lokalny_patriota1 17.08.07, 12:13 wiadomosci.onet.pl/1590406,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gracz_nr_1 Re: Dombrowicz sprzedał nam park !!!! 17.08.07, 12:26 Toz to k..wa oszolom jakis jest! Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_nr_1 Re: Dombrowicz sprzedał nam park !!!! 19.08.07, 12:34 Na os. Wilczak! Odpowiedz Link Zgłoś
arpecco Re: Dombrowicz sprzedał nam park !!!! 19.08.07, 13:28 gracz_nr_1 napisał: > Na os. Wilczak! na Jarach ( Pomorska ) Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_nr_1 Re: Dombrowicz sprzedał nam park !!!! 19.08.07, 13:29 ja sluszalem ze to jeszcze wilaczak Odpowiedz Link Zgłoś
keny_1 Re: Dombrowicz sprzedał nam park !!!! 19.08.07, 16:15 Nic nie rozumie placzecie o te 3mln. mieszkan tak? teraz gdy beda budowane jeczycie bo park sprzedany.Czy ktos z Was sie zastanowil? chyba nie, moze byc najwiekszy najdluzszy Park Europy pomyslcie tylko o nie wykorzystanym Kanale Bydgoskim ja juz widze Park od ul.Wroclawskiej do Lisiego Ogona i co Wy na to? ile atrakcji tam moze byc , no tak tylko trzeba sie wziasc za robote nie jamac ,czy nikt nie ma na to Pomyslu? Moze ktos na to odpowie? Odpowiedz Link Zgłoś
los_muchos Re: Dombrowicz sprzedał nam park !!!! 19.08.07, 16:51 Jak to,nie chce mu sprzedac? Przeciez ten Wachowiak to ikona Bydgoszczy. Powinni mu dac za zasugi dla miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
keny_1 Re: Dombrowicz sprzedał nam park !!!! 19.08.07, 17:38 No i prosze jacy dyskutanci sa tutaj los_muchos ile masz lat ,ze bazgrolisz i nie wiesz co odpowiedziec na te pytania co sa nad Toba. oczywiscie nie wiesz co odpowiedziec tylko gebe wykrzywiac i szczekac jak PiSowski burek. Odpowiedz Link Zgłoś
keny_1 Re: Dombrowicz sprzedał nam park !!!! 19.08.07, 17:57 Nie jestem zlosliwy ale pomysl Mistrzostwa Europy ,hotele ,stadiony autostrady nie wspomne juz tych mieszkaniach i innych obietnic i co zrobiliscie ,rozpieprzone to co komuna zbudowala.Nic nie potraficie mowie o PiS-ie tylko ludzie poklocic i po drodze wszystko rozwalac. Tak jak teraz pani minister sportu chce przelozenia Mistrzostw Europy jest to najsmieszniejsza i najglupsza partia rzadzaca od czasu powstania Polski. Odpowiedz Link Zgłoś