Dodaj do ulubionych

przedszkole językowe

13.06.11, 11:51
Witam,

Planuję zapisać swoje dziecko do przedszkola językowego. Dzwoniłam do przedszkola prowadzonego przez siostry zakonne, lecz nie ma już wolnych miejsc. Ostatnio widziałam reklamę nowego przedszkola językowego Oxfordzik. Czy ktoś może dowiadywał się czegoś więcej o tm przedszkolu???
Obserwuj wątek
    • brosad Re: przedszkole językowe 14.06.11, 17:25
      W zeszłym tygodniu dzwoniłem i zapisałem swoją 4 letnią córeczkę. Według mnie przedszkole w dobrej lokalizacji. Wydaje mi się że koszt tego przedszkola jest przyzwoity.
      • goskaubaj Re: przedszkole językowe 14.06.11, 18:08
        a macie może namiary na to przedszkole bo nie słyszałam o nim? czy jeśli moja córka nie ma jeszcze 3 lat to mogę ją tam zapisać bo szukam jakiegoś przedszkola nie daleko mnie, a w przedszjkolu publicznym nie ma szans na przyjęcie mojej córeczki :(
    • brosad Re: przedszkole językowe 15.06.11, 09:34
      Ich strona to www.oxfordzik.com tam jest numer kontaktowy.
    • koolwosa Re: przedszkole językowe 17.06.11, 10:45
      Witam, ostatnio przejeżdżałam koło miejsca w którym ma się znajdować to przedszkole. Nie ukrywam, że mam blisko do tego przedszkola i chciałbym zapisać tam swoje dziecko, ale budynek nie wygląda ciekawie. Dzwoniłam pod numer kontaktowy i Pani zapewniała mnie, że prowadzone są prace wewnątrz lokalu, a za wygląd zewnętzrny opowiedzialny jest właściciel i niebawem zostanie to zrobione. Jestem mieszkanką dzielnicy mirów i nie ukrywam, że cieszę się że ktoś w końcu robi coś w tym budynku. I mam nadzieję że nie długo będzie to widoczne :)
    • Gość: Psamtik Re: przedszkole językowe - Czerwony Kapturek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.11, 08:06
      Bardzo polecam przedszkole Czerwony Kapturek przy ul. Marynarki Wojennej. Ja jestem bardzo zadowolony, mój synek także.
      • ona01232 Re: przedszkole językowe - Czerwony Kapturek 24.02.15, 11:49
        NIE POLECAM Czerwonego Kapturka!!
        Panie przedszkolanki krzyczą na dzieci,które później bardzo płaczą!! Słyszałam kilkakrotnie i NIE POLECAM!!
    • kwasny666 Re: przedszkole językowe 18.06.11, 08:23
      ludzie już chyba powariowali, jak można dziecko wymalować farbami? Przecież ono jest przerażone na tej stronie.
      • koolwosa Re: przedszkole językowe 18.06.11, 08:30
        przecież widać, że to nie jest zdjęcie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka