Gość: zyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 08:22 Życzę Wam aby taki zawsze taki był :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaner Re: dzień dobry BARDZO 11.10.04, 08:39 Gość portalu: zyta napisał(a): > Życzę Wam aby taki zawsze taki był :D Taki zimny? Pozdrooo Odpowiedz Link Zgłoś
katek18 Re: dzień dobry BARDZO 11.10.04, 10:27 kaner napisał: > Gość portalu: zyta napisał(a): > > > Życzę Wam aby taki zawsze taki był :D > > Taki zimny? > Ale słoneczny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: dzień dobry BARDZO 11.10.04, 10:38 katek18 napisała: > kaner napisał: > > > Gość portalu: zyta napisał(a): > > > > > Życzę Wam aby taki zawsze taki był :D > > > > Taki zimny? > > > > Ale słoneczny :-) No i co z tego ze sloneczny? jak zimno jak ch.... Pozdrooo z bieguna zimna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: def Re: dzień dobry BARDZO IP: 62.233.231.* 11.10.04, 12:42 No i co z tego ze sloneczny? > jak zimno jak ch.... > > Pozdrooo z bieguna zimna... Marudka :P :) zimno to dopiero bedzie :) Poki co trzeba sie grubiej ubierac :)) :)) dobrze, ze dzionek sloneczny - mozna isc sobie na spacerek :) :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: dzień dobry BARDZO 11.10.04, 12:49 Gość portalu: def napisał(a): > Marudka :P :) > zimno to dopiero bedzie :) Poki co trzeba sie grubiej ubierac :)) :)) > dobrze, ze dzionek sloneczny - mozna isc sobie na spacerek :) :) > Anoo chetnie bym poszedl teraz.. :> :) ale siem nie da :( ojojo... Pozdrooo Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: dzień dobry BARDZO 20.10.04, 08:12 To się okaże :-)Jestem dobrej myśli :-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: dzień dobry BARDZO 11.10.04, 10:43 Dzień dobry! Nawet bardzo dobry, pomimo 3 godzin smu no i faktu, że to poniedziałek ;-) Rzeczywiście zimno, ale za to słonecznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: dzień dobry BARDZO 11.10.04, 13:40 dementia napisała: > Nawet bardzo dobry, pomimo 3 godzin smu no i faktu, że to poniedziałek ;-) Hehehehe, czyżbyśmy razem imprezowały ? ;) Piję właśnie drugą kawę i dzielnie się trzymam :) Ps. Dzień dobry - jak najbardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: dzień dobry BARDZO 11.10.04, 14:04 salo napisała: > Hehehehe, czyżbyśmy razem imprezowały ? ;) > Piję właśnie drugą kawę i dzielnie się trzymam :) He,he! :-) nie imprezowałam, tylko prowadziłam interesującą rozmowę telefoniczną od 21 do 3 w nocy :-) Po 6 pobudka no i też zostało mi wspomaganie się kofeiną ;-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: dzień dobry BARDZO IP: 62.233.231.* 11.10.04, 14:32 Hmmm... a myśmy w zasadzie się wyspali, choć mieliśmy wczoraj dwie tury gości, ale to jakieś takie porządne goście byli, za szybko poszli...:( i nawet wszystkich ptysiów nie dojedli (oj, Kaner, a tak liczyłam na ciebie) i teraz muszę sama się nad nimi pastwić:( Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: dzień dobry BARDZO 11.10.04, 15:03 no i patrzcie znowu ja ! ehhhh co za duzo to niezdrowo! :) Pozdrooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: def Re: dzień dobry BARDZO IP: 62.233.231.* 12.10.04, 07:05 Dzien dobry :) Ciekawe czy za oknem zimno.. Ktos wie? :) :) Niestety, bede musiala to empirycznie sprawdzic wychodzac za pol godzinki do pracy :| Pozdrawiam i zycze miłego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: dzień dobry BARDZO 12.10.04, 08:02 Dzien Dobry a za oknem zimnooo Pozdrooo Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 Re: dzień dobry BARDZO 12.10.04, 08:11 Za oknem niesamowicie przyjemnie. Spacer przez park w lisciach po kostki nastawia pozytywnie do życia. I kasztany... Tak więc sio! Wyskakujcie z łóżek i na poranny spacer, jogging itp. I dnia miłego :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: dzień dobry BARDZO IP: 62.233.231.* 12.10.04, 09:01 Wystarczy przeprosić się zrękawiczkami i porana droga do szkoły staje sie przyjemnością:) A jeszcze większa frajda, gdy okazuje się, że pod kasztanowcami jesteśmy pierwsi i wszystkie ponocne i poranne kasztanki są nasze:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 Re: dzień dobry BARDZO 12.10.04, 13:03 Właśnie wyzbierałam w parku obok UM Tychy. Było trochę niebezpiecznie, bo wiatr wiał, kasztany spadały i można było nabawić sie gratisowego guza ;o) W pracy obdarowałam wszystkich i mamy teraz kasztanowe biuro. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: dzień dobry BARDZO 12.10.04, 14:06 Też rano nazbierałam w parku, wróciłam do domu z pełnymi kieszeniami :) Czy z tego się wogóle wyrasta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: dzień dobry BARDZO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 14:42 Wszyscy chodzą dziś po parku, czy ktoś pracuje, czy może jest jakieś święto i ja o nim zapomniałam? Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: dzień dobry BARDZO 12.10.04, 14:46 Pracuję :( W parku byłam rano (po 6-tej) z psem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: dzień dobry BARDZO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 14:51 6 rano - park - pies - straszne....... Dlatego ja mam KOTA. Sam się wyprowadza ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: dzień dobry BARDZO 12.10.04, 14:56 Też mam kota - bardzo sfiksowanego ;-) Dziś rano w trolejbusie Pani siedząca naprzeciwko mnie patrzyła z przerażeniem na moją "posznitowaną" dłoń. Zaplanować kupno psa? ;-) he,he! Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: dzień dobry BARDZO 12.10.04, 15:20 Gość portalu: zyta napisał(a): > 6 rano - park - pies - straszne....... Eeee tam, nie taki diabeł straszny :) Fajnie jest mieć psa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: def Re: dzień dobry BARDZO IP: *.as.net.pl 12.10.04, 15:24 Fajnie jest mieć psa :) Zazdroszcze! :)) ja tez bym chciala... moze kiedys? :) Poki co mam COS na 4 łapach :) wystarczy :))) chyba.... Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: dzień dobry BARDZO 12.10.04, 14:52 A dziś nie jest Święto Wojska Polskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 Re: dzień dobry BARDZO 12.10.04, 14:52 Przechodzę przez park idąc do pracy. Czasami spotykam pana "wietrzącego" spodnie. Krew się we mnie gotuje, gdy pomyślę, że mogą się na niego natknąć dzieciaki idące do podstawówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: dzień dobry BARDZO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 15:00 To jest poważna sprawa, ale twoje określenie mnie rozbawilo do łez...... Odpowiedz Link Zgłoś
anteczko a jak mozna sprawdzic nieempirycznie? 13.10.04, 03:51 def sluchaj bycie kobieta, nie oznacza bycia nienajmadrzejsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: a jak mozna sprawdzic nieempirycznie? IP: 62.233.231.* 13.10.04, 08:08 anteczko napisał: > def sluchaj bycie kobieta, nie oznacza bycia nienajmadrzejsza Hmmm... czyżby Mr. Vel_Vel w nowym wydaniu???????? Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: a jak mozna sprawdzic nieempirycznie? 13.10.04, 08:59 Gość portalu: magi napisał(a): > Hmmm... czyżby Mr. Vel_Vel w nowym wydaniu???????? Raczej nie Magi, tym razem przepoczwarzył się inny bywalec naszego forum :) Spójrz na charakter pisma :) Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: a jak mozna sprawdzic nieempirycznie? 13.10.04, 09:29 Widzę, widzę:) Dlatego napisałam o nowym wydaniu, czyli ktoś robi coś podobnego... No, kurka, jakoś o to mi chodziło:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: a jak mozna sprawdzic nieempirycznie? 13.10.04, 12:27 magi104 napisała: > Widzę, widzę:) Dlatego napisałam o nowym wydaniu, czyli ktoś robi coś > podobnego... No, kurka, jakoś o to mi chodziło:P:P Nareszcie do mnie dotarło :) Wiesz, że do mnie trzeba wyraźnie i wielkimi literami bo inaczej ani rusz nie pojmę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
logiata Re: a jak mozna sprawdzic nieempirycznie? 13.10.04, 12:34 salo napisała: to salo jest teraz kobieta? zawsze myslalam ze byl/byla na tym forum mezczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: a jak mozna sprawdzic nieempirycznie? 13.10.04, 12:38 logiata napisała: > to salo jest teraz kobieta? Tak, ludzie się zmieniają, mnie to też nie ominęło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: def Re: a jak mozna sprawdzic nieempirycznie? IP: *.as.net.pl 13.10.04, 08:36 anteczko sluchaj, bycie nie wiem kim nie oznacza przyzwolenie na krytykowanie innych. Zrozum to co napisalam a pozniej zapraszam do dyskusji :P pozdrowki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re:Dzień dobry BARDZO,choć Mroźny to piękny ;D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 08:40 Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: a jak mozna sprawdzic nieempirycznie? 13.10.04, 09:04 Podpowiem, np. temperaturę można sprawdzić organoleptycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
zyta_1 Re: mozna sprawdzic organoleptycznie. 13.10.04, 09:14 salo napisała: > Podpowiem, np. temperaturę można sprawdzić organoleptycznie. HAHAHAHA szczególnie jak jest mróz to można przylepić język do, np. rurki na przystanku > Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: a jak mozna sprawdzic nieempirycznie? 13.10.04, 09:18 >salo napisała: > Podpowiem, np. temperaturę można sprawdzić organoleptycznie. Rzecz w tym, że empiryzm zakłada, iz jedynym, albo przynajmniej głównym źródłem poznania jest doświadczenie zmysłowe. Chodzi więc o stwierdzenie "poznać empirycznie" - każde poznanie jest doświadczaniem czegoś w sposób empiryczny. Stąd pytanie jak można poznac nieempirycznie. Przecież organoleptycznie - czyli za pomocą konkretnego zmysłu jest też "poznaniem empirycznym" ;-) Am I right? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: def Re: a jak mozna sprawdzic nieempirycznie? IP: *.as.net.pl 13.10.04, 09:31 wg. tego co mnie uczono na studiach: Empiryzm – pogląd uznający doświadczenie (empirię) za jedyny sposób poznawania świata. Napisalam tak: Ciekawe czy za oknem zimno.. Ktos wie? :) :) Niestety, bede musiala to empirycznie sprawdzic wychodzac za pol godzinki do pracy :| Moglabym przeciez tego nie sprawdzac doświadczalnie - nie wychodzac spod kołdry, wtedy wszelkie przeslanki podpowiadalyby mi, ze za oknem jest zimno - ale tego bym nie wiedziala - w domku mam baaardzo cieplo. Chodzilo mi o proste zdanie a zrobila sie z tego wielka draka - nie wiem moze popis wiedzy? ja jej nie mam wiec koncze moje wywody w tym miejscu. Widac, ze glupie studa konczylam. pozdrówki :) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: a jak mozna sprawdzic nieempirycznie? 13.10.04, 12:25 Gość portalu: def napisał(a): > Chodzilo mi o proste zdanie a zrobila sie z tego wielka draka - nie wiem moze > popis wiedzy? ja jej nie mam wiec koncze moje wywody w tym miejscu. Widac, ze > glupie studa konczylam. Jak draka ??? Raczej ciekawa rozmowa :) Popis wiedzy ??? Hmmm ... dzieci się tego w szkołach uczą. Ja podejrzewam raczj brak zrozumienia "co autor miał na myśli" > pozdrówki :) Wzajemnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: a jak mozna sprawdzic nieempirycznie? 13.10.04, 13:15 Zgadzam się z Salo. Takie posty tylko urozmaicają forum. Nie ma powodu, żeby się unosić. Pozdrawiam! :-) P.S. A poza tym człowiek uczy się całe życie... ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: def Re: a jak mozna sprawdzic nieempirycznie? IP: *.as.net.pl 13.10.04, 13:24 dementia napisala: Nie ma powodu, żeby się unosić. a ktos sie unosil? ja caly czas siedze :P :P zdrowka zycze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: a jak mozna sprawdzic nieempirycznie? 13.10.04, 12:21 dementia napisała: > Przecież organoleptycznie - czyli za pomocą konkretnego zmysłu jest > też "poznaniem empirycznym" ;-) Nic dodać, nic ująć :))) Też pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
aralski matematyka logika, tu sie sprawdza 14.10.04, 02:49 nieempirycznie, przecie, choc ladniej powiedziec ze sie DOWODZI no cheba ze ktos jest konsekwentnym empirysta, jak ten J. S. Mill, i wtedy nawet matematyka z logika sa tylko uogolninieniami poznania empirycznego Odpowiedz Link Zgłoś
d.e.f.i.k Re: dzień dobry BARDZO 23.11.04, 08:47 Witam w ten deszczowy dzionek :) slonka zycze.. (o ile to mozliwe..) :) Odpowiedz Link Zgłoś
d.e.f.i.k Re: dzień dobry BARDZO 23.11.04, 09:06 moze ci sami co ukradli słońce?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: dzień dobry BARDZO 23.11.04, 09:08 No tak ukradli snieg na slonce i teraz leci z niego woda :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: dzień dobry BARDZO IP: 83.142.121.* 23.11.04, 09:11 A coście się tak wcięli w środek wątku?? Jakiś kamuflaż czy co??? Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: dzień dobry? NIE BARDZO 14.10.04, 12:36 Niech się już lepiej skończy... Wrrr... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: dzień dobry BARDZO,będzie padać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 07:35 Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: dzień dobry BARDZO,będzie padać? 15.10.04, 08:12 nieee ma nie padac... :) Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: dzień dobry BARDZO,będzie padać? 15.10.04, 08:14 Wystarczy, że ja padam. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: def Re: dzień dobry BARDZO,będzie padać? IP: *.as.net.pl 15.10.04, 08:18 Witam :) :) Nie bedzie padac, bo.. hm... chcem dzisiaj na spacer! :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: dzień dobry BARDZO,będzie padać? 15.10.04, 08:42 oooo jesienny spacerek.... :) a przeziebionko? :) Pozdroo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: def Re: dzień dobry BARDZO,będzie padać? IP: *.as.net.pl 15.10.04, 08:44 > a przeziebionko? :) ciiii... czasami na takie przeziebienia spacerki pomagają :) :) Damy rade :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
dementia popołudnie dobre BARDZO... 15.10.04, 15:18 ...mam nadzieję, że takie właśnie będzie :-) Życzę udanego weekendu wszystkim i wyciszenia, tym którzy go potrzebują ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
d.e.f.i.k Re: dzień dobry BARDZO 16.10.04, 09:00 witam :) o jak dobrze, ze nie pada :) :) :) Miłego dnia zycze :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: dzień dobry BARDZO IP: 62.233.231.* 17.10.04, 08:23 Jakie plany na niedzielę macie??? Odpowiedz Link Zgłoś
d.e.f.i.k Re: dzień dobry BARDZO 17.10.04, 09:30 Gość portalu: magi napisał(a): > Jakie plany na niedzielę macie??? Dzien dobry :) Plany? dopiero w planie :-) Pozdrawiam i zycze miłego dnia :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: dzień dobry BARDZO 17.10.04, 10:13 Gooooooooooooooooooood Moooooooooorning :) Alez pospalem :))))))) POzdrooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: dzień dobry BARDZO IP: 62.233.231.* 17.10.04, 14:49 kaner napisał: > Gooooooooooooooooooood Moooooooooorning :) > > Alez pospalem :))))))) No ładnie:) A myśmyśmy byli o tej godzinie w Katowicach; wyskoczyliśmy sobie tam do IKEA na hot-dogi, o których młoda mówi, że są fajowe:P W sumie nie ma żadnego porównania, bo nigdzie indziej nie jadła:P Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: dzień dobry BARDZO 18.10.04, 08:04 Dzien Dobry w ten po niedzielny deszczowy poranek... :))) Pozdroo Odpowiedz Link Zgłoś
katek18 Re: dzień dobry BARDZO 18.10.04, 07:53 Dzisiaj w drodze do Katowic towarzyszyła nam tęcza. Pięęęękny widok. No ale teraz jak jest każdy widzi. Dzień Dobry mimo wszystko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: dzień dobry BARDZO 18.10.04, 08:24 Fakt, aura nieco paskudna, ale ma być z każdym dniem ładniej. Byle do wiosny :) Odpowiedz Link Zgłoś
d.e.f.i.k Re: dzień dobry BARDZO 18.10.04, 08:34 Witam poniedziałkowo :) ech, paskudna pogoda.... Marzy mi sie kocyk i... :-) Miłego dnia zycze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
d.e.f.i.k Re: dzień dobry BARDZO 18.10.04, 08:38 kaner napisał: > i ... ??? ech :P i Ty sie pytasz? :P przeciez akurat Ty wiesz to najlepiej :))) :P Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: dzień dobry BARDZO 18.10.04, 08:42 Dzień dobry wszystkim :-) Życzę udanego dnia i energii na nadchodzący tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Słoneczko! 18.10.04, 09:29 Nie lubię wątków dzieńdobrowych, ale po paskudnym poranku tak ładnie zaświeciło, że aż miło:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: dzień dobry BARDZO 19.10.04, 07:55 Dzień dobry! Wczoraj pobiłam kolejny rekord w zasypianiu - padłam w połowie Faktów (ok. 19.15). he,he! Ja to chyba mam jakieś przekłamanie w DNA i część genów susła. ;-) Pozdrawiam i życzę udanego wtorku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: dzień dobry BARDZO 19.10.04, 08:07 dementia napisała: > Ja to chyba mam jakieś przekłamanie w DNA i część genów susła. ;-) Nic dziwnego Ci się nie przytrafiło. Jeśli mamy 40% wspólnych genów z zielonym groszkiem, to pomyśl ile możemy mieć z takim susłem :) > Pozdrawiam i życzę udanego wtorku :-) Ja też :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: dzień dobry BARDZO 19.10.04, 08:10 GoooooD Morn :))) :))) POzdrooo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
d.e.f.i.k Re: dzień dobry BARDZO 19.10.04, 08:17 dzien dobry :) :) Milusiego dnia zycze :-) i biegne po kawke.. :P :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: dzień dobry BARDZO IP: 62.233.231.* 19.10.04, 08:45 A nie mówiłam?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
d.e.f.i.k Re: dzień dobry BARDZO 19.10.04, 08:48 Gość portalu: magi napisał(a): > A nie mówiłam?? > ;) hahahah :) Piszesz o tym co mowilas wczoraj wieczorkiem? :))))) ale tym razem Kaner był pierwszy :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: dzień dobry BARDZO IP: 62.233.231.* 19.10.04, 08:51 d.e.f.i.k napisała: > Gość portalu: magi napisał(a): > > > A nie mówiłam?? > > ;) > hahahah :) Piszesz o tym co mowilas wczoraj wieczorkiem? :))))) ale tym razem K > aner był pierwszy :) :) :) > :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
d.e.f.i.k Re: dzień dobry BARDZO 20.10.04, 08:19 witam :) zimny poranek, brrrrr :) :) Milego dzionka zycze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: dzień dobry BARDZO 20.10.04, 08:20 hello :-) zimny, ale za to jaka mgła :-) Jak na wyspach brytyjskich, albo w "Van Helsingu" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: dzień dobry BARDZO IP: 62.233.231.* 20.10.04, 08:46 dementia napisała: > hello :-) zimny, ale za to jaka mgła :-) Jak na wyspach brytyjskich, albo > w "Van Helsingu" ;-) I te promienie słoneczne przebijające się przez mgłę:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: dzień dobry BARDZO 20.10.04, 08:50 Wokół brakowało tylko dziwnych istot rodem z Transylwanii wymawiających z namaszczeniem RRRRR w każdym słowie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: dzień dobry BARDZO 20.10.04, 08:55 d.e.f.i.k napisała: > witam :) zimny poranek, brrrrr :) :) Milego dzionka zycze :-) zimny oj zimny lecz piekny :)) a jutro a jutro! :))) pozdrooo Odpowiedz Link Zgłoś
d.e.f.i.k Re: dzień dobry BARDZO 20.10.04, 09:06 > a jutro a jutro! :))) a jutro MUSI byc ładny dzien :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: dzień dobry BARDZO IP: 62.233.231.* 20.10.04, 10:46 d.e.f.i.k napisała: > > > a jutro a jutro! :))) > a jutro MUSI byc ładny dzien :) :) :) To ja może przypomnę forumowej braci ( mam nadzieję, że jest to liczba mnoga,tych naszych współforumowiczów, wbrew temu co twierdziło ostatnio w realu Państwo Kanerostwo, że na forum piszą trzy osoby pod różnymi nickami plus ja pod swoim), że jutro urodzinki ma Kaner właśnie:P:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: dzień dobry BARDZO 20.10.04, 10:53 >Gość portalu: magi napisał(a): >mam nadzieję, że jest to liczba mnoga,tych naszych współforumowiczów, wbrew temu co twierdziło ostatnio w realu Państwo Kanerostwo, że na forum piszą trzy osoby pod różnymi nickami plus ja pod swoim Nieeee... Więcej osób pisze.... Z 5!!! No bo jeszcze ja ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: dzień dobry BARDZO 20.10.04, 11:56 Gość portalu: magi napisał(a): > jutro urodzinki ma Kaner właśnie:P:P:P:P Dziękuję Magi, że mi przypomniałaś :) Inaczej pewnie zaś bym się ocknęła za kilka dni :) Odpowiedz Link Zgłoś
d.e.f.i.k Re: dzień dobry BARDZO 21.10.04, 06:46 Co prawda juz długo nie spie, ale co mi tam... Dzien dobry ;) Witam w ten deszczowy, ale jakze miły dzionek :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: dzień dobry BARDZO IP: 62.233.231.* 21.10.04, 06:49 Buuu... a myślałam, że będę pierwsza:P Podobno jest 6 stopni i podobno pada... Jeeesu, kto mówił, że będzie piękny dzień?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
d.e.f.i.k Re: dzień dobry BARDZO 21.10.04, 06:52 Gość portalu: magi napisał(a): > Jeeesu, kto mówił, że będzie piękny dzień?????????? Heeej :) :) Ja mówilam :) hm... bedzie, bedzie piekny - wszystko przed nami :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: dzień dobry BARDZO IP: 62.233.231.* 21.10.04, 06:56 W sumie pobudka też dopiero przede mną:P Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: dzień dobry BARDZO 21.10.04, 07:55 Witam i życzę pogody ducha w ten deszczowy poranek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: dzień dobry BARDZO 21.10.04, 08:29 Jest piekny.... dopoki nie spojrzy sie przez okno... i nie trzeba wyjsc z doma :P Pozdrooo Odpowiedz Link Zgłoś
d.e.f.i.k Re: dzień dobry BARDZO 22.10.04, 08:16 Witam piątkowo :) mglisko straszne... ale co tam! wazne, ze wczoraj był ładny dzien :) a jutro sobota, jejeje :) zdrówka zycze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: dzień dobry BARDZO IP: 62.233.231.* 24.10.04, 08:42 Jeszcze nie wstaliście???????????? No tak, macie weekend, a ja niestety mam seminarium, buuuu:( Odpowiedz Link Zgłoś
d.e.f.i.k Re: dzień dobry BARDZO 25.10.04, 07:11 Witam Panstwa w ten jesienny poniedzialek (szkoda, ze nie piatek) ;-) Zycze duzo słonka w nadchodzacym tygodniu :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: dzień dobry BARDZO 25.10.04, 08:18 ohooo trza bylo sie polozyc wczesniej! :))) ihhih Dzien Dobry :) Pozdrooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: dzień dobry BARDZO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 07:49 jest nowy dzień ale czy dobry i to Bardzo to pewnie zależy od nas , bo za oknem nie specjalnie ;( Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: dzień dobry BARDZO 26.10.04, 08:09 Dzien Dobry dlaczego niespecjalnie? Sliczna mgla :))) Pozdroo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: dzień dobry BARDZO IP: 62.233.231.* 26.10.04, 08:14 kaner napisał: > Dzien Dobry > > dlaczego niespecjalnie? Sliczna mgla :))) Młoda mówi; "mygła";P Widzałyśmy dziś po drodze do szkoły jak rozbierają dawny meblowy: duże ramię maszyny rozkruszało słupy, które tam jszcze zostały... W tej "mygle" wyglądało to niesamowicie:) Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: dzień dobry BARDZO 26.10.04, 08:13 Witam w ten klimatyczny , mglisty poranek :-> Życzę miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
d.e.f.i.k Re: dzień dobry BARDZO 26.10.04, 08:38 Witam Panstwa :-) oj, jak dobrze, ze mamy wtorek.. :-) Miłego dzionka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Grypa 26.10.04, 09:03 mnie łapie od wczoraj. Mam nadzieje, ze mocne faszerowanie tabletami pomoże. Niech Ci z wątku www.wybieraj.pl tego nie czytają. Odpowiedz Link Zgłoś
d.e.f.i.k Re: dzień dobry BARDZO 02.11.04, 07:02 witam wtorkowo! ;-) Bardzo sie ciesze, ze weekendzik juz minął bo dla mnie nie był on za mily... udanej reszty tygodnia zycze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: dzień dobry BARDZO 02.11.04, 09:01 oh jak dobrze ze wtorej a nie poniedzialek :)) ech.... Odpowiedz Link Zgłoś
zyta_1 Re: dzień dobry BARDZO 15.11.04, 10:02 mam nadzieję że wszyscy już wrócili Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: dzień dobry BARDZO 15.11.04, 10:07 zyta_1 napisała: > mam nadzieję że wszyscy już wrócili a gdzies byli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Dzień dobry i miłego dnia! Lecę się edukować :-)nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 10:25 Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: dzień dobry BARDZO 19.11.04, 08:43 Mrówka krowa i baranek, Tygrys i hipopotamek, Myszki, liski, oraz bobry - wszyscy mowia Wam - Dzien Dobry! Odpowiedz Link Zgłoś