Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Final: Pacers-La

IP: *.proxy.aol.com 17.05.04, 18:55
    Tak bedzie.

---------------------
    Zadaj pytanie a nie pytaj na forum.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Wilt Re: Final: Pacers-La IP: 62.29.137.* 18.05.04, 13:26
        Lakers – Pacers? Może być, ale trzymam się swojej wcześniejszej prognozy
        Lakers – Pistons. Zresztą ktokolwiek by to nie był, w Finałach otrzyma surową
        lekcję, czym jest Western playoff basketball. :-)

Pzdr

P.S. Jestem pewien, że Twoja sygnaturka wyraża bardzo głęboką myśl – tak
        głęboką, że mało zrozumiałą. ;-)
        • Gość: lipsheat Re: Final: Pacers-La IP: *.northw01.in.comcast.net 18.05.04, 19:20
          > P.S. Jestem pewien, że Twoja sygnaturka wyraża bardzo głęboką myśl – tak
          > głęboką, że mało zrozumiałą. ;-)

A miales okazje ja "rozgryzc"

---------------------
          Zadaj pytanie a nie pytaj na forum.
          • Gość: Wilt Re: Final: Pacers-La IP: 62.29.137.* 21.05.04, 13:03
            Nie miałem. Pytanie równie tajemnicze jak sygnaturka. ;-)

A ile w takim razie obstawiasz Pacers – Pistons? Ja 4:3 dla Detroit.

Pzdr
            • Gość: calagan Re: Final: Pacers-La IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.05.04, 15:04

Ja OT:

W sobote o 21 mecz nr 1 w pubie. Mnie raczej nie bedzie, ale jak chcesz mozesz
              isc - zasady te same - nikt nie zna wyniku.
              • Gość: Wilt Re: Final: Pacers-La IP: 62.29.137.* 21.05.04, 15:44
                Dzięki, zobaczę, czy będę w sobotę: w każdym razie w niedzielę zarywam noc z
                C+! :-)
            • Gość: lipsheat Re: Final: Pacers-La IP: *.northw01.in.comcast.net 21.05.04, 15:56
              > Nie miałem. Pytanie równie tajemnicze jak sygnaturka. ;-)

Ktore pytanie?

> A ile w takim razie obstawiasz Pacers – Pistons? Ja 4:3 dla Detroit.

Podobnie, tylko, ze w druga strone.

Ja rowniez pozdrawiam.
      • Gość: lipsheat Re: Final: Pacers-La IP: *.northw01.in.comcast.net 23.05.04, 04:51
        No, to juz 1:0.

• Gość: Wilt Re: Final: Pacers-La IP: 62.29.137.* 25.05.04, 14:41
          Mniejsza z tą sygnaturką, ale jest już 1:1, a będzie (patrz mój post w wątku
          obok)…

Pzdr
          • Gość: lipsheat Re: Final: Pacers-La IP: *.northw01.in.comcast.net 25.05.04, 15:45
            Gość portalu: Wilt napisał(a):

> Mniejsza z tą sygnaturką, ale jest już 1:1, a będzie (patrz mój post w wątku
            > obok)…

Masz racje...co do wyniku ;-P (1:1). Za zwyciestwa Indiany w przyszlych meczach
            glowy sobie nie dam uciac, poniewaz kolesie z Detroit we wczorajszym meczu
            udowodnili, ze w tym sezonie tak latwo nie odpuszcza ale mam caly czas
            nadzieje, ze Indiana to rywalizacje z nimi wygra.

Pozdrawiam.
      • Gość: lipsheat Re: Final: Pacers-La IP: *.northw01.in.comcast.net 27.05.04, 05:39
        :(
        • Gość: Wilt Re: Final: Pacers-La IP: 62.29.137.* 27.05.04, 13:18
          A widzisz? Defensywa Wallace’ów na J. O’Nealu robi jednak różnicę: podobnie
          jak, z drugiej strony, intrygująca nieskuteczność Artysta wobec Hamiltona (fani
          Pacers tłumaczą to umiejętnym korzystaniem z zasłon; wątpię, czy to
          usprawiedliwia aktualnego defensywnego MVP), a Carlisle zaczyna ściągać na
          siebie krytykę za uporczywe trzymanie się nie sprawdzających się koncepcji,
          podobnie jak w ubiegłym roku, kiedy trenował Pistons.

Pzdr

P.S. Rozumiem, że jesteś fanem Indiany?
          • Gość: Wilt Re: Final: Pacers-La IP: 62.29.137.* 27.05.04, 13:30
            Oczywiście "ArtEsta": głupi Word mi poprawił :-). Co jak co, ale artystą na
            parkiecie Artest nie jest ;-).
          • Gość: lipsheat Re: Final: Pacers-La IP: *.northw01.in.comcast.net 29.05.04, 05:06
            Gość portalu: Wilt napisał(a):

> P.S. Rozumiem, że jesteś fanem Indiany?

Jak najbardziej. ;-)
      • Gość: lipsheat Re: Final: Pacers-La IP: *.northw01.in.comcast.net 29.05.04, 04:43
        No, to juz mamy 2:2. Dzisiaj Indiana dala lekcje koszykowki kolegom z Detroit.
        Szykuje sie zacieta rywalizacja. Mysle, ze Indiana poradzi sobie w nastepnych
        meczach przed wlasna publicznoscia.
        No, to tyle. ;-)

ps. Kto mi wytlumaczy jak O'Neal sie pozbieral po incydencie, ktory mu sie
        przytrafil podczas meczu?

Pozdrawiam.
        • Gość: kuku Re: Final: Pacers-La IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 29.05.04, 11:47
          A co tu tłumaczyć, widocznie kontuzja nie była zbyt groźna
          • Gość: lipsheat Re: Final: Pacers-La IP: *.northw01.in.comcast.net 29.05.04, 18:12
            Gość portalu: kuku napisał(a):

> A co tu tłumaczyć, widocznie kontuzja nie była zbyt groźna

A przyjrzales sie dokladnie powtorce?
        • Gość: Bart Re: Final: Pacers-La IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.04, 20:56
          Żeby nawet J'O zmartwychwstał to i tak zostanie zmiażdżony przez Diesl'a &
          company. GO LA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: lipsheat Re: Final: Pacers-La IP: *.northw01.in.comcast.net 02.06.04, 05:02
        Gratulacje dla Pistons.
        Zamykamy watek. :-(
        • Gość: Wilt Re: Final: Pacers-La IP: 62.29.137.* 04.06.04, 13:29
          No i sam widzisz, lipsheat: może następnym razem. Przesuńcie Reggiego na ławkę,
          Artesta na SG, a Harringtona na startującego SF, wzmocnijcie się na centrze i
          dodajcie jeszcze jakiegoś shootera (może nawet w wymianie za Harringtona) i
          lepszego backup PG – i w przyszłym sezonie będziecie mieć szansę zrewanżowania
          się Pistons.

Pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka