drrad 26.01.05, 18:48 Zapraszam mieszkańców Częstochowy i ziemi częstochowskiej do udziału na forum staropolskim pod adresem: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25582 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ck_forever Re: "Forum staropolskie" 27.01.05, 10:18 Dołączam się i podnoszę wątek do góry. Pozdro z Kielc Odpowiedz Link Zgłoś
drrad Re: "Forum staropolskie" 28.01.05, 14:20 Witam, myślę, że mieszkańcy Częstochowy nie pogodzili się z podłączeniem do Śląska i dalej noszą w sobie chęć stworzenia odrębnego regionu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: "Forum staropolskie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:25 separatyści ;-) ale co tam, rzeczowa dyskusja jeszcze nikomu nie zaszkodziła. pozdr.! Odpowiedz Link Zgłoś
drrad Re: "Forum staropolskie" 28.01.05, 21:59 Kto jest według Ciebie separatystą? Częstochowianie czy ludzie z radomskiego i kielecczyzny? Czekam z niecierpliwością na odpowiedź i zapraszam do udziału na forum staropolskim: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25582 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: "Forum staropolskie" IP: 5.6.1D* / *.vc.shawcable.net 29.01.05, 03:59 drrad napisał: > Witam, > myślę, że mieszkańcy Częstochowy nie pogodzili się z podłączeniem do Śląska i > dalej noszą w sobie chęć stworzenia odrębnego regionu? Moja rada: Poszukaj na tym forum odpowiedniego watku i poczytaj. Jest tego sporo i temat -calkiem niedawno- przewrocilismy chyba do potrzewki. Mysle, ze niewiele mozna do istniejacych opinii dolozyc. Chyba tylko masochisci chca sie bawic w odgrzewanie tematu raz jeszcze. Wlodek Odpowiedz Link Zgłoś
drrad Re: "Forum staropolskie" 29.01.05, 11:22 Dzięki za rady ale będę działał według swoich zasad. Na forum staropolskim pojawił się taki oto link: www.szukamypolski.com/gap/templates/default/mapki/kieleckie0.html Co Wy Częstochowianie o tym sądzicie? P.S. Przez kilka lat byłem jedym z Was, życie wygnało mnie gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś