Dodaj do ulubionych

znaleziono yorka!!!!!

05.09.10, 19:18
Witam Was,
moja siostra znalazła yorka dziś około godziny 15.20. Biegał koło skrzyżowania Szajnowicza-Iwanowa
z Dekabrystów. Piesek spokojny, raczej starszy - killkuletni, ma czerwoną gumeczkę na włosach,
prawe uszko jakby troszkę poszarpane - obcięte, kolor jasny, a na mordce troszke ciemniejszy,
malutki.

Poszukujących proszę o kontakt pod numerem: 516740742.
Pilnie szukamy właściciela, bo nie mamy co z nim zrobić!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: sympatyk yrki Re: znaleziono yorka!!!!! IP: 109.243.14.* 05.09.10, 19:44
      Piesek jest chyba z okolicy.Właściciel chyba się znajdzie .Mamy takiego pieska
      jest to bardzo fajny piesek.Jak jest głodny można mu dać trochę nawet suchego
      chleba.Wieczorem i rano wypada wyjścPrze na krótki spacer ,aby się załatwił.Te
      pieski są bardzo grzeczne i lubią dzieci.W imieniu bezimiennego właściciela
      proszę o przechowanie go przez noc na pewno będzie wdzięczny.l Przepraszam za
      problem w imieniu nieznanego właściciela i pieska.
    • Gość: . Re: znaleziono yorka!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 19:57
      mysle ze mozesz ewentualnei przekrecic do schroniska i poinformowac ze znalazłas
      takiego psa gdyby własciciel go szukał, bo tam moga go szukac..
    • ewosek Re: znaleziono yorka!!!!! 05.09.10, 21:38
      małe dopracowanie opisu pieska: jednak nie jest taki całkiem jasny - jest na grzbiecie czarno siwy,
      taki srebrny, łapki i główka jasno brązowe. Piesek nie ma ogonka - obcięty. I na moje oko ma
      więcej niż kilka lat, wnioskuję tak po lekko zachodzących oczkach. I jeszcze jedno ważne, ale nie
      wiem czy pewne, piesek chyba słabo słyszy - klasnęłam mu nad głową i bez reakcji :/
      • Gość: sympatyk yorka Re: znaleziono yorka!!!!! IP: 188.33.59.* 05.09.10, 21:50
        Ta psinka nie jest do schroniska.Na pewno wieczorem go poszukiwała rodzina ,ale
        szybko robi się ciemno.
        Ktoś jutro na pewno będzie go szukał w okolicy.To rodzaj pieska -maskotki
        domowej-bardzo go szkoda.Forumowicz dziękuje za opiekę.
      • Gość: . Re: znaleziono yorka!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 22:13
        piesek moze byc w szoku tez, dlatego nie reaguje i na swoj sposob zamknal sie w
        sobie..mam nadzieje ze nei wyrzucil go ktos tylko dlatego ze jest starszy :(
        chociaz ludzie potrafia byc okropni :/ jak pisałam wyzej zadzwon rano do
        schroniska i sie zapytaj czy ktos go nei szukal, zostaw swoje namary itd
        • Gość: sympatyk yorki Re: znaleziono yorka!!!!! IP: 188.33.59.* 05.09.10, 22:24
          Takich piesków się nie wyrzuca-będą go poszukiwać-tylko nie każdy na forum się
          bawi -czyta.Jak się znalazł u obcych to może być skryty.Szkoda tego pieska.
          • Gość: luis Re: znaleziono yorka!!!!! IP: 195.88.28.* 05.09.10, 23:29
            jak jest stary to trzeba go oddać właścicielom, co innego gdyby to był nowy york...
            • Gość: do luisa Re: znaleziono yorka!!!!! IP: 109.243.218.* 06.09.10, 07:37
              Przecież poszukuje się właściciela znalezionej yorki-jest podany telefon
              komórkowy.Jak ktoś wie może z sąsiadów i czyta forum to niech
              podpowie,,,,,,,,,,,,,,,,,,,że piesek czeka na właściciela pod telefonem podanym
              w internecie na forum u ludzi dobrej woli.To nie jest piesek kundelek,ale sam do
              swojego domku to raczej nie trafi-bo to piesek domowy do zabawy.
              • ewosek Re: znaleziono yorka!!!!! 06.09.10, 09:55
                dzięki wszystkim za odzew i wsparcie :)
                do schroniska dzwoniłam i ktoś faktycznie poszukiwał ale to nie ten :/
                .
                .
                . właśnie dzwoniła siostra właściciel znaleziony :)))
                Szczęśliwy finał poszukiwań :)))
                • Gość: do ewoska Re: znaleziono yorka!!!!! IP: 188.33.23.* 06.09.10, 10:51
                  Szczęśliwie spędzona nocka pieska yorki.Jeśli właściciel się znalazł to brawa to ja również dzięki za opiekę tego miłego nieznanego pieska yorka.
                • Gość: . Re: znaleziono yorka!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 11:12
                  :) no to sie bardzo ciesze :)
                  • Gość: ### Re: znaleziono yorka!!!!! IP: 188.33.23.* 06.09.10, 11:39
                    <><><>
                • Gość: ttt Re: znaleziono yorka!!!!! IP: *.prenet.pl 06.09.10, 11:48
                  Jeszcze jeden taki piesek biega po północy od kilku dni w okolicy promenady i ul. Gombrowicza 3. Nie wiadomo czy się zgubił ...
    • ewosek Re: znaleziono yorka!!!!! 06.09.10, 12:45
      jak ktoś jeszcze zobaczy tego pieska z okolic promenady, to proszę żeby zwrócił uwagę czy nie ma przypadkiem krzywego noska (charakterystycznie krzywego, bo ktoś go rok temu kopnął). poszukiwany jest taki, a dowiedziałam się o tym w schronisku, więc nr telefonu właściciela dostępny właśnie tam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka