Dodaj do ulubionych

prawo i sprawiedliwosc

05.09.14, 08:11
Choroba nie wybiera – tym razem niemoc dopadła rzecznika PiS Adama Hofmana. Poseł miał udać się do sądu, ale stan zdrowia mu to uniemożliwił. Okazuje się jednak, że jego obecność u boku Jarosława Kaczyńskiego była niezbędna na Forum Ekonomicznym w Krynicy, polityk udał się tam i skutecznie ukrył objawy choroby.

www.tvp.info/16708359/hofman-pokazal-sadowi-zwolnienie-i-pojechal-do-krynicy-wiecie-jaki-jest-prezes

www.platforma.org/
Obserwuj wątek
    • qq.44 Re: prawo i sprawiedliwosc 05.09.14, 09:13
      ZUS , rozprawa , prawomocny wyrok sądu !

Toudi musiał klepać po pleckach swojego księciunia na Forum, żona Toudiego też miała taką chorobę !
      • koyod Re: prawo i sprawiedliwosc 05.09.14, 21:02
        + grzywna za nieusprawiedliwioną nieobecność na rozprawie.
        Tak byłoby w praworządnym państwie. Ale czego można oczekiwać w państwie, którego funkcjonowanie kwestionuje osobnik sprawujący funkcję ministra i osobnik ten piastuje nadal swe stanowisko.
        No cóż, nie darmo mówią, że ryba psuje się od głowy.
        • taniarada Re: prawo i sprawiedliwosc 07.09.14, 09:56
          Prawo i Sprawiedliwość lepsze niż łobuzeria z Platformy Nieobywatelskiej .Choć te dwie robią wała z ludzi. Pierwsza już dawno powinna ludzi wyprowadzić na barykady.Druga kłamie jak najęta .Obie się karmią się sobą.Już nie tylko młodzi wyjeżdżają z tego kraju .Widzę , ile dziadków siedzi tu na kontraktach w Niemczech,
    • optio11 Re: prawo i sprawiedliwosc 08.09.14, 14:27
      Wierzyciel Hofmana pod lupą CBA
      Centralne Biuro Antykorupcyjne wszczęło kontrolę oświadczeń majątkowych Roberta Pietryszyna – dowiedział się „Newsweek”. Postępowanie ma związek z pożyczkami, których prezes spółki Wrocław 2012 udzielał rzecznikowi PiS Adamowi Hofmanowi.

polska.newsweek.pl/robert-pietryszyn-wierzyciel-hofmana-pod-lupa-cba-newsweek-pl,artykuly,347258,1.html

www.apostazja.pl/jak.html
      • koyod Re: optio111 08.09.14, 16:31
        A co tam u Nowaka, nie masz żadnych wieści jak toczy się proces twojego guru.
        Ostatnio był bardzo nerwowy w TVN jak reporterka próbowała uzyskać od niego odpowiedź, kiedy zrzeknie się swego mandatu poselskiego. Padła przecież obietnica, że nastąpi to w przeciągu kilku tygodni. Rzeczony czas upłynął a zapowiedź nie zrealizowana.
        • medalik111 Re: optio111 08.09.14, 18:56
          Ty masz matole cokolwiek do powiedzenia oprócz tego, co każą wam mówić w politbiurze PO?
          Wali mnie twoje PO tak samo jak PIS i reszta postokrągłostołowej bandy, ale jak tak chcesz dyskutować, to podyskutujmy o aferze hazardowej, Amber Goldzie i Józefie Bąku, Sawickiej czy pijaństwie "elyty" PO za publiczną kasę...no optio dawaj, zobaczymy czy masz IQ chociaż na poziomie 65...
    • optio11 Re: prawo i sprawiedliwosc 08.09.14, 21:15
      Lekcja przyrody w klasie czwartej w jednej ze szkół podstawowych w Warszawie. Jedna z pierwszych lekcji w nowym roku szkolnym. Nauczycielka dyktuje dzieciom do zeszytu, czym jest przyroda: ''Przyroda to natura, czyli wszystko co stworzył dla nas Bóg''. - Jak to przeczytałam w zeszycie córki, najpierw zaczęłam się śmiać, ale potem mnie to przeraziło i zaczęłam się zastanawiać, co powinnam z tym zrobić - mówi mi słuchaczka, pani Anna, z którą rozmawiałam.

www.tokfm.pl/Tokfm/1,135821,15049276,_Mam_pozwac_sad_do_sadu____czyli_jak_nieterminowo.html#BoxSlotI3img

wyborcza.pl/1,76842,7839380,Prawda_o_ojcu_Degollado.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka