rhemek 07.12.01, 14:13 wiem to od samego rutkowskiego. A Fe! A udawal takiego liberala. Rhemek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radca Re: Radca to zakamuflowany LEPPER !!!!! 07.12.01, 14:53 No wiecie...,ze ten rutkowski musial mnie wydac hm...,a bylem z nim,w takim zaufaniu.Mowil do mnie ;Andrzeju-nikt sie nie polapie. radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Radca to zakamuflowany LEPPER !!!!! 07.12.01, 14:56 Panie ! i co jo mom teroz zrobic ? Kunia se kupia i wyngiel benda woziul. Zima jidzie,to i ludziom wyngiel potrzybny.A jak ni, to przejda na koks. radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Radca to zakamuflowany LEPPER !!!!! 07.12.01, 15:01 a moze to nie lun mnie wydol ? Lycho nie spi.Zebym chocarz imie inne obrol. Ciynszko z lepyra zrobic bohatyra-panie oj ciynszko... radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: Radca to zakamuflowany LEPPER !!!!! IP: 194.203.162.* 07.12.01, 15:22 Drogi Andy jestesmy z Toba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Radca to zakamuflowany LEPPER !!!!! 07.12.01, 17:02 Jo tak bulem przeciw ty LUNI EROPYJSKIJ,przeciw zachodowi.A tu widza,ze jestesta zy mnum.Nu i poco jo te strajki budowolem ? Poco robylisma blakady ? Jo naprzeciw,a Wy zy mnum. "ANDY" -mowita ? a samolobruncy mowyli du mnie -"jindrek " To jo gnuj rozrzucol,tyroz mom ta ziemia oddowac ? Wola sie na ni polozyc,a nie loddum.Chocbysta mi chcieli placic nie wjim jake piniundze.Nie chca nowet tych dularow.Jo chca siebia i swoja zimjia.Nie byda nic robiul,nie byda lorol ty zimji,ale luna bydzie noszo.My z ziamji pochodzim i do ziamji wrocim. radca Odpowiedz Link Zgłoś
kemehr Re: Radca to zakamuflowany LEPPER !!!!! 07.12.01, 17:05 bujda. Kemehr pozdrawia Reppela. kemehr Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Radca to zakamuflowany LEPPER !!!!! 07.12.01, 19:39 Dziekuja Ci Kemehr,ze mnie pozdrowiosz.Jak byndziesz miol kwity-to dej znoc. Tylko uwozej na daty,bo sie sum wkopia.Nie podowoj czasym jakigos spotkania z datum 31 luty-bo bydzie afyra.Majum mie wysmioc ? Taki glupi nie jestym. Jo wim,ze co drugi mjisiuc to mo 30 dni.Jom sie na knykciach naluczyl-jake miesiunce majum 31 dni,a jake 30.Nu,a luty jest drugym miesiacem.Dobrze godom ? trzymojta sie chlopy i sie jeno nie dojta wosz radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Radca to zakamuflowany LEPPER !!!!! 07.12.01, 21:44 Nu i piuntek sie kunczy.Przy piuntku ni mum duzygo oprzuntku.W piuntek po lobjidzie swintowac przydzie.Swituja i swintuja,a nawet leniuchuja. Leza i czykom,az nadejdu lepsze czasy.I znowu byle do piuntku.Dobrze godom ? trzymejta sie jeno radca ps. w piuntek absurdy-powiadota ? Odpowiedz Link Zgłoś