Dodaj do ulubionych

Leszczyna nie ma własnych pomysłów?

20.09.10, 20:06
Obejrzyj, żeby wyrobić sobie własne zdanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Janusz Domko Re: Leszczyna nie ma własnych pomysłów? IP: *.rev.inds.pl 20.09.10, 20:17
      150 razy dodaj ten filmik zasrany lewaku... i nie kryj się pod nickiem tylko się przedstaw.
      • uzi_uziel Re: Leszczyna nie ma własnych pomysłów? 20.09.10, 20:20
        Skoro zaczynasz od obrażania mnie i używasz wulgaryzmów, musi być z PO. Właśnie dlatego się nie przedstawię. Boję się, że z powodu moich poglądów mógłbym mieć z waszej strony kłopoty.
        • Gość: he Re: Leszczyna nie ma własnych pomysłów? IP: *.rev.inds.pl 20.09.10, 20:38
          Nie jestem z PO ale fajnie że się boisz dziadu ;]
          • uzi_uziel Re: Leszczyna nie ma własnych pomysłów? 20.09.10, 20:40
            Jesteś z Platformy Obywatelskiej, skoro mnie obrażasz w ten sposób. PO prostu nie może być inaczej.
          • Gość: krzyś Re: Leszczyna nie ma własnych pomysłów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 20:50
            "he"-wiesz ,ja nie jestem z PO i nie jestem z "lewicy"- i się nie boję,ale uważam ,że dyskusja z "tobą" to czas stracony,a "lewicy"gratuluję spostrzegawczości ,kultury,celności itp
            • Gość: ja Re: Leszczyna nie ma własnych pomysłów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 23:02
              Tępe lewaki nie rozumieją, że jak ktoś mówi o nich źle to wcale nie musi być z innej partii. To im się po prostu nie mieści w tych pustych łbach.
              Ja nie jestem z żadnej partii, na wybory nie chodzę od wielu wielu lat a i tak uważam was za bandę krętaczy i karierowiczów:)
      • Gość: Gość Re: Leszczyna nie ma własnych pomysłów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.10, 13:53
        Niech zatem przemówią fakty.
        A są one takie że działania PO jak i hasło tej akcji (nie mylić z hasłem kampanii) są spójne z zarówno ogólnopolską jak i regionalną polityką Platformy Obywatelskiej do której poseł Matyjaszczyk nawiązuje mówiąc o budzeniu energii Częstochowy.
        To nikt inny jak premier rządu PO w swoim expose z 2007 roku mówił:
        "rząd wyzwoli w Polakach "pozytywną energię" i da im wolność. - Polacy dobrze sobie radzą, kiedy władza nie przeszkadza im żyć".
        źródło: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4700615.html
        Ale to nie wszystko. Takie samo hasło pojawiło się już w 2001 roku!!! w programie Platformy Obywatelskiej (str. 5) - www.hibner.pl/files/ProgramPO.pdf
        Tak samo sprawa przedstawia się na poziomie regionalnym. Kampania promocyjna przygotowana w 2008 roku na zlecenie Urzędu Marszałkowskiego Województwa Śląskiego (na którego czele stoi B.Śmigielski z PO) brzmi: "Śląskie pozytywna energia" a jej rozwinięciem było wykorzystanie również energii i potencjału mieszkańców Śląska do rozwoju tego regionu Polski.
        źródło: www.slaskie.pl/strona_n.php?jezyk=pl&grupa=3&dzi=1251117128&id_menu=229&id_menu=232
        eskadrapublica.pl/pliki/Media_i_Marketing_Polska.jpg
        Po przeczytaniu ww. materiałów, warto jeszcze raz spojrzeć na wypowiedź Pana Balta który mówi że ich kandydat już w czerwcu 2010 roku(sic!) mówił o budzeniu energii Częstochowy i odpowiedzieć sobie kto na kim się wzoruje :)
        Jakoś w działaniach Pana Krzysztofa nie widać takiej spójności.
        A odkładając spory na bok. Może zamiast się kłócić o to kto był pierwszy "jajko czy kura" zaczniecie w końcu wspólnie budzić Częstochowę i energię jej mieszkańców zanim jeszcze wszyscy stąd nie wyjechali.
    • Gość: krzyś Re: Leszczyna nie ma własnych pomysłów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 20:43
      ALE JAJA
    • Gość: deqb Re: Leszczyna nie ma własnych pomysłów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 21:01
      HAHA! ale się ten typ ze spotu podniecił! :D
      "Patrczcie jakie podobieństwo znalazłem! PATRZCIE! ZGAPIŁA!"

łałałiła!

• Gość: kutaffi Re: Leszczyna nie ma własnych pomysłów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 21:07
        poziomem dojrzałości pana Bałta wskazuje na to, iż najchętniej pociągnałby p. Izę za warkocz.

żenada lewico. jeśli w ten sposób macie prowadzić debatę to nie jesteście warci uwagi po prostu.
        a szkoda.. :/
        • uzi_uziel Re: Leszczyna nie ma własnych pomysłów? 20.09.10, 21:09
          Nie moralizowałbym na twoim miejscu. Stoisz po stronie tych, którzy ściągają.
          • Gość: kutaffi Re: Leszczyna nie ma własnych pomysłów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 21:15
            no jeżeli tak chcesz rozmawiać to proszę bardzo.

Ty mentalnie, w prostej linii, wywodzisz się z tych, którzy zamordowali Grzegorza Przemyka.

no ku.rwa sorry. ale to jest taki poziom właśnie.

over.
            • uzi_uziel Re: Leszczyna nie ma własnych pomysłów? 20.09.10, 21:25
              Nikogo nie obrażam, nikomu nie grożę. Spójrz, co do mnie piszą kilka postów wyżej twoi koledzy partyjni z PO - "fajnie że się boisz dziadu", "zasrany lewaku". I ty śmiesz wycierać sobie gębę Przemykiem? Żałosne.
              • Gość: nhh Re: Leszczyna nie ma własnych pomysłów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 21:49
                znowu rozsylaliscie sms czy wiadomosci na gg ze zgodnie z dyscyplina partyjna wszyscy dzialacze sld maja teraz siedziec na forum i oczerniac przeciwników?
      • Gość: h Re: Leszczyna nie ma własnych pomysłów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 21:07
        krzysiu cos ty tym dzieciakom naobiecywal ze takie peany bija na twoja czesc?
        • Gość: jądromen Re: Leszczyna nie ma własnych pomysłów? IP: *.rev.inds.pl 20.09.10, 22:05
          Zwerbowal dzieciakow na politechnice. Duzo juz o tym slyszalem i teraz poslusznie wykonuja jego wszystkie rozkazy ;|
          • Gość: Kuz Re: Leszczyna nie ma własnych pomysłów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.10, 22:19
            wiesz nie ładnie tak mówić bez przykładów, jeżeli wiesz kto dał się zwerbować z polibudy to podaj przykład. Same słowa nic nie znaczą.
            • Gość: . Re: Leszczyna nie ma własnych pomysłów? IP: *.rev.inds.pl 20.09.10, 22:23
              ty.
              • Gość: Kuz Re: Leszczyna nie ma własnych pomysłów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.10, 23:32
                no jednak nie trafiłeś, ale liczyłem na taką odpowiedź, widać na nic więcej cię nie stać ja mówienie pustych słów bez pokrycia z rzeczywistością.
          • Gość: PISOWIEC Re: Leszczyna nie ma własnych pomysłów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 22:23
            Należę do PiSu a piszę o tym by pokazać bezstronność w tym temacie. I coś wam powiem wstydem dla Częstochowy to jest Marek Balt, który opowiada głupoty. Słowa obudzić energię Częstochowy słyszałem 7 lat temu właśnie od członków PO. Wstyd panie Balt podpuścili cię jak dziecko i ty powtarzasz głupoty. Jak się nie ma co do powiedzenia to się krytykuje innych.
            • Gość: ja Re: Leszczyna nie ma własnych pomysłów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 23:04
              Ten chłop ze spotu ma tak małą pensję że nie stać go na maszynkę do golenia? Jak tak to chyba faktycznie na niego zagłosuję, niech sierściuch zarobi na tą golarkę i wreszcie doprowadzi się do porządku bo wyglada jak bezdomny w garniturze.
              • Gość: edek władca kredek Re: Leszczyna nie ma własnych pomysłów? IP: *.rev.inds.pl 20.09.10, 23:08
                Po prostu nie szanuje swoich wyborców.
              • Gość: koleś Re: Leszczyna nie ma własnych pomysłów? IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.10, 22:10
                Podobno Balt zarabia 12 tyś a ubiera się tak bo jest wieśniakiem :)
    • Gość: acotopo Re: Leszczyna nie ma własnych pomysłów? IP: 193.138.240.* 20.09.10, 23:24
      ech przecież to hasło Tadka sprzed 10 lat hhehehe

...

PO i SLD to jest to samo co PIS, a Wy się wszyscy wyzywajcie... Tadek się z tego cieszy !!!!
      • Gość: Ciocia Alfreda Re: Leszczyna nie ma własnych pomysłów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.10, 15:37
        Kto od kogo ściąga? Riposta do filmu M.Balta.

www.youtube.com/watch?v=p9y9-xN2T74
    • Gość: pif ile jeszcze watkow zalozysz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 07:23
    • Gość: naród Re: Leszczyna nie ma własnych pomysłów? IP: *.centertel.pl 21.09.10, 20:53
      Jeszcze dobrze kobity nie poznałem, a juz działa mi na nerwy... zdaje mi się że z niej taki sam nierób jak z naszego komisarza pełniącego funkcję i tak dalej
      • Gość: krzyś Re: Leszczyna nie ma własnych pomysłów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 21:12
        Pięknie to ująłeś -masz rację.PO twierdziła,że Kurpios jest najlepszy i co wyszło?
        • Gość: tomek Obudzić Częstochowę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 13:10
          Ze strony www.leszczyna.info
          Obudzić Częstochowę!
          • Gość: Jarek Re: leszczyna problemów przyczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 14:29
            Jeszcze jej nie poznałem, a już jej nie znoszę!
            • Gość: tomek Re: leszczyna problemów przyczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 15:05
              Wiadomo panie Jarku i bardzo dobrze! Nie wiem czy zdaje pan sobie sprawę że poparcie kogoś, kto wydaje sądy o kimś zanim go w ogóle pozna, jest fatalną reklamą dla kogoś, kogo taki ktoś popiera.
              Teraz proszę tylko powiedzieć kogo pan popiera, tak bym wiedział czyj elektorat skupia takich ludzi jak pan. Matyjaszczyk czy Wrona? :) no, niech pan powie komu nieświadomie robi pan czarny PR?:)
              • Gość: Piotr Karden Re: leszczyna problemów przyczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 20:09
                Patrząc jak ubierają się obecni kandydaci na prezydenta Częstochowy ogólnie można stwierdzić, że nie muszą się specjalnie wstydzić. Aczkolwiek...
                Pan Jacek Kasprzyk człowiek, który bardziej dba o inteligencje niż elegancję. Na czas kampanii wyborczej, o ile nie wycofa się do 4 października, będzie musiał zamienić sportowe sfatygowane marynarki, na bardziej eleganckie wdzianka. Kupować nic nie musi bo w jego szafie wiszą dwa gatunkowe garnitury. Koszule też poprawne choć kandydat lubi kolorowe koszule, a to błąd. Dla tego Pana przemawia tylko biel przy dopuszczalnych brązowych garniturach. Pan Jacek ma pecha, bo nosi okulary ładne, ale chyba źle dopasowane do jego rysów. Zmiana oprawek i ścięcie wąsa nieodzowne. Przy wystąpieniach z wyborcami polecam mnie nonszalancji, a więcej skromności.
                Pani Izabela Leszczyna w ubiorze stara się podkreślić, że czuje się młodziej niż to wynika z jej dowodu osobistego. Często można ją zobaczyć w spodniach, także błyszczących. Niestety, jedyny kandydat kobieta ubiera się smutno. Sporadycznie może ją zobaczyć w kostiumie. Przy urodzie pani Izy, a jest ładną kobietą, i jej wzroście myślę, że powinna się ubrać w śmielsze, bardziej kolorowe kostiumy. Jeśli się da to unikać wszelkich szali, a najbardziej tych z ciężkich
                materiałów. Jeśli szyja ma jakieś mankamenty (mnie nic o tym nie wiadomo) to proszę ukrywać je za bardziej zwiewnymi apaszkami. Zakładanie szali niestety skraca Pani szyję, sprawiając, że jest Pani jeszcze niższa niż to wynika z dowodu osobistego. Myślę, że Pani Iza
                powinna jak najszybciej pokazać klasę w ubieraniu się. Zakładanie sukienek odradzam. Jedynie kostiumy. I proszę zrezygnować z noszenia spodni. Ma pani eleganckie spodnie, ale nie zastąpią one kostiumu. Proponuję ubierać się tam gdzie Pani Jolanta Kwaśniewska czy Hillary Diane Rodham Clinton. Wystarczy spojrzeć na Nie, by powiedzieć „babki” z klasą. I Pani też jest taką osobą. Fryz, czyli najczęściej związywanie włosów do tyłu (na wzór czy ja
                zdążę do pracy), sprawia, że Pani Iza jest uczesana, ale tylko z przodu. Z tyłu głowy jakby bardziej panował nieład licealistki. Pani Izo proszę, choć na jakiś czas, porzucić swojego fryzjera. Jak wiem w Warszawie kosztuje, ale tam naprawdę dobrze władają nożyczkami. Oczywiście nie może tu być żadnego przytyków czy powiedzeń „z przodu muzeum...” itd.
                Pani Izie radziłbym wybrać się do eleganckich butików warszawskich i tam znaleźć coś, najlepiej garsonkę, w „halkowych”, ale ciemnych kolorach – to podkreśli silną Pani osobowość. Czerni i brązu unikać jak PO unika PiS. Potem wyskok do władcy pierścieni czyli do jubilera.
                Ładna zapinka czy broszka do tego kolczyki, ale mniej młodzieżowe, dla podkreślenia klasy. Broń Boże nie pożyczać kolczyków od córki.
                Pan Ryszard Majer człowiek, któremu bardzo jest dobrze w ciemnych (nie brązowych) garniturach. Jeśli do tego trafi się niebieska koszula i krawat „obamowski” (mocna błyszcząca czerwień) to mamy do czynienia z prawdziwym mężczyzną. Do butów tego Pana nie można mieć żadnych zastrzeżeń. To chyba jego słabość. Jedyna uwaga to Pan Ryszard powinien częściej dotykać golarki lub pędzelka z kremem (pensety bym nie polecał). Unikałbym (jak poseł Giżyński byłego prezydenta Częstochowy) delikatnych zarostów. No chyba, że będzie tak podgolony jak Artur Żmijewski. To OK.
                Pan Krzysztof Matyjaszczyk widać, że żona dba o niego. Patrząc na Pana Krzysztofa ma się wrażenie, że zszedł z deski do prasowania, a do piwnicy po węgiel także schodzi dprasowany. Nienaganny garnitur, choć czasami z tyłu lekko pomarszczony. Co ważne Pan Krzysztof ubiera się w takie kolory, które lekko maskują kolor jego włosów. I bardzo dobrze. Czasami mam wrażenie, że koszula jakby nie współgrała z krawatem. Pan Krzysztof powinien unikać koszul w kraty nawet o subtelnym wzorze. Tylko biel albo niebieski. Buty chyba z warszawki także świetnie komponują z garniturem. O uczesaniu nie mówię bo też „mucha nie siada”.
                Pan Tadeusz Wrona człowiek, który na niejednych salonach bywał, a jednak u Niego można znaleźć najwięcej mankamentów. Zakładanie szarych garniturów odradzałbym natychmiast. Przy kolorze włosów zlewa się. Tylko ciemne gajerki i to dobrze skrojone. Noszenie butów brązowych do wszystkich garniturów też bym porzucił. Myślę, że Pan Tadeusz powinien unikać wszelkich brązów. Na miejscu żony wyrzuciłbym z szafy wszelkie kremowe, o nijakich kolorach, koszule i niemodne krawaty. Zabrał bym Go do sklepu, ale nie do Pałysza, a przynajmniej do Bytomia. (I po reklamie). Patrząc na Pana Tadeusza mam nieodparte wrażenie, że gdzieś już widziałem jego postać. Wiem na obrazach Claude Moneta. Zamglona,
                niewyraźna choć droga. Co ważne Pan Tadeusz powinien pożegnać się z wąsem. Ładny, ale niech go sobie weźmie fryzjer i warto nawet za to zapłacić 10 zł. Czystość na twarzy podkreśli Pana wiarygodność.
                Co można delikatnie zarzucić kandydatom, że nie przepadają za zapachami. Rzadko, ale to bardzo rzadko, można od nich wyczuć jakąkolwiek nutę zapachową. A szkoda bowiem nie na darmo się mówi, że w zapachy można się ubierać. Podkreśla naszą osobowość i co tu nie
                mówić przyciągą inne wyborcze „nosy”.
                • Gość: tomek Re: leszczyna problemów przyczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 21:29
                  Czy są jakieś ewentualne rady dla pana Matyjaszczyka??
                  • Gość: kolo Re: leszczyna problemów przyczyna IP: *.147.180.179.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.09.10, 22:17
                    Dla Krzyśka rada jest jedna niech pozbędzie się Baltabo inaczej przegra
                • Gość: mieszkaniec Re: leszczyna problemów przyczyna IP: *.146.229.128.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.09.10, 21:43
                  Panie Piotrze,
                  Należy się Panu szacunek za przeprowadzenie szczegółowej analizy ubioru i wyglądu kandydatów. Oby więcej tego typu wpisów na forum zamiast jadu który się tutaj leje.
                  Pozdrawiam.
                • Gość: mieszkaniec Re: leszczyna problemów przyczyna IP: *.146.229.128.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.09.10, 21:43
                  Panie Piotrze,
                  Należy się Panu szacunek za przeprowadzenie szczegółowej analizy ubioru i wyglądu kandydatów. Oby więcej tego typu wpisów na forum zamiast jadu który się tutaj leje.
                  Pozdrawiam.
                  • zeto89 Re: leszczyna problemów przyczyna 22.09.10, 23:19
                    oj tak tak Gerwazeńku....
                • Gość: mieszkaniec Re: leszczyna problemów przyczyna IP: *.centertel.pl 23.09.10, 18:12
                  rzeczywiście ładna analiza, ale leszczyna zwycięsko z wyborów nie wyjdzie
                  • Gość: Jasio Wędrowniczek Re: leszczyna problemów przyczyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.10, 09:13
                    www.youtube.com/watch?v=UowqOYU5Yq
                    Dobry film.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka