lomka 10.03.12, 20:39 witajcie miewacie ostatnio problemy z Neostrada? cały czas są jakies problemy albo nie ma caly dzien albo pare godzin. a na stronie nie pisza nic o awarii pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klusecznik Re: problemy z neostrada 11.03.12, 08:24 NeoStrada to chłam ... Zapisuj przez tydzień (najlepiej miesiąc) wszystkie braki (od kiedy do kiedy), za każdym razem zgłaszaj i po miesiącu zrezygnuj - jeszcze Ci dopłacą ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: problemy z neostrada IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.12, 10:29 klusecznik napisał: > NeoStrada to chłam ... Zapisuj przez tydzień (najlepiej miesiąc) wszystkie brak > i (od kiedy do kiedy), za każdym razem zgłaszaj i po miesiącu zrezygnuj - jeszc > ze Ci dopłacą ... Umowa przewiduje takie sytuacje. ping300, 1mb w umowie do 2mb tez jest dozwolony, braki z powodu awarii czy konserwacji tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: problemy z neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.12, 10:22 Okolice ul. Barbary koło cpn- u działa bez zastżerzeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: problemy z neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.12, 12:32 Dopoki mialem 2mb na sped touch'u cxhodzilo bez problemu. Odkad wzialem 6mb z liveboxem zaczely sie jaja. Teraz zglaszam juz awarie za kazdym razem. Narazie odpukac smiga :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: problemy z neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.12, 15:42 Ja kiedyś zamówiłem 20 Mb i była tragedia. Po którejś z kolei reklamacji uznali, że moja linia jednak nie jest przystosowana do tej prędkości i zmniejszyli mi do 6 Mb i wystawili faktury korygujące. Teraz jako tako działa, ale jak umowa się skończy to też rezygnuję bo za tą samą cenę mogę mieć te 20 Mb albo i lepiej z UPC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYM Re: problemy z neostrada IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.12, 16:55 kolego Ty sprowadz technika by sprawdzili czy na twym laczu moze byc 6mb mialem podobnie zamowielm 6mb a po sprawdzeniu lacza moglem posiadc Tylko 2mb!!! sprzedajacy chcieli mi kit wcisnac i rozwiazalem umowe szybciutko!!!!!!! to jest stala praktyka neostrady ...to ze masz tak w umowie to nei znaczy ze jaka k;ijent nie masz prawa dochodzic o swe prawa i tu jestes wygrany .idz do nich i gadaj z kierowniikiem a nei jakas babeczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: problemy z neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.12, 12:09 ostatnio mi sie zdarzaja..nie otwieraja mi sie niektore strony, ale po odłaczeniu i przylaczeniu liveboxa wszystko wraca do normy.. Odpowiedz Link Zgłoś