie sobie moj adres jak chcecie ostrzegam jednak, ze podobno przez firmowego firewalla sie nic nie przedrze Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: jakie macie adresy IP? 21.11.01, 13:01 Gość portalu: ochman napisał(a): > no to ogladnijcie sobie moj adres jak chcecie > ostrzegam jednak, ze podobno przez firmowego firewalla sie nic nie przedrze Ochman ja nie ale jak ktos sie zna/chce to zaden firewall nie pomoze nawet ten co maja w instytucjach rzadowych itp. KroTosS Ps.Jak nie wiezysz sa galerie na stronach o hackingu gdzie mozna obejrzec efekty dzialalnosci "hackerow" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: jakie macie adresy IP? IP: 194.203.162.* 21.11.01, 13:41 krotoss napisa?(a): > Ochman ja nie ale jak ktos sie zna/chce to zaden firewall nie pomoze nawet ten > co maja w instytucjach rzadowych itp. alez wierze w to Kroti, tylko jakiemu hackerowi chcialoby sie to robic? No chba ze mnie bardzo (nie)lubi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: jakie macie adresy IP? IP: *.klimatair.gr 21.11.01, 12:51 w tych adresach jest faktycznie jakas magia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: jakie macie adresy IP? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 13:09 W końcu ci się udało Ted ? A zrób jak leszczu z adresem na Uralu !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: jakie macie adresy IP? IP: *.uraltelecom.ru 21.11.01, 13:28 nie ganiaj mnie po mapie, z grecji na ural kawal drogi (pieszo) a po drodze afganistan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: jakie macie adresy IP? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 14:40 aha ! Nie umiesz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: jakie macie adresy IP? IP: 195.112.159.* 21.11.01, 14:58 slepy cy co, cy cos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: jakie macie adresy IP? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 15:04 RACJA !!!!! Nie zauważyłem. Jesteś boski !!Jak mogłem wątpić ? To teraz Zimbabwe ,co ? Dla atomskiego ! Zimbabwe,Zimbabwe,Zimbabwe,Zimbabwe,Zimbabwe !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: jakie macie adresy IP? IP: *.ozemail.com.au 21.11.01, 15:10 bedzie problem, mam tylko brazylie i australie na trasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: jakie macie adresy IP? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 15:23 Dla mnie czad !! Ile kosztują korepetycje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: jakie macie adresy IP? IP: 195.142.170.* 21.11.01, 15:35 Gość portalu: atomski napisał(a): > Dla mnie czad !! > Ile kosztują korepetycje ? > free, sam jestem zaskoczony ze to takie proste dlatego przepraszam za te testy, dziecinada no nie? ps zrobilem byka ortograficznego (zaraza jaka czy co), cy cus pisze sie przez U Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: jakie macie adresy IP? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 15:47 Trzymam za słowo (wyraz raczej?)!! Odpowiedz Link Zgłoś