Gość: lipsheat IP: *.proxy.aol.com 17.05.04, 18:55 Tak bedzie. --------------------- Zadaj pytanie a nie pytaj na forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wilt Re: Final: Pacers-La IP: 62.29.137.* 18.05.04, 13:26 Lakers – Pacers? Może być, ale trzymam się swojej wcześniejszej prognozy Lakers – Pistons. Zresztą ktokolwiek by to nie był, w Finałach otrzyma surową lekcję, czym jest Western playoff basketball. :-) Pzdr P.S. Jestem pewien, że Twoja sygnaturka wyraża bardzo głęboką myśl – tak głęboką, że mało zrozumiałą. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipsheat Re: Final: Pacers-La IP: *.northw01.in.comcast.net 18.05.04, 19:20 > P.S. Jestem pewien, że Twoja sygnaturka wyraża bardzo głęboką myśl – tak > głęboką, że mało zrozumiałą. ;-) A miales okazje ja "rozgryzc" --------------------- Zadaj pytanie a nie pytaj na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: Final: Pacers-La IP: 62.29.137.* 21.05.04, 13:03 Nie miałem. Pytanie równie tajemnicze jak sygnaturka. ;-) A ile w takim razie obstawiasz Pacers – Pistons? Ja 4:3 dla Detroit. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: Final: Pacers-La IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.05.04, 15:04 Ja OT: W sobote o 21 mecz nr 1 w pubie. Mnie raczej nie bedzie, ale jak chcesz mozesz isc - zasady te same - nikt nie zna wyniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: Final: Pacers-La IP: 62.29.137.* 21.05.04, 15:44 Dzięki, zobaczę, czy będę w sobotę: w każdym razie w niedzielę zarywam noc z C+! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipsheat Re: Final: Pacers-La IP: *.northw01.in.comcast.net 21.05.04, 15:56 > Nie miałem. Pytanie równie tajemnicze jak sygnaturka. ;-) Ktore pytanie? > A ile w takim razie obstawiasz Pacers – Pistons? Ja 4:3 dla Detroit. Podobnie, tylko, ze w druga strone. Ja rowniez pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipsheat Re: Final: Pacers-La IP: *.northw01.in.comcast.net 23.05.04, 04:51 No, to juz 1:0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: Final: Pacers-La IP: 62.29.137.* 25.05.04, 14:41 Mniejsza z tą sygnaturką, ale jest już 1:1, a będzie (patrz mój post w wątku obok)… Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipsheat Re: Final: Pacers-La IP: *.northw01.in.comcast.net 25.05.04, 15:45 Gość portalu: Wilt napisał(a): > Mniejsza z tą sygnaturką, ale jest już 1:1, a będzie (patrz mój post w wątku > obok)… Masz racje...co do wyniku ;-P (1:1). Za zwyciestwa Indiany w przyszlych meczach glowy sobie nie dam uciac, poniewaz kolesie z Detroit we wczorajszym meczu udowodnili, ze w tym sezonie tak latwo nie odpuszcza ale mam caly czas nadzieje, ze Indiana to rywalizacje z nimi wygra. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipsheat Re: Final: Pacers-La IP: *.northw01.in.comcast.net 27.05.04, 05:39 :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: Final: Pacers-La IP: 62.29.137.* 27.05.04, 13:18 A widzisz? Defensywa Wallace’ów na J. O’Nealu robi jednak różnicę: podobnie jak, z drugiej strony, intrygująca nieskuteczność Artysta wobec Hamiltona (fani Pacers tłumaczą to umiejętnym korzystaniem z zasłon; wątpię, czy to usprawiedliwia aktualnego defensywnego MVP), a Carlisle zaczyna ściągać na siebie krytykę za uporczywe trzymanie się nie sprawdzających się koncepcji, podobnie jak w ubiegłym roku, kiedy trenował Pistons. Pzdr P.S. Rozumiem, że jesteś fanem Indiany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: Final: Pacers-La IP: 62.29.137.* 27.05.04, 13:30 Oczywiście "ArtEsta": głupi Word mi poprawił :-). Co jak co, ale artystą na parkiecie Artest nie jest ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipsheat Re: Final: Pacers-La IP: *.northw01.in.comcast.net 29.05.04, 05:06 Gość portalu: Wilt napisał(a): > P.S. Rozumiem, że jesteś fanem Indiany? Jak najbardziej. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipsheat Re: Final: Pacers-La IP: *.northw01.in.comcast.net 29.05.04, 04:43 No, to juz mamy 2:2. Dzisiaj Indiana dala lekcje koszykowki kolegom z Detroit. Szykuje sie zacieta rywalizacja. Mysle, ze Indiana poradzi sobie w nastepnych meczach przed wlasna publicznoscia. No, to tyle. ;-) ps. Kto mi wytlumaczy jak O'Neal sie pozbieral po incydencie, ktory mu sie przytrafil podczas meczu? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: Final: Pacers-La IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 29.05.04, 11:47 A co tu tłumaczyć, widocznie kontuzja nie była zbyt groźna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipsheat Re: Final: Pacers-La IP: *.northw01.in.comcast.net 29.05.04, 18:12 Gość portalu: kuku napisał(a): > A co tu tłumaczyć, widocznie kontuzja nie była zbyt groźna A przyjrzales sie dokladnie powtorce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Final: Pacers-La IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.04, 20:56 Żeby nawet J'O zmartwychwstał to i tak zostanie zmiażdżony przez Diesl'a & company. GO LA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipsheat Re: Final: Pacers-La IP: *.northw01.in.comcast.net 02.06.04, 05:02 Gratulacje dla Pistons. Zamykamy watek. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: Final: Pacers-La IP: 62.29.137.* 04.06.04, 13:29 No i sam widzisz, lipsheat: może następnym razem. Przesuńcie Reggiego na ławkę, Artesta na SG, a Harringtona na startującego SF, wzmocnijcie się na centrze i dodajcie jeszcze jakiegoś shootera (może nawet w wymianie za Harringtona) i lepszego backup PG – i w przyszłym sezonie będziecie mieć szansę zrewanżowania się Pistons. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś