Dodaj do ulubionych

Proszeee bardzoooo o pomoc ! :( - Telefon.

07.07.11, 18:46
Hej kociaki Otóż chce kupić nowy telefon z klawiaturą Qwerty . Macie może,polecacie jakiś .. ? Bardzo prosze napisać nazwe i troche o nim. ( Żywotność baterii,wygląd menu,itp) Jeśli było to kosz,ale nie widziałłam. Prosze o pomoc,i sorki,że w tym forum,ale nie wiedziałam gdzie już Prosze o szybką pomoc serceserceserce
Obserwuj wątek
    • olusi1a Re: Proszeee bardzoooo o pomoc ! :( - Telefon. 07.07.11, 19:14
      Ja mam Samsunga Delphi. Bardzo fajny. Trochę gruby przez tą klawiaturę, ale mi to nie przeszkadza. Baterie ma dość wytrzymałą. Ładuję go raz na tydzień, czasem szybciej, czasem później. Do baterii nie mam zastrzeżeń.
      www.telix.pl/images/telefony/duze/samsung_b3410_3.jpg - tu masz wygląd menu, ale można sobie zmienić na taki kreskówkowy.
      i.gsmmaniak.pl/2010/03/samsung-delphi-b3410_2_-medium.jpeg - tu masz całkowity wygląd.
      Jestem zadowolona z tego telefonu. Dobrze mi służy wink Polecam.

• olla_8 Telefon 07.07.11, 19:33
      Ja mam nokie c3. Jest ładna, fajna w obsłudze, menu fajne. Polecam
      • marsowy_odlot Re: Telefon 07.07.11, 19:35
        ja polecam ogólnie BlackBerry. podam stronkę, na której są wszystkie dane itp. www.mgsm.pl/pl/ smile
    • smileyy776 Re: Proszeee bardzoooo o pomoc ! :( - Telefon. 07.07.11, 19:47
      jaaa mam z tą klawiaturą Noka C3 - jest świetny. bateria spoko trwała no i łatwa obsługa także się nie pogubisz. jest karta pamięci big_grin wejście na kabel USB jestem bardzo zadowolona z tego telefonu wink
      • marco__holiczka samsung wave 533 07.07.11, 19:56
    • a_vie Re: Proszeee bardzoooo o pomoc ! :( - Telefon. 10.07.11, 15:08
      ja mam samsunga delphi i jest świetny. wytrzymały, śliczny, ma mega głośnik. bateria jest średnia ale może dlatego, że cały czas słucham muzyki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka