mudah 04.06.08, 23:26 No, no. Czyzby Soltys sie spienil, ze Zales chce mu odebrac role soltysa metropolii. :) Czy moze wice-soltys chlapnal bez soltysowego blogoslawienstwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leszek21 Re: Metropolia to nie cydanski tabor 05.06.08, 02:04 A mi wydaje się to tylko grą pod publiczkę, żeby pokazać, że niby coś robi. Jak znamy K.D. to gdy będzie trzeba zgodzi się na wszystkie toruńskie żądania a nawet więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
tlss Re: Metropolia to nie cydanski tabor 05.06.08, 08:31 Mnie nie podoba się że Grygorewicz bawi się w adwokata torunia. Kiedy ja jakoś naszych adwokatów w toruniu nie widzę. Warunki się zmieniły i jak miał tak mówić do gazety to lepiej żeby wcale nic nie gadał. Panowie z torunia robią co chcą, zmieniają poglądy przynajmniej raz na pół roku ale im wolno. Za to naszym nie wolno i Grygorewicz ich łaja. Polityk ma być skuteczny a nie uwiązany do swych poglądów jak krowa do łancucha. Zobaczymy jak to prezydent z wiceprezydentami zadba o interesy bydgoszczy w metropolii. Odpowiedz Link Zgłoś