Gość: unsatisfied IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.03, 11:39 W parku Witosa kręci się pedofil - proponuje dzieciom lody . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: [B]B Re: Uwaga -pedofil IP: *.polkomtel.com.pl 18.06.03, 11:42 Z przyjemnoscia skrecilbym mu kark! Odpowiedz Link Zgłoś
tmarq Re: Uwaga -pedofil 18.06.03, 11:49 Gość portalu: [B]B napisał(a): > Z przyjemnoscia skrecilbym mu kark! Ja tez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unsatisfied Re: Uwaga -pedofil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.03, 11:57 tmarq napisał: > Gość portalu: [B]B napisał(a): > > > Z przyjemnoscia skrecilbym mu kark! > > Ja tez! A może mały zabieg chirurgiczny wystaraczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Uwaga -pedofil IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 12:03 sadysci a nie wystarczy jesli wszystkim nam lody postawi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unsatisfied Re: Uwaga -pedofil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.03, 12:07 Gość portalu: Ted® napisał(a): > sadysci > a nie wystarczy jesli wszystkim nam lody postawi Nam , ok , ale nie dzieciom z podtekstami o lizaniu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: Uwaga -pedofil IP: *.amb.bydgoszcz.pl 18.06.03, 12:34 Tobie też proponował, unsatisfied? ;) A tak poważnie - jestem za "małym zabiegiem chirurgicznym". Pozdrawiam @ll A tym, którzy wracają na długi weekend do Bydzi życzę szerokiej drogi. I o pasach nie zapominajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unsatisfied Re: Uwaga -pedofil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.03, 21:39 Gość portalu: lisiczkaa napisał(a): > Tobie też proponował, unsatisfied? ;) > > A tak poważnie - jestem za "małym zabiegiem chirurgicznym". Mi nie , bo to pedofil , nie pedał . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Re: Uwaga -pedofil IP: *.polkomtel.com.pl 20.06.03, 11:11 Gość portalu: unsatisfied napisał(a): > tmarq napisał: > > > Gość portalu: [B]B napisał(a): > > > > > Z przyjemnoscia skrecilbym mu kark! > > > > Ja tez! > A może mały zabieg chirurgiczny wystaraczy ? Bys musial wyciac mu mozg, bo narzady to tylko przedluzenie tego co siedzi w glowie. Jestem za skreceniem karku w dalszym ciagu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unsatisfied Re: Uwaga -pedofil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.03, 14:32 Gość portalu: [B]B napisał(a): > Gość portalu: unsatisfied napisał(a): > > > tmarq napisał: > > > > > Gość portalu: [B]B napisał(a): > > > > > > > Z przyjemnoscia skrecilbym mu kark! > > > > > > Ja tez! > > A może mały zabieg chirurgiczny wystaraczy ? > > Bys musial wyciac mu mozg, bo narzady to tylko przedluzenie tego co siedzi w > glowie. > Jestem za skreceniem karku w dalszym ciagu! Masz może rację . Nie jestem ekspertem . Należy coś zrobić , by jakiegoś dziecka nie skrzywdził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Uwaga -pedofil IP: *.cps.pl 18.06.03, 21:37 Gość portalu: unsatisfied napisał(a): > W parku Witosa kręci się pedofil - proponuje dzieciom lody . Podaj najdogodniejszy dojazd,wujek! Odpowiedz Link Zgłoś
zoe_bydg Re: Uwaga -pedofil 18.06.03, 22:30 a wlaściwie, to skąd wiesz,że to pedofil???? No, skąd?? zaczepil cię??? łatwojest rzucić oskarżenie,potem odwołuje sie na ostatniej stronie gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unsatisfied Re: Uwaga -pedofil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.03, 22:36 zoe_bydg napisała: > a wlaściwie, to skąd wiesz,że to pedofil???? No, skąd?? zaczepil cię??? > > łatwojest rzucić oskarżenie,potem odwołuje sie na ostatniej stronie gazety. Jak ktoś propnuje kupienie dziecku loda , i mówi że nie musi iść do domu , niech sobie najpierw loda poliże , to dla mnie próba pedofilstwa . Oczywiście pewność bym miał , gdyby doszło do czynu , na tym etapie jestem na 99,99% pewien że to próba pedofilstwa . Odpowiedz Link Zgłoś
zoe_bydg Re: Uwaga -pedofil 18.06.03, 22:52 kazdego pedofila natychmiast skierowałabym na leczenie i wogóle odizolowalabym od spoleczeństwa, ale , kurczę, przecież nie można wszystkich oskarżac o takie zakusy. zawsze jest jakieś przegięcie-albo nie zwraca się uwagi na ewidentne zachowania różnych osob, albo-pod wplywem programów tv czy artykułów prasowych - popadamy w histerie; mimo wszystko uważam,że czasami można oskarżyć niewinnego człowieka. Więc - bez paniki. A dzieci po prostu trzeba uczulać na zachowania nieznanych osób, a i czasem im tego loda kupić osobiście, aby nie ulegały zachętom obcych :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unsatisfied Re: Uwaga -pedofil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.03, 23:09 zoe_bydg napisała: > kazdego pedofila natychmiast skierowałabym na leczenie i wogóle odizolowalabym > od spoleczeństwa, ale , kurczę, przecież nie można wszystkich oskarżac o takie > zakusy. zawsze jest jakieś przegięcie-albo nie zwraca się uwagi na ewidentne > zachowania różnych osob, albo-pod wplywem programów tv czy artykułów prasowych > - > popadamy w histerie; mimo wszystko uważam,że czasami można oskarżyć niewinnego > człowieka. Więc - bez paniki. A dzieci po prostu trzeba uczulać na zachowania > nieznanych osób, a i czasem im tego loda kupić osobiście, aby nie ulegały > zachętom obcych :-))) Co za rada . Dziękuję . Kupuję tygodniowo od 2 do pięciu litrów lodów , bo sam lubię , a i czasami dzieciom dam , jak grzecznie poproszą . Uczyć dzieci , jak mają się zachowac przerd pedofilem ? To dowcip , czy kontynuacja typu "uczyć dzieci jak zachowac się przed agresywnym rotweilerem " ? Od kiedy zacząć nauki , przedszkola czy żłobka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poli Re: Uwaga -pedofil IP: *.iweb.pl 19.06.03, 13:07 i co wszyscy tak toleruja takie in formacje i teraz będa teksty a gdzie policja a ja sie pytam a gdzie społeczeństwo znieczulica jedna a namierzyc goscia przypilnowac i przekazać w reće policji nie to to nie zaraz bęzie ja po sądach nie będe chodził nie... to chociaz informujcie ta policje czy straż Odpowiedz Link Zgłoś
zoe_bydg Re: Uwaga -pedofil 19.06.03, 19:47 Gość portalu: poli napisał(a): > i co wszyscy tak toleruja takie in formacje i teraz będa teksty a gdzie policja > > a ja sie pytam a gdzie społeczeństwo znieczulica jedna a namierzyc goscia > przypilnowac i przekazać w reće policji nie to to nie zaraz bęzie ja po sądach > nie będe chodził nie... to chociaz informujcie ta policje czy straż albo od razu gościa zlapać i wybić mu z glowy takie rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik Re: Uwaga -pedofil IP: 81.15.220.* 19.06.03, 23:12 moje dziecko nie widziało go , powiedzcie jak wygląda, bo jest bardzo ciekawa, chodzi przez ten park codziennie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unsatisfied Re: Uwaga -pedofil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.03, 23:35 Gość portalu: nik napisał(a): > moje dziecko nie widziało go , powiedzcie jak wygląda, bo jest bardzo ciekawa, > chodzi przez ten park codziennie? > Nie wiem czy codziennie . Nie jest tam jednakże obcy . Nie będę go opisywał , bo inny niewinny obywatel może niechcący odpowiadać temu opisowi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unsatisfied Gdy społeczeństwo wykastrowane z inicjatyw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.03, 15:01 Gdy społeczeństwo wykastrowane z inicjatyw , to grasują ci co inicjatyw nie mają lub co mają złe intencje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Gdy społeczeństwo wykastrowane z inicjatyw IP: 217.97.134.* 20.06.03, 15:21 Gość portalu: unsatisfied napisał(a): > Gdy społeczeństwo wykastrowane z inicjatyw , to grasują ci co inicjatyw nie mają lub co mają złe intencje . sugerujesz, że społeczeństwo powinno podjąć słuszną inicjatywę zabicia tych co mają złe intencje?!... a skąd pewność, że mają? wybacz, ale lincz, to nie metoda. Kiedys szedłem sobie ulicą z kumplem. Z naprzeciwka szła sobie rodzina, przed która kilkanascie metrów biegła ich 3-4 letnia córa. W pewnym momnecie, tuż przed nami, dzieciak potknął sie i wyrżnął czółkiem w asfalt, aż zadudniło. Tak się składa, że kumpel ma niesamowitą rekę do dzieci i jest urodzonym materiałem na wzorcowego ojca. Uwielbia dzieci, a one jego. Cecha u facetów może rzadka, ale znam tego człowieka doskonale od lat i moge za niego ręczyć głową, że jego sentyment czysty w formie i treści! W kazdym bądź razie, kiedy mała 'przyziemiła', człek ów odruchowo poderwał ją z ziemi i przytulił do siebie. Trzeba było widzieć reakcję rodziców... Dosyć wymowne spojrzenie i mocno nieuprzejme odebranie dziecka. Ewidentnie wzięli go za 'podejrzanego'... Nie twierdze, że koleś w lasku jest tylko miłym panem lubiącym dzieci. Nie wiem tego. MImo to, pójście tam i zmasakrowanie mu twarzy bez namacalnych (NIESTETY!) dowodów to akcja godna neandertala. Odpowiedz Link Zgłoś
zoe_bydg Re: Gdy społeczeństwo wykastrowane z inicjatyw 20.06.03, 21:42 o to wlasnie chodzilo mi!~u nas zawsze przgięcie! zależnie od aktualnie nagłośnionego tematu. wystarczy obejrzeć w TV1 albo TVN informacje na temat szefa "Poznanskich Slowikow"; też zdania podzielone-jedni oskarżają, drudzy chodzą z kwiatami. Więcej dystansu!!! I zdrowego rozsądku!!! p.s. po lekturze wypowiedzi w tym wątku nasuwa mi się myśl, że jak zwykle przeginamy. A obok prawdziwych problemów przechodzimy obojętnie, albo udajemy,że niczego nie widzimy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unsatisfied Re: Gdy społeczeństwo wykastrowane z inicjatyw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.03, 21:57 Gość portalu: Wiech napisał(a): > Gość portalu: unsatisfied napisał(a): > > > Gdy społeczeństwo wykastrowane z inicjatyw , to grasują ci co inicjatyw ni > e > mają lub co mają złe intencje . > > sugerujesz, że społeczeństwo powinno podjąć słuszną inicjatywę zabicia tych co > mają złe intencje?!... > a skąd pewność, że mają? > wybacz, ale lincz, to nie metoda. > Gdzi pisałem o usmiercaniu . > Kiedys szedłem sobie ulicą z kumplem. Z naprzeciwka szła sobie rodzina, przed > która kilkanascie metrów biegła ich 3-4 letnia córa. > W pewnym momnecie, tuż przed nami, dzieciak potknął sie i wyrżnął czółkiem w > asfalt, aż zadudniło. > Tak się składa, że kumpel ma niesamowitą rekę do dzieci i jest urodzonym > materiałem na wzorcowego ojca. Uwielbia dzieci, a one jego. Cecha u facetów > może rzadka, ale znam tego człowieka doskonale od lat i moge za niego ręczyć > głową, że jego sentyment czysty w formie i treści! > W kazdym bądź razie, kiedy mała 'przyziemiła', człek ów odruchowo poderwał ją z > > ziemi i przytulił do siebie. > Trzeba było widzieć reakcję rodziców... Dosyć wymowne spojrzenie i mocno > nieuprzejme odebranie dziecka. Ewidentnie wzięli go za 'podejrzanego'... > > Nie twierdze, że koleś w lasku jest tylko miłym panem lubiącym dzieci. Nie wiem > > tego. Skoro nie wiesz ..., a gdybyś wiedział , to co mozesz metodą cywilizowanego człowieka zrobić , by broń Boże nie wzięto Cię za "neandertala". Oswieć mnie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Gdy społeczeństwo wykastrowane z inicjatyw IP: 158.75.224.* 22.06.03, 16:42 Gość portalu: unsatisfied napisał(a): > Gość portalu: Wiech napisał(a): > > > Gość portalu: unsatisfied napisał(a): > > > > > Gdy społeczeństwo wykastrowane z inicjatyw , to grasują ci co inicjat > yw ni > > e > > mają lub co mają złe intencje . > > > > sugerujesz, że społeczeństwo powinno podjąć słuszną inicjatywę zabicia tyc > h > co > > mają złe intencje?!... > > a skąd pewność, że mają? > > wybacz, ale lincz, to nie metoda. > > > > Gdzi pisałem o usmiercaniu . > to było świadome przerysowanie przecież! zwyczajne mordobiecie to też forma samosądu. > > > > Nie twierdze, że koleś w lasku jest tylko miłym panem lubiącym dzieci. Nie > > wiem > > > > tego. > Skoro nie wiesz ..., a gdybyś wiedział , to co mozesz metodą cywilizowanego > człowieka zrobić , by broń Boże nie wzięto Cię za "neandertala". > Oswieć mnie . Ty też nie wiesz. jeśli miałbym dowody (!), to doprowadziłbym do schwytania bydlaka (nawet mógłbym osobiście się do tego przyłożyć) i przekazania sprawy do sądu. Pewnie w pysk też by przy okazji dostał, ale karę jako taką wymierzaliby mu Ci, którzy są do tego wyznaczeni w tym państwie... Potem jeszcze dostalby zasłużoną 'poprawkę' od współwięźniów, nie ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Gdy społeczeństwo wykastrowane z inicjatyw 23.06.03, 21:21 Gość portalu: Wiech napisał(a): > Ty też nie wiesz. Otóż wiem , a sprawa dowodów to zupełnie co innego . Post jest po to , by przestrzec przed takim "lodziarzem" . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodziaz Re: Uwaga -pedofil IP: *.w80-14.abo.wanadoo.fr 20.06.03, 21:52 Niebujcie sie to ja, spszedaje lody i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
zoe_bydg Re: Uwaga -pedofil 20.06.03, 21:57 Gość portalu: Lodziaz napisał(a): > Niebujcie sie to ja, spszedaje lody i koniec. No, właśnie!!! (?????????) o qurcze!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unsatisfeid Re: Uwaga -pedofil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.03, 22:28 zoe_bydg napisała: > Gość portalu: Lodziaz napisał(a): > > > Niebujcie sie to ja, spszedaje lody i koniec. > > > No, właśnie!!! (?????????) o qurcze!!!!!!!! DOBRE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Retrospekcja + perspektywa końa sierpnia ;) IP: *.amb.bydgoszcz.pl 21.08.03, 09:16 www1.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35590,1627964.html Ciekawe, czy lubi blues'a ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=303&w=5803703&a=7059347 Ja się nie boję, a Ty Lokator? Ted? ;) Reszta? Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Retrospekcja + perspektywa końa sierpnia ;) 21.08.03, 21:23 Gość portalu: LJane napisał(a): > www1.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35590,1627964.html > Ciekawe, czy lubi blues'a ;) > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=303&w=5803703&a=7059347 > Ja się nie boję, a Ty Lokator? Ted? ;) Reszta? > > Pozdrawiam @ll > spotkałem tego dziada . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Retrospekcja + perspektywa końa sierpnia ;) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 21:28 dlaczego ekshibicjonizm opanowali mezczyzni? to niesprawiedliwe Odpowiedz Link Zgłoś
ivica KOBIETY EKSHIBICJONISTKI 21.08.03, 21:34 taakkk (z rozmarzeniem pomyslalem) :) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: KOBIETY EKSHIBICJONISTKI 21.08.03, 21:54 Nie ekshibicjonistkę a pedofila . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Spotkałam gościa.Nic ciekawego IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 23:04 kto byl lepiej ubrany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Uwaga -pedofil IP: *.w81-248.abo.wanadoo.fr 24.08.03, 19:49 Wydaje mi sie ze powinien proponowac Lizaki ! a nie lody Odpowiedz Link Zgłoś