Dodaj do ulubionych

U Sowy zjemy i potańczymy

04.02.08, 20:18
Artykuły o Sowie powinniście oznaczać REKLAMA. Co najmniej raz w tygodniu
artykuł promujący nowy biznes. Można się za przeproszeniem z...... . Ja tam
przez to nawet nie zajrzę.
Obserwuj wątek
    • grafpit Reklama 04.02.08, 20:18
      Artykuły o Sowie powinniście oznaczać REKLAMA. Co najmniej raz w tygodniu
      artykuł promujący nowy biznes. Można się za przeproszeniem z...... . Ja tam
      przez to nawet nie zajrzę.
      • alf79 Re: Reklama 04.02.08, 20:47
        a ja uważam ,że p.Sowa zasługuje na tą reklamę.Inwestuje w naszym mieście i za
        to mu chwała.
        • grafpit Re: Reklama 04.02.08, 22:03
          Inwestuje przede wszystkim w swój biznes i to oczywiście zrozumiałe. Ale tym
          bardziej hymny pochwalne śpiewane w kółko dlatego że sowa ma kasę są troszkę
          nieetyczne nawet. Ile musiał byś zapłacić za tyle artykułów reklamowych swojego
          biznesu? Tylko dlatego że masz mniejsze pieniądze i choćbyś chciał nie stać cię
          na wybudowanie kamienic w centrum miasta. Fajnie raz napisać co będzie bo to
          ciekawa inwestycja, ale opisywanie co zjem, gdzie przy jakiem muzyce i w jakim
          wnętrzu to jest wprost reklama.
          Kilka lat temu dziennikarz GW w Bydgoszczy procesował się o to że TVB w tenże
          sposób reklamuje zdaje się Gąsiorka i jego nowy hotel. A teraz...
          Ale to w sumie nie ma większego znaczenia tak tylko zauważam sobie.
          • alf79 Re: Reklama 04.02.08, 22:46

> Inwestuje przede wszystkim w swój biznes i to oczywiście zrozumiałe. Ale tym
            > bardziej hymny pochwalne śpiewane w kółko dlatego że sowa ma kasę są troszkę
            > nieetyczne nawet. Ile musiał byś zapłacić za tyle artykułów reklamowych swojego
            > biznesu? Tylko dlatego że masz mniejsze pieniądze i choćbyś chciał nie stać cię
            > na wybudowanie kamienic w centrum miasta. Fajnie raz napisać co będzie bo to
            > ciekawa inwestycja, ale opisywanie co zjem, gdzie przy jakiem muzyce i w jakim
            > wnętrzu to jest wprost reklama.
            > Kilka lat temu dziennikarz GW w Bydgoszczy procesował się o to że TVB w tenże
            > sposób reklamuje zdaje się Gąsiorka i jego nowy hotel. A teraz...
            > Ale to w sumie nie ma większego znaczenia tak tylko zauważam sobie.

Jestem przekonany ,że 90 % bydgoszczan jest ciekawych co będzie się mieściło w
            tych kamienicach, stąd ten artykuł.Sam jestem zadowolony ,że dzisiaj
            dowiedziałem sie tego z mediów.
    • frank_drebin I znowu kryptoreklama az furczy. Jak to bylo w re- 04.02.08, 21:59
      klamie GW swego czasu ? "Nam nie jest wszystko jedno" ;) Widac, ze nie jest
      wszystko jedno kto pod stolem placi za kryptoreklame.
      • frank_drebin P.S. A tu poprzednia kryptoreklama: 04.02.08, 22:17
        miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,65120,4815219.html
        Tak co miesiac artykulik kryptoreklamowy - a przed otwarciem lokalu pewnie
        bedzie co tydzien ....
    • pyknik U Sowy zjemy i potańczymy 04.02.08, 22:01
      ja się cieszę, że ktoś potrafi świetne pomysły wprowadzać w życie
    • barbarossa4k U Sowy zjemy i potańczymy 04.02.08, 22:08
      W Barze Mlecznym w Kaskadzie za 20zł byłabym obżarta,w restauracji u
      pana Adama Sowy za 20zł tylko skosztuję no i czy się doczekam
      obsługi?
    • oikozz U Sowy zjemy i potańczymy 05.02.08, 06:24
      Mostowa nie zostanie odtworzona w przedwojennym kształcie. Bo już jest inaczej
      niż było. A sądząc po architekturze jaką promuje Sowa + Dombrowicz nie mamy co
      liczyć na wielkomiejską architekturę... nie wiem czy zasada "cokolwiek lepiej
      niż nic" nie powinna obowiązywać w centrum miasta aspirującego do miana
      metropolii. Ale chyba tylko na aspiracjach się kończy. Ja stawiam raczej na
      rozwój w kierunku powiatowego miasta Bydgoszczy.
    • elek984 U Sowy zjemy i potańczymy 05.02.08, 08:51
      A mnie za to przeraża ciągłe narzekanie, marudzenie i smęcenie na forum. Czy
      media powinny donosić wyłącznie o wypadkach, katastrofach i morderstwach ? Tez
      mnie trochę razi kryptoreklama, ale już wole to niż obecne we wszystkich mediach
      (i tych papierowych i w elektronicznych) zasada 'im gorzej tym lepiej', a
      pozytywne wiadomości opatrywane są na okrągło bezpardonową krytyką.

Trochę więcej optymizmu i radości życia, bo się zestarzejecie za młodu.
    • hotelarski U Sowy zjemy i potańczymy 05.02.08, 10:02
      To się nazywa artykuł sponsorowany-a nie że ktoś komuś dał w łapę za reklamę.
    • bartas1 Takich smutasów i malkontentów nie ma nigdzie 05.02.08, 10:56
      wam dogodzić , to i Pamela Anderson by nie dała rady.Wszystko k...a źle.Zróbcie
      sami coś dobrego dla miasta , a nie ciągle marudzicie , stękacie i krytykujecie
      innych.
      • kazan41 Re: Takich smutasów i malkontentów nie ma nigdzie 05.02.08, 12:55
        Oby o ulicy Jatki nie zapomniał odbudowując tę część miasta.
    • szklanka_herbaty Na Sowę wyjemy i marudzimy 07.02.08, 12:45
      Taki tytuł powinien mieć ten artykuł :D

Ludzie, czy wy na prawdę jesteście aż tak wybredni? Może to kompleks małego ...
      miasta :P, a może odbija się na wszystkim jakaś depresja bydgoszczan?

Gdyby wam postawili idealną replikę piramidy egipskiej w skali 1 do 1, to nawet
      gdyby rzyciągęła setki tysięcy turystów pierwszym głosami by było "ale to nie
      pasuje do miasta" albo ewentualnie "po co nam sterta kamieni", gdyby postawili
      gdzieś kosmodrom i startowałyby od nas latające spodki to by było "Najpierw
      niech się zajmą lotniskiem", a jakby nagle wybudowali metro to oczywiście
      wszyscy by narzekali, że metro to niee, bo nawet tramwaju do fordonu nie ma, a w
      warszawie jest więcej ...

Czy żeby wam dogodzić trzeba postawić w naszym mieście pozłacane szalety
      miejskie z diamentowymi spłuczkami i odtwarzaczami mp3 w sedesie? A może niech
      będą w mieście budowane smętne blokowiska i nic więcej, bo tego się nie da ani
      zareklamować, a już na pewno w gazecie nie będą pisać i wtedy wszyscy byliby
      zadowoleni...

Odrobinę entuzjazmu, bo nawet postawienie nowych ławek w jakimś parku jest
      krokiem do przodu, a bez małych kroków nie ma wielkich wyników.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka