bettina-1 Poseł Markowski musi oddać 138 tys. zł 28.09.07, 22:46 a gdzie jest ten dupek silesius.Markowski to zlodziej jakich wielu w pisie i dziwek pisiurwek.Na to sklada sie ta cala partia degeneratow psychicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne to nie premier to SMIEC i oszust !!!!! 29.09.07, 01:03 Premier przyznał też, że wie o tym, że Markowski mieszka w stolicy, a nie w Bydgoszczy jak twierdził. - Pan Markowski, tak jak go znam, pochodzi z Warszawy i ma mieszkanie na Saskiej Kępie. I ja nawet z tą sprawą się stykałem w poprzedniej kadencji, bo jego sąsiedzi się czasem skarżyli - relacjonował premier. ------------------------ to jak wiedzial, to dlaczego wpisal takiego zlodzieja na listy??? myslal ze nikt tego nie wypatrzy??czyli kradl razem z Markowskim, powinni zwrocic do spolki !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: to nie premier to SMIEC i oszust !!!!! 29.09.07, 01:10 pies_na_prawizne napisał: > to jak wiedzial, to dlaczego wpisal takiego zlodzieja na listy??? Jarek dba o "środowisko naturalne". Nawet śmieci można często zamienić na "surowce wtórne ";) wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4498116.html Odpowiedz Link Zgłoś
niepisaty_wyksztalciuch posuwa sie rewolucja ta... no... moralna 29.09.07, 01:20 czy to rewolucja moralna za PISu się posuwa, czy może ją posuwają politycy PIS? oto jest pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko Poseł Markowski musi oddać 138 tys. zł 29.09.07, 01:33 NIech odda, ni kt nie moze byc ponad prawem. I tak zaglosuje na PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
danka2007 Czy ten krętacz będzie przyszłym posłem ? 29.09.07, 02:51 Czy takie odnogi reprezentują PiS i wyborców ? Odpowiedz Link Zgłoś
dzekson22 Re: Czy ten krętacz będzie przyszłym posłem ? 29.09.07, 04:28 powinni mu jeszcze odsetki doliczyć a czemu mają mu na raty rozkładać wziął całość niech całość oddaje bo zaraz to trudna sytuacja to umożenie długu znamy takich cwaniaczków s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376 Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Jeden z nielicznych w PiS-e zaradnych 29.09.07, 06:03 Reszta to nawet tyle nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Poseł Markowski musi oddać 138 tys. zł 29.09.07, 06:55 rychło wczas, widać, że to pod publikę, nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
goglle Ryba zawsze psuje się od głowy. Jaki pan taki kram 29.09.07, 06:56 Ciekawe czemu nie musi oddawać odsetek? Zwykły obywatel musiał by jeszcze zapłacić kare. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Ryba psuje się od głowy ! Tym łbem jest j.Kaczyń 29.09.07, 08:59 Kaczyński !..pusciłem pawia... Odpowiedz Link Zgłoś
maximus100 dlaczego ? 29.09.07, 08:35 tym na fotce tak wesoło? miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35590,4530506.html Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 Poseł Markowski musi oddać 138 tys. zł 29.09.07, 09:37 A mieli być sami godni zaufania. Ciekawe kto to niby miał być, że ma zaufanie. Hm. J.Kaczyński? Odpowiedz Link Zgłoś
maximus100 Re: Poseł Markowski musi oddać 138 tys. zł 29.09.07, 10:21 ufasz tym z fotki? Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 Re: Poseł Markowski musi oddać 138 tys. zł 29.09.07, 18:41 maximus100 napisał: > ufasz tym z fotki? ------------------------- Chyba żartujesz. Profilaktycznie nie ufam politykom. Po co mam się rozczarować. Lepiej być mile zaskoczonym. Jednak z tym ostatnim stwierdzeniem to jak na razie to tylko teoria. Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Dlaczego "grożne"Zioberko go nie aresztuje 29.09.07, 11:44 w świetle kamer.Przecież to wyłudzenie.A może działacze PiS nie podlegają pod Kodeks Karny.A może Kaczy Rząd zwróci kasę przekazaną bezprawnie hierarchom i Rydzykowi za "przychylność"w wyborach.A o ilu przekrętach i aherach pisuarowych nie wiemy?To owoc "czystego dobra".Dobre drzewo wydaje dobre owoce.Kacze drzewo wydaje kacze fekalia.Po owocach poznacie ich. Odpowiedz Link Zgłoś
and-j1 To jest najzwyklejsza korupcja, jeszcze dwa latka 29.09.07, 16:56 i byłby domek Odpowiedz Link Zgłoś
temida3 Poseł Markowski musi oddać 138 tys. zł 30.09.07, 19:41 A myśmy ich wybierali i wierzyli, że bedą prostować " scieżki" i przywracać Sprawiedliwość(...)! Panie Markowski- przypomnę zasadę, która jak II Zasada Dynamiki - działa w obie strony(...), której skutki tzw odwetu na " wątpliwym sędzi"- znam od lat dziecięcych: ..." ZŁODZIEJ MA WYMÓWKĘ, JEŚLI SIĘ SĘDZIA DOPUSZCZA KRADZIEŻy", a którą w Toruniu 8 maja 2006 r ( siedzieliscie za stołem prezydialnym- szeryf z marsową miną -to byłeś Ty- meldunkowy naciagaczu!!!) Pamięta Pan jak zareagowaŁY " wasze tresowane stado pisiatek"...? na ten aforyzm Szekspira, który położyłem na stole (- TO BYŁ MOJ PLAKAT WYBORCZY Z 1993 R Z LISTY NR.1) ABY JEDEN Z NICH ( PÓŹNIEJSZY pRZEWODNICZACY TROUŃSKIEGO pis-U STUDENT iv ROKU) ODCZYTAŁ TO MOTTO...?????????????????????????? PS Rozbawione " pisiactwo" pod okiem " duetu treserów"(X+ Y ) TRYUMFOWAŁO, najpierw w Toruniu, a po 3 dniach w Bydgoszczy! Plan - wykonali... dla " duetu"()! Kiedy po zebraniu próbowałem ukazać posłowi Markowskiemu moją sprawę - z kradziezy i przedłużania śledztw ( opisałem w NOWOŚCIACH- krok po kroku!), tryumfujace " pisiactwo" tak się spieszyło na ...., że wręcz okrzykami ponaglało -posła (-szeryfa) Markowskiego. Zapytajcie dokąd się udali po zebraniu(...)! Męzydło był poza " burtą"- nas wyrzucono poza Zarząd i ... HULAJ DUSZA ... STRAŻNIKA ZASAD- MĘŻYDŁO NIE MIELI NAS SOBĄ(...)! Odpowiedz Link Zgłoś
assasin7 ..we łbie sie przewraca 01.10.07, 20:10 ..Cholerny kombinator .To mnie wychowujacemu samotnie uczącą się córkę Urząd nie przyznał dodatku mieszkaniowego , bo przekroczyłem o 40 zł wymaganą średnią na osobe , a taki cham zarabiający kilkanaście tysięcy dostaje 2 tysia na krzywy ryj? On tylko wykorzystał jak i inni kolesiostwo i układy - bo gdyby mu nikt nie podpisał toby nie dostał. To jest przestępstwo! Zwrot zwrotem , a gdzie kara? Odpowiedz Link Zgłoś
malygo Poseł Markowski musi oddać 138 tys. zł 11.10.07, 09:37 Złodzieje są wszędzie, nawet w tak śWIęTOSZKOWATYM PIS-ie. Może wypadałoby tak karać podwójnie tych najmądrzejszych przedstawicieli narodu. Przecież oni uważają się za elitę (chyba złodziei w białych rękawiczkach. A może przyjrzeć się też naszej ordynacji wyborczej. Jak to się dzieje, że jakiś krawaciarz zostaje przedstawicielem innego okręgu(i po co w tym przypadku wogóle jakieś okręgi). Dlaczego nie jest tak jak w innych krajach, że kandydat musi faktycznie mieszkać w danym okręgu conajmniej 5 lat. Podobny problem, jak to się dziej, że zawodowy polityk z dnia na dzień staje się apolityczny i odwrotnie piastujący apolityczne stanowisko centralne z dnia na dzień staje się czołowym politykiem. A GDZIE NP. TRZYLETNIA KWARANTANNA? Odpowiedz Link Zgłoś