Dodaj do ulubionych

Zerniki II

IP: 62.67.2.* 04.08.01, 09:04
B.B. wszystkiego najlepszego w dniu Twoich urodzin, 100 lat, zdrowia,
szcescia , uciechy z dzieci no i wszystkiego co sobie sam zyczysz.
Jo tam przykarujam kolo pionty, to mecz Bayern - Schalke bydam na Autobahnie
sluchol.
Obserwuj wątek
    • Gość: Szwager Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 04.08.01, 09:11
      Jo sie tysz dolonczom do tych zyczyn .

PS

Majom sam wszyske prawie gyburstak ?!
      • Gość: Ballest Re: Zerniki II IP: 62.67.3.* 04.08.01, 10:36
        To som ale dobre ludzie, co teroski majom geburtstag,
        Od B.B. zona mou jutro.
        • Gość: meg Re: Zerniki II IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 12:28
          fakt - epidemia urodzin - moje dwie siostrzenice też
          wszystkiego dobrego B.B.
          • Gość: b.b Re: Zerniki II IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.08.01, 14:34
            meg , szwager-dziynki za zyczynia
            >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Ballest sie ani tak fest niy ozar
            ale za to tanty klara i ta staro komedyjo greta pod stolym lezaly.
            dzisiej fajrujymy abszid od ballesta bo ta bestyjo jutro na urlop do kolberga jedzie

• Gość: Szwager Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 05.08.01, 18:37
              No toscie fajnie zafajrowali .

Do kolobrzega godosz - jo tam niydaleko do Mrzezyna czasami zawitom . Tam je
              dosc fajny osrodek ze Labynd .

Pyrsk !
              • Gość: B.B Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 21.08.01, 08:20
                Szwager,to my byli yno kawalek dali, bo we Dzwirzynie.
                Jo pojechol ze Ballestym zeby go trocha pilnowac, bo tyn gizd potym yno za
                dziolchami loto.Woda brudno ,fajny pogody niy bylo,piwo droksze jak u nos ale w
                sumie bylo fajnie.
                Ballest zyjesz jeszcze?
                Szwager boules zas we Mrzezynie ?
                • Gość: Ballest Re: Zerniki II IP: 212.162.14.* 21.08.01, 09:08
                  to widzam, ze szwager sie tam richtich znou, bo gizd juz grzybowo tez wspomniou
                  B.B. nie godej taki bux jak ty piszesz to uech nie bou, przeciez my sie tylko
                  z tymi dziouchami kolegowali co my ich potrzebowali jak np. kelnerki.
                  • Gość: B.B Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 23.08.01, 10:28
                    Hi!
                    Ballest dziynki Ci jeszcze roz za fajny urlop.
                    Na drugi rok muszymy zas z Jorgusym na urlop jechac(zawsze mo szczyscie z
                    pogodom)to mozemy sobie hasac.
                    widziolzes wczoraj bvb?
                    Wiysz juz Ile DM mom ci przeslac ?
                    pozdrowiom
                    • Gość: Ballest Re: Zerniki II IP: 62.67.6.* 23.08.01, 16:54
                      Jeszcze nie wiem muszam isc do banku, jo ci to faxnam.
                      • Gość: Ballest Re: Zerniki II IP: 62.67.11.* 24.08.01, 18:16
                        Aha,
                        Jo wszystkie SMS-y dostala nawet te o paluszku, nie mogla odp. bo nie miala
                        karty.
                        Moj Zehe jest chyba zlomany bo dalej opuchniony i mnie boli ale do poniedzieli
                        sie MUSI zgoic.
                        Kiedy mogam Ci emaila wyslac???
                        • Gość: Ballest Re: Zerniki II IP: 62.67.0.* 26.08.01, 23:25
                          <Borussia, Borussia, Borussia, Borussia, hm, hm.
                          <Borussia, Borussia, Borussia, Borussia, hm, hm.
                          • Gość: B.B Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 29.08.01, 19:24
                            Hi!
                            Mozesz mi juz emila wyslac , na mouj nowy adress.
                            Jak tam byla piyrszo szy
                            chta ?
                            paluszek jeszcze boli?
                            MFG
                            • Gość: Ballest Re: Zerniki II IP: 62.67.1.* 29.08.01, 20:33
                              Paluszek jest zlomany ale dienst robiam dali.
                              Pytosz sie moze o paluszek od Jo, jutro zadzwoniam do Oels i sie jom spytom czy
                              ja boli!!!
                              • Gość: Ballest Re: Zerniki II IP: 62.67.1.* 29.08.01, 21:08
                                Ej Borussia,
                                to faxni mi twoj Email- Adress
                                • Gość: Ballest Re: Zerniki II IP: 195.122.189.* 31.08.01, 23:19
                                  Abrechnung habe ich, wenn ich Zeit finde werde, ich Dir es rüber faxen.
                                  • Gość: B.B Re: Zerniki II IP: *.DO1.srv.t-online.de 02.09.01, 20:44
                                    Hi !
                                    To ze Ci moja dzioucha paluszek na fussballu zlomala , to mi bardzo przikro , ale z drugi strony jak sie tak
                                    pomysla to mouglo byc duzo gorzi- jak bys od nich we druzynie bol.
                                    fax zech dostol jszcze roz dziynki.
                                    to bylo wczorej grausam
                                    jedne jest pewne, 5 bramek liverpool we dortmoundzie niy strzeli
                                    MFG

• Gość: Ballest Re: Zerniki II IP: 62.67.0.* 02.09.01, 20:50
                                      Wiesz co mnie najbardzi gniewou, ze Ruuuudi sie u nos w firmie uczou i uon jest
                                      bardzo w o.k. a taki ergebnis!!!! to jest wstyd dlo calego naszego innongu.
                                      Stary Völler dostou herzinfakt.
                                      Twoj Fax uech dostou.
                                      Szwagra niy ma na Forum.
                                      • Gość: B.B Re: Zerniki II IP: *.DO1.srv.t-online.de 03.09.01, 07:20
                                        Rudi sie jeszcze musi duzo uczyc, anglia to niy som wyngry.
                                        ale nic sie niy martw my za to liverpoolowi we dortmundzie natrzaskomy
                                        szwager hyba robi dugi urlop we mrzezynie
                                        ursla porzondnie prond popiesciol
                                        u mie nic nowygo w sobota i niydziela bol w robocie
                                        MFG
                                        • Gość: Ballest Re: Zerniki II IP: 62.67.11.* 03.09.01, 19:00
                                          Kahn dostou z Liverpoolem 3 balle i wszystkie wlazly z Anglosaxami 5 i tyz byly
                                          dryn.
                                          Jak widzam to Ty ostatnio nie robisz duzo , ale za to caly czas.
                                          Kaj ursla te swoje 5 fenikow wraziola?
                                          • Gość: Ballest Re: Zerniki II IP: 62.67.9.* 04.09.01, 20:09
                                            No i co meska B. Bardott ? znowu PC kaputi ? albo teraz rabotajesz 3 zmiany na
                                            dzien , jak sie Twoja hazjajka to dowie to ruki hoch.
                                            Co powiesz na nastepny mecz Borussii z Bayernem.Bayern nie moze przegrac????
                                            • Gość: B.B Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 05.09.01, 12:40
                                              Hi !
                                              z tom robotom to jest juz prawie tak daleko, o drugi , trzeci w nocy ,
                                              moga dopiyro sie za moja haziajka dobrac.A zaczynom o 4 po poledniu.
                                              za to co zech zarobiol, kupiol zech trocha hamatechu ,ale to wszystko niy
                                              wyglondo mi najlepi
                                              jutro przelejam Ci w koncu te piniondze,a za ta reszta kup se kista
                                              veltinsa na sobota , jak bydziesz za borussiom kibicowac.
                                              mom nadzieja ze naszym murzinkom niy bydzie w sobota za zima i udo sie rewanz
                                              za ta ostatnio porazka.
                                              moj tip 2:0
                                              niy wiym co oni tam majom za patynty ze ta ursla tyn gorczek tak switnol
                                              co slychac u Ciebie ? co robi paluszek ? bydziesz jeszcze kedys moug Twoja
                                              kariera na nowo startonc ?
                                              • Gość: Emma Re: Zerniki II IP: *.tnt1.me.uunet.de 05.09.01, 13:10
                                                Pierwszy roz tu jestem, bo nawet za dobrze nie wiem, kaj Zerniki lezom? - Ja, ja,
                                                wiem napewno kajs kolo Gliwic... Ale zaroz mom pytania (jakze by inaczej-
                                                ciekawoch jest okropnie)Po pierwsze - BB jaki rocznik jestes, bo urodziny mosz w
                                                tyn som dzien co jo, moze jestesmy "blizniakami"? - Ty wiesz, ze "lwy" to sa
                                                najszczesliwsze ludzie?

Po drugie, JAKIS to Ty tyn palec zlomol, Ballest?

Po trzecie cytuja:
                                                > z tom robotom to jest juz prawie tak daleko, o drugi , trzeci w nocy ,
                                                > moga dopiyro sie za moja haziajka dobrac.A zaczynom o 4 po poledniu.

To jak sie Ty do tego "zabierosz" BB?

• Gość: Lolek Re: Zerniki II IP: 10.145.112.* / 212.94.237.* 05.09.01, 13:17
                                                  Nie badz taka ciekawa EMMA
                                                  • Gość: Emma Re: do Lolka IP: *.tnt1.me.uunet.de 05.09.01, 13:19
                                                    LOLEK, nie podskakuj!

• Gość: Ballest Re: do Lolka IP: 62.67.10.* 05.09.01, 20:24
                                                    Ej, uozeryjou,(spass) Tys sie tysz tukej juzas znoudla, a jou myslou ty
                                                    trynujesz tyn stellong od R.B. i dlatego sie nie odzywosz.
                                                    Zerniki,moze znosz jako Gröling jest dzielnica Gliwic (kolo sendra)
                                                    B.B. najfajniejszy synek z Glywic (to nie robiam bouznow) jeszt Jahrgang 61''
                                                    Tu chodzi o dwa palce jeden od mojej znajomy z Breslau jest samotnou i sie
                                                    martwiemy o jej paluszek, a potem o moj jak my w z modymi dziouchami bala grali
                                                    to jedna makeja mi okropnie zajechala i mom go zlomany.(ale niy tyn co ty
                                                    swintuszku juzas mienisz)
                                                    O jego makeji niech ci B.B. som naszkryfliu.
                                                    Do B.B.
                                                    sytuacja sie pogorszoua, bo jak zech z dienstu do zimmru wlouz to moja mi
                                                    chciala wargi poslimtac a mou takou gupiou moda zawsze mi na spann (u nogi)
                                                    wlysc a potym tak musza po wohnungu z niom lazic.to bou drabko Schlus bo moj
                                                    PALUSZEK jest jzas zlomany.
                                                    konczam bo Emma jest da, a chce napewno o Sexie cos gavorzyc.
                                                  • Gość: Emma Re: do Ballest(a) IP: *.tnt8.me.uunet.de 05.09.01, 21:23

> sytuacja sie pogorszoua, bo jak zech z dienstu do zimmru wlouz to moja mi
                                                    > chciala wargi poslimtac a mou takou gupiou moda zawsze mi na spann (u nogi)
                                                    > wlysc a potym tak musza po wohnungu z niom lazic.to bou drabko Schlus bo moj
                                                    > PALUSZEK jest jzas zlomany.

Kurde, Ballest, w tym momencie stracilam watek i juz nic nie wiem. Wiem, ze to
                                                    nie do mnie, ale jo tyz chca wiedziec!!!

• Gość: Ballest Re: do Ballest(a) IP: 195.122.188.* 05.09.01, 22:13
                                                    Kurdy, Emma Ty jest richtich ciekawou powsinoga.Ej Tys nie jest ciekawou , ty
                                                    tylko chcesz wiedziec:
                                                    Jou mom zehe po fußballu gebrochen i jak moja malyta mnie chciala kusika dac to
                                                    wlazi mi zawsze na moje stopy i jou tak czouchrom wdycko z niom po zimmrze ,
                                                    ale teraz nie szlo bo mi na ten ZEHE WLAZLA I JUZAS ZLOMALA.Niy tyn cos ty
                                                    myslala tyn takemu grekowi u nos zlomali ale to na innym temacie opiszam i
                                                    pisalo w BILDZIE pod tytulem, der erste Mann mit gebrochenem PENIS
                                                  • Gość: Emmma Re: do Ballest(a) IP: *.tnt5.me2.uunet.de 05.09.01, 22:32
                                                    .... ja, to trzeba bylo tak zaroz.... teraz jest wszystko klar!!!
                                                  • Gość: Ballest Re: do Emmy IP: 62.67.4.* 05.09.01, 23:16
                                                    Bo Ty mousz zawsze kosmate mysli,
                                                • Gość: B.B Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 06.09.01, 10:48
                                                  Ballest, Ty sie juz niy zmiynisz.Ledwo sie yno fajno Dziuolszka pokoze to juz
                                                  mosz yno jedne w gowie.ani slowa o fussballu ani o hamatechu.Dzisiej zech Ci te
                                                  piyniondze w koncu przelol.Dopiyro dzisiej , bo zech sie chciol pin nr.
                                                  zmiynic ,i tak zech dugo zmiyniol az mi konto zasperowali.Jo sie juz teraz w
                                                  kindergarten pytol czy zagrajom z nami jakis sparring jak Ci sie paluszek zagoi.
                                                  Szwager chce juz hyba jedna dzialka sprzedac , bo tak te grzybowo chwoli, a
                                                  dwie dzialki mo.
                                                  Emma ,Ballest to jest fajny gosc, yno mo cos z ogrodnika-lubi przesadzac.
                                                  WszYstke Lwy som take ciekawe ? Somy my blizinokami abo niy ?
                                                  Jo zawsze chciol miec siostra.Kto (co) Cie tak uszczesliwio ? i czy daleko do
                                                  Zernik mialas ?
                                                  na razie
                                                  • Gość: Szwager Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 06.09.01, 14:52
                                                    Juz niy byda chwolol - ale mosz recht kupiolech je coby na tym zarobic .

A jak idzie o fajne dziolszki , chyba to juz je tako natura chopow ze inaczyj
                                                    niy idzie . Pra Ballest ?
                                                  • Gość: Emma Re: do BB IP: *.tnt11.me.uunet.de 06.09.01, 15:16

> Emma ,Ballest to jest fajny gosc, (???)
                                                    yno mo cos z ogrodnika-lubi przesadzac.
                                                    > WszYstke Lwy som take ciekawe ?(pare znom i jakos uwazom, ze som, nie pomylic
                                                    z "ciekawskimi"- chociaz chyba tez sa, ale to przeciez nie jest grzech. Jak to
                                                    godali? Ciekawosc - pierwszy stopien do ... wiedzy (niektorzy twierdza, ze do
                                                    piekla, ale niech im tam...)
                                                    Somy my blizinokami abo niy ? (pewnie, ze my sa, w prawdzie z 2-letnia roznica
                                                    wieku, ale to sie nie liczy)
                                                    > Jo zawsze chciol miec siostra. (Jo juz mom brata, ale od przybytku glowa nie
                                                    boli).
                                                    Kto (co) Cie tak uszczesliwio? (Ha! chciolbys wiedziec? nie?)
                                                    i czy daleko do Zernik mialas ? (Ja mieszkalam w Zabrzu, ale juz przy Sosnicy,
                                                    tak, ze do Gliwic nie daleko, a kaj ta dziura ZERNIKI jest dalej nie wiem!!!
                                                    > na razie

• Gość: Ballest Re: do BB IP: 195.122.190.* 06.09.01, 19:23
                                                    Hamatech, na razie poszou na dou, ale tam pieniyndzy nie stracisz.Fußball jadam
                                                    w SA. na Feier do jakiegos Landgrafa to nie bydam widziou ty porazki uot tych
                                                    Russow (Bor)abo Czechow ist egal.Z ursula uech godou, SZCZYNSCIE MIALA!!!!.
                                                    Emma juz zech CI roz klarowou, ze Zerniki leza w Gliwicach jak jedziesz
                                                    Tarnogorska , za autobahna.
                                                    Dziura to Tys w dziurze mieszkala , bo Pawlow to nire tylko inny land ale do
                                                    tego zadupie.
                                                    Szwager W dzwirzynie padalo ,ale w Grzybowie slonce swiecilo.
                                                  • meg_s Re: do BB 06.09.01, 21:57
                                                    Gość portalu: Ballest napisał(a):

> Dziura to Tys w dziurze mieszkala , bo Pawlow to nire tylko inny land ale do
                                                    > tego zadupie.

gdzie Pawłów, a gdzie Sośnica
                                                  • Gość: Ballest Re: do BB IP: 195.122.188.* 06.09.01, 22:05
                                                    Jak by Erna w Maciejowie (k.Sosnicy) mieszkala to by wiedziala kaj
                                                    najwazniejsza (inni godajom najfajniejsza)dzielnica Gliwic lezy, a wiec musiala
                                                    na drugiej stronie Zabrza mieszkac.
                                                  • Gość: B.B Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 07.09.01, 10:15
                                                    Ballest-rusy(to byly karlusy) u nos niy graja ,a Tys by bol ostatni komu jo by
                                                    musiol eklerowac co borussia znaczy.Jedziesz w sobota tu kas w moim kerunku ?
                                                    Jo byda po meczu o 18 juz w doma , to bys sam moug wkarowac.te piyniondze zes
                                                    juz dostol ?dziynki jeszcze roz.
                                                    Emma-Zerniki to jest dziura , ale tako fajno.A od czasu jak sie tu Prezydent
                                                    Gliwic wkludziol, to jest jeszcze fajniejszo.W zabrzu to zech yno znol dwie
                                                    rzeczy,Gornik Zabrze i kapielisko w Maciejowie(duzo zech niy przepasowol
                                                    co ?) , tyz tam chodzilas ?
                                                    Miyszkosz w NRW?
                                                    Meg-
                                                  • Gość: Emma Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 07.09.01, 15:44
                                                    Kolo Gornika mieszkalam a na basen chodzilam na Janek. Nie wiem, czy sie mnie
                                                    pytosz albo Meg, czy mieszko w NRW, ale kazdy wie, ze Meg mieszkala w Zabrzu, ale
                                                    teraz przeprowadzila sie do Gliwic (nie, Meg?). Ja, NRW i na dodatek Hollywood!!!

• Gość: Ballest Re: Zerniki II IP: 212.162.13.* 07.09.01, 21:29
                                                    Dzieki za pieniondze, ale na Banku uech jeszcze nie bou.
                                                    To widziaz jakou Emta jest, uony to kolo dupy wisi kaj nasze Pierniki lezom.
                                                    Emma mieszkou w Essen, kolo Ciebie , ale jak sie to Twoja hadziajka dowie to
                                                    masz kark ukryncony.
                                                    Jou jadam do LANDGRAFA na Saulsheim (to jest Rh.Pfalz)ale on tam chyba premiera
                                                    bydzie miou jak jest szlachetny.
                                                  • Gość: Emma Re: Do balast(a) IP: *.tnt6.me2.uunet.de 08.09.01, 10:33

> Emma mieszkou w Essen, kolo Ciebie (kurde chopie, jak Ty to tyz wszystko genau
                                                    wiesz??? - albo doch nie az tak GENAU!!!

> Jou jadam do LANDGRAFA na Saulsheim (to jest Rh.Pfalz) - z koniecznosci
                                                    wloczysz sie ino po takich "dziurach", albo tak Ci juz zostalo?

• Gość: Ballest Re: Zerniki II IP: 195.122.190.* 08.09.01, 11:26
                                                    Emma, jou po dziurach nie jezdzam, najwyzej zatykom.
                                                    B.B.Mnie dzisiaj Hexa chycioua i mnie richtig boli nie wiem czy tam dojadam.
                                                  • Gość: Emma Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 08.09.01, 23:13
                                                    "Starosc nie radosc"!!!
                                                  • Gość: Ballest Re: Zerniki II IP: 212.162.12.* 09.09.01, 02:04
                                                    Dzieki Emma,teraz zech wrociol, zes Ty wyzgarnou jest to wiem moja kuleczko.
                                                    B.B. no i co z Borussia? Slimcesz?
                                                  • Gość: Emma Re: Zerniki II IP: *.tnt10.me2.uunet.de 09.09.01, 02:09
                                                    Jo bym Cie jeszcze 3 razy przeskoczyla..... jak godala moja Oma, ale egal co to
                                                    mialo znaczyc, jo wiem, ze to bym jeszcze szafla....
                                                  • Gość: BALLEST Re: Zerniki II IP: 62.67.0.* 09.09.01, 10:10
                                                    Emma, jak jou mom takou hexa, ze sie ruszac nie umiam, to bys mnie przeskoczyla
                                                    przez to zech napisou, zes jest wyzgernou, ale musisz uwazac, jak byndziesz
                                                    prze zy mnie skokala, zebys o cos nie zahoczola i byc moze twoja gyra zlomala.
                                                  • Gość: Ballest Re: Zerniki II IP: 62.67.0.* 09.09.01, 10:18
                                                    Miou uech recht z Bayern.
                                                    B.B. znosz ta smutnou piosenka co jou na Eintrachcie na stadionie spiewou a
                                                    uoni mi powiedzieli, Ty mozesz Borussia spiewac, ale nie sam.
                                                    Boruuussia,Boruuussia,Boruuussia,Boruuussia em,emme,eeeemm i daliii beczec.
                                                  • Gość: Ballest Re: Zerniki II IP: 195.122.189.* 10.09.01, 21:01
                                                    DM sind da, Danke.
                                                    Was ist los, lebt Ihr noch?
                                                  • Gość: Ballest Re: Zerniki II IP: 195.122.188.* 11.09.01, 18:45
                                                    Tys jeszcze nie wrociou, jak to Emma mou czytac, jak to piszesz kajs na wierchu.
                                                    Jou ci zaroz poslam cos co mi Meg Faxua.

A teraz patrzam na USA.
                                                  • Gość: B.B Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 12.09.01, 20:44
                                                    Hi!
                                                    Emma kaj Ty miyszkosz w Essen?
                                                    Jo mom szwagra w Essen (niy tygo z forum)to .ie tam kiedys przeleca ,co Ty na to
                                                    ,prawie blizniaczko?
                                                    Ballest ,co Ty powiysz na to wszystko ?
                                                  • Gość: Ballest Re: Zerniki II IP: 195.122.188.* 12.09.01, 22:08
                                                    Jou jutro jest na emo w hannoverze, na to ciebie nic nie powiem yno twoji stary.
                                                  • Gość: Emma Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 12.09.01, 23:29
                                                    Jak mnie to wszystko nerwuje!!! Po pierwsze te Seity otwieraja sie tak pomalu,
                                                    ze jak zaczynom czytac, to juz zapomna co ten pierwszy napisol (no ja - starosc
                                                    nie radosc!!!), po drugie, czasami cos napisza i z rozpatrza stwierdzom, ze tyn
                                                    czerwony kwadracik "wyslij" zniknal. Jo nie mieszkom w Essen, ale kolo. 4 km od
                                                    Movie World, ale w Essen robia, tak ze jestem tam codziennie. BB przyjedz
                                                    na "Hindenburger Treffen" - nawet ze Szwagrem! Ty tyz BALAST, zoboczysz jak to
                                                    fajnie jest w duzym miescie - a nie ino w takich "dziurach"!
                                                  • Gość: B.B Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 13.09.01, 21:16
                                                    Emma , Ty sie tak nie nerwuj,bo wiysz ze zlosc piyknosci szkodzi.
                                                    Kaj i kiedy jest te Hind.treffen.
                                                    Ballest Twoj Tip na sobota , na razie zes prawie zawsze miol racja.
                                                    mecz byda widziol na premierze.
                                                    a za duzo tam niy ousprawiej
                • Gość: Szwager Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 03.09.01, 21:50
                  Jo jezdza zawsze do tego osrodka Wenus (kedys bol ze Huty Labyndy)
    • Gość: B.B Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 11.09.01, 15:58
      Hi!
      Ja , Ballest jo zas wrouciol do zycia.
      byla to bardzo , bardzo, bolaca porazka
      mistrz pokonol ucznia (jeszcze)2:0
      ausgerechnet hasan,najgorsze bylo to ze oni sami niywierzyli ze to wygraja.
      Emma , kaj Ty miyszkosz w Essen?
      Jo mom szwagra(ale to nie tyn ze forum) w Essen to .ie tam kiedys przeleca
      Co Ty na to moja,, blizniaczko" ?
      • Gość: ballest Re: Zerniki II IP: 212.162.12.* 13.09.01, 21:30
        Enta, jou nie wiem kto mieszkou w wiekszym miescie, ale ze Frankfurtu sie nie
        nabijej bo cie przez kolano weznam.
        B.B kaj to groucie w sobota?
        Mom strach ze do juzas klouty wleziecie.
        • Gość: Emma Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 14.09.01, 12:53
          Balast jak to jest "przez kolano" - idzie to überhaupt????

B.B przeczytej se na "Forum-Zabrze" o tym Treffen.
          • Gość: Ballest Re: Zerniki II IP: 212.162.15.* 14.09.01, 17:06
            Enta, przez kolano to jest jak siedzisz na stouku polozysz kogos z dupa do
            gory , sciagniesz mu galoty albo dzwigniesz do gory rog (przy kobietach) potem
            sciagniesz spodenki albo majtki i tak gola reka po tych pourzitach walic.
            U kobiet z uczuciem !!!!!!!!!!!! ?
            • Gość: EMMA!!!! Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 14.09.01, 18:52

> Enta, przez kolano to jest jak siedzisz na stouku polozysz kogos z dupa do
              > gory , sciagniesz mu galoty albo dzwigniesz do gory rog (przy kobietach) potem
              > sciagniesz spodenki albo majtki i tak gola reka po tych pourzitach walic.
              > U kobiet z uczuciem !!!!!!!!!!!! ?

Ach, tak to znom! Tak to jest ganz normalnie! Jo ino myslalam, ze taki "swiatowy
              chlopak" z Frankfurtu, co do mnie godo: "jo bym cie przez kolano brol (czy wzial -
              na jedno wychodzi), to mo calkiem cos innego na mysli. Leider! Leider! Leider...
              • Gość: Ballest Re: Zerniki II IP: 62.67.1.* 14.09.01, 21:33
                Emma , ty wiesz , ze my tu momy kultura i jou nie chciou napisac na klinn.
                B.B. Schalke - Borussia unentschieden?
                Zglos sie bo Twoja EMMA juz Cie uot dni szukou i musi byc pieronym napolonou bo
                chce cie trefic na hindenburger treffen, "ich glaube, daß Sie kommt"
              • Gość: B.B Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 14.09.01, 21:34
                Ballest -Ty posmiywny gizdzie, my jutro gromy gg.scheisse 04
                -ile wciepnymy tym hajtokom ?
                Omma-wiym juz ze mosz nogi az do ziymi,jake mosz jeszcze ,,znaki szczegolne"?
                przyjada w niedziela na te Hind.Tr.
                • Gość: B.B Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 14.09.01, 21:42
                  Ballest ,o calo min. zas zes bol za szybko
                  • Gość: Ballest Re: Zerniki II IP: 62.67.1.* 14.09.01, 21:48
                    a moja Czeska godou jou przidam zawsze za pozno
                    • Gość: B.B Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 14.09.01, 21:55
                      musza sie jom yno spytac
                      • Gość: Emma Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 14.09.01, 22:27
                        BB powiedz, jak Ciebie mozna rozpoznac w tlumie? Mysmy sie tam umowili z paroma
                        ludzmi z zabrzanskiego czatu, tak, ze zapowiado sie tyn dzien bardzo ciekawie.
                        A jakie mam "znaki szczegolne"? - ciezko cos powiedziec - 2 rece, 2 nogi...
                        itd, itp...normalnie.... ale skoro jestesmy blizniakami, to juz sie
                        jakos "zniuchomy". Znosz "Ober(a)"?
                        • Gość: Ballest Re: Zerniki II IP: 62.67.1.* 14.09.01, 22:32
                          B.B. spytej sie jom, czy moja hadziajka Ci prouwda powie?
                          Jutro jadam do Zweibrücken, bo Adrian chce w tych Outletach trocha poszumiec i
                          cos fajnego kupic.
                          FAG Kugelfischer zech dzisiej sprzedou, bo nasze Slonzoki (Gebr,Scheffler aus
                          Herzogenaurach – nie Adidas i nie Puma sa tam najwieksze tylko nasze Slonzoki)
                          zrobily nom Angebot na 11 € , to uech sprzedou i kupiam w nastepny tydzien
                          Sunway.(Limit 2,50 € )
                          To juz jest uciecha jak w dzisiejszych czasach 86% Gewinn zrobisz.
                          Emma, wez jakis Zeitung do rynki ten z tom Twojom Anzeigom o tym Dr.Friedhof
                          albo przyc w hucie , przeciysz takou malyta zes tysz juzas nie jest , ale
                          napisz co zrobisz.
                          B.B poznosz najfajniejszy synek na tym spotkaniu toczka, kropka, punkt
                          • Gość: Emma Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 15.09.01, 09:08
                            Ballest, co Ty piszesz? Nichts kapito! Co Ty kupujesz i sprzedajesz? Na gieldzie?
                            Ale jak piszesz, ze BB taki przystojniaczek, to kurde musza szybko jeszcze jakos
                            malo operacjo plastyczno machnac(bo siedzenie 2 godziny w lazience juz nic nie
                            pomogo).

• Gość: Ballest Re: Zerniki II IP: 212.162.14.* 15.09.01, 20:55
                              Emma od 1976 roku interesujam sie gospodarka swiata , do tego nalezy tez
                              kupowanie i sprzedawania akcji.
                              B.B. przystojniaczek? dzioucha jak ty go uobejrzysz to stoisz w kaluzy.
                              Z kyms tam jest te 2 h w lazience , moze po jakis naturalnej maseczce
                              wystarczom yno 10 minut
                              • Gość: Emma Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 16.09.01, 00:39
                                moze po jakis naturalnej maseczce wystarczom yno 10 minut

kurde... i na dodatek na sniegu....i na biurku, albo najlepiej pod...

• Gość: Ballest Re: Zerniki II IP: 212.162.13.* 16.09.01, 01:48
                                  Emma jou o uogorkach a Ty uo smietance, ciebie sie richtig nalezy przez kolano
                                  wziasc, hazuka (Kwanty, uachy, ) do gory a po ty maszkytnyj z karbaczem 7
                                  rzymiennym.
                                  B.B. Borussia walczy juzas o spadek, moze wygrou?
                                  • Gość: B.B Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 18.09.01, 11:28
                                    Od trzech tygodni nie miolem ani jednego dnia wolnego, jak byda miec trocha
                                    czasu to cos wiyncy napisza.Ballest, Teodorek mie sie kozol Ciebie tak
                                    dyskretnie spytac ,czy tyn opa mo richtig 91 lot.?
                                    Jo dokupiol dzisiej ballard power i fuell cell.
                                    Omma- mom nadzieja ze w niydziela byda miec wolne , a jak niy to co sie
                                    odwlecze ...........
                                    Ballest,jaki spadek mosz na mysli-tyn z 1 miejsca ?
                                    • Gość: Emma Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 18.09.01, 11:35
                                      Jeronie, chopie, nie zadysz sie!!! Wez se to poleku!!! Jo sie do Essen w sobota
                                      wybierom, a Ty w soboty robisz?

• Gość: Ballest Re: Zerniki II IP: *.67.160.164.Dial1.Frankfurt1.Level3.net 18.09.01, 22:54
                                        Hallo B.B.

Zyjesz jeszcze , jou myslou , ze sie zapracowales na smierc.
                                        Jutro chce Sunway kupic z limitem bis ultimo 2,50 (sa 3 € )
                                        Chyba juz zech pisou ,ze FAG Kugelfischer zem sprzedou.
                                        Borroczka mou wielki problem, ona przegrywou mecze z wielkimi i
                                        Mistrzem chyba nie zostanie ,
                                        Theo nie sie nie boi bo to jest 19 letni opa.
                                        Emma mi tu nie dowou spokoju , boroczka juz sie trzeci dzien w mleku
                                        Kompie , plejt i juppa juz wybiglowanou, fusslappy wyprane na
                                        sztachetach wiszom , to chyba jom zarosz poznousz jak sie ta Hajsta
                                        na ten treffen przykolybie.
                                        • Gość: Emma Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 19.09.01, 19:02
                                          Ballest, jo mialam przed dwoma dniami wypadek samochodowy, z mojego auta zostalo
                                          kupa szrotu, a jo mom TTTAAAAAKKKKKKKOOOOOOO bojla na gowie. Na dodatek mom cos w
                                          oku i ciagle mom je podpuchniete i zalzawione, wiec juz wiem , jak mnie idzie
                                          poznac. Ta, co wyglado jakby codziennie dostala wchustane od chopa to JO!!!
                                          • Gość: Ballest Re: Zerniki II IP: 62.67.76.* 19.09.01, 19:49
                                            Emma, cos ty to jest za witka, ze zawsze cos naporchosz, albo sie juz
                                            entschuldigujesz. Nie boj sie B.B. nigdy nikogo po wyglondzie nie osondzou.
                                            Powiedz po cichu na ucho cos naporchaua ze ci stary da wrombou?
                                            W wielkich kronfekach sie autem nie jezdzi.
                                            • Gość: Emma Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 19.09.01, 20:04
                                              Kurde, jo grzecznie stolam na ampli, a tu nagle taki facet "wziol mnie od
                                              tylu"... a jo tego przede mna, tyn tego przed nim.... Najgorsze, ze w tych 3
                                              autach siedzialy baby a tyn co to wszystko spowodowol byl facet. Nic nie chca
                                              godac, ale jak to bylo z tymi babami za kierownica???
                                              Dzisiej juz my jezdzili po Autohausach i jo kupowalam auta, jak na baba
                                              przystalo: egal jakie, hauptsache gelb!
                                              Tyn caly BB chyba sie wystraszyl i sie nie odzywo. Na ja, potem zas powie, ze byl
                                              TAKI ZAPRACOWANY.
                                              • Gość: Ballest Re: Zerniki II IP: *.67.164.157.Dial1.Frankfurt1.Level3.net 19.09.01, 21:59
                                                A jou myslou ze yno Anna uod zadku brali jak zes prawie stoua tos mu richtig
                                                nastawioua.to tak jest z babami jak pod zielonym stojom.
                                                Jakou marka sie kupujesz zolte to mi na New Beetle wyglondou.
                                                B.B. dzisiej jest na Borussii (Emma tak sie jego starou nie nazywou to jest
                                                Fussballclub z Dortmundu)Jego hadziajka jest bardzo zazdrosnou i napewno go nie
                                                pusci , abo musi ji uobiecac ze bydzie caly tydzien pomywou i 2 X na dzien
                                                Ehepflichten speuniou.
                                                • Gość: Emma Re: Zerniki II IP: *.tnt11.me2.uunet.de 20.09.01, 10:32
                                                  Twingo! New Beetle jest mi za drogi i..... jo nie jestem sentymentalna.
                                                  Najbardziej mi sie SMART podobo, ale mom 2 dzieci i czesto gdzies z nimi jezdze,
                                                  wiec nie da rady. Twingo uwazom za tak szpetne... ze az fajne.

Wiem co to jest Borussia i nawet sie dowiedzialam (od Jaucha!!!), co to znaczy.
                                                  Co tyn BB tam robi? Napewno nie jest sportowcem, skoro pomywanie mu takie
                                                  straszne, ze juz nie wspomne.... Ehepflichten!!!

• Gość: B.B Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 20.09.01, 10:45
                                                  Posuchej yno ommeczko:tyn caly BB robi w maly (jeszcze) firmie i chcemy za
                                                  wszelko cena dotrzymac terminow,zeby nie stracic klientow,
                                                  Co do auta to kup se moze cos im pink,to Cie bydzie z daleka widac i zodyn Ci
                                                  do zadku juz niy wiedzie,chyba ze Ci sie to spodobalo ?poza lokym wszystko ok?
                                                  Bylas u adwokata i rzeczoznawcy ?
                                                  muoj drogi Balescie, tak jak zech Ci juz padol ,Borussia juz w tym roku wiyncy
                                                  niy przegro, to stimmuje.
                                                  Jo by sie na Twoim miejscu pospieszol i akcje kupowol, bo tak tanie juz niy
                                                  bydom.Owen grol wczorej ?jo go niy widziol.
                                                  Teodorek jak sie dowiedziol ze tyn opa richtig juz 19 mo,to godo
                                                  egal ,hauptsache kassa stimmuje
                                                  na razie
                                                  • Gość: Ballest Re: Zerniki II IP: *.67.148.229.Dial1.Frankfurt1.Level3.net 20.09.01, 19:57
                                                    To godosz BorussiA JUZ W TYM ROKU NIE WYGROU?? no nie wiem, ale prendzy Emmie
                                                    drugi roz doty zolty dupy wjadom nisz Rozicky brama strzeli.
                                                    Tys ale nie odpedziou Emmie czy Cie Twoja Marcha pusci?
                                                    Emma napisz nom cos o tej Borussii my cie nie chcymy sprawdzic , ale ma sa
                                                    ciekawi.
                                                  • Gość: kidd Re: Zerniki II versus Footbool IP: *.server.ntl.com 21.09.01, 03:00
                                                    Widzialem skroty obydwu meczow.
                                                    Shalke, ktore gralo z Arsenalem, nie ma szans i przepadnie, tak Borussia
                                                    chyba wejdzie.Zdominowali Liverpool tak dokladnie, ze asz mnie w dupie
                                                    strzyka.

---kidd-
                                                  • Gość: Emma Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 21.09.01, 08:49
                                                    Borussia = Preußen
                                                    A tego BB chyba doch nie pusci (kajs synek musiol nawalic, alo jo mysla, ze
                                                    jednak przy pomywaniu....)
                                                  • Gość: Ballest Re: Zerniki II IP: 10.145.112.* / 212.94.237.* 21.09.01, 09:53
                                                    Dzieki , z Borussen = Prussen mosz chyba racja.
                                                    A z B.B. tyz, bo widzisz ze musi w sobota za caly tydzien pomywac.
                                                  • Gość: Emma Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 21.09.01, 10:27
                                                    Az mi Go zal - ale ino trocha.

• Gość: Ballest Re: Zerniki II IP: 62.67.96.* 21.09.01, 20:03
                                                    Godosz na to zasluzou niy,
                                                    Te najwiynksze mondrale , majom najmeni do godaniou.
                                                    Choc B.B mou zawsze uostatnie slowo, Ty wiysz jakie ?
                                                    Sprobowalas to z tym Q33NY w Microsoft Word napisac wielkimi literami(25 - 36)
                                                    a püozniej na schrift wingdings zmienic?
                                                    Sproboj a uobejrzysz co wyjdzie?
                                                  • Gość: Emma Re: Zerniki II IP: *.tnt6.me.uunet.de 22.09.01, 09:46
                                                    Jerona, co Ty mi tu za zagadki dajesz? Co tyz te ludziska nie wymysla? BB milczy.
                                                  • Gość: Ballest Re: Zerniki II IP: 62.67.96.* 22.09.01, 11:25
                                                    Emma,
                                                    Wiysz co znacz B.B. Bebok
                                                  • Gość: Emma Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 22.09.01, 12:44
                                                    A jo myslalam, ze Brzydki Bebok
                                                  • Gość: Ballest Re: Zerniki II IP: *.67.161.47.Dial1.Frankfurt1.Level3.net 22.09.01, 18:52
                                                    Emma, ta konfiguracja by chnet sztimowala, ale nie u B.B. uon nie tylko, ze
                                                    fajnie wyglondou to jeszcze mou cos w kalicy,(uobejrzi dyskusja z Mesco)
                                                    oczywiscie z innym nickem, zresztom jou tyz to robiam jak uech jest kajendziej.
                                                    Tys se sprawa zawaloua, bo jak bys mnie zaprosieua to jou by przyjechou a B.B.
                                                    napewno tysz.
                                                    Mnie zes nie chciaua, a wiec nie narzykej
                                                  • Gość: Emma Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 23.09.01, 20:22
                                                    "Mondry Polak po szkodzie..." chociaz co sie tego tyczy, to nie wiem, kto tu
                                                    jest ten "poszkodowany"? Mnie w prawdzie teraz nogi bolom od tancowania, leb od
                                                    picia i brzuch ze smiechu, ale byla to jedna z lepszych imprez jaka przezylam.
                                                  • Gość: Ballest Re: Zerniki II IP: *.67.168.114.Dial1.Frankfurt1.Level3.net 23.09.01, 20:33
                                                    Tos ty tysz takopu tancerka i lubisz tom dupom ruszac?
                                                    A kto tam byu z naszego Forum???
                                                    Napisz trocha .
                                                  • Gość: Emma Re: Zerniki II IP: *.pppool.de 24.09.01, 15:49
                                                    Z Forum spotkalam "Obera". On tam musiol byc, bo to jakby trocha zawodowo, ale
                                                    bez pieniedzy. Tak ogolnie, to to jest nudnie. Tak tylko lazic i patrzec komus w
                                                    oczy i zarazem szybko myslec: Znam go(ja), albo mi sie tylko wydaje, a jak juz
                                                    cos znanego sie odkryje, to myslec : "gdzie go wsadzic..."? To jest nic.
                                                    Najlepiej jechac na zorganizowane spotkanie, jak np: moj maz przed paroma laty
                                                    mial spotkanie z podstawowki. Okolo 20 ludzi sie spotkalo z zonami, dziecmi,
                                                    wspomnieniami, zdjeciami tak, ze wtedy widzialam go pierwszy raz
                                                    naprawde "wstawionym". W tym roku, pisalam juz, ze spotkalismy sie z
                                                    zabrzanskiego czatu. W Essen bylismy do okolo 18.00 a potem pojechalismy do
                                                    jednego do domu, co naprawde bardzo sie na to przygotowal i zrobil impreze jak
                                                    sie patrzy. U niego w garazu jest taki jakby Partyraum, ze byly swietne
                                                    mozliwosci. W tym momencie znowu poczulam sie taka dumna za tych Slasakow, bo nie
                                                    wyobrazam sobie Niemca, ktory zaprasza 10 obcych osob, daje im jedzenie, spanie
                                                    itd...
                                                    Ale wracajac do tego spotkania w Gruga. "Ober" pomagal takiemu facetowi
                                                    przedstawiac strony w internecie. Na jednej z nich bylo zdjecie klasowe (teraz
                                                    dokladnie nie wiem z ktorego roku, ale cos kolo 1930), gdzie siedzialo paru
                                                    mlodych ludzi. I rzeczywiscie byli tam faceci (wszyscy juz siwowlosi oczywiscie),
                                                    ktorzy sie na tym zdjeciu rozpoznali i przez to tez swoich dawnych kumpli
                                                    spotkali. Takie cos uwazam za swietna sprawe i dla nich bylo to napewno wspaniale
                                                    przezycie.
                                                  • Gość: B.B Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.01, 18:14
                                                    Ale zescie mi nazdali a nazdali jak mie niy bylo-Ballest Tys to juz zawsze
                                                    poradziol
                                                    W sobota po meczu wlezli my do ,,lokalu" i zciougnol zech kas nad ranym dopiyro
                                                    do dom,tak zech sie znerwowol
                                                    Emma ,Ty musisz miec bardzo porzondnygo Hopka , co ?
                                                    roz bol dopiyro wstawiony, mosz na mysli w tym miesiacu hyba co ?.
                                                    Ballest kupujesz juz cos ?mi sie wydaje ze Jones jeszcze sleci ponizy 8.
                                                    teodorek wybiyro sie sie do Passau
                                                    hut ab vor ober ijp
                                                  • Gość: Ballest Re: Zerniki II IP: *.67.160.112.Dial1.Frankfurt1.Level3.net 24.09.01, 19:14
                                                    No nareszcie , czymu sie tlumaczysz, przeciez Cie zoden nie sadzi.
                                                    Hut ab voe Borussia, juzas nie wygraua a tys z kuli tego wypiou?
                                                    Takie bojki mozesz Twoi godac:
                                                    Kiedy jedzie Theo do Passau?
                                                    Emma opierdol go!!!!!
                                                    Dzieki za to , zes trocha opisalas jak tam bylo, jou tam tysz bym pojechac
                                                    mogl, bo z Zobrzou tysz kolegow mom, ale po 32 latach to juz nikogo nie poznom.
                                                    Ober mieszkou w Woznikach a nie w Zobrzu ale uon wszedzie fajruje.
                                                  • Gość: Emma Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.01, 21:06
                                                    > Emma opierdol go!!!!! ( Z mila checia, ale kogo?)
                                                    > Dzieki za to , zes trocha opisalas jak tam bylo, jou tam tysz bym pojechac
                                                    > mogl, bo z Zobrzou tysz kolegow mom, ale po 32 latach to juz nikogo nie poznom.
                                                    ( Czekej, Czekej, nie tak szybko. Jakto po 32 latach? To ile Ty mosz lat? I jak
                                                    dugo juz tu jestes?
                                                    > Ober mieszkou w Woznikach a nie w Zobrzu ale uon wszedzie fajruje. (Ha! To wiem
                                                    i cos jeszcze, ale nie powiem)

• Gość: Emma Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.01, 21:15
                                                    Gość portalu: B.B napisał(a):

> Ale zescie mi nazdali a nazdali jak mie niy bylo (Na ja, jak sie
                                                    zasluzylo....) W sobota po meczu wlezli my do ,,lokalu" i zciougnol zech kas nad
                                                    ranym dopiyro do dom,tak zech sie znerwowol ( o kule!!!! Jaki nerwowy synek!!!
                                                    To pij NERWOSOL a nie piwsko!!!)
                                                    > Emma ,Ty musisz miec bardzo porzondnygo Hopka , co ? (no mysla!)
                                                    > roz bol dopiyro wstawiony, mosz na mysli w tym miesiacu hyba co ?. ( Jo nie
                                                    pisalam roz, ino pierwszy roz, a to juz bylo bardzo dawno)

• Gość: Ballest Re: Zerniki II IP: 62.67.72.* 24.09.01, 22:26
                                                    W Reichu juz uobchodziou 25 lecie pracy (Dienstjubiläum) a chopcow z Zobrzou
                                                    zech uostatnio na maturze widziou.
                                                    Jak liczyc umiesz ti wszystko wiysz.
                                                    A teraz jou chcam wiedziec co ty uo oberze wiesz?????? ale dali, dali.
                                                  • Gość: Emma Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.01, 10:15

I jeszcze Opa nie jestes? O Oberze? Ze fajny synek jest i......
                                                  • Gość: Ballest Re: Zerniki II IP: 10.145.112.* / 212.94.237.* 25.09.01, 13:18
                                                    Niy , bo moj bajtel tak drabko kecek dziouchom nie dzwigou jak jou.
                                                    To uo oberze za wiela nie wiysz.
                                                    Wie Alt bist Du? und wie lange in BRD?
                                                  • Gość: B.B Re: Zerniki II IP: *.dip.t-dialin.net 26.09.01, 15:08
                                                    Wozniki ?to jest kas kolo Zernik ,abo ?
                                                    Teo wyjyzdzo we czwartek do passau.
                                                    Ballest ,twoj bajtel napewno wiy, kedy te kecki zas spuscic mo.
                                                    kupiol zes tyn sunway ?
                                                    Emma,jo zostana lepi przy ,,piwsku"- bardzo mie uspokoilo,az do nastypnego
                                                    wochenende.
                                                    teraz ida sie po 2 zymloki do golly´ego,
                                                  • Gość: Emma Re: do BB IP: *.dip.t-dialin.net 26.09.01, 16:03

> Wozniki ?to jest kas kolo Zernik ,abo ? (Jedna dziura, a drugo jeszcze
                                                    wiekszo!!! Ha, Ha)
                                                    > Emma,jo zostana lepi przy ,,piwsku"- bardzo mie uspokoilo,az do nastypnego
                                                    > wochenende. (To ino w Wochenende? - to musza zmienic zdanie - Tys jest
                                                    niespotykanie SPOKOJNY czlowiek)
                                                    > teraz ida sie po 2 zymloki do golly´ego,
                                                    (wola krupnioki, ale dzieki, ze mi smaka narobiles, juz oproznilam calo lodowka i
                                                    ciagle jeszcze nie przyszlam na ten smak. GOLY? Nie znom, ale na tym Treffie ktos
                                                    godol, ze chodzi na zakupy do Golego. Kaj Ty to zas mieszkosz?)
                                                  • Gość: Emma Re: do Ballest(a) IP: *.dip.t-dialin.net 26.09.01, 15:48
                                                    38, od 1988, 2 dzieci, 1 chop (jak narazie), pracuje w gazecie tzn: pracuje w
                                                    domu, robota to moje hobby, OBER - bardzo mily facet, chcial mnie na piwo
                                                    zaprosic, ale "bylam autem".... co jeszcze chcesz wiedziec, albo opowiesz Ty cos
                                                    o sobie?
                                                  • Gość: Ballest Re: do Ballest(a) IP: *.67.164.65.Dial1.Frankfurt1.Level3.net 27.09.01, 15:11

U nos tyz jest Golly ale najlepszy jest Cybis , uon mou wlasnou hodowla swin i
                                                    bydla a robi np, najlepszy braunschweiger.
                                                    Uon mieszkou w Witten.
                                                    Tos bardzo modou dzioucha, jak by mis sie pierwszy nummer udou to bych miou
                                                    cera w Twoim wieku.
                                                    Co znaczy:
                                                    "1 chop (jak narazie), pracuje w gazecie tzn: pracuje w doma?"
                                                    Wyjasni to.
                                                    Robota to tyz moje hobby(ale tylko w zakladzie) to juz momy cos wspolnego.
                                                    Sunway nie wiem czy zech kupiol, bo Limit bou 2,70 €
                                                    Byc moze Thea odwiedzam, jak bydam miou czas bydzie tam dugo?
                                                  • Gość: Emma Re: do Ballest(a) IP: 217.3.124.* 27.09.01, 20:16
                                                    Co jo Ci mom wyjasniac? Z tym chopem, albo z ta gazeta? Jedno i drugie nie jest
                                                    wcale skomplikowane. Ostatnio momy maly remont w doma, bo zrezygnowalismy z
                                                    sypialni (na ja!) i kazdemu dziecku dalismy jeden pokoj, a sami chcemy spac w
                                                    Wohnzimrze. W tej chwili jest tu taki bajzel, ze lepiej bym poszla do roboty
                                                    nadgodziny robic, jak tutej sprzatac.
                                                    Teraz Ty mi wyjasni, czymus Ty godol, ze mieszkisz w Frankfurcie, a na zakupy
                                                    jezdzisz do Witten? To jest przeciez kolo Bochum, albo?
                                                  • Gość: Emma Re: do Ballest(a) IP: 217.3.124.* 27.09.01, 20:18
                                                  • Gość: Emma Re: do Ballest(a) IP: 217.3.124.* 27.09.01, 20:19
                                                  • Gość: Ballest Re: do Ballest(a) IP: 62.67.89.* 27.09.01, 21:26
                                                    Maslo mie prowokuje , ale sie nie dom z jego billige Art.
                                                    Na zakupy do Witten, nie do B.B jadam do Witten , jou to yno trocha zle napisou.
                                                    Tu chodzielo o B.B.
                                                    To mosz duzo roboty , bo mieszkanie remontowac nie jest lekko.
                                                    Jak moze chop w gazecie robic? moze uon ja czytou?
                                                  • meg_s Re: do Ballest(a) 27.09.01, 22:20

> Uon mieszkou w Witten.

moja teściowa urodziła się w Witten, jest tylko jedno?
                                                  • Gość: Ballest Re: do Ballest(a) IP: 10.145.112.* / 212.94.237.* 28.09.01, 06:32
                                                    Meg, witam w Zernikach,
                                                    Tak, Witten jest tylko jedno, kolo Dortmundu.
                                                    Moze sie Twoja tesciowa w Witten Ahnen urodzila?
                                                  • Gość: B.B Re: do Ballest(a) IP: *.DO1.srv.t-online.de 28.09.01, 11:55
                                                    Tak jest .Witten jest tylko jedno ,jedno i niepowtarzalne, a Annen jest jeszcze piekniejsze.
                                                    Pozdrowienia dla tesciowej.
                                                    Znocie to ? Przyjyzdzo tesciowa w odwiedziny i syn z synowa sie pytaja :jak dlugo zostaniesz u nos mamo ?
                                                    No jak dugo chcecie moje dzieci ,jak dugo chcecie to zostana.
                                                    To co , ani herbatki sie mama z nami nie napije ?
                                                  • Gość: Ballest Re: do Ballest(a) IP: *.67.158.106.Dial1.Frankfurt1.Level3.net 28.09.01, 17:17
                                                    B.B. ta meg zawsze cos wciepnie a potem juz jej sie nie chce pisac.
                                                    Meg to Twoja tesciowou nie jest "Gorolka"
                                                    Na ja Borussia uot tego czasu co jou pedziou jeszcze meczu nie wygraua!!
                                                    Co slychac u Ty co tyn Wohnung przewrociyla.
                                                  • Gość: Emma Re: do Ballest(a) IP: *.dip.t-dialin.net 29.09.01, 09:40
                                                    Duzo roboty, malo chynci.
                                                  • Gość: Ballest Re: do Ballest(a) IP: *.67.148.113.Dial1.Frankfurt1.Level3.net 29.09.01, 11:45
                                                    Emma jak sie nazywou ta gazeta co Ty w nii robisz
                                                    (Jou wiem , zes tak z profitem do nich nic nie zrobioua, ale trotzdem mozesz
                                                    napisac)
                                                  • Gość: Emma Re: do Ballest(a) IP: *.pppool.de 30.09.01, 12:02
                                                    napisz do mnie: loskar@web.de
                                                  • Gość: MEG Re: do Ballest(a) IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 30.09.01, 12:09

> B.B. ta meg zawsze cos wciepnie a potem juz jej sie nie chce pisac.

to nie mnie sie nie chce pisać, tylko ten wątek jest już tak długi i tak się
                                                    powoli ładuje, że rzadziej tu zaglądam - ale ty oczywiście nie przepuścisz okazji
                                                    żeby się przyczepić

> Meg to Twoja tesciowou nie jest "Gorolka"

no to tu cię mam, to dlaczego ja rodzona w Zabrzu gorolką jestem?

a B.B. dziękuję za pozdrowienia dla teściowej - na Wszystkich Świętych jadę na
                                                    cmentarz to jej przekażę
                                                  • ballest Re: do Ballest(a) 30.09.01, 19:37

Dzieki MEG , ze bylas taka laskawa, dla mnie gorolka nie jest obrazliwe,
                                                    oczywiscie na pytanie nie odp.
                                                    Meg nie wiedzialem , ze Cie wkurza jak cos napisze, ale musze przyznac , ze
                                                    przypuszczalem.
                                                    Mysle ze juz krzokiem jestes:
                                                  • ballest Re: do Ballest(a) 30.09.01, 19:41
                                                    Aha, Emma, Tobie uech wyslou emaila?
                                                  • Gość: B.B Re: do Ballest(a) IP: *.DO1.srv.t-online.de 30.09.01, 21:04
                                                    Ballest,jak widzisz, Brasilia niy zapomniala jeszcze jak sie wygrywo.Hoch lebe Ewerhton.Jorgus mi napisol, zes
                                                    zas w gazecie bol .Pamiytej, jo jest piyrwszy w kolyjce poTwoj autogramm.Dzisiej oglondali my zdjecia z urlopu
                                                    jak zesmy hasali.Bylo fajnie.
                                                    Emma, jak bys Ty miala duzo checi i duzo roboty to jo by Ci przyjechol pomoc.Dej znac
                                                    Meg -przyjedziesz do Witten na wszystkich Swietych ?

• meg_s Re: do Ballest(a) 30.09.01, 21:21

> Meg -przyjedziesz do Witten na wszystkich Swietych ?

teściowa "leży" w Tychach, ale faktem jestże dla mnie dzień Wszystkich Świętych
                                                    jest, jeśli tak można powiedzieć świętem "zwariowanym" - groby najbliższych mam:
                                                    we Włocławku, Warszawie, Końskich(kieleckie), Mikstacie (poznańskie), Oświęcimiu
                                                    (symbolicznie), Tychach no i oczywiście Gliwicach
                                                  • meg_s Re: do Ballest(a) 30.09.01, 21:14
                                                    ballest napisał(a):

> Mysle ze juz krzokiem jestes:

nareszcie się doczekałam, z ust Waszej Łaskawości taka nominacja - chyba nie
                                                    zasnę z wrażenia

• Gość: Ballest Re: do Ballest(a) IP: 62.67.88.* 30.09.01, 22:47
                                                    Meg, Ty przeciez cale noce nie spisz tylko sie z Mirkiem swetosz po INTERNECIE
                                                    No Borusia juzas mou szanse.Ulla sie znac nie daua.
                                                  • Gość: B.B Re: do Ballest(a) IP: *.DO1.srv.t-online.de 02.10.01, 10:41
                                                    Ballest, my momy te same szanse na mysli , abo?
                                                    ula tu zadzwoniyla , ale juz w niydziela z wiednia.
                                                    Meg , ile ,, kosztuje " internet w Polsce ?
                                                    Emma milczy
                                                  • Gość: Emma Re: do BB IP: *.dip.t-dialin.net 03.10.01, 00:55
                                                    > Emma milczy

BB mom takiego kumpla, co klnie jak najety i On by powiedziol:´"Emma, kurwa (co
                                                    sie mnie oczywiscie nie dotyczy) nie milczy ino zapierdalo jak maly
                                                    samochodzik..." Ale to On by tak powiedziol...
                                                  • Gość: meg Re: do Ballest(a) IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 03.10.01, 01:03

> Meg , ile ,, kosztuje " internet w Polsce ?

w tej chwili płacę abonament 60,- zł za miesiąc, a przyłączenie kosztowało mnie
                                                    150,-
                                                  • ballest Re: do Ballest(a) 03.10.01, 10:54

Nie jestem wypoczety, bo bylem wczoraj na grzybach i wyobraz sobie tyle grzybow
                                                    jeszcze w zyciu nie widzialem, a ja kiedys z moja oma (babcia) z dwusniokiem
                                                    (to jest taki koszyk na kartofle co z kazdej strony ma ucho) na grzyby
                                                    chodzilem.Weszlem do lasu i mialem jak zwykle duzy 15l koszyk ten byl za 0,5 h
                                                    pelny, pozniej zapelnilem 2 lniane reklamowki i pojechalem do domu.To miejsce
                                                    gdzie chodze jest kolo Babenhausen, to jest kolo Aschafenburga.Na to miejsce
                                                    jadem 15 min samochodem (mieszkam kolo autostrady) a pozniej 10 min rowerem.No
                                                    jak przyjechalem to matka dostala szoku, ona tego do jutra nie wyczysci tyle
                                                    grzybow i wielki lamentus, wiec musiala zona i siostra przyjsc i w trojke to do
                                                    21.00 grzyby czyscily.
                                                    Pytanie do was , jak sie najlepiej grzyby suszyc? dokladnie wytlumaczcie,
                                                    uwazam ,ze meg jest specjalistka
                                                  • Gość: Emma Re: do Ballest(a) IP: *.pppool.de 03.10.01, 11:41
                                                    To jest znowu takie typisch "meskie". Chlop - pan i wladca przyniosl "zdobycz"
                                                    do domu, wiec "oklaski dla niego, usmiechy dla niego!!!" a teraz baby do roboty!
                                                  • Gość: Ballest Re: do Ballest(a) IP: *.67.149.238.Dial1.Frankfurt1.Level3.net 03.10.01, 13:07
                                                    Przewielebnou Emma,
                                                    Ty mosz szczescie , bo uech Ci fajnego emaila z opr. napisou, ale przyszou
                                                    nazod, bos zmienioua prowidera.
                                                    Po co jou sie uozeniou?
                                                    Jou sie wziou cera uot zgniely matki.
                                                    Twoja mama byua robotnou to wiymy.
                                                  • Gość: Emma Re: do Ballest(a) IP: *.pppool.de 03.10.01, 14:15

> Przewielebnou Emma,
                                                    > Ty mosz szczescie , bo uech Ci fajnego emaila z opr. napisou, ale przyszou
                                                    > nazod, bos zmienioua prowidera. (Nic nie zmienilam, ale to widocznie SILY
                                                    WYZSZE tym kieruja i zadnych maili z opr.... do mnie nie dostarczaja, tylko
                                                    takie , jak mnie sie chwoli, serdecznie pozdrawio i wszystkiego dobrego zyczy. -
                                                    Nie wierzysz? To sprobuj jeszcze raz!)
                                                    > Po co jou sie uozeniou? (Na ja, to juz ino Ty musisz wiedziec)
                                                    > Jou sie wziou cera uot zgniely matki.
                                                    > Twoja mama byua robotnou to wiymy. (Ale jo tyz mom cera - i to jest moj jedyny
                                                    ratunek!!!)

• ballest Re: do Ballest(a) 03.10.01, 21:09
                                                    Emma dzisiej uech bou jeszcze roz na grzibach i dzisiej uech przinios tylko
                                                    szlachetne jak prawoki , rotkapy i feierroki.
                                                    Nasze dziouchy dzisiej patrzaly na film z Hansi Kraus (uon jest z Glywic) i
                                                    stwierdzily ze B.B jest mu calkiem podobny czy sie opa uot B.B tam kaj nie
                                                    wraziou a uon mou znane w calych niemcach nazwisko, bych ci gerny napisou
                                                    jakie, ale nie zaplacilas za prowidera i twoje emaile mi nazod wrocajom
                                                  • Gość: Emma Re: do Ballest(a) IP: *.pppool.de 03.10.01, 21:56
                                                    Jo nie wiem jak to jest, ale dzisiaj dostalam 2 maile od innych i wszystko
                                                    funkcjonuje, to moze Tys cos nie zaplacil.
                                                  • ballest Re: do Ballest(a) 03.10.01, 22:01
                                                    emma jak bys ty tak blisko do ty videotheki nie miala to by wszystko u ciebie
                                                    funkcjinowalo, ale te MARECZKI idom kaj indzii.
                                                  • Gość: B.B Re: do Ballest(a) IP: *.DO1.srv.t-online.de 05.10.01, 09:05
                                                    Ale mi sie sam oba fajnie wadzicie. Ballest, pryzjedz do mie to pudymy na grziby,ale wez kosa ze soba.(kozoki)
                                                    Wysli mi jakygos emila.Jorgus posle mi ,,zakorzeniacza!! i byda som rewiki ciagnol.Sunway, juz tak tanio niy
                                                    kupisz.
                                                    Emma ,remont skonczony ?,Ty mosz dzieci , abo 2 z jedny sorty ? Jo mom synka i dzioucha i tyz byda musiol cos
                                                    zmiynic,bo sie dziynnie pierom.Jak jedyn chce telewizor ogladac to drugi chce muzyki suchac , abo zadanie robic i
                                                    tak to leci w kolko.Ale dziynnie betty robic to Ci sie szybko zbrzidnie.
                                                    Ballest jo i Hansi Krause?Baa ej .dzisiej spac niy byda.

• Gość: Ballest Re: do Ballest(a) IP: 62.67.80.* 05.10.01, 17:56
                                                    Emma se napewno grzybami zatrula i juz ci nie odpowie.
                                                    O pierona to sie chcesz wkopac , Emma takou hadziaja za szwagrowka.
                                                    Pon Boczku oswiec go abo spusc ta bomba i zabi ta Tromba
                                                  • Gość: Emma Re: do Ballest(a) IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.01, 18:56
                                                    Jo mom dzieci (chociaz czasami mi sie wydaje, ze potwory). Remont jeszcze nie
                                                    skonczony, ale jo jutra biera manele i jada na tydzien weg. Robota nie zajac....
                                                    Mysla, ze pogoda sie utrzymie, zeby nawdychac sie swiezego powietrza i rozum
                                                    trocha przewietrzyc.Piszesz o tych Bettach. Mosz racja, ale jak pomysla, ze jedna
                                                    tako ciotka w Polsce miala 1 pokoj z kuchnia (25 m2) i tyz DZIECI wychowala, to
                                                    sie trocha pocieszom. Racja jest ino w tym, ze przy moim lenistwie, codziennie
                                                    bydzie haja o te nie posprzatane lozko. Oh, juz to widza, a ta panika, jak
                                                    niespodziewanie goscie przyda..... na ja - jakos to bedzie.
                                                  • Gość: Ballest Re: do Ballest(a) IP: *.67.152.146.Dial1.Frankfurt1.Level3.net 05.10.01, 20:08
                                                    Hi Emmy,
                                                    To zyczam Wom przepieknego erholungu, uodychni se i przykaruj gsund zurück.
                                                    Myslam ze te betty jeszcze pakniesz a jak niy to sch.... egal bele sie dobrze
                                                    czujesz.
                                                    Oczywiscie na emaila raziniczki uodpiszam.
                                                  • Gość: B.B Re: do Ballest(a) IP: *.DO1.srv.t-online.de 11.10.01, 14:55
                                                    Hi Ballest !
                                                    Jo mom 2 tydnie urlopu i caly czas rajsuja.Wcorej uech bol w bad sassendorf a dzisej jada do hamburga na 3
                                                    dni z calom czelodka.pozdrowiom.( Zarobiol trocha na Ballardzie)
                                                  • Gość: Ballest Re: do Ballest(a) IP: *.67.168.108.Dial1.Frankfurt1.Level3.net 11.10.01, 22:24
                                                    Bardzo fajnie , ze rajzujesz , to zyczam peiknej podrozy i fajnego wypoczynku
                                                  • Gość: Emma Re: do .... IP: *.pppool.de 14.10.01, 22:17
                                                    BB jo tyz bylam w Hamburgu ( no powiedzmy w okolicy). Pogoda byla swietna!
                                                  • Gość: B.B Re: do Emmi i Ballesta IP: *.DO1.srv.t-online.de 22.10.01, 17:41
                                                    Zyjecie jeszcze?
                                                    Jo pomalu wracom do szarego zycia, dzisej piyrszo szychta.
                                                    Ballest, na temat fussballu lepi nic niy pisza .Takoooooo ganba.

• Gość: Ballest Re: do Emmi i Ballesta IP: *.67.145.106.Dial1.Frankfurt1.Level3.net 22.10.01, 19:20
                                                    Mosz racja , ale wella to mosz tego urlopu?
                                                    Tukej byla u mnie takou pani z Wroclawia tou uech byl z niom na tym filmie New
                                                    York (3D), ale to jeszcze te dwa turmy stouy.Bardzo sie ji podobou.
                                                    W niedziela nos moja zaprosioua do restauracji na uobiod.
                                                  • Gość: B.B Re: IP: *.DO1.srv.t-online.de 25.10.01, 15:23
                                                    Borusssssia,Borussssssia,
                                                    Ballest , urlopu mom jeszcze co najmi 3 tydnie.W poniydzialek zwolmiyli u nos 23 ludzi 25%, a 20 jeszcze chca
                                                    zwolnic w listopadzie.
                                                    spytej sie Twoi czy niz chce kupic gardiny na kilo (10 DM)
                                                    dzisej ida po binder na 17
                                                    koncza, mom besuch (ewald)
                                                  • Gość: Ballest Re: IP: *.67.168.26.Dial1.Frankfurt1.Level3.net 25.10.01, 22:52
                                                    Gardiny, ona musi widziec jakie a wiec zapomnij, zreszta sie spotkomy na 50'ot
                                                    moji to pogodomy.
                                                    Borussia w Liverpoolu na ja moze za wysoko nie przegrou.
                                                  • Gość: B.B Re: IP: *.DO1.srv.t-online.de 30.10.01, 10:26
                                                    Hi Ballest ! Powiedz mi kedy to wszystko tak naprawde ruszy do przodu , bo pomalu traca juz cierpliwosc.
                                                    Dali myslisz ze dopiero na wiosna 2002 ?

Bor. zremisuje dzisej 1.1 i jest dali.
                                                  • Gość: Ballest Re: Zerniki IP: 10.145.112.* 30.10.01, 13:04
                                                    Do przodu ruszy , trocha poczatek grudnia a potem dopiero na wiosna.
                                                    Jo muszam w poniedzialek na 3 dni do Breslau leciec.
                                                    Liczam tysz , ze borusia tym razem zremisuje.
                                                    Nasza Emma wybrali jako miss i sie nie melduje.
                                                    Teraz mom koutona na joghurt,pozdrow tam wszystkich u wos.

bis denne ,Ballest
                                                  • Gość: B.B Re: Zerniki IP: *.DO1.srv.t-online.de 01.11.01, 07:29
                                                    Hi Ballest !
                                                    > Nasza Emma wybrali jako miss i sie nie melduje.
                                                    No to ci jest Emmisko i nic sie niy pochwoli.A konkuryncja byla wielko? , niywiysz?
                                                    wczoraj dokupiol zech trocha nortelu -bardziej juz chyba zleciec niy moze.
                                                    nim polecisz do wroclawia to sprawdz lista pasazerow. Lecisz ze Hansa ?
                                                    Do 17 zciagniesz nazod ? puszczom Cie ?
                                                    W Plusie jest Pilsner Urqell w angebocie 0,99 pf -puszka -lecker,lecker
                                                    Zapol dzisej jedna swieczka odymie , niy zapomnij.
                                                    Pozdrow wszystkich.

Pozdrowienia do MISS EMMY

• Gość: Ballest Re: Zerniki IP: 10.145.112.* 01.11.01, 10:28
                                                    Zapolam poraswieczek, lecam z lotem, bo z Frank. Lusthansa nie leci.
                                                    Ja moja mnie pusci a jak nie to sie urwiam.
                                                    Mosz juz sunways?
                                                    Ja emma wylosowali , ale ona tylko zdjecia poslala jak zwanzig miala.
                                                    Pozdrowka

Ballestrem

• Gość: Emma Re: Zerniki IP: *.pppool.de 01.11.01, 18:09
                                                    Chopcy, chopcy widac, ze Wy mnie nie znocie! KONKURENCJA? KONKURENCJA? Es gibt
                                                    einfach keine! No moze, jak mialam 20. Ale teraz....ho, ho...!

Niech lepiej ten Abracham sie o siebie martwi. Jak to godali? "gowa siwieje,
                                                    du........"
                                                  • Gość: Ballest Re: Zerniki IP: 62.67.72.*