kr.tomasz AHE walczy o studentów i grozi WSG sądem 29.07.09, 10:03 Panie Sikora. Radziłbym być bardziej powściągliwym w wyrażaniu opinii na temat innych bo Was też skontrolują i będzie niewesoło. Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
zegat.a Re: AHE walczy o studentów i grozi WSG sądem 29.07.09, 10:30 niezła jatka na tym forum... konkurencja-konkurencja. czasem widac jak ludzie niewiele wiedzą o zyciu człowieku! ; prezesi, dyrektorzy i inni na stołkach, nie ma czasu na fora Odpowiedz Link Zgłoś
ino-stud AHE walczy o studentów i grozi WSG sądem 29.07.09, 10:19 polecam dzisiejszy artykuł w ekspresie bydgoskim, gdzie dla mnie wszystko jest jasne... dobrze, że chcą tych zdezorientowanych studentów przyjąć i wcale się nie dziwie, że nie studenci AHE są w kropce... jeśli zdarza się taka sytuacja to oznacza tylko jedno - uczelnia jest niewiarygodna Odpowiedz Link Zgłoś
zuro79 AHE walczy o studentów i grozi WSG sądem 29.07.09, 13:14 Rozumiem, że Rektor AHE czuje rozżalenie do drugiej Uczelni, ale... No właśnie warto sprawie przyjżeć się trochę bliżej. Chcemy mieć najlepiej wyedukowaną młodzież, najlepszych specjalistów z różnych dziedzin, a to co robią niektóre Uczelnie m.in. "pokrzywdzona AHE" jest po prostu szkodą dla młodzierzy, która rozpoczyna studia. Mówię tu o przykładzie pierwszym z brzegu a mianowicie chociażby kwestia zaplecza dydaktycznego. Wszystkie bydgoskie Uczelnie mają swoje siedziby - z budynkami salami wykładowymi i ćwiczeniowymi, a wspomniana przeze mnie "pokrzywdzona" Alma Mater w Inowrocławiu prowadzi zajęcia w... szkole średniej - to trochę nieporozumienie. Jakoś nie wyobrażam sobie poważnych zajęć studenckich przedzierając się przez tłumy nastolatków. Odpowiedz Link Zgłoś
henhor Re: AHE walczy o studentów i grozi WSG sądem 29.07.09, 13:34 zuro79 masz moje pełne poparcie wolałbym nie biegać na zajęcia z dziećmi ciekawe czy wydzieli teren dla palących ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
krasnolod3 AHE walczy o studentów i grozi WSG sądem 29.07.09, 13:27 Przepraszać? Za co? za to, że idą na rękę studentom Akademii? Odpowiedz Link Zgłoś
krasnolod3 AHE walczy o studentów i grozi WSG sądem 29.07.09, 16:10 Zapraszam do lektury łódzkiego wydania gazety miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,6845922,AHE_interpretuje_prawo__ Po_swojemu.html Odpowiedz Link Zgłoś