radziejowian-to-ja 17.04.08, 13:21 Wpisujcie oceny nauczycieli LO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radziejowian-to-ja Re: LO Radziejów 17.04.08, 13:27 Co sądzicie o nauczycielu LO, który szpanuje w szkole samochodem żony. Odpowiedz Link Zgłoś
kocham-radziejow Re: LO Radziejów 17.04.08, 13:55 Od nowego roku szkolnego poziom informatyki pewnie spadnie jesli pan Mariusz P. odejdzie, bo drugi informatyk nie jest taki zdolny jak on. Odpowiedz Link Zgłoś
moj-powiat Re: LO Radziejów 17.04.08, 15:07 Słyszałem, że jedna z polonistek była zatrudniona najpierw na Przemystce, ale że była tam najgorszyma nauczycielem przyjeto ją do LO. Odpowiedz Link Zgłoś
tatowysierp Re: LO Radziejów 08.05.08, 00:03 ta polonistka jest podobno wszechstronnie wyksztalcona osoba. az przeraza poziom jej nauczania Odpowiedz Link Zgłoś
brown-dobrebopolskie Re: LO Radziejów 10.05.08, 23:29 tatowysierp napisała: > ta polonistka jest podobno wszechstronnie wyksztalcona osoba. az przeraza pozio > m > jej nauczania no przeraża.. Odpowiedz Link Zgłoś
1krystyna1 Re: LO Radziejów 17.04.08, 15:29 Jak dla mnie najlepszym i najpoważniejszym nauczycielem jest pani Bożena. Nie pozwala ucznio wejść sobie na głowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mexyk_boy Re: LO Radziejów 12.05.08, 20:10 p.Bożena umie utrzymać dyscypline. i przeraża mnie... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
malpison Re: LO Radziejów 15.05.08, 14:54 znowu jakiś debil krytykuje licka!ludzie ok marzena-bożena ma wyniki ale głownie dzięki terrorowi!ale ogólnie jest spoko!pan co jeździ samochodem żony tez jest super gość i ta polonistka ,która jak się okazje na zeszłorocznej maturze miała średni wynik coś koło 78% tez jest ok!jagoda mimo że moze super informatykiem nie jest ale ma 10000 róznych zalet,podobnie jak cała kadra LO!a wam jak wpadną ze 4 pizdy w tygodniu to dostajecie spazmów!bo głownie na nauczycieli narzekają tępe kujony!bojące się iść i powiedzieć o co chodzi!a Ci nauczyciele tego wysłuchają więc po co opierdalać im dupy???bo wam tak łatwiej tchórze !cenię sobie ludzi ,którzy na forum licka potrafią skrytykować szanowne grono!tam pokazują swój ryj a nie tak jak wy dwulicowe szczury!bo gwarantuję ,że każdy z was szczerzy kły na lekcji !pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tatowysierp Re: LO Radziejów 21.05.08, 16:37 lo radziejow to porazka. moze kiedys tam byl poziom, ale teraz... oj duzo sie pozmienialo. takim nauczycielami z krwi i kosci sa morawska, grabowski, becinska, mordyl i oczywiscie sobczak! truszkowski jest ok, ale nie ma sily przebicia. reszta na bruk. moze i sa mili, ale wiedzy to oni nia maja. a szkole skonczylam juz dawno, wiec nie mowie tego w nerwach. u tych nauczycieli, ktorych wymienialam mialam marne 3, bo uczyc mi sie nie chcialo. wiec moja opinia jest jak najbardziej obiektywna. aha, ania u. do tej pory wzbudza usmiech na mej twarzy... tragedia! Odpowiedz Link Zgłoś
pele42 Re: LO Radziejów 24.05.08, 23:00 ty tatowy hjak chcesz się ukryć to najpierw pomyśl co piszesz skąd ty wiesz jaka jest pani mordyl jak dawno temu ukończyłeś liceum ta pani chyba aż tak dawno temu to nie pracowała tam Odpowiedz Link Zgłoś
tatowysierp Re: LO Radziejów 21.05.08, 16:39 "ta polonistka ,która jak się okazje na zeszłorocznej maturze miała średni wynik coś koło 78% tez jest ok!" jak sie czlowiek uczyl to mature zdal. ona ostatnia do tego reke przylozyla. Odpowiedz Link Zgłoś
malpison Re: LO Radziejów 21.05.08, 19:02 jeśli dawno skończyleś szkołę to ani mordyl ani urbaniak uczyc cie nie mogły!!!!chyba że jesteś zeszłorocznym absolwentem (ale to nie znaczy dawno)albo fantazja cię ponosi i podajesz się za kogo innego! poza tym jak można miec 3 u nauczyciela który wiedzy nie posiada???,taki postawi 5 i bedzie uwielbiany przez tłumy.a tak między nami panią mordyl uwielbiam za to ,ze nie boi się dyrki jak ta reszta trzęsi dup i potrafi zwolnić nas z 8 lekcji,chwała jej za to! Odpowiedz Link Zgłoś
wilkinson500 Re: LO Radziejów 21.05.08, 19:45 jedna z trzęsi dup,pewna polonistka z umiłowaniem podwyższała oceny synowi dyra bo bała się o swoją pozycję,ale i tak była o niebo lepsza od wysławianej beciny,która monotonnym glosem prowadziła wyklad a w sumie nikt jej nie słuchał!miód na skołatne serce sennego ucznia!a tatowysierpie ją wychwalasz?a pani od bioli czyly kobieta anioł!nuda,nuda,nuda Odpowiedz Link Zgłoś
wilkinson500 Re: LO Radziejów 21.05.08, 19:47 sądząc po niku to pisze pewnie pani od chemii!dobry trik!jak nikt nas nie chwali chwalmy się sami! Odpowiedz Link Zgłoś
baw-sie Re: LO Radziejów 22.05.08, 11:17 chodziłam wiele lat temu do liceum!i jak słyszę o jego wysokim poziomie to trochę mnie śmiech ogarnia!wysoki poziom to jest i był w Batorym w Warszwie w szkołach miast wojewódzkich,nasze liceum złe nigdy nie było i pewnie nie będzie bo i tak wybierają się tam dosyć dobre osoby z regionu ,ale peany nad jego dobrymi czasami bawią mnie.pamiętam tę szkołę jako instytucję zimną,nieprzyjazną uczniowi zero samodzielnego myślenia,broń boże jakaś wpadka, zero tolerancji! do dnia dzisiejszego śnią mi się lekcje historii z której miałam 4 ale jej nie rozumiałam,najważniejsza była notatka wg Pani Profesor,lekcje chemii na których dowiadywałam się ,że nie powinnam istnieć bo nie umiem chemii,lekcje geografii na których trzeba było bywać w worku pokutnym aby nie drażnić kolejnego Pedagoga .niedawno musiałam stanąc przed wyborem czy do tej placówki posłać swoje dzieci.Zrobiłam to.I co widzę ze zarówno syn jak i córka wracają ze szkoły w dobrych nastrojach,nie boją się wręcz przyjaźnie mówią o swoich wychowawcach,nauczycielach,wielkie szczęscie ,że trafili na tę młodą kadrę tak mocno krytykowaną na tym forum,nie są orłami ale tez nie pałają tak niezrozumiałą nienawiścią do grona! Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka_pl Re: LO Radziejów 22.05.08, 11:23 tak wszystkich krytykujecie a zapomnieliście o Beatce! Odpowiedz Link Zgłoś
mexyk_boy Re: LO Radziejów 25.06.08, 23:53 kochana pani Beatka! całe szczęście że miałem z nią lekcje! ta kobieta potrafiła zrozumieć, że uczniowi profilu europejskiego fizyka jest potrzebna, jak sutek na łokciu... i może nie umiem nic z tego przedmiotu, ale mam przynajmniej wspomnienia atmosfery dobroci i zrozumienia panującej na lekcji pani profesor. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś