Gość: [B]B IP: *.avaya.com 23.09.03, 10:08 ... gdy spiewaja Hymn Narodowy? Dume BzW Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LJane Hmmm IP: *.amb.bydgoszcz.pl 23.09.03, 12:03 REPUBLIKA "Nie pytaj o Polskę" "(...)... taka zmęczona i pijana wciąż dlatego nie NIE PYTAJ WIĘCEJ MNIE Nie pytaj mnie dlaczego jestem z nią nie pyta mnie dlaczego z inną nie nie pyta mnie dlaczego myślę że... że nie ma dla mnie innych miejsc Nie pytaj mnie co ciągle widzę w Niej nie pyta mnie dlaczego w innej nie nie pyta mnie dlaczego ciągle chce zasypiać w Niej i budzić się Te brudne dworce gdzie spotykam ja te tłumy, które cicho klną Ten pijak, który mruczy coś przez sen że PÓKI MY ŻYJEMY Ona żyje też... (...) " Co czuję? - poczucie przynależności i dumę... I niech sobie mówią w CNN, że graniczymy ze Szwajcarią. Ja jestem dumna, że jestem Polką. ... i bydgoszczanką przy okazji ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Co czujesz... IP: 62.190.181.* 23.09.03, 12:12 Jeden hymn zapadl mi specjalnie w pamieci: czulem dume i... duzy niepokoj (bylo to w '96 na Wembley w sektorze angielskim:) A teraz? Czuje (a raczej mam poczucie) ze i tak dostaniemy w d... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Co czujesz... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 12:15 drapanie w gardle Odpowiedz Link Zgłoś