.tomcio. 24.11.01, 18:51 Wczoraj w Kuopio był pierwszy a Szmitt 2, a dzisiaj Małysz 2 a Szmitt dopiero 7. Znów sie zaczyna małyszomania. A Szmitt mówił, że wygra wszystko w tym sezonie. Chyba niedoczekanie. Znów Małysz będzie naj.... Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: Małysz !!!! 24.11.01, 18:52 grrr 39 sekund sie spoznilem ze swoim watkiem hi hi. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: Małysz !!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 18:59 bez nerwow :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Małysz !!!! 24.11.01, 19:03 Spox jestem "czlowiek z kamienia" bez skojarzen z klasykami hip hopu i ich utworem C.Z.K. ;-))) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: Małysz !!!! 24.11.01, 19:03 Wybacz Kroti. To się więcej nie powtórzy. Tomcio :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ochman Re: Malysz !!!! 29.11.01, 11:55 ja caly czas (z daleka) zastanawiam sie jak moga kogokolwiek pasjonowac skoki narciarskie!!! z gory przepraszam wszystkich fanow Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: Malysz !!!! 29.11.01, 14:11 Cały bajer polega na tym, że mnie się nie tylko podobają skoki, ale i to że jakiś Polak (czyt. Małysz) dokopuje innym. Lubię oglądać Polaków na najwyższym podjum. Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
ochman Re: Malysz !!!! 29.11.01, 14:14 to ze ludzie lubia ogladac malysza zdobywajacego laury to mnie nie dziwi (no i oczywiscie zawadiacki wasik dla pan jest pewnie nie do odparcia:-))) natomiast zastanawia mnie to czy ogladasz tylko wreczenie medali, czy moze caly konkurs? A moze nie dosyc ze ogladasz wszystko to jeszcze sie na tym znasz i potrafisz ocenic styl i jakosc skoku? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Malysz !!!! 29.11.01, 14:20 Kurcze balde... ale jestes Ochman -__- ja skokami sie interesuje juz jakies 8lat, i teraz sa cudowne czasy bo malysz wygrywa. A jak mozna sie pasjonowac skokami hm... ak jak kazdym sportem nie mozna splycac ze ten leci sam i nic nie robi itd. tak samo 11 facetow goniacych za kawalkiem nadmuchanej skory. A jednak cow w tym wszystkim jest i wlasnie to cos mnie przyciaga w sporcie. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Malysz !!!! 29.11.01, 14:23 ochman napisał(a): > A moze > nie dosyc ze ogladasz wszystko to jeszcze sie na tym znasz i potrafisz ocenic s > tyl i jakosc skoku? ;-))) No pewnie ze widac to jak na dloni porownaj np. takiego Funakiego z jakims slabszym skoczkiem roznica jest PRZEOGROMNA! nawet dla laika. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
ochman Re: Malysz !!!! 29.11.01, 14:29 Hej Kroti - nie obrazaj sie przeciez zartuje nie znam sie na skokach ale troche mnie smieszy histeria wokol Malysza (ale potrafie to zrozumiec troche na zasadzie Dudka w LFC :-))) A Funakiego od Malysza chyba tylko po wasiku bym potrafil odroznic - nie mam pojecia o co w tym wszystkim chodzi :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: Malysz !!!! 29.11.01, 14:27 Znać - to chyba za mocne słowo, ale orientuję się w sposób wystarczający aby wiedzieć jak się powinno skakać i jako powinnay wyglądać wszystkie fazy lotu. Znam również i rozpoznaję większość twarzy zawodników. Poza tym lubię na to patrzeć. Po prostu mi się to podoba. W związku z tym oglądam całe konkursy. Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: Malysz !!!! 29.11.01, 14:47 a ja to lubie sobie w skoki narciarskie na kompie pograc, o! PS hi, hi, Kroti, ale sie dajesz Ochmanowi podouszczac;) Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: Malysz !!!! 29.11.01, 14:49 I co? Wygrawasz? Ja chyaba odświeżę moje skoki. Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: Malysz !!!! 29.11.01, 14:52 Nawet Adam by sie moich skokow nie powstydzil;)) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Malysz !!!! 29.11.01, 16:16 Tyz mi niezle szlo ^_^ KroTosS Ps.A podpuszczac hm... bronie swojego tylko hieh. Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: Malysz !!!! 29.11.01, 18:00 ej weronika, przeciez ty ze wszystkimi przegrywalas.... da ”malysz” killa Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: Malysz !!!! 02.12.01, 17:37 hej, da killa, prosze troche szacunku mistrzowi okazywac! Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Malysz !!!! 02.12.01, 17:46 .weronika. napisał(a): > hej, da killa, prosze troche szacunku mistrzowi okazywac! Prosze poprzec "mistrzostwo" swoimi wynikami inaczej nici z tego ze uwierze szczegolnie po slowach da.killi ^_" KroTosS Ps.A Adas dzis fruwal jak sie patrzy ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ikar Re: Malysz !!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 19:54 Adam frunął bardzo ładnie, ale Sven był dzisiaj niepokonany. Jestem pełna podziwu dla determinacji tego zawodnika. Małysz będzie musiał się nieźle nagimnastykować, żeby wygrać kilka konkursów. W klasyfikacji generalnej inni nie mają chyba z nim szans, a szczególnie Martin , bo po takiej wpadce, jak dzisiaj nie może marzyć o wygranej. Do Krotossa: Popieram Twoje zdanie na temat fascynacji sportem. Jestem patriotką, więc jeszcze bardziej napawa mnie dumą fakt, że nareszcie Polacy zaczynają zbierać laury. Odpowiedz Link Zgłoś