Dodaj do ulubionych

Radca to zakamuflowany LEPPER !!!!!

07.12.01, 14:13
wiem to od samego rutkowskiego.
A Fe!
A udawal takiego liberala.
Rhemek
Obserwuj wątek
    • radca Re: Radca to zakamuflowany LEPPER !!!!! 07.12.01, 14:53
      No wiecie...,ze ten rutkowski musial mnie wydac hm...,a bylem z nim,w takim
      zaufaniu.Mowil do mnie ;Andrzeju-nikt sie nie polapie.

radca
      • radca Re: Radca to zakamuflowany LEPPER !!!!! 07.12.01, 14:56
        Panie ! i co jo mom teroz zrobic ? Kunia se kupia i wyngiel benda woziul.
        Zima jidzie,to i ludziom wyngiel potrzybny.A jak ni, to przejda na koks.

radca
        • radca Re: Radca to zakamuflowany LEPPER !!!!! 07.12.01, 15:01
          a moze to nie lun mnie wydol ? Lycho nie spi.Zebym chocarz imie inne obrol.
          Ciynszko z lepyra zrobic bohatyra-panie oj ciynszko...

radca
          • Gość: ochman Re: Radca to zakamuflowany LEPPER !!!!! IP: 194.203.162.* 07.12.01, 15:22
            Drogi Andy
            jestesmy z Toba!!!
            • radca Re: Radca to zakamuflowany LEPPER !!!!! 07.12.01, 17:02
              Jo tak bulem przeciw ty LUNI EROPYJSKIJ,przeciw zachodowi.A tu widza,ze jestesta
              zy mnum.Nu i poco jo te strajki budowolem ? Poco robylisma blakady ?
              Jo naprzeciw,a Wy zy mnum.
              "ANDY" -mowita ? a samolobruncy mowyli du mnie -"jindrek "
              To jo gnuj rozrzucol,tyroz mom ta ziemia oddowac ? Wola sie na ni polozyc,a nie
              loddum.Chocbysta mi chcieli placic nie wjim jake piniundze.Nie chca nowet tych
              dularow.Jo chca siebia i swoja zimjia.Nie byda nic robiul,nie byda lorol ty
              zimji,ale luna bydzie noszo.My z ziamji pochodzim i do ziamji wrocim.

radca
              • kemehr Re: Radca to zakamuflowany LEPPER !!!!! 07.12.01, 17:05
                bujda.
                Kemehr pozdrawia Reppela.
                kemehr
                • radca Re: Radca to zakamuflowany LEPPER !!!!! 07.12.01, 19:39
                  Dziekuja Ci Kemehr,ze mnie pozdrowiosz.Jak byndziesz miol kwity-to dej znoc.
                  Tylko uwozej na daty,bo sie sum wkopia.Nie podowoj czasym jakigos spotkania
                  z datum 31 luty-bo bydzie afyra.Majum mie wysmioc ? Taki glupi nie jestym.
                  Jo wim,ze co drugi mjisiuc to mo 30 dni.Jom sie na knykciach naluczyl-jake
                  miesiunce majum 31 dni,a jake 30.Nu,a luty jest drugym miesiacem.Dobrze godom ?

trzymojta sie chlopy i sie jeno nie dojta

wosz radca
                  • radca Re: Radca to zakamuflowany LEPPER !!!!! 07.12.01, 21:44
                    Nu i piuntek sie kunczy.Przy piuntku ni mum duzygo oprzuntku.W piuntek po
                    lobjidzie swintowac przydzie.Swituja i swintuja,a nawet leniuchuja.
                    Leza i czykom,az nadejdu lepsze czasy.I znowu byle do piuntku.Dobrze godom ?

trzymejta sie jeno
                    radca

ps. w piuntek absurdy-powiadota ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka