grafpit 04.02.08, 20:18 Artykuły o Sowie powinniście oznaczać REKLAMA. Co najmniej raz w tygodniu artykuł promujący nowy biznes. Można się za przeproszeniem z...... . Ja tam przez to nawet nie zajrzę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grafpit Reklama 04.02.08, 20:18 Artykuły o Sowie powinniście oznaczać REKLAMA. Co najmniej raz w tygodniu artykuł promujący nowy biznes. Można się za przeproszeniem z...... . Ja tam przez to nawet nie zajrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
alf79 Re: Reklama 04.02.08, 20:47 a ja uważam ,że p.Sowa zasługuje na tą reklamę.Inwestuje w naszym mieście i za to mu chwała. Odpowiedz Link Zgłoś
grafpit Re: Reklama 04.02.08, 22:03 Inwestuje przede wszystkim w swój biznes i to oczywiście zrozumiałe. Ale tym bardziej hymny pochwalne śpiewane w kółko dlatego że sowa ma kasę są troszkę nieetyczne nawet. Ile musiał byś zapłacić za tyle artykułów reklamowych swojego biznesu? Tylko dlatego że masz mniejsze pieniądze i choćbyś chciał nie stać cię na wybudowanie kamienic w centrum miasta. Fajnie raz napisać co będzie bo to ciekawa inwestycja, ale opisywanie co zjem, gdzie przy jakiem muzyce i w jakim wnętrzu to jest wprost reklama. Kilka lat temu dziennikarz GW w Bydgoszczy procesował się o to że TVB w tenże sposób reklamuje zdaje się Gąsiorka i jego nowy hotel. A teraz... Ale to w sumie nie ma większego znaczenia tak tylko zauważam sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
alf79 Re: Reklama 04.02.08, 22:46 > Inwestuje przede wszystkim w swój biznes i to oczywiście zrozumiałe. Ale tym > bardziej hymny pochwalne śpiewane w kółko dlatego że sowa ma kasę są troszkę > nieetyczne nawet. Ile musiał byś zapłacić za tyle artykułów reklamowych swojego > biznesu? Tylko dlatego że masz mniejsze pieniądze i choćbyś chciał nie stać cię > na wybudowanie kamienic w centrum miasta. Fajnie raz napisać co będzie bo to > ciekawa inwestycja, ale opisywanie co zjem, gdzie przy jakiem muzyce i w jakim > wnętrzu to jest wprost reklama. > Kilka lat temu dziennikarz GW w Bydgoszczy procesował się o to że TVB w tenże > sposób reklamuje zdaje się Gąsiorka i jego nowy hotel. A teraz... > Ale to w sumie nie ma większego znaczenia tak tylko zauważam sobie. Jestem przekonany ,że 90 % bydgoszczan jest ciekawych co będzie się mieściło w tych kamienicach, stąd ten artykuł.Sam jestem zadowolony ,że dzisiaj dowiedziałem sie tego z mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin I znowu kryptoreklama az furczy. Jak to bylo w re- 04.02.08, 21:59 klamie GW swego czasu ? "Nam nie jest wszystko jedno" ;) Widac, ze nie jest wszystko jedno kto pod stolem placi za kryptoreklame. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin P.S. A tu poprzednia kryptoreklama: 04.02.08, 22:17 miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,65120,4815219.html Tak co miesiac artykulik kryptoreklamowy - a przed otwarciem lokalu pewnie bedzie co tydzien .... Odpowiedz Link Zgłoś
pyknik U Sowy zjemy i potańczymy 04.02.08, 22:01 ja się cieszę, że ktoś potrafi świetne pomysły wprowadzać w życie Odpowiedz Link Zgłoś
barbarossa4k U Sowy zjemy i potańczymy 04.02.08, 22:08 W Barze Mlecznym w Kaskadzie za 20zł byłabym obżarta,w restauracji u pana Adama Sowy za 20zł tylko skosztuję no i czy się doczekam obsługi? Odpowiedz Link Zgłoś
oikozz U Sowy zjemy i potańczymy 05.02.08, 06:24 Mostowa nie zostanie odtworzona w przedwojennym kształcie. Bo już jest inaczej niż było. A sądząc po architekturze jaką promuje Sowa + Dombrowicz nie mamy co liczyć na wielkomiejską architekturę... nie wiem czy zasada "cokolwiek lepiej niż nic" nie powinna obowiązywać w centrum miasta aspirującego do miana metropolii. Ale chyba tylko na aspiracjach się kończy. Ja stawiam raczej na rozwój w kierunku powiatowego miasta Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
elek984 U Sowy zjemy i potańczymy 05.02.08, 08:51 A mnie za to przeraża ciągłe narzekanie, marudzenie i smęcenie na forum. Czy media powinny donosić wyłącznie o wypadkach, katastrofach i morderstwach ? Tez mnie trochę razi kryptoreklama, ale już wole to niż obecne we wszystkich mediach (i tych papierowych i w elektronicznych) zasada 'im gorzej tym lepiej', a pozytywne wiadomości opatrywane są na okrągło bezpardonową krytyką. Trochę więcej optymizmu i radości życia, bo się zestarzejecie za młodu. Odpowiedz Link Zgłoś
hotelarski U Sowy zjemy i potańczymy 05.02.08, 10:02 To się nazywa artykuł sponsorowany-a nie że ktoś komuś dał w łapę za reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
bartas1 Takich smutasów i malkontentów nie ma nigdzie 05.02.08, 10:56 wam dogodzić , to i Pamela Anderson by nie dała rady.Wszystko k...a źle.Zróbcie sami coś dobrego dla miasta , a nie ciągle marudzicie , stękacie i krytykujecie innych. Odpowiedz Link Zgłoś
kazan41 Re: Takich smutasów i malkontentów nie ma nigdzie 05.02.08, 12:55 Oby o ulicy Jatki nie zapomniał odbudowując tę część miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
szklanka_herbaty Na Sowę wyjemy i marudzimy 07.02.08, 12:45 Taki tytuł powinien mieć ten artykuł :D Ludzie, czy wy na prawdę jesteście aż tak wybredni? Może to kompleks małego ... miasta :P, a może odbija się na wszystkim jakaś depresja bydgoszczan? Gdyby wam postawili idealną replikę piramidy egipskiej w skali 1 do 1, to nawet gdyby rzyciągęła setki tysięcy turystów pierwszym głosami by było "ale to nie pasuje do miasta" albo ewentualnie "po co nam sterta kamieni", gdyby postawili gdzieś kosmodrom i startowałyby od nas latające spodki to by było "Najpierw niech się zajmą lotniskiem", a jakby nagle wybudowali metro to oczywiście wszyscy by narzekali, że metro to niee, bo nawet tramwaju do fordonu nie ma, a w warszawie jest więcej ... Czy żeby wam dogodzić trzeba postawić w naszym mieście pozłacane szalety miejskie z diamentowymi spłuczkami i odtwarzaczami mp3 w sedesie? A może niech będą w mieście budowane smętne blokowiska i nic więcej, bo tego się nie da ani zareklamować, a już na pewno w gazecie nie będą pisać i wtedy wszyscy byliby zadowoleni... Odrobinę entuzjazmu, bo nawet postawienie nowych ławek w jakimś parku jest krokiem do przodu, a bez małych kroków nie ma wielkich wyników. Odpowiedz Link Zgłoś