andrzejdziaba 01.04.11, 17:14 Sąd uznał mój protest za uzasadniony i unieważnił jesienne wbory samorządowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: filut Re: Wybory samorządowe nieważne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.11, 17:49 no proszę mój ulubiony forumowicz ma poczucie humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no? Re: Wybory samorządowe nieważne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.11, 18:15 Ale news, choć wydaje mi się jednak, że bredzisz Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejdziaba Re: Wybory samorządowe nieważne! 01.04.11, 19:19 Gość portalu: no? napisał(a): > Ale news, choć wydaje mi się jednak, że bredzisz Wszystko się może zdarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejdziaba Re: Wybory samorządowe nieważne! 01.04.11, 19:18 Gość portalu: filut napisał(a): > no proszę mój ulubiony forumowicz ma poczucie humoru Miło mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wybory samorządowe nieważne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.11, 23:08 Prima aprilis?! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejdziaba Re: Wybory samorządowe nieważne! 02.04.11, 11:11 Gość portalu: gość napisał(a): > > Prima aprilis?! Wczoraj tak, ale sprawa jest w apelacji. Powiadomię o rozstrzygnięciu. Odpowiedz Link Zgłoś