Dodaj do ulubionych

jaki ginekolog w Bydgoszczy

13.08.03, 22:08
Hej dziewczyny!
mam 32 lata, planuje zajsc w ciaze, od lipca lykam folik, zrobilam badania,
bylam tez u ginekologa (wstyd sie przyznac ale po 3 letniej przerwie)-to byl
ginekolog w rejonowej przychodni,poszlam tam kontrolnie, lekarz stwierdzil ze
wszystko ok, ale jakos nie mam zaufania do wizyt tzw. panstwowych. wczesniej
chodzilam do dr kazmierczak w sanitasie na Dworcowej, jednak slyszalam
opinie, ze to dobry lekarz od antykoncepcji, ale nie od prowadzenia ciazy.
prosze podzielcie sie swoimi doswiadczeniami
a i jeszcze jedno, zapisalam sie na wizyte do dr Skibowej, moze znacie? moze
bylyscie? zapisalam sie tam dlatego, ze wlasnie dr Skibowa prowadzila 2
ciaze mojej mamy:)

Obserwuj wątek
    • anita35 Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 26.08.03, 22:48
      Witam.

Mogę polecic dwóch lekarzy pierwszy to dr.Skublicki(ordynator patologii ciąży
      wBizielu) przyjmuje na Fordonie ale drogi wizyta ok 100zł i do tego osobno
      dolicza usg 40zł prowadził moją pierwszą ciążę następnie również znakomity
      lekarz którego sobie bardzo chwalę to dr Domaradzki(ordynato ginekologii w
      Warmińskim na ul. Szpitalnej)prowadził moją drugą ciążę wizyta 100zł usg w
      cenie wizyty.Jest naprawdę super ale decyzja należy do Ciebie

Pozdrawiam
      • minolt Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 13.09.03, 20:11
        Hej, ja również polecam dr Skublickiego, chociaż płaciłam o wiele mniej niż
        wspomniała moja poprzedniczka (?), oraz dr Senterkiewicz - przyjmuje na
        Górzyskowie, wizyta - 50 zł, jest naprawdę ok. Pozdrawiam!
      • joaska_29 Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 21.03.07, 15:42
        Ja polecam oprócz oczywiście dr Wasilewskigo (przecudowny, ciepły lekarz z
        indywidualnym podejściem do pacjentek) dr Waldemara Dobrzyńskiego z Biziela.
        Przyjmuje prywatnie na Karłowicza. Ciepły, spokojny, miły, odpowiada
        nwyczerpująco na wszystkie pytania. Wizyta kosztuje 80 zł, L4 wystawia na
        miesiąc i nic dodatkowo nie kosztuje. Ma zdrowe podejście do ciąży!
        • szczylwiap1 Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 12.04.07, 08:00
          Witaj

Mogłabys dać mi namiary na dr. Dobrzyńskiego? Byłabym Ci bardzow dzięczna.
          szukam dobrego ginekologa w Bydgoszczy i takiego, który wystawia L4
          • joaska_29 Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 14.04.07, 11:12
            Podaję Ci nr do dr Dobrzyńskiego: 52 346 02 74. Gabinet czynny wtorki i
            czwartki 16-19. Najpierw zadzwoń i umów się. Ja jestem z niego baaardzo
            zadowolona. Pozdrawiam
            • szczylwiap1 Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 16.04.07, 12:23
              Dziękuję Ci za wiadomość. Zapisałam sie już do n iego na wizytę. Dużo dobrego
              słyszałam o dr Mariuszu Lisiaku, więc jeszcze się troszkę zastanawiam, którego
              wybrać
              • bobimax Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 19.09.07, 09:08
                Ja chodziłam do dr Lisiaka. Prowadził moje dwie ciąże (ostatnia
                zakończona w lipcu) i jestem bardzo zadowolona. Ma bardzo dużo
                pacjentek.
    • inga17 Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 22.09.03, 13:10
      też polecam dr Skublickiego, cena wizyty (jescze na wiosnę, chyba ze się coś
      teraz zmieniło?) 60 zł a USG 50 zł, cytologia 20 zł.
    • aei2 Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 23.10.03, 15:56
      Z całego serca polecam doktora Mariusza Lisiaka, ze Szpitala Miejskiego. Ja
      zdecydowałam się na jego pomoc po radach znajomych. Jako,że jestem w twoim
      wieku uznałam, że dobrze, tak na wszelki wypadek, mieć kontakt z dobrym
      ginekologiem, ale także patologiem. Do tej pory jestem bardzo zadowolona, mój
      termin porodu jest w listopadzie. Jego numer telefonu znajdziesz na stronie
      szpitala. Lisiak przyjmuje tylko prywatnie w Fordonie, nie ma dyżurów w
      Przychodni. Cena do tej pory 70 zł ( wliczona cytologia i Usg). Dr Lisiak
      wykłada w też w szkole rodzenia w Szpitalu Miejskim.
      • m-zablocka Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 11.11.03, 12:55
        Tylko doktor Zbigniew Wasilewski, przyjmuje prywatnie na Wielorybiej 38 i
        pracuje w Bizielu.
        Będę do niego chodziła do końca zycia.
        Lekarz z powołania, najlepszy na świecie!!!
        • ninaa Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 28.02.06, 00:09
          Zgadzam się. Ma podejście do kobiet wprost rewelacyjne i uspokaja jak nikt -
          rzeczową, sensowną poradą. Wspaniale prowadzi ciążę.
      • foe1 Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 19.11.03, 21:37
        Zmienilam ginekologa na Dra Lisiaka wlasnie:)
        Bylam tylko na jednej wizycie, ale bylam tez zadowolona z jej przebiegu:
        szczegolowo odpowiadal na moje liczne pytania, sam zbadal mi piersi (dla mnie
        to jeden z wyznacznikow dobrego ginekologa), troche nawalal z cytologia - na
        wynik czekalam 3 tygodnie!!, ale poza tym - wszystko ok. Tez planuje zajscie w
        ciaze i tez szukalam dlugo odpowiedniego ginekologa, zwlaszcza,ze przy
        poprzedniej ciazy kobitka sie nie za barzdo sprawdzila.
        Pzdr
        • magdaw30 Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 03.01.04, 22:33
          Ja też polecam lisiaka - co prawda nie prowadził mojej ciąży, ale odbierał
          poród i naprawdę jest świetnym lekarzem. a mam porównanie, bo to był mój drugi
          raz na porodówce i kolejny na patologii.
      • wio_sna Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 24.03.04, 14:01
        POdpisuję się pod tym. Doktor LIsiak jest doskonałym lekarzem. Prowadził moje dwie ciąże. Jest kompetentny, pogodny, ma czas dla pacjentki, nie spieszy się, nie zerka na zegarek. Wytłumaczy jeśli o coś spytasz, na pewno nie zbyje Cię jakimś ogólnikiem. Wizyta 70 zł (w tym USG, cytologia- wyniki przysyła do domu) Przyjemny gabinet, wizyty na określona godzinę. Polecam go znajomym i są bardzo zadowolone.
    • aniutek75 Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 03.02.04, 17:09
      Ja również polecam dr Wasilewskiego, jest rewelwcyjny!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • meg241 Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 16.02.04, 23:01
      Nie znam ginekologów w Bydgoszczy bo mieszkam w Toruniu ale ostatnio leżałam w
      Bizielu na patologii wczesnej ciąży i poznałam opinie o dwóch lekarzach tam
      pracujących: ordynator dr Adamczak i dr Ludwiczak ( chyba tak sie nazywa albo
      jakos podobnie). Adamczakowi zawdzięczam to że nadal jestem w ciąży. Groził mi
      przedwczesny poród w rozpoczętym 25 tyg ( rozwarcie na 2,5 cm, szyjka skrócona
      do 5 mm, widoczny pęcherz płodowy, infekcja ). Lekarze ze szpitala toruńskiego
      postawili na mnie krzyzyk i odesłali do Biziela. Adamczak zrobił wszystko zeby
      mi pomóc i udało się. Zamierzam nadal do niego chodzic. Inne pacjentki też
      wypowiadały się o nim bardzo pochlebnie. Podobno jest świetnym specjalistą choc
      może nie co oschłym w obyciu.
      Drugi lekarz o którym pisałm podobno jest bardzo dobry jesli chodzi o leczenie
      bezpłodności i zagrożone ciąże.

Pozdrawiam

Magda
      • 607.706m Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 29.03.04, 08:56
        Polecam Ci moją Panią doktor. Nazywa się Mariola Geppert-Rodzik i jest naprawdę
        doskonałym lekarzem. Opiekowała się mną przez całą ciążę. Nawet kiedy leżałam
        przez kilka miesięcy w szpitalu przychodziła, doradzała. Wspaniały lekarz.
        Wiedziałam, że jestem pod najlepszą opieką.
        Przyjumje prywatnie. Wizyta kosztuje ok. 70 zł. Pracuje również w Szpitalu
        Miejskim. Jeżeli chcesz namiary daj znać.
      • ameria Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 17.08.06, 15:37
        dr Ludwikowski <nie Ludwiczak :D> i jest rewelacyjny :D
    • sudestra Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 05.08.04, 12:39
      osobiscie chodze do dr spychalskiego romana ze szpitala Miejskiego. Mialam
      poronienie i zagrozona 2 ciąze. Po lekarzu z Biziela zmienilam wlasnie na
      Spychalskiego i mam juz Synusia. Spychalski slynie z trudnych i poznych ciąz.
      Niemniej mialam tez kontakt z dr. Lisiakiem w szkole rodzenia i choc nie wiem
      jakim jest ginekologiem, to na pewno jest przesympatyczny i ma indywidualne
      podejscie do ludzi.
      Pozdrawiam
      • minolt Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 30.08.04, 14:23
        Spychalski? Długo bym się zastanawiała - mam negatywne doświadczenia z tym
        lekarzem i wiem, że nie tylko ja.
        • etka30 Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 12.05.05, 20:16
          przestrzegam przed dr Skublickim !!!! z wlasnego doswiadczenia i nie
          tylko ...jest na czarnej liscie, dobry jest ale tylko w wyciaganiu
          kasy...jezeli chodzi o prowadzenie ciazy to jest kilku dobrych lekarzy w
          Bydgoszczy ale w przypadku nieplodnosci od razu proponuje szukac lekarza w
          innym miescie... ja stracilam kupe czasu na leczenie u tzw. bydgoskich
          specjalistow...
          • agnieszka3613 Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 13.05.05, 12:19
            Jest napewno paru dobrych specjalistów w Bydgoszczy. Ja proponuje panią doktor
            Zwolińską. Prowadziła moją późną ciążę bardzo dobrze a i przy porodzie tez
            była/chociaż za to nie miała płacone/. Wizyta kosztuje 50 zł
    • gabimamafilipa dr Skublicki 17.05.05, 15:34
      Jeśli mogę się wypowiedzieć mając dopiero pierwsze dzieciątko, to bardzo
      chętnie skorzystam. Leżałam kilka razy na patologii ciąży w Bizielu i według
      mnie jest tak. Ordynator Skublicki jest dobrym fachowcem, ale w tej chwili
      przede wszystkim ordynatorem. Jest miły, delikatny, ale potrafi pokazać kto tu
      rządzi. Nie daj Boże jakaś sugestia ze strony pacjętki. Oooooo!!! Po prośbie w
      czasie trwania obchodu o badanie..., następnego dnia urodziłam, ale nie chcecie
      wiedzieć jak przeżyłam resztę dnia po obchodzie!!! Następny jest dr
      Wasilewski...
      • gabimamafilipa dr Wasilewski 17.05.05, 15:43
        Poznałam go na patologii w Bizielu, jego jak również zdanie o nim; jego
        pacjętek byłych, obecnych i przyjmowanych prywatnie. Nie prowadził ogólnie
        mojej ciąży, prowadził dr Marcinkowski, ale o tym później, jednak czułam się
        przy nim jak u Pana Boga za piecem. Bardzo dobry lekarz. Konkretny. Z
        rewelacyjnym poczuciem humoru. Podobno najlepiej w województwie robi USG.
        Prawie nieomylny!!! U mnie też trafił, nawet z wagą!!! Wzbudza niesamowite
        zaufanie i dobrze. Bardzo doświedczony. Polecam.
        Następny dr Marcinkowski.
      • gabimamafilipa dr Marcinkowski 17.05.05, 15:58
        Chodzi o dr Rafała Marcinkowskiego, syna bardziej znanego dr Zbigniewa
        Marcinkowskiego, ordynatora w 2-jce. Jest fantastycznym fachowcem podobnie jak
        jego ojciec, jednak nie jest starym wyjadaczem i naprawdę przejmuje się
        pacjętkami. Wie chyba wszystko o endometriozie i innych tego typu problemach.
        Jest naprawdę rewelacyjny. Polecam go wszystkim. Jednak brakuje mu trochę
        obycia. To znaczy jest tak delikatny, że aż zbyt delikatny. Czasem ma się
        wrażenie, że wstydzi się własnych pacjętek. Ale tak naprawdę w dzisiejszych
        czasach znaleźć drugiego takiego, ...ciężko!!! Brak poczucia humoru.
        • mimoooza Do gabimamyfilipa 16.02.06, 09:43
          Napisałam do Ciebie na gazetowego maila, mogłabyś sprawdzić pocztę (chodzi o
          dokładne informacje o Marcinkowskim)?
          Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam.

Mimoooza
          • aga2226 Re: Do gabimamyfilipa 23.01.07, 21:48
            Dr.Zenon a nie Zbigniew Marcinkowski jest bardzo dobrym lekarzem z
            kilkunastoletnia praktyka.Sama u ni8ego prowadze ciaze obecnie.I napewno nie
            jest zadnym starym wyjadaczem!!!!!
    • jusiadyk Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 04.06.05, 00:47
      doktor Lisiak - rewelacja. Powinno tu paść jeszcze jedno nazwisko bardzo
      dobrego lekarza - Andrzej Małek - jest mniej rozmowny niż Lisiak ale ma kilka
      zalet: jest spokojny, rozsądny, bez potrzeby nie straszy nie wiadomo czym ale
      jak sprawa jest poważna to gotowy do dużych poświęceń, bardzo fachowy i
      niedrogi. Przyjmuje na Nakielskiej i pracuje w szpitalu miejskim.
      • keitii1 Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 19.06.05, 03:11
        moją ciąże prowadził Andrzej Małek i rzeczywiście bardzo dobry Lekarz ale w
        szkole rodzenia zetknęłam się z dr Lisiakiem i musze powiedzieć, że wywarł na
        mnie ogromne wrażenie pozytywne oczywiście i wybieram się do niego na wizyte
        poza tym bardzo duży plus że bada piersi sam bez prośby pacjentki wydaje mi
        się, że powinno się promować takich lekarzy, przecież tu chodzi o NASZE zdrowie
        • patee1 Telefony plisss 20.07.05, 22:04
          POdajcie, prosze jakies konkretne namiary na dobrego gina. W Bydgoszczy
          mieszkam od 10 dni dokladnie. Mam roczne dziecko i.....od urodzenia nie bylam u
          lekarza :oops:
          Wstyd sie przyznac, ale tak jest. Wiec potrzebuje isc jak najszybciej.
          Ps. wolalabym do kobiety...
    • ala129 Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 21.07.05, 17:54
      Polecam dr. Wasilewskiego. Chodziłam do wielu ginekologów i uważam, że ten jest
      super.
    • pelupku Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 25.08.05, 13:35
      dużo już było o doktorze Lisiaku i podpisuję się pod tymi pochwałami. Polecam.
      Poszłam do niego dzięki opiniom na tym forum i nie żałuję. W marcu urodziłam
      zdrowego chłopca (Lisiak prowadził ciążę i przyjmował poród). Miły, fachowy,
      cierpliwy.
    • kasiowata1 Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 31.08.05, 13:34
      hej,
      ja rodziłam w styczniu tego roku. Moją ciążę proadził dr Lisiak i byłam bardzo zadowolona - mogę go
      polecić bez obaw. Byłam u niego całkiem niedawno i teraz wizyta kosztuje już 80 zł, ale w nie dolicza
      nic za usg i cytologie. Bardzo cierpliwy i kompetentny. Polecam
      Słyszałam też dużo dobrego o dr Wasilewskim, ale osobiście u niego nie byłam.
      Pozdrawiam i życz powoczenia
      • mollas1 dr Przeperski kontra dr Wasilewski 21.04.06, 10:34
        Do doktora Przeperskiego trafiłam z polecenia koleżanek,przyjmuje prywatnie na
        Jaggielońskiej.Miły facet ale czeka się w poczekalni cały dzień pomimo
        umówienia na daną godzinę i nie wiem dlaczego mnie kasuje 100, a koleżankę
        kasował 60 zł za wizytę.Może zmienił sprzęt,może...PO badaniu USG mówi tylko,że
        jest wszystko ok,a o reszte trzeba się wypytywać:(A doktor Wasilewski-byłam u
        niego na Usg to doświadczony lekarz,pięknie opowiada co widzi na ekranie,
        potrafi sie podzielić swoją wiedzą.Na pewno jeszcze do niego pójde,nie ma
        kolejek w poczekalni!!!Naprawdę warto chociaż na samo USG-przekonacie sie!
        • zomo7 Re: dr Przeperski kontra dr Wasilewski 16.03.07, 11:33
          Hej
          Czy mogłabym poprosić kontakt do doktora Wasilewskiego na GG1884002?
          Rozumiem, iż ma on dobry sprzed do USG który wykrywa wczesną ciążę?
          Z góry dziękuję
        • mrybkaino Re: dr Przeperski kontra dr Wasilewski 08.11.07, 21:34
          tez chodze do Wasilewskiego polecam bardzo fajny facet mily czuly
          sympatyczny smieszny konkretny doswiadczony prowadzil moja pierwsza
          ciaze co do dnia wyliczyl kiedy dziecko sie urodzi i trafil !!! jak
          tez z tym ze plec dziecka to chlopiec tez trafil jak robi usg
          wszystko wyjasni naprawde warto do niego chodzic ja juz jak trzeba
          chodze do niego 4 lata i zawsze jestem zadowolona za wizyte wiele
          nie kasuje :)naprawde warto
    • listewka2 Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 16.05.06, 17:19
      Witam. Polecam dr Wasilewskiego. Doskonały fachowiec od USG, przemiły człowiek.
      • jacha5 Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 23.05.06, 16:53
        Ja chodziłam do Dr Szymańskiego (juniora, że się tak wyraże). Ogólnie byłam
        bardzo zadowolona. On jest świetnym specjalistą w przypadku problemów zajścia w
        ciążę. Jedyny mankament to kolejki i opóźniające się wizyty. Acha - ma
        najlepszy sprzęt do usg w bydgoszczy (3D)
        • zomo7 Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 16.03.07, 11:38
          Hej Bardzo proszę o kontakt do dr Szymańskiego na GG 1884002 lub na mail
          zomo7@gazeta.pl
    • byt_niebyt Re: dr Wasilewski 31.07.06, 21:01
      Prowadził moją drugą ciążę.
      Rewelacyjny lekarz!
      Polecam z całym przekonaniem.
      • magda_272 Re: dr Wasilewski 31.08.06, 22:15
        Ja do Wasilewskiego trafiłam na USG (trafione :D ).Super przemiły facet.Jak
        zdecyduję się na drugą dzidzię, to chyba do niego będę chodzić.
    • mamapiotrka Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 20.09.06, 20:40
      Ja polecam Rafała Adamczaka (ordyn. Patologii Wczesnej Ciąży w Bizielu). Co tu
      dużo mówić - dzięki niemu żyje mój synek. Jest urodzony o czasie i zdrowy. Od
      innego lekarza usłyszałam, że takich ciąż się nie ratuje.... Leżałam 3 razy na
      obu patologiach w Bydgoszczy: pierwszy raz 5 tyg, 2 raz 10 dni (pat wczesn. c.)
      i 3 raz też 10 dni (pat. późnej c.) i sporo mogę powiedzieć o leczących tam
      lekarzach. Poza Adamczakiem polecam Wasilewskiego (super gość) i to tyle!!!
      Ludwik za bardzo naciąga na kasę. Za to z Bydgoskich lekarzy polecam jeszcze dr
      Adamczewską. Natomiast zdecydowanie odradzam: Senterkiewicz, i ginekologa,
      który przyjmuje na Pomorskiej (niski numer napewno do 20) - nie pamiętam
      nazwiska. Ale to po prostu ciemny typek, chciał mi zafundować wymrażanie, kiedy
      wcale nie było konieczne !!!
      • kasiabur Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 21.09.06, 13:25
        Ja chodziłam do Wasilewskiego i jest super. Prowadził moje ciąże. Przemiły
        człowiek, fantastyczny specjalista. USG zgrywa na VHS, opowiada o dziecku, 100%
        skuteczności przy określaniu płci. Naprawdę polecam.
    • majka1979 Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 24.10.06, 07:35
      Nie wiem przypadkiem czy nie za pozno, i czy moja informacja jeszcze bedzie Ci
      potrzebna, ale..
      Poczatkowo chodzilam do dr Chmary ( przyjmuje na Pmorskiej). Poradzila mi go
      moja mama. Umawial na okreslona godzine, ale zawsze trzebabylo czekac ok
      godziny! Kazda wizyta kosztowala mnie 50 zl, do tego doliczal sobie za wszystko
      po 10 zł - za usg, za L4, za cytologie.. Nigdy do konca nie wiedzialam i le
      zaplace. Dodam jeszcze ze L4 wypisywal na 14 dni tylko, nie miesiac, wiec bylam
      u niego srednio conajmniej 2 razy w miesiacu. To z pewnoscia dobry ginekolog,
      cytolog, ale ja bylam z niego strasznie niezadowolona. Pewnego razu zaczal mi
      prawic moraly ze nie dbam o soebie, ze nie kocham dziecka ktorego sie
      spodziewam, zupelnie niewiadomo dlaczego... Wszystko dlatego ze spytalam czy
      jesli prowadzi moja ciaze czy musze ponosic takie koszty.. Podczas mojej
      ostatniej wizyty zbadal mnie i znalazl jakies pasozyty, wytstaszyl mnie,
      obwinial ze to powazna sprawa, az sie rozplakalam. On byl niewzruszony. Wyszlam
      z gabinetu cala rozstrzesiona, zdenerwowana, zaplakana, z ogromnym poczuciem
      winy ze robie cos zle (sama nie wiedzialam dokladnie co). Kilka razy mowilam mu
      moich dolegliwosciach, zawsze slyszalam ze to normale, ze tak jest. W pewnym
      momencie przestalam mowic, bo znowu uslyszalabym ze to nic takiego.
      Postanowilam ze juz nigdy do niego nie wroce. Kolezanka poradzila mi dr
      Marcinkowskiego Z.Jeszcze tego samego dnia przyjal mnie, zgodzil sie
      poprowadzic dalej moja ciaze, a co najwazniejsze - uspokoil ze nic groznego mi
      nie jest, ze moje pasozyty nie sa tak grozne i ze w ciazy sie to zdaza. Dla
      mnie chyba najwazniejsze bylo to, ze wyszlam z gabinetu spokojna o wlasne
      dziecko. Teraz jestem w 34 tc i jestem bardzo zadowolona z dr
      Z.Marcinkowskiego. Zawsze znajdzie czas, pacjentki umowiona na konkretna
      godzine nie musza czekac, sam pyta o samopoczucie od ostatniej wizyty, wszystko
      wytlumaczy, uspokoi, doradzi.Zawsze odbierze telefon komorkowy(zdazylo sie ze
      dzwonilam w niedziele ok 13:00).wyjezdzajac na wakacje, Dr powiedzial ze jeak
      cos bedzie sie dzialo bez wahania mam dzwonic. Moge tu wymieniac same
      superlatywy!! Goraco polecam! Lekarz przyjmuje na Bartodziejach, na Ul
      Kolobrzeskiej, jesli chcesz nr tel- chetnie podam. Pierwsza wizyta kosztuje 90
      zł, kazda nastepna za prowadzenie ciazy po 60 zł. Nic juz nie dolicza. L4 na
      miesiac.
      • milena96 Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 24.10.06, 15:06
        ZDECYDOWANIE ODRADZAM DR MARCINKOWSKIEGO I JEGO SYNA przez nich straciłam
        dziecko 2,5 roku temu.
        Według mnie najlepszym lekarzem jest dr Jacek Skórczewski-pracowal w dwójce
        potem w świeciu .chyba wszystkie jego pacjętki za nim tam pojechały!Jednak ma
        znowu wrócic do 2 co mnie bardzo cieszy.Prywatnie przyjmuje na Pomorskiej
        Za wizytę bierze 100 zl ale ma super sprzet i za nic nie trzeba dopłacać!
        • cocollino1 Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 25.10.06, 11:48
          ja Zenona tez odradzam
          prowadzil moja ciąze, coprawda nie bylo jakis dramatow, ale dopiero pozniej
          odkrylam, ze niezbyt dobrze wybralam
          zmienilam na dr Karpów Hanne, ktora odbierala moj porod, szkoda ze tak ozno ja
          poznalam, ale teraz do niej chodze
          W kazdym razie Zenon-nie!
          • majka1979 do cocollino1 25.10.06, 15:56
            Dlaczego Zenon nie? No teraz to mnie przestraszylyscie dziewczyny.
            • cocollino1 Re: do cocollino1 26.10.06, 09:49
              Nie, bo:
              jak sie okazalo nie zrobil mi kilku badan, ktore mogl spokojnie mi zlecic, a
              powiedzial mi ze sa potwornie drogie (np. toksoplazmoza), byl niby mily, ale
              jednak nie czulam sie przy nim swobodnie, ale co najwazniejsze, w szpitalu
              mialam wywolywany porod (cholestaza, wlasnie tu tez nawet nie zlecil wczesniej
              zbadania prob watrobowych-szybciej by wyszlo ze mam cholestaze), no wiec w
              szpitalu przebijal mi pecherz plodowy, tak ze przebil niedokladnie i wody w
              ogole prawie nie zeszly, dopiero Pani doktor to zrobila jak trzeba i zaraz
              akcja porodowa sie zaczela. Ponadto to juz starszy pan, lepiej kogos mlodszego,
              bo Pana Zenona zjada rutyna potworna.
        • marcelina801 Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 22.11.06, 00:51
          ja osobiscie Polecam dr Jacka Skorczewskiego Przyjmuje na Pomorskiej super
          lekarz za wizyte bierze 100zl co wizyta usg bardzo spokojny,miły i delikatny
          Polecam dobry fachowiec
          • fodrossi Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 24.04.07, 16:02
            Równiez polecam dr.Jacka Skórczewskiego-miły,cierpliwy.Prowadził moje trzy
            ciąże.
            Dr Skublicki nie zrobił na mnie przed laty dobrego wrażenia.
    • iga.kal Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 16.02.07, 19:28
      Odradzam ginekologa Grzegorza Ludwikowskiego!
      Lekarz jest niekompetentny,zarozumiały,nie dbający o intymność pacjentki...
      Mogę wymieniać w nieskończoność-wszystko na NIE.
      Nie ma żadnych plusów.
      Kobiety,które nie chcą być traktowane przedmiotowo,które cenią sobie swoją
      godność,którym zależy na rzetelnym leczeniu: OMIJAJCIE JEGO GABINET!!!
    • etxxx Nigdy nie do Marcinkowskiego starego !!!! 01.06.07, 22:41

• etxxx Marcinkwski tragiczny ! Poroniłam ! 01.06.07, 22:42

• etxxx Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 01.06.07, 22:47
      Przeperski jest super czeka się owszem długo ,ale do tych beznadziejnych możesz
      wejść bez kolekek i pomyśl to chyba o czymś świadczy nie?
      Przeperski jest ciepły,miły i zna się na rzeczy jest teraz w świeciu w szpitalu
      i tam rodziłam ,miałam cc .Poruszałam z nim temat kolejek :odp dr. to nie jest
      fryzjer,ani solarium jak musi komuś powiedzieć ,że jego dziecko ma wadę
      wrodzoną ,albo poronienie jest albo inna tragedia to co ma wypchnąc
      szlochających rodziców za drzwi bo inne czekają trochę cierpliwości.
      Nistety do dobrego się czeka.
      Marcinkowski nie polecam poroniłam i poszłam biegiem do Przeperskiego.
      • k1234561 Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 08.06.07, 09:42
        Ja też Marcinkowskiego szczerze odradzam.Chodziłam całą ciążę do niego na
        szczęście przez przypadek urodziłam w Poznaniu.Tam wielkie oczy robili,że
        prowadzący ciążę nie poinformował mnie iż skonczy się ona cc.Było to już
        podobno wiadome od początku,mam wadę macicy,która uniemożliwia poród normalny i
        tą wadę można spokojnie zobaczyć podczas badania usg.Ale doktor niczego się nie
        dopatrzył.Jak bym rodziła u niego to pewnie trzymałby mnie na porodówce aż
        dziecko by się udusiło a ja pewnie krótko po tym bym też się na drugi świat
        przejechała.Przy mojej wadzie, podczas rzekomego porodu odchodzą tylko wody
        płodowe i nie pojawiają się żadne skurcze i natym koniec imprezy.Z jednej
        strony bardzo komfortowy poród.Zero bólu.

Pozdrawiam
        Anika
    • gerka Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 08.06.07, 22:00
      Ja też nikomu nie polecam wizyt u Marcinkowskiego. Ten rewelacyjny Pan doktor z
      doswiaczeniem do 3m ciązy wmawiał mi, że wszystko jest ok, że na serduszko to
      jeszcze za wcześnie itp... kiedy poroniłam okazało sie, że podobno było to
      puste jajo płodowe, ot fachurka zna się na rzeczy jak mało kto.

Polecam natomiast doktora Adamczaka, jest doskonałym, kompetentnym lekarzem,
      uratował niejedną ciążę, której inni nie dawali szans. Ja dzięki niemu mam
      zdrowego synka.
    • loona14 Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 28.07.07, 14:27
      ja jestem juz w 40 tyg ciązy i chodze do dr Bielińskiego na Cieszkowskiego,
      POLECAM POLECAM!!!
      • joa-joa Re: jaki ginekolog w Bydgoszczy 19.09.07, 20:22
        Witam!
        Co do dobrego ginekologa w Bydgoszczy to bez wątpienia polecam dra
        WASILEWSKIEGO! Jest najlepszy. I każdy, kto go poznał , to potwierdzi.
        • monaliska1985 Re: Izabela Zielińska 20.09.07, 12:20
          co o niej powiecie? chodzila ktoras do niej ? jestem w 7 tyg i chce
          aby ona prowadzila moja ciaze, pracuje chyba w Bizielu.pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka