luca28 24.09.07, 22:56 korzystała któraś z was? Ile toto kosztuje i czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jusiadyk Re: vacu step 25.09.07, 09:52 Lusiu moja miła, ja korzystam d czasu do czasu. Jest to w Bydzi w Sport Factory (nie wiem czy gdzieś jeszcze). Jednorazowe wejście bez karty kosztuje 20zł (na 30 min). Uważam, że warto ale jest kilka zastrzeżeń: trzeba być generalnie zdrwym i w frmie. Ja się uważam za w miarę wysportowaną ale kiedyś akurat mało ćwiczyłam i totalnie mi nie poszło: p 20 minutach mroczki w oczach i słabość. Czyli moim zdaniem nie dla początkujących. Weź xe sbą wodę do picia i ręczniczek do obcierania potu. W sport factory fajne jest to, że po vacu step możesz już za darmo posiedzieć w saunie i jeszcze trochę wypocić (zaraz obok szatni) a w dodatku jest tam tez mini- przedszkole dla dzieci więc kiedys juz pojechałam tam z Jędrkiem. Koszt przedszkola 4 zł niezależnie od czasu. Miłych wrażeń! Odpowiedz Link Zgłoś
luca28 Re: vacu step 25.09.07, 12:18 a nie wybierasz sie tam w najbliższej przyszłości? Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: vacu step 24.11.07, 17:34 Z przykrośćią informuję, że sport factory zlikwidowało salkę zabaw dla dzieci. I teraz już nie można pojechac poćwiczyć zabierając ze sobą dziecko. Kur.... Czy któreś inne centrum sportowe, najlepiej z vacu step i sauną może ma takie miejsce zabaw dla dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
natalya20 Re: vacu step 26.11.07, 19:02 no wlasnie jak ja sie zebralam zeby isc pocwiczyc z malym to sie okazalo ze zlikwidowali..uwazam ze to porazka!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś