elodia 01.10.03, 09:02 • Re: ;) tyciarek 29-09-2003 12:09 odpowiedz na list odpowiedz cytując Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivica Re: Arku wstyd mi:(((( 01.10.03, 10:26 195.245.213 = s2-0.gate70b.str.sdt.net Telewizja Polska S.A. ul. Woronicza 17 00-999 Warszawa TVP-AS (PL) Tv tytaj. ciekawe :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beat Re: Arku wstyd mi:(((( IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.10.03, 10:38 ivica napisał: > 195.245.213 = s2-0.gate70b.str.sdt.net > > > Telewizja Polska S.A. > ul. Woronicza 17 > 00-999 Warszawa > TVP-AS (PL) > > Tv tytaj. ciekawe :))))))))) > szukają materiału na scenariusz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Arku wstyd mi:(((( IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.10.03, 13:38 bedą krecili inna wersje hitowego programu 'wybacz mi' forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=8235254&a=8257853 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ech Re: Arku wstyd mi:(((( IP: 195.245.213.* 01.10.03, 15:08 Dekonspiracja "za karę"? Faktycznie, wszystko jest mozliwe dla wierzącego... Na szczęście nie znasz nazwisk moich kochanek... Odpowiedz Link Zgłoś
agata.tyciarek Re: Arku wstyd mi:(((( 01.10.03, 14:06 elodia napisała: > > > • Re: ;) > tyciarek 29-09-2003 12:09 odpowiedz na list odpowiedz > cytując > > > Odpowiedz Link Zgłoś
walenciak Re: Arku wstyd mi:(((( 01.10.03, 16:52 Arus, tu twoj felczer i ja sie czujesz moj " maly " ? , pszepraszam - moj " tyci ". Uwazaj tylko na tego Geja ( wiesz kogo mam na mysli ). a tak poza tym to cy ty z tym radca stale ? Masz widziadla jakies ? To dawaj tu do mnie - do felczera i uwazaj na siebie , bo coraz gorzej z Toba Arusiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech 10 postow pod rząd.. IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 01.10.03, 20:44 sam na sam z sobą. Trzeba mieć niezły problem ze zdrowiem mentalnym, nie ma co! Odpowiedz Link Zgłoś
agata.tyciarek [...] 01.10.03, 18:03 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lasiczka1 Re: Arku wstyd mi:(((( 01.10.03, 18:10 Arus to ty taki ? Ja Ci wierzylam i co ? Nie moge w to uwierzyc, nie moge pa moj tyciArusku ps. zawiodlam sie na Tobie,czy to da sie kiedys wyleczyc ? Odpowiedz Link Zgłoś
agata.tyciarek [...] 01.10.03, 18:16 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lasiczka1 [...] 01.10.03, 18:19 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
agata.tyciarek [...] 01.10.03, 18:22 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
genuine45 [...] 01.10.03, 18:24 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kowadelko [...] 01.10.03, 18:24 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kowadelko [...] 01.10.03, 18:26 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
genuine45 [...] 01.10.03, 18:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek [...] 01.10.03, 21:01 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Arku wstyd mi:(((( bos idiota i to wielki 01.10.03, 22:02 Ten atomski - tyciarek powinien sie leczyc - toz to idiota ( ciekawe,czy ten watek bedzie wyciety ?) bo jak widac - atomski - tyciarek mogl uzywac jeszcze wiekszych obelg i jakos nie byl przywolywany do porzadku lub wycinany do solej lawki tyciarku- atomski twoje posty sa rowniez w archiwum i mozna je doskonale porownac - jak ty ublizales i byles tolerowany, ajak inni za smego nicka np. " kowadelko" ZOSTAJA SKIEROWANI DO OSLEJ LAWKI jak widac,masz tutaj zielone swiatlo i przyzwolenie na " lanie w pysk " radca ps. ciesz sie idioto - bo glupi sie cieszy z byle czego Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: Arku wstyd mi:(((( bos idiota i to wielki 01.10.03, 23:07 radca napisał: > Ten atomski - tyciarek powinien sie leczyc - toz to idiota - spróbuj sobie zadać pytanie "co sadzą o mnie forumowicze?" czy masz odwagę załozyć watek z takim pytaniem ? czy jedyna twoja odwaga smierdzącego tchórza polega na podszywaniu się ? > ( ciekawe,czy ten watek bedzie wyciety ?) - no ciekawe. widzę,ze brak inwencji twórczej. trzeba było juz kopiować, bo potrzeba pisania jest,ale nie bardzo wiadomo co dodać. złosliwy los. > bo jak widac - atomski - tyciarek mogl uzywac jeszcze wiekszych obelg i jakos > nie byl przywolywany do porzadku lub wycinany do solej lawki - całkowita utrata kontaktu z rzeczywistoscią. ty tchórzliwy psie podszywający się pod inne nicki i sam ze soba gadający w wątkach, smiesz porównać mnie do siebie ? > tyciarku- atomski > twoje posty sa rowniez w archiwum i mozna je doskonale porownac - jak ty > ublizales i byles tolerowany, ajak inni za smego nicka np. " kowadelko" > ZOSTAJA SKIEROWANI DO OSLEJ LAWKI -to je sobie w końcu porównaj idioto. > jak widac,masz tutaj zielone swiatlo i przyzwolenie na " lanie w pysk " radca -cóż za szczyt odwagi. tym razem i u góry i na dole podpis ten sam. biedactwo. > ps. ciesz sie idioto - bo glupi sie cieszy z byle czego - no własnie widać. wystarczy byle co. ....................................................... ....................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
ryciarek Re: Arku wstyd mi:(((( bos idiota i to wielki 01.10.03, 23:11 tyciarek napisała: > radca napisał: > > > Ten atomski - tyciarek powinien sie leczyc - toz to idiota > > - spróbuj sobie zadać pytanie "co sadzą o mnie forumowicze?" > czy masz odwagę załozyć watek z takim pytaniem ? > czy jedyna twoja odwaga smierdzącego tchórza polega na podszywaniu się ? > > > > ( ciekawe,czy ten watek bedzie wyciety ?) > > - no ciekawe. widzę,ze brak inwencji twórczej. trzeba było juz kopiować, bo > potrzeba pisania jest,ale nie bardzo wiadomo co dodać. > złosliwy los. > > > > bo jak widac - atomski - tyciarek mogl uzywac jeszcze wiekszych obelg i ja > kos > > nie byl przywolywany do porzadku lub wycinany do solej lawki > > - całkowita utrata kontaktu z rzeczywistoscią. > ty tchórzliwy psie podszywający się pod inne nicki i sam ze soba gadający w > wątkach, smiesz porównać mnie do siebie ? > > > tyciarku- atomski > > twoje posty sa rowniez w archiwum i mozna je doskonale porownac - jak ty > > ublizales i byles tolerowany, ajak inni za smego nicka np. " kowadelko" > > ZOSTAJA SKIEROWANI DO OSLEJ LAWKI > > -to je sobie w końcu porównaj idioto. > > > jak widac,masz tutaj zielone swiatlo i przyzwolenie na " lanie w pysk " > radca > > -cóż za szczyt odwagi. tym razem i u góry i na dole podpis ten sam. > biedactwo. > > > ps. ciesz sie idioto - bo glupi sie cieszy z byle czego > > > - no własnie widać. wystarczy byle co. > ....................................................... > > ....................................................... - ty znowu wariujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.bydgoszcz Re: Arku wstyd mi:(((( bos idiota i to wielki 02.10.03, 09:34 ryciarek napisał: > > radca napisał: Panie Andrzeju, poniewaz to Pan przeniosl nasza dyskusje z e-mailow na forum, uwazam, ze moge Panu rowniez w tej samej formie odpowiedziec. Kryteria sa jasne i nie wierze, ze Pan ich nie rozumie. A widac je jasno powyzej. Panskie posty okreslajace adwersarzy mianem ''idiota'' ''glupi'' lub sugerujace im ''wariowanie'' - nie sa wycinane, choc trudno uznac je za eleganckie. W kazdym razie mieszcza sie one w tym, co w liscie do Pana okreslilismy jako prawo kazdego forumowicza by nie lubic innych, ani ich pogladow. Posty panskich adwersarzy, podszywajacych sie pod Pana i udajacych w tresci homoseksualne ogloszenie towarzyskie byly rowniez bezwzglednie usuwane. Czyzbysmy robili to za szybko i Pan nawet nie zauwazyl, ze zwalczylismy atak na Pana? Czy moze woli Pan o tym nie pamietac? Z drugiej strony usuwamy wszelkie posty Pana i Pana kolegi sugerujace adwersarzom roznego rodzaju schorzenia, oraz roznego rodzaju zachowania plciowe. Jest roznica miedzy okazywaniem komus tutaj braku sympatii, a obrzucaniem wszystkich szambem. To drugie tepimy niezaleznie od tego, kto sie tego dopuszcza. W paru watkach wyjasniali to panu inni forumowicze, moze po wyjasnieniach administracji przyjmie Pan to do wiadomosci. Na naszym forum jest pelno ludzi, ktorzy czegos lub kogos zdecydowanie nie lubia - i w niemal kazdym poscie daja temu wyraz: Ameryki, naszego rzadu, Gazety Wyborczej, polskiego szkolnictwa, oraz siebie wzajemnie. I maja do tego prawo. Granice tego prawa sam Pan doswiadczalnie poznal. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
podszewka Pytania do admina! 02.10.03, 20:42 tyciarek napisała: > radca napisał: > > > Ten atomski - tyciarek powinien sie leczyc - toz to idiota > > - spróbuj sobie zadać pytanie "co sadzą o mnie forumowicze?" > czy masz odwagę załozyć watek z takim pytaniem ? > czy jedyna twoja odwaga smierdzącego tchórza polega na podszywaniu się ? > > Śmierdzący tchórz ====================== > > ( ciekawe,czy ten watek bedzie wyciety ?) > > - no ciekawe. widzę,ze brak inwencji twórczej. trzeba było juz kopiować, bo > potrzeba pisania jest,ale nie bardzo wiadomo co dodać. > złosliwy los. > > > > bo jak widac - atomski - tyciarek mogl uzywac jeszcze wiekszych obelg i ja > kos > > nie byl przywolywany do porzadku lub wycinany do solej lawki > > - całkowita utrata kontaktu z rzeczywistoscią. > ty tchórzliwy psie podszywający się pod inne nicki i sam ze soba gadający w > wątkach, smiesz porównać mnie do siebie ? > tchórzliwy pies ; śmiesz porównywac mnie do siebie? ======================================================== > > tyciarku- atomski > > twoje posty sa rowniez w archiwum i mozna je doskonale porownac - jak ty > > ublizales i byles tolerowany, ajak inni za smego nicka np. " kowadelko" > > ZOSTAJA SKIEROWANI DO OSLEJ LAWKI > > -to je sobie w końcu porównaj idioto. idioto ========== > > > jak widac,masz tutaj zielone swiatlo i przyzwolenie na " lanie w pysk " > radca > > -cóż za szczyt odwagi. tym razem i u góry i na dole podpis ten sam. > biedactwo. > ============ > > ps. ciesz sie idioto - bo glupi sie cieszy z byle czego > > > - no własnie widać. wystarczy byle co. > ....................................................... > > ....................................................... W każdym zdaniu atomskiego, aż kipi od obelg pod adresem Radcy. Dlaczego admin zwraca uwagę jednemu ,a toleruje inwektywy drugiego. Dopiero kiedy Radca cos napisze konkretnego,wówczas admin poucza,ale tylko radce. I gdzie tu twój obiektywizm? "Nie chce mi sie z toba gadac"- B.Linda Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek [...] 02.10.03, 20:47 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: Pytania do admina! 02.10.03, 20:48 --trzym fason radco jestes gwiazdą. co za płacz i skargi ? głowa do góry. ....................................................... ....................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.bydgoszcz Re: Pytania do admina! 02.10.03, 21:10 podszewka napisał: Panie Piotrze - przytoczone przez Pana przyklady wskazują tylko tyle, ze obaj adwersarze sa siebie warci. Slowo ''idiota'' jest w wykonaniu jednego tylez czesto stosowane, co ''smierdzacy tchorz'' w wykonaniu drugiego. Nadal spokojnie przypominam o ogromnej ilosci atakow na radce, ktore byly usuwane (takze autorstwa tyciarka i in.). Zawsze bedziemy usuwac tresci wulgarne. Kazdemu. Jesli upiera sie Pan, ze posty sugerujace innym dewiacje seksualne to ''cos konkretnego'' i tym samym godnego pochwaly, to ponownie zachecam do osobistego wyłuszczenia i uzasadnienia swego pogladu szefostwu portalu gazeta.pl, przy okazji wizyty w redakcji. Poki co - tego typu postow tolerowac nie zamierzamy. Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: 100% normy 02.10.03, 23:59 --jejku, to już nie można napisać,że mu w majtach kipi ? co za ludzie... a może piosenka ma podtekst obsceniczny ? dziewczyny lubią brąz ta ta ta ra pewnie ma,ale w Austrii tego nie znają :-) ....................................................... ....................................................... Odpowiedz Link Zgłoś