emjak 19.05.07, 23:05 Jak w nagłówku: szukam Marcina. Pracowałem z nim kiedyś w niemczech. Szukam ponownie kontaktu lecz nr tel chyba nieaktualny. Wiem że mieszka w Kruszwicy lub okolicach. Czy ktoś móglby mi pomóc ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bn-bw Re: szukam Marcina Woźniaka 22.05.07, 21:08 Marcin Woźniak? Jest wielu. Np. rocznik `71, absolwent LO Radziejów, potem chyba archeologia. Ostatnio widziałam go jakieś........ 17 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
emjak Re: szukam Marcina Woźniaka 23.05.07, 07:40 Dzięki bn-bw Wiek mniej więcej by się zgadzał ale nawet nie wiem czy ma wyższe. Najprawdopodobniej nadal pracuje w niemczech (razem z krewniakiem Bruno)a żona jest w kraju, zdaje sie w Kruszwicy. Książka telefoniczna nie pomogła więc tą drogą szukam pomocy. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: szukam Marcina Woźniaka 23.05.07, 08:56 emjak napisał: > Najprawdopodobniej nadal pracuje w niemczech (razem z krewniakiem Bruno)a żona > jest w kraju, zdaje sie w Kruszwicy. A nie można było tak od razu, żona kolegi to rzecz święta, chyba że ... (prawdziwych przyjaciół poznajemy w biedzie), a podróże kształcą czasem i korzyści przynoszą, teraz to jest luzik przyjemne z pożytecznym, też chyba na saksy wyjadę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bn-bw Re: szukam Marcina Woźniaka 23.05.07, 14:41 Jeśli ów Marcin i jego żona mieszkają lub mieszkali w Kruszwicy to nie jest tak daleko, przejedź się, dopytasz (jeśli tak bardzo zależy Ci na odnalezieniu człowieka). A tak w ogóle to Marcin (jeśli myślimy o tym samym) pochodzi z Piotrkowa, więc jest chyba forum tego MIASTA. Napisz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nowy49 Re: szukam Marcina Woźniaka 23.05.07, 16:55 Marcin ostatnio - kilka lat temu - mieszkał w Piotrkowie kuj. - pracował w muzeum w inowrocławiu a jego żona - Edyta - uczyła polaka w szkole w Piotrkowie. moaw o Marcinie Woźniaku rocznik 1971 Odpowiedz Link Zgłoś
emjak Re: szukam Marcina Woźniaka 23.05.07, 21:16 Jestem mile zaskoczony – dziękuję Wszystkim, chcącym pomóc. Chciałbym skontaktować się właśnie z jego żoną bo to chyba pierwsze źródło gdzie mógłbym zdobyć jego nowy numer. Nie wiem skąd pochodzi ale raczej na pewno teraz mieszkają w Kruszwicy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emjak Re: szukam Marcina Woźniaka 25.05.07, 21:08 Dzwoniłem - to jednak nie ten z Piotrkowa a na pewno chodzi o Kruszwicę. Widać nie ma telefonu w Tp, mimo wszystko dzięki Odpowiedz Link Zgłoś