Dodaj do ulubionych

samochód do ślubu

08.01.11, 13:59
Witam,
poszukuję namiarów lub ofert wynajmu samochodu do ślubu w terminie koniec lipca 2011 w Częstochowie. Szukam czegoś oryginalnego ale nie zabytku, najlepiej żeby był 4 drzwiowy , miał miejsca dla czworga pasażerów - tyle wymagań od przyszłej małżonki. Mnie zależy na brzmieniu silnika i sportowym zacięciu. Najlepiej żeby miał motor V8 o pojemności pow. 4l , żaden diesel, np. Audi A8/S8, Chrysler 300C, Mercedes E , S, CLS ewentualnie Subaru Impreza STI po 2001 lub EVO X. Dziękuję za wszystkie pomocne informacje
Obserwuj wątek
    • dylan80 Re: samochód do ślubu 08.01.11, 14:17
      Zapomniałem o jednym wozie , ale jest on tak rzadki w naszym kraju, że wątpię aby miał tyle szczęścia. Mianowicie nowy model Dodge Charger z silnikiem V8 - to by był mój faworyt
      • Gość: LiM Re: samochód do ślubu IP: *.217.146.194.generacja.pl 08.01.11, 18:06
        Poszukujemy auta typu SUV do ślubu, termin 27 sierpień 2011 r. Najchętniej biały lub srebrny.
    • Gość: x6 Re: samochód do ślubu IP: *.realestate.net.pl 10.01.11, 21:17
      To ma być podobno najszczęśliwszy dzień w Twoim życiu. Zamiast się nad tym skupić i przygotowywać się do tego pięknego dnia to Tobie chodzi o " brzmienie silnika i najlepiej V8"?? Chłopie jedź na giełdę i sobie posłuchaj silnika pod pozorem zakupu i będziesz zadowolony. Żenisz się czy dalej jak mały chłopiec: brrrruuummmm brrrrruuummmm pod kościołem. Pozdrowienia dla przyszłej małżonki. Widać Ona trochę mądrzejsza. P.S. Dźwięku silnika za bardzo nie usłyszysz bo w autach klasy A8 CLS zbytnio silnika nie słychać a po alejach Wasz kierowca raczej nie będzie zapierniczał bo pielgrzymów rozjedzie więc raczej nie porozkoszujesz się dźwiękiem. A8 zresztą , żaden unikat na drogach, Impreza też , z Chargerem troche trudniej choć ostatnio po Łodzi się jakiś kręcił. He he, gdybys znalazł starą, może i wiejską Mazdę 929 3.0 V6 to by ludziska powiedzieli ,że to unikat.
      Pozdrawiam.
      • Gość: ja Re: samochód do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 21:45
        Hehe, dokładnie. A poza tym jak bedziesz jechał do ślubu to będziesz tak zesrany że ostatnią rzecz na którą zwrócisz uwagę będzie brzmienie silnika:))
        Ja jechałem takim mercem i polecam.
        www.mercedesy-do-slubu.pl/mercedes108_16.jpg
        • Gość: Zainteresowany Re: samochód do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 22:02
          Poszukuję czarnej limuzyny. Macie jakieś namiary?
          Ale chodzi mi o prawdziwą limuzynę a nie A8 czy temu podobne.
          • gulonn Czarna alfa romeo 159 17.01.11, 23:27
            Jak potrzebujecie nietuzinkowego auta do ślubu to polecam moją Alfę Romeo 159.
            Czarny sedan o jasnym wnętrzu.
            Zdjęcia i kontakt
            gulonn@gazeta.pl

• gulonn alfa romeo 159 18.01.11, 09:50
            Jeśli poszukujecie rzadko spotykanego i ładnego autka polecam moją alfę 159, w kolorze czarnym z jasnym wnętrzem :)

Proszę się odezwać na maila gazetowego
            • Gość: Chrysler 300C Re: alfa romeo 159 IP: *.alfanet24.pl 18.01.11, 12:36
              Polecam piękną limuzynę Chrysler 300C kolor granat metalic zdięcia na www.zbigmar.pl
              • Gość: Camaro Chevrolet Camaro SS 2011 IP: *.146.38.119.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.06.11, 11:30
                A może nowiutki Chevrolet Camaro SS? 420 koni i niezapomniany dźwięk amerykańskiego klasyka w nowym wydaniu. A do tego sam go poprowadzisz!! www.samochodnawesele.eu
    • Gość: slub Re: Chevrolet Camaro SS 2011 IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.11, 07:16
      na Rydza Śmigłego jest wypożyczalnia ut do ślubu może tam
    • Gość: mil Re: samochód do ślubu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.06.11, 09:33
      A może skusi Cię Chrysler 300C kolor ecru- jedyny taki w czwie :) jasna skora, przestronne wnetrze, i brzmienie silnika- to chyba cos czego szukasz :)
      wiecej info- 693 813 113
    • Gość: Auto do Ślubu Re: samochód do ślubu IP: *.play-internet.pl 30.06.13, 20:06
      Proponuję Państwu podróż do Ślubu wyjątkowym i komfortowym samochodem marki MERCEDES - BENZ ML 320 4 Matic w wersji specjalnie przygotowanej do przewozu osób. Samochód w pięknym czarnym kolorze z
      chromowanymi dodatkami. Z zewnątrz stylizowany aluminium, zaś w wnętrzu znajdziecie Państwo m.in. skórzaną tapicerkę ( jasną ), dwustrefową klimatyzację.

Podczas ceremonii kierowca jest zawsze elegancko ubrany i służy pomocą. Przejażdżka tym samochodem pozostaje w pamięci do końca życia. Pojazd zostaje do Państwa pełnej dyspozycji do momentu zakończenia zlecenia.

Dekoracja samochodu według uznania klienta. Chętnie służymy pomocą i poradami :)

Cena 500zł.

* W cenę wynajmu wchodzą :

- Kierowca
      - Tablica rejestracyjna wg. ustalenia z klientem ( Para Młoda , Nowożeńcy, Just Married itp. )
      - Przejazd po uzgodnionej trasie.

Serdecznie Zapraszamy ,
      Kontakt : 506 138 797
      Nasza strona internetowa : www.pl.samochody-weselne.pl
      • Gość: ciekawy Re: samochód do ślubu IP: *.net.stream.pl 30.06.13, 23:03
        co oznacza "w wersji specjalnie przygotowanej do przewozu osób"?
        standardowo wozi na budowie worki z cementem? bo nie rozumiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka