mmagi 20.09.07, 11:29 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4504476.html no taaak,kable zawsze wygrywaja Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguszak zonk! ;) 20.09.07, 12:00 ale, to gdzie się teraz Lis podzieje? Może zrealizuje swoją niegdysiejszą groźbę i będzie kandydował? Z PO? who knows? Odpowiedz Link
siostra_dziwki_natalyego Re: Albo Lis albo kabel:))) 20.09.07, 15:20 moze to lis jest kablem albo kabel lisem Odpowiedz Link
mamba30 Re: Albo Lis albo kabel:))) 20.09.07, 15:35 u mnie w bloku mieszka waść polsat, znaczy sie pracownik na całkiem, całkiem stanowisku ponoc i ponoc razem z Lisem pani Smoktunowisz sobie wyjszała z obiegu.... Sama nie wiem, bo zaufania do gostka raczej nie mam. Odpowiedz Link
siostra_dziwki_natalyego Re: Albo Lis albo kabel:))) 20.09.07, 15:36 mamba30 napisała: > u mnie w bloku mieszka waść polsat, znaczy sie pracownik na całkiem, > całkiem stanowisku ponoc i ponoc razem z Lisem pani Smoktunowisz > sobie wyjszała z obiegu.... Sama nie wiem, bo zaufania do gostka > raczej nie mam. potwierdzam jego wersje,wystarczy czytac gazety i net Odpowiedz Link
mamba30 Re: Albo Lis albo kabel:))) 20.09.07, 15:49 siostra_dziwki_natalyego napisała: > potwierdzam jego wersje,wystarczy czytac gazety i net widzisz słońce, tak się złożyło, że dzisiaj ni w ząb nie miałam na to czasu. Odpowiedz Link
siostra_dziwki_natalyego Re: Albo Lis albo kabel:))) 20.09.07, 15:52 ale na ploty z pracownikiem polsatu to juz mialas Odpowiedz Link
mamba30 Re: Albo Lis albo kabel:))) 20.09.07, 15:59 nie, nie, to nie tak, ploty były z kimś innym, ale w sprawie interesów, polityka wyjszła przypadkiem, jak to ostatnimi czasy bywa. Dopiero klapnełam do kompa, ale i tak zaraz znikam, czas wejść w ulubiona rolę garkotłuka Odpowiedz Link
veeto1 Re: Albo Lis albo kabel:))) 20.09.07, 18:57 Hania wczoraj prowadząc wiadomości powiedziała,że to był jej ostatni raz z Polsacie, że odchodzi Lis i ona. Odpowiedz Link