cygne 11.12.03, 23:05 Miłych snów życzę wszytskim bez wyjątku:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cygne Re: Dobranoc:)) 11.12.03, 23:07 t.king napisał: > prowokatorka zaczynam Cie lubić, za zwięzłośc wypowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Dobranoc:)) IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.03, 23:09 Cygne, zycze Ci tez spokojnej nocy:) Dobrze, ze "wyczyscilas" pierwsza strone forum od smieci, ztn. przykrylas je;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Dobranoc:)) IP: *.awacom.pl 11.12.03, 23:29 hmmmm moze je odkopie... mam zly humor niech sie innym udziela ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Dobranoc:)) IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.03, 23:33 Gość portalu: zonc napisał(a): > hmmmm moze je odkopie... mam zly humor niech sie innym udziela ;-) udzielac to sie moze, albo nie, wazne bys sie nie wyzywal na niewinnych ludziach;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Dobranoc:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 23:47 dobre posuniecie z tym czyszczeniem - jak roszada w szachach gratulacje i ode mnie Déjá vu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: Dobranoc:)) IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 11.12.03, 23:54 zeby to było takie proste :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Dobranoc:)) IP: *.dip.t-dialin.net 12.12.03, 00:02 zeby tylko nie zaczelo fermentowac?:( Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Dobranoc:)) 12.12.03, 00:08 cygne wymazuje glownie swoje ostatniodniowe 'wpadki' stara sie podiesc otowania by uskutecznic ostateczny atak pies ja drapal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: Dobranoc:)) IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 12.12.03, 00:24 a nie mówiłem/pisałem ? Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Dobranoc:)) 12.12.03, 12:28 ... co mowiles/pisales? wnioskowac mam... czekaj... czekaj... podzielasz moje zdanie?....... no to ide sie powiesic na oq ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: Dobranoc:)) 12.12.03, 12:57 Gość portalu: Déjá vu napisał(a): > dobre posuniecie z tym czyszczeniem - jak roszada w szachach > gratulacje i ode mnie > Déjá vu Dzieki i tobie i Euro, staralam sie odpowiednio dobrac "repertuar':)) Na dlugo to sie pewnie nie zda. Wstąpiła "nowa jakośc" - polewac nalezy wszytsko i wszytskich. Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Dobranoc:)) 12.12.03, 13:07 szczerze mowiac ja fajne watki zaczzelam 'wywlekac' juz dwa dni temu iestety w miedzyczasie wdalam sie w kolejna pyskowke i na dobrych checiach sie skonczylo;) z TYM, ze ja je wywlekalam z dobrgo serca a Ty, cygne, z wyrachowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: Dobranoc:)) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.12.03, 08:41 A dziękuję , dziękuję. Zrobiłbym to wczoraj, ale już spałem. Pozdrawiam również Gall Odpowiedz Link Zgłoś