lokator 04.12.03, 22:55 Pewna żaba była słaba, więc przychodzi do doktora i powiada: jestem chora. Doktor włożył okulary, bo już był cokolwiek stary. Potem ją dokładnie zbadał, no i wreszcie tak powiada: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tyciarek Re: Olej żabę IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 04.12.03, 23:59 jedni zabe dmuchają,inni olewają, jeszcze inni całują (chodzi o księcia). a mnie kojarzy sie żaba z najlepszym kawałem o żabie: przychodzi baba z zaba na głowie do lekarza lekarz pyta: - co pani jest ? zaba::- cos mi sie do dupy przykleiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Olej żabę IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.12.03, 12:20 Pewna żaba była słaba, więc przychodzi do doktora i powiada: jestem chora. Doktor włożył okulary, bo już był cokolwiek stary. Potem ją dokładnie zbadał, no i wreszcie tak powiada: problem to niebylejaki moja rada nie chadzac w krzaki bez parasola kazdy zaby olewa taka Pani dola Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 żaba 05.12.03, 12:24 zostawcie żabę w spokoju , niech sobie kuma . pokumać juz nie mozna ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: Olej żabę IP: *.w81-249.abo.wanadoo.fr 05.12.03, 23:17 Hmm, gdzie one sa ? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Olej żabę 05.12.03, 23:23 Gość portalu: MMM napisał(a): > Hmm, gdzie one sa ? tam , gdzie ich nie olewają za to że kumają . Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Olej żabę 07.12.03, 23:43 Pewna żaba była słaba, Więc przychodzi do doktora I powiada, że jest chora. Doktor włożył okulary, Bo już był cokolwiek stary, Potem ją dokładnie zbadał, No, i wreszcie tak powiada: "Pani zanadto się poci, Niech pani unika wilgoci, Niech pani się czasem nie kąpie, Niech pani nie siada przy pompie, Niech pani deszczu unika, Niech pani nie pływa w strumykach, Niech pani wody nie pija, Niech pani kałuże omija, Niech pani nie myje się z rana, Niech pani, pani kochana, Na siebie chucha i dmucha, Bo pani musi być sucha!" Wraca żaba od doktora, Myśli sobie: "Jestem chora, A doktora chora słucha, Mam być sucha - będę sucha!" Leczyła się żaba, leczyła, Suszyła się długo, suszyła, Aż wyschła tak, że po troszku, Została z niej garstka proszku. A doktor drapie się w ucho: "Nie uszło jej to na sucho!" ---------------------------------------------------------------- Boże! Czy to musiało się tak skończyć? Nie ma sposobu na indolencję tych znachorów? A gdzie było pogotowie? Dlaczego karetka przyjechała tak późno? Tyle jest pytań bez odpowiedzi, bo prawda znowu nie wyjdzie na jaw.... A serce krwawi nad tą niewinną ofiarą lekarskiej nieudolności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: Olej żabę IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 07.12.03, 23:48 nie wywołuj wilka z lasu. Halo ! Piotrze ! Czy twój pszyjaciel zaniemógł na wieść o katastrofie helikoptera premiera, czy może dał sobie w końcu spokój z debilami na tym forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: Olej żabę IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 07.12.03, 23:56 qczi,wiedziałem od początku,ze to ty ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Olej żabę 07.12.03, 23:59 Gość portalu: tyciarek napisał(a): > qczi,wiedziałem od początku,ze to ty ! > > > > > :-) Gdzie w moim wątku zauważyłeś Qczi??? Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Olej żabę 08.12.03, 00:00 Gość portalu: tyciarek napisał(a): > qczi,wiedziałem od początku,ze to ty ! Zuzia jeszcze nie wie kto to Brzechwa, ale Żabę uwielbia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: Olej żabę IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 08.12.03, 00:07 jak na niedzielnego niezle kombinujesz :-) qczi wyłaź z lokatora ,hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Olej żabę 08.12.03, 00:09 Gość portalu: tyciarek napisał(a): > jak na niedzielnego niezle kombinujesz :-) > > qczi wyłaź z lokatora ,hi hi Qczi nie ma monopolu na złośliwe hihoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: Olej żabę IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 08.12.03, 00:13 złośliwe powiadasz ... hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: Olej żabę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 00:17 bardzo zlosliwie Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Olej żabę 08.12.03, 22:31 lokator napisał: > Olej ją. myślisz, że już czas? <( KroTosS )> -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- .::Ceterum.:.censeo.:.Carthaginem.:.delendam.:.esse::. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Olej żabę 08.12.03, 22:32 krotoss napisał: > lokator napisał: > > > Olej ją. > > myślisz, że już czas? > Póki jeszcze ma to sens... > > <( KroTosS )> > > -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- > .::Ceterum.:.censeo.:.Carthaginem.:.delendam.:.esse::. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Olej żabę 08.12.03, 22:34 w sumie dziś byłem u kogoś i tak pokazałem co tu sie dzieje-nabiera się innego spojrzenia zza obcego monitora ;) [sik!] (nie mylić z płytą HeY'a) <( KroTosS )> -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- .::Ceterum.:.censeo.:.Carthaginem.:.delendam.:.esse::. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: Olej żabę IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 08.12.03, 23:38 mówią,ze strasznie fajne miejsce ? w zasadzie to forum teraz to chyba jedyna tego typu prywatna napierdalanka ? Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Olej żabę 08.12.03, 23:47 była (jest?) kiedys w radiu PiK audycja 'dziwy naszego świata' i na tej zasadzie to pokazywałem. Co do innych forum to nie wiem-nie zaglądam. Ale u nas nazwał bym o stopień gorzej niż Ty tylko, że są tu jeszcze ludzie, których szanuję, więc ze względu na to nie będe nazywac rzeczy po imieniu. Ale jak mawia admin >> 'rozwiążmy wszystko humorystycznie' bulba! <( KroTosS )> -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- .::Ceterum.:.censeo.:.Carthaginem.:.delendam.:.esse::. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: Olej żabę IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 09.12.03, 00:03 trzeba nabrać dystansu. skoro admin mówi,ze to nie jego, to najwyrazniej i ja i ty i qczi i inni mogą (chyba wrecz powinni dla zdrowotnosci)wyjsc z tego załozenia. już dawno zarzuciłem zakładanie wątków "miejskich". i tak koczyły sie tak samo smiesznie.i tak juz dawno nie zagląda tu nikt kogo by to interesowało. Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: Olej żabę 09.12.03, 00:30 Gość portalu: tyciarek napisał(a): > trzeba nabrać dystansu. > skoro admin mówi,ze to nie jego, to najwyrazniej i ja i ty i qczi i inni mogą > (chyba wrecz powinni dla zdrowotnosci)wyjsc z tego załozenia. admin odwiedza przede wszystkim watki o sobie > już dawno zarzuciłem zakładanie wątków "miejskich". i tak koczyły sie tak > samo smiesznie.i tak juz dawno nie zagląda tu nikt kogo by to interesowało. daruj sobie ta zbedna kokieterie w stylu 'o jaki jestem madry i bystry', bo sam dla tych napierdalanek tu przychodzisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: Olej żabę IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 09.12.03, 00:44 > już dawno zarzuciłem zakładanie wątków "miejskich". i tak koczyły sie tak > samo smiesznie.i tak juz dawno nie zagląda tu nikt kogo by to interesowało. daruj sobie ta zbedna kokieterie w stylu 'o jaki jestem madry i bystry', bo sam dla tych napierdalanek tu przychodzisz - to komentarz ? mój komentarz potrzebował przełozenia jeszcze na język qciowy ? jak sie wczytasz, to sie okaze,ze jednak był zbędny. tym bardziej,ze bezsensowny i chyba jednak niepasujący do cytowanego fragmentu. jeszcze raz: trzy razy mysleć-potem pisać! a nie pisać co slina, a potem jeszcze pyskować ! zobaczysz,ze bedziesz trzy razy mądrzejsza i nie bedziesz musiała być taka zazdrosna. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Olej żabę 09.12.03, 11:46 lokator napisał: > Olej ją. się czepiłeś jak rzep psiego ogona , bo ci kiedyś dogryzłem . skoro nie potrafisz inaczej i chcesz mnie olać , twój biznes . Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Olej żabę 10.12.03, 09:02 unsatisfied6 napisał: > lokator napisał: > > > Olej ją. > się czepiłeś jak rzep psiego ogona , bo ci kiedyś dogryzłem . > skoro nie potrafisz inaczej i chcesz mnie olać , twój biznes . > Nie bierz tego do siebie! Przeczytaj uważnie wątek: "Żaba" to ulubiony wierszyk Zuzi! (Chociaż ostatnio goni go w sondażach "Idzie Grześ przez wieś") PS. Pamiętam, że nazwałeś mnie s....synem, ale nie przejąłem się tym, bo wiem, że zrobiłeś to pod wpływem emocji i bez dokładnego rozeznania sytuacji. Ja potrafię wybaczać. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 nie pamiętam 10.12.03, 12:44 lokator napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > lokator napisał: > > > > > Olej ją. > > się czepiłeś jak rzep psiego ogona , bo ci kiedyś dogryzłem . > > skoro nie potrafisz inaczej i chcesz mnie olać , twój biznes . > > > > Nie bierz tego do siebie! Przeczytaj uważnie wątek: "Żaba" to ulubiony wierszyk > > Zuzi! (Chociaż ostatnio goni go w sondażach "Idzie Grześ przez wieś") > > > PS. Pamiętam, że nazwałeś mnie s....synem, ale nie przejąłem się tym, bo wiem, > że zrobiłeś to pod wpływem emocji i bez dokładnego rozeznania sytuacji. Ja > potrafię wybaczać. > potrafisz ? niezłą masz pamięć . a dlaczego tak cię nazwałem , bo nie pamiętam ? Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: nie pamiętam 11.12.03, 22:29 unsatisfied6 napisał: > niezłą masz pamięć . a dlaczego tak cię nazwałem , bo nie pamiętam ? Chodziło, jak zwykle, o Radcę... ;-) (Oczywiście, nie miałeś racji.) Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Żabie prawo wyboru ;) 09.12.03, 00:40 www.jt.kielce.opoka.org.pl/ciekawostki/zabka.htm Żaba ma głos. Jak tu Ją "olać"? Dobranoc @ll PS: Baaadzo ciekawy wątek ;) Odpowiedz Link Zgłoś