sebanowy1 29.09.10, 14:25 Witam. Chciałbym się dowiedzieć ile wagonów, paczek papierosow i butelek wodki moge zabrac lecac do Anglii ? posiadam bagaz rejestrowany no i bagaz podreczny ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radek Re: Bagaż Wizzair IP: *.net.stream.pl 29.09.10, 14:41 www.heathrow-airport-guide.co.uk/dutyfree.html nie wiem na jakie lotnisko lecisz, ale chyba wszędzie obowiązuje ten sam limit co na Heathrow Odpowiedz Link Zgłoś
sebanowy1 Re: Bagaż Wizzair 29.09.10, 15:06 to widze, ze za duzo nie mozna prawnie, lece z katowic do liverpoolu nie wiem ogolnie sprobowalbym wiecej zabrac do bagazu rejestrowanego ze 4-5 wagonow upchac tylko o to chodzi ze jesli sie doczepia to zabiora nadwyzke tych fajek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Bagaż Wizzair IP: *.net.stream.pl 29.09.10, 16:23 powiem tak, kolega przewoził 12 sztang i mu się udawało, z tego co wiem można mieć nawet pełną walizkę i nie mają prawa zabrać gdyż akcyza polska jest, ja najwyżej zabierałem 4 sztangi i było ok Odpowiedz Link Zgłoś
driver_20 Re: Bagaż Wizzair 29.09.10, 17:56 Ja woziłem w bagażu głównym po 4 wagony papierosów i całe kartony piwa i nikt się nie czepiał. Odpowiedz Link Zgłoś