Gość: agnes IP: 213.77.40.* 03.08.01, 17:09 Ciekawa jestem czy i jak fajnie można spędzić weekend w małym mieście, o takim Szubinie np., czy w sobotę wieczorem trzeba spylać do Bydgoszczy, w której teraz i tak nic się nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kicikoci Re: weekend w małym mieście IP: 10.10.70.* 03.08.01, 18:52 Agnes to wszystko zalezy od tego co masz na mysli mowiac - fajnie spedzic czas. Ja najfajniej spedzam czas jak wreszcie moge pomieszkac w domu i nie ogladac wiecej na oczy zadnych ludzi. Z tego powodu swietnie odpoczywam wieczorem w kazdym miescie. Ale wiem, ze malo kto mnie rozumie. Tak jak ja nie rozumiem, ze ludzie aby sie dobrze wieczorem czuc musza �gdzies wyjsc�... Takiej osobie pewnie nie jest w przykladowym juz Szubinie latwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: weekend w małym mieście IP: 213.77.40.* 03.08.01, 18:57 Sama rzadko wychodzę, a to dlatego, że w Bydgoszczy jest naprawdę niewiele fajnych miejsc, do ktorych można pójść. Niestety jestem sentymentalna i pamiętam dobrze wieczory spędzone w np. w Londynie. I choć nie powinny(!) nasuwają się porównania, jak myślisz, które miasto wygrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: weekend w małym mieście IP: 208.45.193.* 03.08.01, 19:03 czy konczylas II LO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicikoci Re: weekend w małym mieście IP: 10.10.70.* 03.08.01, 19:05 Jak mysle - to mnie glowa boli... :-( ktore miasto wygrywa? nie wiem... bede strzelal... Szubin???!!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: weekend w małym mieście IP: *.sympatico.ca 04.08.01, 01:21 A mi nasuwaja sie wspomnienia wieczorow spedzonych w Londynie i upojnych nocy w Paryzu. Zgadnij ktore miasto wygrywa? Odpowiedz Link Zgłoś