agata.tyciarek 25.10.03, 11:48 znowu zaczyna wyzywac, zawsze jak przecholuje z tym lykaniem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cygne Re: Wybaczcie jemu, on za to nie moze 25.10.03, 12:47 Właśnie, własnie. Tez tak myślę. Dlatego nalezy zostawić go w spokoju. Prawda agatko? Odpowiedz Link Zgłoś
arek.tyciarek Re: Wybaczcie jemu, on za to nie moze 25.10.03, 12:56 cygne napisała: > > > Właśnie, własnie. Tez tak myślę. > Dlatego nalezy zostawić go w spokoju. > Prawda agatko? > - a ja to mam od malego, kto nie mysli tak jak ja - to jest matol juz w przedszkolu walilem lychom , jak nie pomojemu bylo same matoly byly, a ja jeden tylko i tyle w w pysk lalem,ze do dzis mi to zostalo prawda agus ? Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: Wybaczcie jemu, on za to nie moze 25.10.03, 13:04 w takim razie dodam, ze tak naprawdę zupełnie zdrowych ludzi podobno nie ma a granica miedzy zdrowiem a chorobą psychiczną czesto jest trudna do uchwycenia. Tak wyczytałam w moich madrych książkach :)) Mozna sobie cos domniemywać, ale pomawiać kogoś o chorobę zwłaszcza znając go tylko z internetu - nie można. pozdrawiam radce wraz z rodzinka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Wybaczcie jemu, on za to nie moze 25.10.03, 13:15 > pozdrawiam radce wraz z rodzinka :)) Tzn pozdrawiasz rodzine Radcy czy Twoja rodzina pozdrawia Radce? Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: Wybaczcie jemu, on za to nie moze 25.10.03, 13:22 genuine44 napisał: > > pozdrawiam radce wraz z rodzinka :)) > > Tzn pozdrawiasz rodzine Radcy czy Twoja rodzina pozdrawia Radce? Pytanie odczułam jako nieco zaczepne, ale myśle, że wiesz o co mi chodziło w ogólności? Pozdrawiam radce i jego rodzinkę. masz racje, pocieszam sie że córka z zięciem albo syn z synową brzmi jeszcze gorzej :) Odpowiedz Link Zgłoś
arek.tyciarek Re: Wybaczcie jemu, on za to nie moze 25.10.03, 13:38 cygne napisała: > genuine44 napisał: > > > > pozdrawiam radce wraz z rodzinka :)) > > > > Tzn pozdrawiasz rodzine Radcy czy Twoja rodzina pozdrawia Radce? > > Pytanie odczułam jako nieco zaczepne, ale myśle, że wiesz o co mi chodziło w > ogólności? > Pozdrawiam radce i jego rodzinkę. > masz racje, pocieszam sie że córka z zięciem albo syn z synową brzmi jeszcze > gorzej :) > - ale cie Genus zaczepil, on nalezy do mojej paczki tyciarkowo-atomowej a i bym zapomnial o naszej Lisiczce :) my to dajemy popalic, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Do Agatki made in Radca IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 25.10.03, 13:40 arek.tyciarek napisał: a i bym zapomnial o naszej Lisiczce :) Nie zapomniałbyś, o nie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arek.tyciarek Re: Do lisiczki 25.10.03, 13:48 Gość portalu: LJane napisał(a): > arek.tyciarek napisał: > > a i bym zapomnial o naszej Lisiczce :) > > Nie zapomniałbyś, o nie... ;) - przeciez ty jestes z nami i zawsze do walki gotowa :) Nawet jak spokoj jest, to i tak nas podpuscisz - bysmy zaatakowali kogos wiem,ze nas potrzebujesz Lisiczko ;) My z Genasem lejemy rowno - mozesz na nas liczyc ;) nie bylo cie 24 godziny i zobacz, a teraz jak wrocilas jak walimy rowno To kogo dzisiaj bierzesz LJane ? ale dalem wczoraj matolkom popalic za ich wlasne opinie, oni maja tak myslec jak atomski- tyciarek i to za Twoim przyzwoleniem a cooo Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: Wybaczcie jemu, - p.s. 25.10.03, 13:44 cygne napisała: > Pytanie odczułam jako nieco zaczepne, ale myśle, że wiesz o co mi chodziło w > ogólności? > Pozdrawiam radce i jego rodzinkę. > masz racje, pocieszam sie że córka z zięciem albo syn z synową brzmi jeszcze > gorzej :) W kazdym razie ja wybaczam radcy....wraz z rodzinka i już mnie w tym temacie nie ma :)) Odpowiedz Link Zgłoś
st.oborowy Re: Wybaczcie jemu, on za to nie moze 25.10.03, 15:41 genuine44 napisał: > > pozdrawiam radce wraz z rodzinka :)) > > Tzn pozdrawiasz rodzine Radcy czy Twoja rodzina pozdrawia Radce? Koleś nie prowokuj bo cie wytniemy. Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Wybaczcie jemu, on za to nie moze 25.10.03, 16:09 Buzi zboczencu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
atornski Re: Wybaczcie jemu, on za to nie moze 25.10.03, 16:50 genuine44 napisał: > Buzi zboczencu. :) Buzi to ty dajesz innym.(Nie tylko zreszta....) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Wybaczcie jemu, on za to nie moze 25.10.03, 16:45 agata.tyciarek napisała: > znowu zaczyna wyzywac, zawsze jak przecholuje z tym lykaniem - wczoraj zaczal na forum od matolkow i od kundli wyzywac musi cos byc z nim niedobrze, daj mu cos na uspokojenie radca Odpowiedz Link Zgłoś
agata.tyciarek Re: Wybaczcie jemu, on za to nie moze 25.10.03, 16:58 radca napisał: > agata.tyciarek napisała: > > > znowu zaczyna wyzywac, zawsze jak przecholuje z tym lykaniem > > - wczoraj zaczal na forum od matolkow i od kundli wyzywac > musi cos byc z nim niedobrze, daj mu cos na uspokojenie > > radca - jo juz mu trzepakem dalam,ale lon muwi ze pomogo gejuinkowi walic po pysku Ty.. co lune tak we dwoch stale robiom ? Odpowiedz Link Zgłoś