Dodaj do ulubionych

Dobry adwokat

31.08.09, 11:00
Chciałem się zapytać drodzy forumowicze, czy znacie dobrego adwokata od spraw
karnych?, i adres. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: sss Re: Dobry adwokat IP: *.alfanet24.pl 31.08.09, 12:41
      Kazdy ma mgr, wiec chyba kazdy wie tyle samo. Przynajmniej
      teoretycznie.
      • czajusssss Re: Dobry adwokat 21.05.10, 23:25
        Ja mam wrażenie, że ważniejszym kryterium będzie cena niż nazwisko adwokata. Znajdź takiego, który z Ciebie nie zedrze
    • Gość: jujlu Re: Dobry adwokat IP: 217.98.38.* 31.08.09, 18:46
      Polecam mecenas Agatę Guziak Knop kancelarię ma naprzeciwko wejścia do sądu .
      Jest konkretna i nie zedrze z człowieka koszuli naprawdę warto tam zasięgnąć porady.
    • Gość: gośc Re: Dobry adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 18:50
      Mec. Mariusz Kostrzewski poleam jest super ul. Jasnogórska
      naprzeciwko budynku sanepidu ( domek )
      • Gość: Hania Re: Dobry adwokat IP: 212.87.244.* 31.08.09, 20:07
        w karnych specjalizuje się paweł pojnar, na dąbrowskiego, kolo przedszkola sióstr
        • Gość: aaa Re: Dobry adwokat IP: 213.76.152.* 05.01.10, 00:53
          Uwaga na adwokata Pawła Pojnara. To zadufany, pewny siebie, mało
          skuteczny, ignorant, który kompletnie nieprzygotowany i spoźniony
          przychodzi na prowadzone przez siebie sprawy. Zdecydowanie odradzam.
    • Gość: Kasia Re: Dobry adwokat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.09, 22:12
      znam dobrego z Lodzi, mec. Karkoszka, ktory prowadzi tez sprawy w Czestochowie
      • Gość: Sandra Re: Dobry adwokat IP: *.180.207.108.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.03.11, 19:35
        Pani Kasiu, to chyba żart z polecaniem mec Karkoszki Krasimira. To adwokat, którego usług stanowczo nie polecam.
      • donatel1 Re: Dobry adwokat 22.05.14, 21:04
        Tak Pani Kasia to chyba Dobra Znajoma ,jeśli tak pięknie poleca Mecenasa.Zgadza się nastawiony na kase nie na pomoc prawną "Naciągacz",po wpłacie pieniędzy adwokat karkoszka urywa kontakt i dostaje wstecznej amnezji.Wysługuje sie jeśli go sie postarszy władzami nadrzędnymi, swoimi pracownikami ,którzy za niego sie wstydzą.Nigdy w życiu tego Mec.Karkoszkę.Strona którą ma tylko ładnie wygląda a wiadomosci o sobie nieaktualne .Ciągle ma nowych pracowników dopóki sie zorientują albo musza odbębnić staż,moja sprawe juz prowadziły 3 osoby w tej kancelari tylko nie Mec karkoszka.Mało tego ten ostatni nawet nie był zorientowany a nawet nie wiedział ze przejął moją sprawę. Skrzywdził mnie i moja rodzine swoim negatywnym i olewajacym podjeściem do sprawy.Zamiast zabrac sie za powierzone mu sprawy śledzi internet gdzie sa na niego złe opnie po czym szybko usuwane sa bo pisze do redakcji Tak cyt.to chyba nie o to chodzi twórcom tego portalu , aby anonimowi internauci i nie mający cywilnej odwagi - szkalowali wizerunek mój i mojej kancelarii wypracowany przez 25 lat ciężkiej pracy.Wnoszę o wykreślenie tej anonimowej opinii. adw.krasimir karkoszka ale anonimowe opinie pozytywne nie przeszkadzają mu ,że sa anonimowe.Ale niestety nawet staż Panie Mec nie pomoga ,taka jest prawda ,jest Pan kiepskim fachowcem.I trzeba ludzi ostrzec przed naciągaczami.Jeśli jest wątek poszukuje dobrego adwokata wszedzie karkoszka się wciska i podaje namiary swoje, żeby naciągnąć kolejne osoby.Ze strony o fachowcach e-prawnik wszystkie zostały usunięte opinie negatywne.Ja równiez nie polecam tego Pana jak inni!!!
        • jolunia48 Re: Dobry adwokat 20.07.14, 21:48
          Zgadzam sie z Donatel1. Dodatkowo Karkoszka to klamczuch, tchorz, ktory nie ma odwagi rozmawiac o swoich dlugach z ludzmi ktorymi winny jest pieniadze. Wykorzystuje ludzi starszych i chorych do swoich celow. Wykorzystuje rowniez ludzi zmarlych powolujac sie na nich wiedzac, ze nie moga sie bronic. Karkoszka kiedys byl uczciwym czlowiekiem, ale diametralnie sie zmienil. Nie znam go jako prawnika, ale nie sadze ze bedac w prywatnym zyciu zlodziejem i szuja moze dobrze wykonywac swoj zawod nawet z dlugim stazem. Jezeli ktos jest zainteresowany szczegolami poprosze o kontakt.
    • Gość: adwokat diabła Re: Dobry adwokat IP: *.chello.pl 05.09.09, 18:53
      Mariusz Stryjewski - jak wszyscy najlepsi na Dąbrowskiego, na przeciwko wejścia
      do sądu
      • Gość: kkkkk Re: Dobry adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 00:15
        Tomasz Krzemiński, Dąbrowskiego 12
        • Gość: ww Re: Dobry adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 12:07
          Ja polecam adw. Wojciecha Wróbla na Dąbrowskiego 17 - Na sprawach
          karnych nikt lepiej sie nie zna jak właśnie Pan Wojciech który zanim
          został adwokatem był prokuratorem kupe lat.
          • Gość: samotna Re: Dobry adwokat IP: *.bosbank.pl 24.09.09, 15:29
            A co sądzicie o adwokatach: C. Pohorecki, B. Ćwikliński lub P.
            Brzóska? Dostałam właśnie pozew ... muszę się ratować
            • Gość: MENEL Re: Dobry adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 20:12
              Podhorski, Brzozka
              • Gość: samotna Re: Dobry adwokat IP: *.bosbank.pl 25.09.09, 08:19
                czyli Ci dwaj są ok? Mogę zatrudnić jednego z nich do
                reprezentowania mojej osoby w sprawie rozwodowej gdzie stronę drugą
                reprezentuje adw. B. Ćwikliński?
                • Gość: xx Re: Dobry adwokat IP: 212.87.240.* 25.09.09, 09:36
                  Mogę podzielić się z Tobą moimi doświadczeniami ale jeśli pozwolisz w bardziej
                  bezpośredniej relacji na gg 10953060.Pozdrawiam
                  • Gość: szukam Re: Dobry adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 17:12
                    skuteczny adwokat
                • Gość: krzyś Re: Dobry adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 21:56
                  Ćwikliński jest "do niczego"-wygrałem z nim sprawę "o pietruszkę".Ćwikliński
                  się nie "zaangażuje'- jest "cienki".
                • pall.mall Re: Dobry adwokat 26.03.10, 14:45
                  podhorecki broń boże.
                  Do rozwodów to Pani Gryga.
            • Gość: borsuk Re: Dobry adwokat IP: *.mofnet.gov.pl 05.01.10, 07:50
              smutna nie łam się mecenas pohorecki jest ok właśnie w tym zakresie, który
              ciebie dotyczy
            • Gość: borsuk Re: Dobry adwokat IP: *.mofnet.gov.pl 05.01.10, 07:54
              samotna nie łam sie mecenas Pohorecki jest ok włśnie w tym zakresie, który
              Ciebie interesuje.
              • Gość: gosc Re: Dobry adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 12:41
                a co myslicie o adwokat andrzej kusmierski z ul armi krajowej
                • Gość: julu Re: Dobry adwokat IP: 109.243.182.* 24.03.10, 21:31

Nie ma dobrych adwokatów: każdy jest większą lub mniejszą szują
                  nastawioną na Twoją kasę a jak już wyssa z Ciebie co się da to na
                  sprawę przyśle dupka aplikanta, który na sprawie będzie czytał akta!

• Gość: gosc Re: Dobry adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.10, 11:41
                    adwokat andrzej kusmierski z ul armi krajowej co o nim myslicie
                    • Gość: gość Re: Dobry adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 19:23
                      Andrzej Kusmierski jest godny polecenia, nie olewa spraw jak większość i jest
                      zawsze przygotowany.
            • andrzejdziaba Re: Dobry adwokat 31.08.10, 19:08
              Jeśli chodzi o Cezarego Podhorskiego /C.Pohorecki/, stanowczo odradzam.
              Możliwe, że niedługo napiszę o nim coś więcej.
      • jan1225 Re: Dobry adwokat 03.08.14, 20:35
        Mec.Karkoszka to w pełni profesjonalny i wielkiego zaufania adwokat.Wygrywa sprawy które inni adwokaci uważają za przegrane.Ma jedną z największych skuteczności w wygrywaniu spraw w Łodzi jak i poza Łodzią.Nie boi się sędziów.nie trzęsie się i nie płaszczy się przed nimi. Zna swoją wartość i doskonale przedstawia argumenty klienta w sądzie.Wielokrotnie sędziowie straszyli go Radą Adwokacką za wyrażanie racji swoich klientów,a wymiar sprawiedliwości(sędziowie jak i prokuratorzy) mamy najgorszy w Europie.W pełni polecam tego adwokata nawet tym którzy wypisują o nim kłamliwe i nie sprawiedliwe opinie.Od ponad 7 lat reprezentuje mnie w różnych sprawach i nigdy mnie nie zawiódł.Także mam pełne prawo do rzetelnej i właściwej oceny tego adwokata i nie zgadzam się z obrażliwymi i kłamliwymi ocenami wypisywanych na forach przez sfrustrowanych klientów.
    • Gość: kruk Re: Dobry adwokat IP: *.um.warszawa.pl 25.03.10, 12:43
      Podsumowujac caly ten watek stwierdzic trzeba ze ci naprawde dobrzy
      Mecenasi czy to adwokaci czy radcowie nie musza sie reklamowac na
      forum...:)
      • Gość: adlkj Re: Dobry adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.10, 23:27
        haha! Racja!
    • Gość: gosc Re: Dobry adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.10, 13:57
      pomuzcie
    • Gość: Ewa Re: Dobry adwokat IP: *.net.stream.pl 27.03.10, 13:30
      A których najlepiej unikać?
      • Gość: ojhhh Re: Dobry adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.10, 17:02
        a ndrzej kusmireski czy jest dobry
        • Gość: klient Re: Dobry adwokat IP: *.rev.masterkom.pl 28.03.10, 18:02
          Mec. Lech Kasprzyk i jego zespół-świetni fachowcy. Wieloaspektowe podejście do klientów oraz przystępne ceny usług.
          • Gość: ppp Re: Dobry adwokat IP: *.net.stream.pl 03.05.10, 18:14
            w sprawach karnych najlepszy jest mec. Sławomir Załęcki. Jestem dziennikarzem i
            znam to środowisko dosyć dobrze. Załęcki prowadził mocne tematy i często ocierał
            się o Sąd Najwyższy wygrywając nawet kasacje. Polecam.
          • Gość: Telewidz Re: Dobry adwokat IP: *.chello.pl 10.06.10, 22:09
            Lech Kasprzyk właśnie krzyczy w telewizji u Jaworowiczowej. Wstyd Panie
            Kasprzyk, to co pan robi jest obrzydliwe!!!!!!!!!!!!
            • Gość: eminem Re: Dobry adwokat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.10, 22:27
              Też oglądałem. Dorabia sie na ludziach w potrzebie. Mam nadzieję że
              go zamkną.
              • Gość: uinbk Re: Dobry adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.10, 23:52
                mecenas się pokpił... a więcej o owym mecenasie między wierszami w tym
                artykule : www.rp.pl/artykul/444329.html?print=tak
                • Gość: eee Re: Dobry adwokat IP: 94.254.137.* 12.06.10, 11:18
                  Koszmar. Adwokat-przestępca. Takie rzeczy to tylko w Czestochowie.
                  Ciekawe czemu w GW jeszcze nie ukazał sie artykul na ten temat.
            • Gość: Lechu,Lechu Re: Dobry adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 10:19
              Lechu,Lechu jak Ci leci:)
          • Gość: nn Re: Dobry adwokat IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 11.06.10, 10:59
            Tak! Na wstępie 2 tys. najlepiej bez faktury, a potem aplikant(-ka).
      • Gość: GOSIA1210 Re: Dobry adwokat IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.13, 05:01
        STRZESZ SIE DOMAGALY TO SKU...EL BEZ SKRUPULOW DLA KASY ZROBI WSZYSTKO BEDZIE BRONIL NAWET PEDOFILI IZGNEBI MATKE Z DZIECKIEM WIEM COS NA TEN TEMAT I WYC MI SIE CHCE BO TO NIE JEST CZLOWIEK
    • Gość: aa Re: Dobry adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.10, 18:30
      Marek Łuczkiewicz Dąbrowskiego 8/4
    • Gość: a Re: Dobry adwokat IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.05.10, 17:16
      Luczkiewicz
      • Gość: . Re: Dobry adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.10, 17:21
        :) no tak...
      • Gość: vitaton Re: Dobry adwokat IP: 217.97.165.* 21.04.11, 12:47
        Darujcie sobie Łuczkiewicza. To typ z którym przyszło mi się zmierzyć. Facet nie ma żadnych zasad moralnych. Zadufany bufon, traktuje wszystkich jak ludzi niższej niż on rasy. podły szujkens...
    • Gość: anonim Re: Dobry adwokat IP: *.devs.futuro.pl 21.05.10, 23:11
      mec. Karkoszka z Łodzi - kom. 601 25 60 35 ul. Kraszewskiego 22
      • donatel1 Re: Dobry adwokat 22.05.14, 22:18
        Panie anonim prosze nie polecać adwokata Krasimira Karkoszki ktory jest bardzo kiepski ale za to naciągaczem!!!!
    • czajusssss Re: Dobry adwokat 21.05.10, 23:24
      Ja kierowałbym się raczej ceną za usługę niż nazwiskiem.
      • Gość: gość Re: Dobry adwokat IP: *.centertel.pl 12.06.10, 15:58
        a szukam dobrego adwokata który jest w stanie wyciągnąć kogoś z aresztu, jeżeli
        znacie dobrego to podajcie nazwisko, dzięki
        • Gość: ja Re: Dobry adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 16:20
          Kasprzyk,pokazali go w telewizji,ma układy wszędzie a szczególnie
          tam gdzie są duże pieniadze.
          • Gość: gość Re: Dobry adwokat IP: *.centertel.pl 12.06.10, 17:24
            Dzięki za nazwisko spytam się jeszcze czy możesz coś powiedzieć na temat mec
            Wróbel wojciech był prokuratorem może dobrze by wiedział co robić
        • Gość: gość Re: Dobry adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 16:30
          Ciekawe jak pan Stefański zdobył taki majątek?
          • Gość: ja Re: Dobry adwokat IP: 109.243.173.* 13.06.10, 10:51
            Nie wiem jak zdobył, ale pewnie nie dorobił się na lichwie, w
            przeciwienistwie do kasprzyka.
        • Gość: chinka Re: Dobry adwokat IP: 212.59.230.* 05.08.10, 17:11
          Jak potrzebujesz kogoś wyciągnąć to tylko Falana ul. krótka 3
    • Gość: sowa Re: Dobry adwokat IP: 109.243.3.* 13.06.10, 10:16
      dobry adwokat to majatek
    • Gość: 9898 Re: Dobry adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 10:57
      tvorion.pl/index.php?action=show_news&idNews=6492
    • Gość: temida Re: Dobry adwokat IP: 79.139.31.* 17.06.10, 18:54
      ja proponuje tego pana od jaworowiczowej - niezły fachowiec
    • Gość: Wdowa Re: Dobry adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 15:53
      A ja mam równiez do państwa pytanie co sadzicie o mecenasie Adamie Kasperkiewiczu ??
      • Gość: gość Re: Dobry adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 18:26
        Jest ładniutki i ma kręcone włoski.On taki słodziutki.
        • Gość: abc Re: Dobry adwokat IP: *.54.168.108.tvksmp.pl 04.08.10, 18:47
          A zna ktoś albo słyszał o takiej prawniczce -Ewa Zatocka.Ponoć gdzieś na
          Grabówce ma swoje biuro ale nijak nie da się jej namierzyć.
          • Gość: fgh Re: Dobry adwokat IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.10, 19:43
            ...slyszalam ze w sprawach karnych dobry jest mec.Andrzej Migalski,czy to prawda?
            • Gość: b Re: Dobry adwokat IP: 195.205.171.* 31.08.10, 18:54
              Moim zdaniem bardzo dobrym adwokatem jest mec. Sławomir Załęcki, w sprawach
              karnych nie ma sobie równych, bardzo uczciwy, ma niewygórowane ceny za swoje
              usługi. Ma kancelarię na ul. Racławickiej 2 p5. Mi pomógł w skomplikowanej
              sprawie karnej, polecam!
              • marek74000 Re: Dobry adwokat 23.09.13, 11:16
                Mnie pomógł adwokat Domagała i dla mnie jest konkretnym adwokatem , a sprawa była zawiła i spędzającą mi sen z powiek sprawa karną.
                Polecam i jeszcze raz polecam. M.Miszczak
    • andrzejdziaba Adwokat Cezary Podhorski 01.09.10, 22:36
      Panie Czarku! Proszę się ze mną niezwłocznie skontaktować. Andrzej
      Dziąba.
      • konpap Ćwikliński 13.09.10, 15:47
        Niezależnie od opinii, którą znalazłem powyżej - polecam Ćwiklińskiego. Jest rzeczowy, dokładny, wręcz pedantyczny. Do tego ma doświadczenie i bardzo dobre podejście do klienta - również te finansowe.
      • andrzejdziaba Re: Adwokat Cezary Podhorski 24.01.11, 21:36
        andrzejdziaba napisał:

> Panie Czarku! Proszę się ze mną niezwłocznie skontaktować. Andrzej
        > Dziąba.

Nie skontaktował się jeszcze ze mną.
    • Gość: lutek Re: Dobry adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 13:41
      W karnych dobry jest Brzózka bo był kiedyś sędzią. Napisał apelacje i mnie uniewinnili. Z kolegom, który mi go polecił było tak samo.
      • mona350 Re: Dobry adwokat 13.09.10, 14:58
        Co do mecenasa Kasprzyka mam wiele wątpliwośći prowadził moją sprawę rozwodową do apelacji w Katowicach nie przygotował się zupełnie pomylił moją sprawę z innym klientem.
        Żal i żenada oczywiście rachunku brak !!
        • Gość: xyz Re: Dobry adwokat IP: *.sfc.pl 13.09.10, 17:06
          Droga Mona350, adwokaci nie muszą wystawiać rachunków jak to nazwałaś osobie, która sobie tego nie życzy, adwokat każdą sprawe wciąga na "kartę ewidencyjną sprawy" gdzie rozlicza się z pobranej kwoty i odprowadza podatki tam gdzie trzeba, więc zarzut w stosunku do mecenasa jest z pewnością w 100 % chybiony.
    • Gość: czytelnik Re: Dobry adwokat IP: *.silesnet.net 16.09.10, 13:42
      Dobrym adwoaktem jest mec. Sebastian Bogusz z Torunia
      • Gość: gość Re: Dobry adwokat IP: 188.33.49.* 22.10.10, 19:46
        a co myślicie o adwokacie Witoldzie Kasprzaku??
      • Gość: klient Re: Dobry adwokat IP: *.tvk.torun.pl 10.12.10, 22:36
        Nie sądzę
      • Gość: XX Re: Dobry adwokat IP: *.tvk.torun.pl 10.12.10, 22:39
        Odnośnie Mecenasa z Torunia, to nie polecam
        • Gość: Sandra Re: Dobry adwokat IP: *.146.243.180.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.01.11, 15:20
          Zdecydowanie nie polecam mec. Karkoszki (z Łodzi) wcześniej zachwalanego na tym forum.
          • Gość: Oskarzony Re: Dobry adwokat IP: *.apus-net.pl 11.01.11, 10:22
            A mozecie powiedzieć coś wiecej na temat Pana Krzysztofa Brzózki ?
            Czy korzystał ktos jeszcze z jego pomocy oprócz tego jednego wpisu ?
            • Gość: dober-mans Re: Dobry adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.11, 11:17
              co sądzicie o adwokacie Kalusie? Bardzo proszę o opinie.
    • linda_2 Re: Dobry adwokat 24.01.11, 15:39
      Co możecie mi powiedzieć o adwokacie Pawle Kruczykowskim i jego ojcu Januszu Kruczykowskim z Łodzi ul.Piotrkowska? Jeden z nich prowadzi moją sprawę i ani początku ani końca nie widzę,zero zaangażowania z ich strony? Czy źle trafiłam? Pomóżcie!!! Proszę!!
      • Gość: krzyś Re: Dobry adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 17:34
        Jak czują kasę- to doją
    • Gość: papuga Re: Dobry adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 01:14
      Jan Kocot- Wrocław. Na pewno warto chociażby zasięgnąć porady. Powie co można zrobić. Znajdziesz w Googlach kontakt.
      • Gość: klient Re: Dobry adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.11, 22:33
        Mnie osobiście pomógł adwokat Przemysław Karoń. Jest jeszcze dość młody i się stara.
        • Gość: gość Re: Dobry adwokat IP: *.net.stream.pl 24.02.11, 18:32
          A którego mecenasa moglibyście polecić do sprawy o odszkodowanie? A co sądzicie o kancelarii przy al. Jana Pawła II 72 lok. 3, czy są dobrzy sprawach odszkodowawczych? Z góry dzięki za opinie.
          • Gość: D.... Re: Dobry adwokat IP: *.play-internet.pl 27.02.11, 20:46
            Mam przyjemność od kilku lat uganiać sie po czestochowskich sadach i moge stwierdzic ze ni jak maja sie one do polskiego prawa. Tutaj sie wszyscy znaja, o sprawach ktore prowadza opowiadaja sobie przy wodce na imieninach. Jesli masz taka możliwosc to wybierz adwokata z poza miasta. Jesli jednak nie to jedyne co moge doradzic, a raczej odradzic to MARIAN LIPIEC- mały ratlerek, ktory tak dlugo przeciaga sprawe, az nie wyciagnie od Ciebie ostarnich pieniedzy. Drugi to WITOLD KASPRZAK - ten Pan dla odmiany odrazu wyciagnie od Ciebie kase, ty sobie pomyslisz, ze jak tyle wezmie to musi byc dobry, a tu niespodzianka po drugiej sprawie zacznie cie olewac, o ile w ogole sie na nich pojawi - a potem tak cie zakreci ze przestanie cie reprezentowac a kasa przepadnie - o zaden z nich rachunku ci nie wystawi.
            • Gość: ja Re: Dobry adwokat IP: *.play-internet.pl 28.02.11, 08:24
              Częstochowscy adwokaci są po prostu tragiczni.Doświadczyłem na własnej skórze,kiedy oczekiwałem od wielu z nich / sprawę prowadziło kilku następujących po sobie/sprawiedliwości , mówili,że sprawa jest do wygrania,po jakimś czasie okazywało się, że mam rację, ale sprawę umarzano, z powodu zbyt małej ilości dowodów przeciwko oskarżonemu. To już była kpina, byłem w posiadaniu sfałszowanych dokumentów ,bardzo ważnych dokumentów, pochodzacych z instytucji,które również wymierzają "sprawiedliwość". Wszystko na nic,kiedy poprosiłęm o pomoc w innym mieście, wszystko przybrało inny wymiar...
              • Gość: Gość Re: Dobry adwokat IP: *.net.stream.pl 28.02.11, 11:29
                Dzięki za rady:-). Ja mam mec.Kasprzyka, ale nie jestem z zadowolony z jego usług. Trzeba wszystko robić samemu.Dlatego poszukuję jakiegoś dobrego mecenasa zajmującego się sprawami o odszkodowanie.
                • andrzejdziaba Re: Dobry adwokat 28.02.11, 19:48
                  Gość portalu: Gość napisał(a):

> Dzięki za rady:-). Ja mam mec.Kasprzyka, ale nie jestem z zadowolony z jego usł
                  > ug. Trzeba wszystko robić samemu.Dlatego poszukuję jakiegoś dobrego mecenasa za
                  > jmującego się sprawami o odszkodowanie.

Proszę spróbować skontaktować się w tej sprawie z radcą prawnym Maciejem Kociołkiem.
        • arika20 Re: Dobry adwokat 25.06.14, 09:02
          pan KAROŃ dobry adwokat ha ha ha ? ODRADZAM !!!!!!!!!!!!!! ciągnie kase jest nikompetentny ,telefonów nie odbiera nic nie robi w sprawie po czym infantylnie się tłumaczy a szczyt szczytem było to ze to ja musiałem mu doradzić co dalej robic.zrobilem mały wywiad na temat tego pana i najbardziej tarafne co usłyszałem to CWANIACZEK. dramat NIE POLECAM
      • Gość: Eminka Re: Dobry adwokat IP: 93.219.190.* 23.09.13, 21:11
        Polecamy😃
    • Gość: angrusz1 Bywają i tacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.11, 10:29
      forum.gazeta.pl/forum/w,410,121573714,121573714,Adwokat_bral_pieniadze_nic_nie_robil.html
      Czy adwokat ma obowiązek wystawienia pokwitowania za wniesioną opłatę ?

Jak ja udowodnię, że zapłaciłem adwokatowi ?

Wszędzie jest chociaż wydruk z kasy fiskalnej a tu ... pełne zaufanie na słowo .

Trochę mało .
    • zielonaherbata15 Re: Dobry adwokat 02.03.11, 13:19
      Irmina Kmieć ul.Dąbrowskiego 9
      • Gość: Michał Pilarz Re: Dobry adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 12:24
        Co możecie powiedzieć na temat adwokata MICHAŁA PILARZA z Dąbrowskiego 26a?
    • Gość: polo Re: Dobry adwokat IP: *.trustnet.pl 11.03.11, 16:56
      Mnie sprawę prowadził adwokat Karoń i jestem z niego zadowolona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka