ivica 27.12.03, 19:33 Ja mówiłem że tak będzie.... Może jeszcze teraz ktos powie że lubi jak jest taka chlapa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nortia Re: !!!!WARNING cz.4 !!!! 27.12.03, 19:52 Jaka chlapa? Slonce swieci i piecze cialka..a nie zaraz, to nie to forum ;) Nie ma sniegu..nie ma chlapy..zimno tylko jakos.. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: !!!!WARNING cz.4 !!!! 27.12.03, 23:09 jak to jaka chlapa?? Od dwóch dni. A było tyle tego zachwycania sie jak to bialo jest światecznie..... ehh a teraz tylko chlapa zostala Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: !!!!WARNING cz.4 !!!! 27.12.03, 23:12 ivica napisał: > jak to jaka chlapa?? Od dwóch dni. A było tyle tego zachwycania sie jak to bial > o jest światecznie..... ehh a teraz tylko chlapa zostala A gdzie teraz jesteś? U nas w Toruniu sucho:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: !!!!WARNING cz.4 !!!! 27.12.03, 23:14 u siebie na osiedlu :)) i wszystko jasne. pzdr. z gliniastego, zabloconego Miedzynia Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 27.12.03, 23:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: !!!!WARNING cz.4 !!!! 27.12.03, 23:36 widze radco ze nawet swieta cie nie potrafia zmienic. no coz wybaczam ci b.o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: !!!!WARNING cz.4 !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 02:20 ty juz lepij nico nie gadaj ta chlapa ma u mnie przchlapane. wczoraj i przed... u mechanika z autkiem bo to, bo tamto, bo diabli wiedza co! a paszla chlapa jedna, fujowatosc zachlapana! Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: !!!!WARNING cz.4 !!!! 08.01.04, 02:25 hmmm staram sie powstrzymac .... ale nie moge. A NIE MOWILEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: !!!!WARNING cz.4 !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 02:30 rozumiem... aż świewrzbi, by pedzieć "> A NIE MOWILEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!" oj, jak ja to rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś