zawszekaska 27.12.08, 11:00 trzeba przyznac, ze udany jest ten nowy sklep chemiczny przy stoktotce, bo do unitry na rynku zal sie robi jak sie tam wchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sauber1 Re: eden 27.12.08, 16:38 To tylko biblijny raj, a rzeczywistość często okrutna, myślisz że ma szanse na dłużej w tym gąszczu konkurencji? Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiary77 Re: eden 29.08.10, 15:24 sauber1 napisał: > To tylko biblijny raj, a rzeczywistość często okrutna, myślisz że ma szanse na > dłużej w tym gąszczu konkurencji? ??? Odpowiedz Link Zgłoś
only-stachu Re: eden 27.12.08, 22:15 no na rynku w srodku sklep wyglada fatalnie Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: eden 27.12.08, 23:57 Może i fatalnie, ale na rynku, a ten na uboczu, jescze miesiąc i plajta i nie ma zmiłój się i ten tego ... Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: eden 28.12.08, 00:26 Nad Twoją ortografią też nie ma "zmiłój"...druga klasa podstawówki to już za dużo?? No ale nie można mieć wszystkiego... Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: eden 28.12.08, 01:17 jerryone1 napisał: > No ale nie można mieć wszystkiego... Tak dokladnie, czasem newiele a cieszy - prawda? A co do przedmiotu sprawy, ogólnie wiadomym jest, że damping jest juz oficjalnie zabroniony i jak ceny detaliczne są poniżej cen hurtowych to coś tu nie gra do końca, choc praktyki rózne w naszym kraju powszechnie stosowane, ale nasz Urząd Skarbowy jako mała intytucja, jedna z lepszych w kraju i na detalach wyznaje się doskonale, tak że żywot może byc krótki, a konkurencja coraz ciasniej pelte zaciaga... A co bledów sorki, korzytam z programu tłumacza, mówię a on sam pisze, często nie zdążę wykomnac koretkty, tak juz bywa, ale obiecuję ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
malegrabki Re: eden 30.12.08, 00:30 Taki znany musi być ten sklep, że pierwszy raz o nim słyszę....Gdzie dokładnie sie znajduje- w tym budynku gdzie ubezpieczalnia i zabawki? JaK SIĘ DOWIEM GDZIE, TO SIĘ CHETNIE WYBIORE....A w unitrze to zaopatrzenie może być, ceny kiepsko, ale najlepszy jest brak miejsca - jeszcze jak człowiek troche grubszy i w kurtce zimowej to masakra...No i te miłe panie patrzace ci na ręce czy cos ukradłes, aż się odeczciewa ogladac jak stanie nad tobą..... Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: eden 30.12.08, 08:38 A co Ty się dziwisz ludziom, nie wszystkich jest stać by kupowali, jedni mają "eden" a drudzy na nich za darmo harują, a chemia szkodliwa, czasem bardzo ... Odpowiedz Link Zgłoś
malegrabki Re: eden 01.01.09, 22:33 Wybrałam sie tam... Fakt- łatwiej się tam poruszać niż w unitrze, bo i powierzchnia rozległa i klientów niewielu (przynajmniej w czasie mojej bytności). Raczej nie będzie to sklep na mojej liscie ulubionych-panie nie raczyły odpowiedziec ,,do widzenia"- może nie przyzwyczajone, że ktoś sie z nimi żegna??? no i mimo że były dwie panie za ladą , żadna nie zapytała czy cos podac, może pomóc itp. Pójdę jeszcze raz, licze na milszą atmosferę, w przeciwnym razie stracą klienta. I może ktoś powie, że co komu po mnie jako kliencie, nie ja to kto inny, ale jak wiadomo często działa reklama ,,z ust do ust", w moim przypadku to bedzie antyreklama, wystarczy kilka osób, które poinformuję że tam nie warto iść i będzie strata kilku klientów. Nawiasem mówiąc, to zakładam że wątek ten założyła osoba której na sercu leży interes sklepu ,,Eden", to tylko założenie, ale jeśli tak jest, to może to co napisałam wpłynie jakoś na lepszą obsługe. Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.pl Re: eden 09.09.09, 22:08 mnie zawsze tam obsłużono miło dostałam próbki, a do zakupów gratisy.widać,że panie coś o kosmetykach wiedzą, słyszałam, że jeżdżą na szkolenia znanych firm. na pewno lepszej obsługi w radziejowie nie znajdziecie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
50v Re: eden 10.09.09, 09:34 kotka.pl napisała: > mnie zawsze tam obsłużono miło dostałam próbki, a do zakupów gratisy.widać,że > panie coś o kosmetykach wiedzą, słyszałam, że jeżdżą na szkolenia znanych firm. > na pewno lepszej obsługi w radziejowie nie znajdziecie !!!!! Pierdzielisz kotka gratisy i co jeszcze, to nie pralnia...? Tam niewielka liczba osób dziennie robi przegląd cen, tego typu sklepów więcej jak kościołów w mieście. Ciekaw3e z czego dokładają ? A obsługa wtedy kiedy klient jest, najbardziej pożądana i dobrze jak miła, zapracowana. Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.pl Re: eden 16.09.09, 23:04 myślisz, że jak w każdym sklepie jest źle, to stosujemy zasadę "et minori ad maius",zdarzają się fajne miejsca i fajni ludzie. szkoda, że Ty na nich nie trafiłeś, żal mi Ciebie. może nie jesteś otwarty na drugiego człowieka, a może jesteś tak wpatrzony w siebie, że nie widzisz starania, pracy i uprzejmości. z wyrazami szacunku kotka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marikaaa21 Re: eden 10.09.09, 16:28 ten sklep jest jakiś zamulony. atmosfera grobowa, ekspedientki nie zagadają, nie podejdą, nie pomogą ... "fatalna sprawa" - nic dodać, nic ująć. Rewelacyjnej przyszłosci nie wróże właścicielce. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.pl Re: eden 16.09.09, 23:07 grobowej atmosfery poszukaj na cmentarzu, a jak masz zastrzeżenia to powiedz o nich w sklepie lub poproś o kontakt z właścicielem. pozdrawiam kotka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiary77 Re: eden 17.09.09, 01:57 kotka.pl napisała: > grobowej atmosfery poszukaj na cmentarzu, a jak masz zastrzeżenia to powiedz o > nich w sklepie lub poproś o kontakt z właścicielem. pozdrawiam kotka.pl Reklama dźwignia handlu, jutro tu wkleję fotkę właściciela, tłumy zaczną się pchać, żeby tylko towaru nie zabrakło ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
50v Re: eden 24.09.09, 13:56 kotka.pl napisała: > a jak masz zastrzeżenia to powiedz o nich w sklepie Nie mniej jednak gonimy świat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marikaaa21 Re: eden 16.10.09, 12:38 A po co mam mówic, to wałścicielka właśnie powinna wiedziec jak zachęcać klientów. Poprostu już tam nie pójde. pozdrr Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: eden 18.10.09, 16:14 marikaaa21 napisała: > A po co mam mówic, to wałścicielka właśnie powinna wiedziec jak > zachęcać klientów. Poprostu już tam nie pójde. pozdrr Nawet wymiana personelu, czy zmiana własciela nie za wiele tu pomóc, czy zmienić może. Handel to profesja, trzeba mieć to w genach, sama chęć posiadania dużej ilosci pieniędzy jak u emelowców bywa to zbyt mało najczęsciej. A kto to ta właścicielka, ładna chociaz ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiary77 Re: eden 28.08.10, 19:03 zawszekaska napisała: > trzeba przyznac, ze udany jest ten nowy sklep chemiczny przy > stoktotce, bo do unitry na rynku zal sie robi jak sie tam wchodzi. no ... bardzo, widać - prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś