Dodaj do ulubionych

Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy ul Gajowej)?

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 18:39
Czas zaistnieć na tej liście śladem innych absolwentów?
Obserwuj wątek
    • Gość: dziks Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy ul Gajowej)? IP: 200.100.100.* 27.11.01, 08:50
      Tak jest ktoś!!!!!!! To ja. My z LE musimy trzymać się razem!
      • Gość: Roman Ce Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy ul Gajowej)? IP: *.dyn.optonline.net 05.03.02, 08:36
        Ukonczylem LE w roku 1976. Mieszkam dzisiaj w New Jersey w Stanach.Pracowalem
        15 lat w Brazylii. Moj E-Mail: romanoceglarski@hotmail.com.br Serdecznie
        pozdrawiam wszystkixh absolwentow z LE w Bydgoszczy. Thau.
        • Gość: pineska Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 13:23
          Gość portalu: Roman Ce napisał(a):

> Ukonczylem LE w roku 1976. Mieszkam dzisiaj w New Jersey w Stanach.Pracowalem
          > 15 lat w Brazylii. Moj E-Mail: romanoceglarski@hotmail.com.br Serdecznie
          > pozdrawiam wszystkixh absolwentow z LE w Bydgoszczy. Thau.
          - kończyłam szkołę w 1975 r. Pamiętam Cię. Byłam w klasie ekonomika i
          organizacja przedsiębiorstw.
          • Gość: Basia Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.nwrk.east.verizon.net 29.05.05, 00:07
            Roman.
            Konczylam w 1973 Ekonomike Przedsiebiorstw, z mlodszych klas nie pamietam
            nikogo. Mieszkam w New Jersey.
            Napisz. bwewiora@verizon.net
        • Gość: KrzyS Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.tvgawex.pl 22.06.03, 09:23
        • Gość: Krzyś Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.tvgawex.pl 22.06.03, 09:34
          Ja i mój szwagier kończyliśmy LE.on w 76 ja 77 roku.Byłem w klasie prof.Pękali
          którą gorąco pozdrawiam!Szwagier Grześ L. chodził o kulach.Kto nas pamięta?
          • Gość: krzys Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.tvgawex.pl 06.07.03, 08:53
            Gość portalu: Krzyś napisał(a):

> Ja i mój szwagier kończyliśmy LE.on w 76 ja 77 roku.Byłem w klasie
            prof.Pękali
            > którą gorąco pozdrawiam!Szwagier Grześ L. chodził o kulach.Kto nas pamięta?
            • Gość: Krzys matura 77' klasa prof. Pekali IP: *.warwickshire.gov.uk 06.08.05, 13:03
              Odzywam sie ponownie i po cichu licze,ze odezwa sie dziewczyny z mojej
              klasy ,4f. obecnie jestem poza krajem i czesto wspominam nasza ferajne..8)
        • Gość: spinka Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.telsten.com / *.telsten.com 06.04.05, 15:36
          witaj,..pamietam Ciebie...byłam klasę wyżej...nieraz freda mnie wysyłała na
          zastępstwa i prowadziłam u was lekcie języka polskiego...razem bylismy na
          jakims kółku i przygotowalismy audycje o prakietach v1 i v2.....
          mój adres
          mojapoczta4@gazeta.pl
      • beata.aleksiewicz Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u 29.08.02, 12:58
        Cześć ja chodziłam do LE w latach 1989-1993 do klasy "h", specjalność ekonomika
        i organizacja przedsiębiorstw. To do tej klasy chodziło w tym czasie czterech
        osobników płci męskiej, co na tamte czasy było wielkim wydarzeniem. Moje
        panieńskie nazwisko: Zębrzycka
        • Gość: Olka Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.04, 17:53
          Czesc! Ja chodzilam rownolegle - do klasy "F". pozdrawiam Ola Jarmuzek (z domu
          Matusiak)
        • Gość: Ewa Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.chello.pl 29.05.06, 20:01
          Cześć. Chodziłam w tych samych latach - do klasy "C". A Twoje nazwisko coś mi
          mówi *- skojarzyć tylko nie mogę :)
          • Gość: I.P. Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 07:25
            Ja chodziłam do LE w latach 79-83 do klasy F wychowawczynią była p. Bożena
            Lewandowska , same dziewczyny . Nieznajomo Ewo czy mieszkałaś kiedyś na Błoniu?
        • Gość: hej Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.hsd1.il.comcast.net 31.10.06, 02:37
          ja tez chodzilam do LE w tych samych latach, nasza wychowawczynia byla Ewa
          Burchard (nie pamietam jak sie pisze) kobieta od w-f, w naszej klasie nie bylo
          zadnego chlopa... ale patrzac na populacje chlopcow w naszej szkole wcale nie
          zaluje...
      • Gość: Ewa Zapart Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.adsl.xs4all.nl 01.03.06, 21:13
        LE..moje 4 lata w LE, na Gajowej 98 chyba zreszta to 1978-82! Czekam na
        reakcje "rowiesnikow"
      • Gość: Basia Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: 217.97.193.* 02.10.06, 21:43
        Jestem z Liceum z Gajowej, ukończyłam to liceum w 1994 , obecnie mieszkanm w
        Świnoujściu, pozdrawiam
        • Gość: magda Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.mofnet.gov.pl 04.10.06, 14:54
          pozdrowienia dla maturzystow 98' zwlaszcza klasy Pana Walkowiaka 4g odezwijcie
          się
    • Gość: Daniel J Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy ul Gajowej)? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 22:12
      Uczylem sie w LE w klasie bankowej w latach 1992-96.
      • Gość: lucia Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: 195.117.239.* 31.01.03, 16:30
        ja też uczyłam się w tych latach w LE ale w speacjalności finanse. Czy byłeś
        tym rodzynkiem z klasy "b"?
        pozdrawiam
        • Gość: ja Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.telsten.com / *.telsten.com 21.03.05, 10:03
          Pozdrowienia od najbardziej męskiej i równoległej klasy w historii ekonomika -
          "e" - jak eksperyment, aby wszystkich chłopaków z kierunku władować do jednej
          klasy. Oj jest co wspominać :-))
          • Gość: Krysia W Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.zebyd.com.pl 21.03.05, 12:59
            Ja chodziłam do klasy "e" z chłopakami. Tylko nie wiem czy to ta sama klasa?Rok
            ukończenia 1971.
          • luca28 Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u 10.02.06, 13:21
            ta pamietam. U nas był 6 chłopaków na 30 dziewczyn też fajnie pomyslane .:)))))
            W tym roku 10 - lecie może bedzie jakieś spotkanie ? U
            • asia_77 Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u 23.02.06, 15:51
              Jesteś z klasy F? Ja chodziłam do tej klasy
              • luca28 Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u 02.03.06, 12:13
                asia_77 jasne że do tej samej klasy. Tylko nie wiem którą jesteś asią bo było
                was chyba 3 lub 4 a lucyna tylko jedna.
                Chyba już wiesz kim jestem.

Słuchaj mija rocznica 10 od ukończenia liceum może warto sie spotkać w całym
                gronie
      • Gość: Aga Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.tvgawex.pl 07.02.04, 23:58
        Kończyłam rok później. Klasa A (ekonomika i organizacja przedsiębiorstw). Moją
        wychowawczynią przez ostatnie dwa lata była p. Kałużna. Pozdrawiam. Agnieszka
      • asia_77 Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u 23.02.06, 15:50
        Hej, ja też uczyłam się w tym samym czasie, ale w klasie F "finanse i
        rachunkowość". 30 bab i 6 facetów. To były czasy.
    • Gość: Asia Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy ul Gajowej)? IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.02, 21:05
      A ja chodzilam do 4c 1995-1999
      Pozdrawiam wszystkich. Asia
      • Gość: Wojtek Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy ul Gajowej)? IP: 2.4.STABLE* / 200.100.101.* 29.05.02, 08:39
        Ha, no to my musimy sie znać! Ja kończyłem rok wcześniej i chodziłem do klasy
        A!!! Pozdrawiam.
        • Gość: judy Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy ul Gajowej)? IP: *.sze.warszawa.supermedia.pl 05.07.02, 11:23
          Witam witam i serdecznie pozdrawiam podopiecznych dyrektora Majcherka :) 4e
          1995-1999!!!
          • Gość: ekonomista Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 06:25
            Hej! Pozdrawiam! 4F, te same lata! :))
      • Gość: judy Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy ul Gajowej)? IP: *.sze.warszawa.supermedia.pl 05.07.02, 11:26
        Gość portalu: Asia napisał(a):

> A ja chodzilam do 4c 1995-1999
        > Pozdrawiam wszystkich. Asia

a tak a propos Asiu, zapewne chodzials do klasy z Edzia? poza tym chyba Ciebie
        tez kojarze, mimo, ze to juz 3,5 roku po maturze :)

• Gość: Asia Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.dip.t-dialin.net 31.01.03, 21:33
          Gość portalu: judy napisał(a):

> Gość portalu: Asia napisał(a):
          >
          > > A ja chodzilam do 4c 1995-1999
          > > Pozdrawiam wszystkich. Asia
          >
          > a tak a propos Asiu, zapewne chodzials do klasy z Edzia? poza tym chyba
          Ciebie
          > tez kojarze, mimo, ze to juz 3,5 roku po maturze :)

Zgadza sie Judy: z Edzia, Danka i innymi. A Ty pewnie z Bertkiem, Jarkiem i
          Waldkiem... czy to byla 4f? A pamietam to wszystko jak wczoraj...

• Gość: judy Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: 217.11.136.* 02.04.03, 15:10
            Gość portalu: Asia napisał(a):

> Gość portalu: judy napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Asia napisał(a):
            > >
            > > > A ja chodzilam do 4c 1995-1999
            > > > Pozdrawiam wszystkich. Asia
            > >
            > > a tak a propos Asiu, zapewne chodzials do klasy z Edzia? poza tym chyba
            > Ciebie
            > > tez kojarze, mimo, ze to juz 3,5 roku po maturze :)
            >
            > Zgadza sie Judy: z Edzia, Danka i innymi. A Ty pewnie z Bertkiem, Jarkiem i
            > Waldkiem... czy to byla 4f? A pamietam to wszystko jak wczoraj...
            >
            Asiu :) sorki, ze dopiero teraz odpisuje, ale rzadko tutaj bywam... tak tak
            moja klasa to bartek, waldek, jarek itd... ale byla to 4e... do tej pory
            utrzymujemy kontakt i nawet w maju mamy zamiar zrobic wieksze klasowe
            spotaknie... mam nadzieje, ze dojdzie ono do skutku. Pozdrawiam!
      • Gość: jarek Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.studmat.uni.torun.pl 03.04.03, 10:56
        Czesc Aska!

Tu jarek! ten z klasy E (judy, waldzio, bartek, ruda) tylko troche starszy - judy mowi, ze do tego jeszcze przystojniejszy, ale ona tak wszystkim mowi.
        W chwili wolnej napisz prosze co tam u Ciebie.
        jbe@mat.uni.torun.pl

• Gość: judy Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: 217.11.136.* 03.04.03, 11:13
          hi hi hi... oczywiscie ze przystojniejszy, jakby inaczej :)
      • Gość: jarek Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.studmat.uni.torun.pl 03.04.03, 10:58
        jeszcze jedno...
        mamy wspolne zdjecie na 100 dni przed matura :)

pozdrawiam
        jarek
      • Gość: Emila Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.iweb.pl 18.02.04, 19:38
        Czesc!Jestem Emila z klasy bankowej 1999-2003 ale wiedze ze nie ma nikogo z
        mojego roku:(
      • Gość: ekonomista Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 06:24
        Hej! A ja 4F, te same lata! :))
    • Gość: Kasia Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy ul Gajowej)? IP: *.bydg.gazeta.pl 05.07.02, 13:11
      Klasa F - finanse i rachunkowość 1990-1994. Wychowawczyni: Pani - o rajuś,
      zapomniałam. Uczyła nas WF-u, chyba Drozdowska?
      Chciałabym odnaleźć ludzi z klasy. Adres: kasiacesarz@poczta.gazeta.pl
      • Gość: judy Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy ul Gajowej)? IP: *.sze.warszawa.supermedia.pl 08.07.02, 10:20
        Gość portalu: Kasia napisał(a):

> Klasa F - finanse i rachunkowość 1990-1994. Wychowawczyni: Pani - o rajuś,
        > zapomniałam. Uczyła nas WF-u, chyba Drozdowska?
        > Chciałabym odnaleźć ludzi z klasy. Adres: kasiacesarz@poczta.gazeta.pl

Kasiu wprawdzie konczylas szkole zanim ja tam zawitalam, ale Twoja wychowawczyni
        uczyla jeszcze jak ja konczylam ta szkole... to tak, gdybys zastanawiala sie co
        sie z nia pozniej dzialo :)

• Gość: Tomek Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.psi-net.pl 25.10.02, 00:10
          A ja kiedyś w Ekonomiku bawiłem się w zespoły teatralne... Maturę zdawałem w
          roku 1992, moją wychowawczynią była pani Konieczna (jej mąż był wykłądowcą u
          mnie na studiach), języka polskiego uczyła mnie pani Gierulska, ale najlepiej
          pamiętam panią Domeracką (dobrze napisałem?) i Majcherka (pozwalał mi nosić
          dłuższe włosy i to jeszcze tuż przed maturą).

Ech, serdeńka, to były czasy...

Ozwijcie się do mnie. Osobników płci niewątpliwie brzydkiej w moim roczniku
          było trzech we wszystkich klasach. Płci pięknej było więcej...

t.majewski.prv.pl@wp.pl

Zapraszam też na moją stroniczkę skromną:
          www.t.majewski.prv.pl
          • Gość: truskawa Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 22:49
            Mialam zaszczyt konczyc te zacna, ale przynudnawa szkole (matura 1994). Na
            poczatku wychowawczynia byla mila, acz wstydliwa pani Czuchnowska, lecz
            zmienila stan cywilny i nas zostawila, gdyz powiala dziecie. A potem niestety
            trafilam tez do pani Koniecznej i z oceny db przez caly okres nauki spadlam do
            miernej (jeszcze wtedy) na polrocze w klasie maturalnej. Wbila sie w pamiec, oj
            wbila. Do tego pani od biurowosci (nie pamietam, jak ja tam zwano) - makabra. A
            na sam koniec moja serdenka, pani Fischer. Chwala Bogu, nie mam nic wspolnego z
            ta branza, bo umarlabym z nudow. Ucze jezyka obcego, poznaje swiat, poznaje
            fajnych ludzi i zaluje, ze stracilam 4 lata w tej niczemu niewinnej szkole.
            • Gość: Karolina Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.man.bydgoszcz.pl 17.04.03, 10:31
              Gość portalu: truskawa napisał(a):

> Mialam zaszczyt konczyc te zacna, ale przynudnawa szkole (matura 1994).

Cześć!

Też kończyłam szkołę w 1994 r. Szczerze mówiąc nie bardzo pamiętam nauczycieli.
              Było tak sobie - prawie sam babiniec w klasie (tylko dwóch facetów). Nie wiem
              już jaka to była klasa - chyba G (ekploatacja pocztowo-telekomunikacyjna).
              Majcherka nie lubiłam - nie podobały mu się moje 3 kolczyki w uchu.
              Później miałam praktyki w ekonomiku. Fajne uczucie stanąć z drugiej strony.
              Sentymentów nie mam do tej szkoły. TAKA SE.

Pozdrawiam,
              Karolina
              • ewa_cz5 Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u 31.12.06, 11:28
                Też konczyłam w tym roku i chyba Cię kojarzę chodziłaś do klasy z Agnieszką K.
                i Depeszami :) był tez Robert K. Pozdrawiam Cię serecznie. Ewa.
            • Gość: alabart Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.hsd1.il.comcast.net 31.10.06, 02:44
              oj pamietam te Fiszer... zaczela uczyc w LE jak bylam w 2 kl, straszna baba, za
              brak marginesu stawiala 1!!! co za bzdura, jak bym byla w podstawowce! nie
              miala pojecia o nauczaniu, nie miala sympatykow, no i pamietam, ze miala
              okropny gust
    • Gość: pineska Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 13:28
      Ukończyłam klasę ekonomika i organizacja przedsiębiorstw w 1975 r.
      Wychowawczynią moją była pani Konieczna. Polskiego uczyła mnie pani Piątek.
      Pamiętam Cię, Roman.
      • Gość: bebetka Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.warszawa.tktelekom.pl 09.04.03, 10:37
        Hm ja nie wiem dlaczego nie pokazał się tutaj nikt z roczników młodszych np
        1998-2002. Wychowawczyni p. Kędziora, klasa "e" finanse i rachunkowość
        pozdrawia :-)
        • Gość: spineczka Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.kapuscinska.sdi.tpnet.pl 02.03.05, 12:55
          :)))) Witam bardzo serdecznie,

ja równiez chodziłam do Ekonomika w latach 1998-2002, wychowawczyni pani france
          Aldona Nowakowska - klasa F "finanse i rachunkowoc".
          Bardzo miło wspominam szkołe, zwłaszcza te piekne "żółte" identyfikatory oraz
          moich wspaniałych kolegów z klasy: Kose, Daniela "Kiniu", Picie, Arka, Łysego,
          Kamila, oraz moje cudowne kolezanki Gosikę, Madziarę - z którymi do dzis
          utrzymuje kontakt, jak i również inne dziewczyny, min. Sylwie, Garnka, Izkę,
          Dagmarę ... mogłabym tak wymieniac i wymieniać :))))))) Oj, plci pieknej było
          w Mojej klasie wiele :)))))))

Z wielką sympatią wspomniam Panią Wójt od języka polskiego, która co roku na
          koniec semestru próbowała podciagnac mi ocene do 4. Szkoda, ze dopiero w
          ostatniej klasie sie Jej to udało ;)))))))
          Ciepło wspominam równiez Pania Domeracka od historii... jedyny przedmiot w
          szkole, przed którym mozna było ujrzec cała klasę z ksiązka w rękach ;))))))))
          Nigdy nie zapomne Pani Należyty od rachunkowosci i jej "czego sie nie najesz,
          tego sie nie nalizesz" :))))))
          Juz nie wspomniajac o obowiazkowych zajęciach tańca... :)))))

Z klasy E natomiast najbardziej w pamięci utkwili mi "Bliźniacy" - dwie
          charakterystyczne osobowosci tej klasy :))))))))) Na sama myśl o nich, na mojej
          buzi pojawia sie szeroki usmiech... :))))))))))))))

Oj tylko siedziec i wspominać...

Pozdrawiam serdecznie,
          Ola "Bączek" ;))))))))))
          • Gość: ekonomista Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 16:15
            Ciepło wspominasz Domeracką? HAHAHA! Ciepło!! HAHAHA! :D
            Masz poczucie humoru ;)
            • Gość: spineczka Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: 212.122.214.* 06.03.05, 10:47
              Poczucie humoru to podstawa ;))))))))))))))
              A tak na powaznie, to niby jak ją mam wspominać??? Fakt faktem, dyscyplina
              strach i "terror" na zajeciach u niej panowały, a jej przedmiot historia-
              jedyny kiedy mozna było zobaczyć cała klase z ksiązką w reku, ale i Pani
              Domaracka potrafiła sie tez usmiechnac, zazartowac... Pomimo iz taka, a nie
              inna atmosfera na lekcjach jej panowała, to ogolnie była i zapewne jest fajna
              babką :))))))))))))) Śmiac mi sie chce jak sobie przypomne ile to stresu w
              latach szkolnych przyprawiła mnie historia... no, ale dzis jedynie mogę to miło
              wspominać :)))))))))))))
    • Gość: lee - lou Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: 195.117.239.* 11.04.03, 16:04
      Cześć ja uczyłam się w latach 1992- 1996 w klasie f. Wychowawczynią najpierw
      była p. Lewnadowska a w 4 klasie nasza ukochana w-fistka. Uwielbialiśmy ją,
      starsznie pomogła na przy maturze, nosiła ściągi w marynarce, zagadywała
      komisję, wychodziła z nimi na papierosa. Ciekawe czy wiecie kto to był. Aha i
      mieliśmy w klasie 6 rodzynków, słyszałam, że teraz to już nie jest typowo
      babska szkoła. Szkoda że tak późno :)))

Pozdrawiam wszystkich
    • Gość: ALA M SZUKAM KOLEZANEK Z LAT 1969 - 1973 IP: *.50.194.203.acc02-dryb-mel.comindico.com.au 18.12.03, 12:06
      Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich, ktorzy pamietaja klase prof. Bednarek i
      nauczycieli z tamtych czasow: prof.Bielawskiego (niemiecki), prof. Maze
      (ksiegowosc), prof. Misz (technologia), prof. Biedowicz (historia).
      Tak naprawde to szukam przede wszystkim mojej przyjaciolki Hanny Stefaniak,
      ktora sie przeprowadzila do Gdanska po skonczeniu liceum.

Czekam na wiadomosci od Was!

Alicja (panienskie nazwisko Maciola)
      • Gość: mateusz Re: SZUKAM KOLEZANEK Z LAT 1969 - 1973 IP: *.byd.elnet.pl 18.12.03, 23:03
        cześć mirka z 1971 r co u was!
        • Gość: ALA M Re: SZUKAM KOLEZANEK Z LAT 1969 - 1973 IP: *.52.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 19.12.03, 13:36
          Ale ja nie mam na imie Mirka. Panie Mateuszu a do jakiej klasy Pan chodzil i w
          ktorych latach?

Alicja
      • Gość: Basia Re: SZUKAM KOLEZANEK Z LAT 1969 - 1973 IP: *.nwrk.east.verizon.net 28.05.05, 23:53
        Ala,
        Ciebie nie pamietam, ale pamietam tych nauczycieli. pamietasz afere w czwartej
        klasie z Maza? a konczylam w 1973. Napisz do mnie na moj e-
        mail.Bwewiora@verizon.net
        Basia Sloniec.
    • Gość: Wojtek Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.com.pl / 195.117.188.* 29.12.03, 09:09
      Kończyłem 1998 roku. Klasa pani Witkowskiej!!! Pozdrawiam wszystkich
      absolwentów tego rocznika.
      • Gość: Stachu Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: 194.74.105.* 06.07.04, 16:02
        Wojtas, pozdrowienia. Co tam u Ciebie?

Stachu
      • Gość: ekonomistka Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 17.02.05, 10:30
        czesc Wojtku pozdrowionka od kolezanek z klasy 4g Walkowiaka :)
        • Gość: magda Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.mofnet.gov.pl 18.09.06, 14:53
          pozdrowienia dla kolezanek z 4g
      • aga.roro Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u 02.06.05, 09:34
        Ja też kończyłam w 1998r:))) Klasa 4e (o ile dobrze pamiętam), spec: ekonomika
        i organizacja przeds.,wychowawca Aldona Nowakowska:) w mojej klasie
        byli "siatkarze": Szulek, Siemion i Gralak:) pamiętam historycę (brrr) taka
        młoda w okularach, Kałużna (super),Waluś od maty, Sochacka od polskiego, no i
        słynna pani od "giery", która wciąż mówiła: "otwórzcie te okna"...
        to były czasy...:))))))))
        • Gość: aga t Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 22:01
          ja tez z 4e :))) 1998r... jak ten czas mija... moze jakas imprezke
          wspomnieniowa urzadzimy? pozdrowionka
    • Gość: Mela Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: 212.122.214.* 04.03.04, 22:21
    • Gość: Renia Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 19:58
      Ja także chodziłam do tej szkoły ( matura 1984) klasa H.Bednarek
      • Gość: hudy Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: 212.122.214.* 06.06.04, 11:24
        hmm..ja skończyłem L.E. w przedwczoraj :) znaczyczy przedwczoraj był egzamin
        wyniki jutro :) trzymta kciuki
      • Gość: bieta Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 17:55
        ja chodziłam do LE w latach 80-84 tez do klasy H.Bednarek.Która Renia?
        • Gość: ryba Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 20:59
          ja także chodziłam do tej szkoły 1986-1990 klasa A prof.Domeradzka-br!od
          historii.Ktos pamięta jak rzucała klucz kiedy szła do klasy.Pozdrawiam
          • Gość: ryba Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 21:04
            w-f-pani Zielińska-kochana kobitka,fizyka p.Minerwin,ekonomika p.Witkowska,
            byłam na administracji państwowej.
            j.polski p.Lewicka,matematyka p.Konieczna-okropna kobieta,itd
            • Gość: gość Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.chello.pl 29.05.06, 19:59
              MINERWIN była the best!!!!!! :)
            • Gość: Ala Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.hsd1.il.comcast.net 31.10.06, 02:50
              pamietam Konieczna,ktos siekiedys zalozyl ile krokow zrobi w ciagu lekcji,
              wyszlo nam grubo ponad 1000, no pamietam Domeracka i jej leea awersje do co
              ladniejszych dziewczat,Majcherek tez nigdy nie byl gentelmenem, strasznie
              chamski, pamietam babke od gery i haslo Otworzcie te okna!!!
        • Gość: Jerzy Pomaturalna LE 1980/81 IP: 212.160.87.* 14.03.06, 10:38
          A ja chodziłem -chyba- w latach 1980/81 ale do Pomaturalnej. Miałem przezwisko " Hrabia ", ha,ha. Może pamietacie takiego gościa z pofarbowanymi na bląd włosami ;-) to właśnie ja. ech, to były czasy........ Moze ktoś sie odezwie ?!
          Szukam kontaktu z Gosią Zawadzką.
          tenre@gazeta.pl
      • Gość: Róża Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 01:28
        W klasie były dwie Renaty, z jedną się spotykam, Ty pewnie jesteś R.SZ.
        Pozdrawiam. roski@gazeta.pl
    • herholt Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u 04.03.06, 10:38
      ja skonczylem w 2004 klasa B (13:23 dla dziewczyn); najlepsze powiedzonko
      Domerackiej to: "PROSZE BARDZO, PAPIERY DO PIĘTNASTEJ!!" z reguly jak jakas
      umalowana laseczka odpowiadala i nic nie wiedziala..hehhe..teraz sie z tego
      smieje, ale wtedy to byl terror albo Ignasiak z maty....to w liceum przestale
      lubic ten przedmiot i tak mi zostalo:(
    • mamaronja Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u 02.06.06, 17:45
      Wiecie, że p.Sochacka, ta od polskiego idzie w tym roku na emeryturę ? Wiem, że
      nie tylko ja ją lubiłam - może coś jej zorganizujemy ? Przynajmniej kwiatka,
      ludzie ?
      • ewa_cz5 Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u 16.06.06, 22:02
        Mnie uczyła w latach 91-95 :) fajna babka tylko trochę ostra, ale bardzo
        sympatyczna.
        • Gość: wisienka Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: 212.122.214.* 30.10.06, 08:19
          Maturzyści z roku 1973-odezwijcie się, pozdrawiam
      • Gość: ekonomista80 1995-1999 klasa F !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 19:52
        Kwiatka Sochackiej??? Ja bym chętnie wręczył jej kilka!!! NAJLEPIEJ W FORMIE
        WIEŃCA!!! <lol> ;))

W dalszej kolejności byłaby Domeracka, Majcherek i ta pipa od ekonomiki, co
        jeździła granatową Fiestą, nazwiska nie pamiętam :P:P
    • Gość: Wisienka Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: 212.122.214.* 12.06.06, 22:03
      maturę zdawałam w 73r, fajne czasy, moja wychowawczynią była pani prof. Pękala
      może się ktoś odezwie i powspominamy?
    • Gość: ekonomista80 jest tu rocznik 1995-1999?? może klasa F?? huh? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 19:58
      Ludzie kurna, żyjeta jako tako?? Co z Wami??
      Może się kto odezwie... GG 203645
      Pozdrawiam ;)
      • Gość: izka79 Re: pozdrowienia dla maturzystów z 1998 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 17:30
        Pozdrawiam wszystkich maturzystów z 1998 z klasy P. Fischer, to były czasy.
        • Gość: magda Re: pozdrowienia dla maturzystów z 1998 IP: *.mofnet.gov.pl 29.11.06, 12:37
          czesc Iza chodziłaś możę do SP59? pozdrawiam Magda
          • Gość: izka79 Re: pozdrowienia dla maturzystów z 1998 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 16:12
            Cześć Magda chyba mnie z kimś pomyliłaś ja nie chodziłam do SP 59 byłam w tedy
            z Fordonu.A Ty do której klasy chodziłaś?Pozdrawiam
            • Gość: magda Re: pozdrowienia dla maturzystów z 1998 IP: *.mofnet.gov.pl 30.11.06, 14:12
              ja chodzilam go klasy G Walkowiaka chyba rzeczywiscie cie z kims pomylilam
              pozdrawiam
    • Gość: Wisienka Re: Czy jest ktoś z LE (Liceum Ekonomiczne przy u IP: 212.122.214.* 30.12.06, 22:49
      Wszystkim absolwentom "ekonomika" zyczę szampańskiej zabawy sylwestrowej oraz
      spełnienia marzeń w Nowym Roku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka