Gość: ultras IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 15:18 moim zdaniem włokniarz ma bardzo duze sznse na medal nawet na złoto z walaskiem ulamiek oraz sulivanem i drabikem w składzie jest duzo szansa na złoto :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kibic Re: Żużel. Dwa sparingi z mistrzami Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 15:19 wpisujecie regiony cz-wa i okolice ktore kibicuja Włókniarzowi :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Żużel. Dwa sparingi z mistrzami Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 15:20 Redziny Odpowiedz Link Zgłoś
ckm_ista 10 zl !!!!!... :-( 29.03.05, 15:29 10 zl za sparing?????????..czy juz do konca popier***olilo zarzad???..na lige bilety ulgowe juz pojechaly do 16 zl a do tego dorzucili 10 zl za sparing, w ktorym pewnie i tak przegramy 60:30 bo wszyscy beda sie tlumaczyc ze testuja sprzet..wielki minus dla zarzadu CKMu!!!..jesli dalej tak beda postepowac to mysle ze pomimo dobrych wynikow moze byc nie za ciekawie z frekwencja na meczach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sej Re: 10 zl !!!!!... :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 15:56 No cóż jak chce się mieć silną pakę to trzeba nawet za sparingi płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: 10 zl !!!!!... :-( IP: 82.160.21.* 29.03.05, 17:48 10zl za ogladanie jak to sobie testujemy maszyny i ustawienia sprzetu ?? fajnie. Cos mi sie wydaje ze ktos na sile chce wyciagnac jak najwiecej kasy w jak najkrotszym czasie, a za 2-3 tygodnie prezes Maslanka bedzie niepocieszony niska frekfencja na meczach - przeciez 16zl za ulgowy to tak niewiele, a jak pamietam jakis czas temu zarzekano sie ze bilety nie zdrozeja przynajmniej do play-offu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucky_n Re: Żużel. Dwa sparingi z mistrzami Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 09:00 Lisiniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoko Re: Żużel. Dwa sparingi z mistrzami Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 18:37 qrwa czy wy kibice Włókniarza nie widzicie jak was zarząd chce za wszelką cenę z was wyciągnąc ostatnie pieniądze!!!!!! poje..ym trzeba być żeby za sparing bulić aż 10zł!!!!! Panie Maślanka będziesz Pan miał frekwencję po góra 8tyś na lidze!!!!!!!! to jest samobójcza bramka zarządu!!!! tak nie można postępować!!!!! MÓJ POSTULAT BILETY ULGOWE MAX. 10PLN ALE ZA TO BĘDZIE PEŁNY STADION I DOPING JAKI POWINIEN BYĆ!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pidzej88 Re: Żużel. Dwa sparingi z mistrzami Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 22:42 Ich to chyba cyki swedza 10zl:o wiecie co co jak co ale zeby za sparing placic glupota...ciekawe ile bielty w sezonie zakosztuje "BILETOW WYZSZA CENA A KIBICOW NIE MA"tak bedzie wkrotce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Żużel. Dwa sparingi z mistrzami Polski IP: *.localdomain / 83.16.16.* 30.03.05, 09:06 Brawo Yoko, popieram cie i masz 1000% racji, przy cenie biletu 10 zl ulgowy wtedy bylo by o wiele wiecej osob ludzie calymi rodzinami by przychodzili na stadion, a zeby za sparing zaplacic 10 to nparwde zarzad poje*****lo, jeszcze zeby sie wchodzilo na sparing za przyslowiowy progrma czyli powiedzmy te 5 zl, no jeszcze bym zrozumial a tak???????? moze jednak zarzad przemysli swoje glupkowate wybryki jesli chce miec kibicow????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Żużel. Dwa sparingi z mistrzami Polski IP: *.localdomain / 83.16.16.* 30.03.05, 09:12 swoja droga jestem ciekaw ile zawola od swoich kibicow zarzad Uni na dzisiejszym sparingu, bo to chyba tylko w czestochowie jest mozliwe aby program kosztapowal 10 zl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ciekawe to bilet ulgowy w sezonie chyba z 25 co?????????? walnijcie sie w glowe?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Żużel. Dwa sparingi z mistrzami Polski IP: *.21.pl / 213.199.204.* 30.03.05, 10:09 wTARNOWIE też 10 wOPOLU TEŻ10 chyba wszędzie to samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynka Re: Żużel. Dwa sparingi z mistrzami Polski IP: *.realestate.net.pl 30.03.05, 12:32 Wy naprawde powariowaliscie10 zl za sparing:/:/nie zdziwie sie jak bedzie na stadionie tylko garstka osob:/.Chociaz mogliscie zrobic wstep po 5 zl to na pewno by wiecej osob przyszlo i wiecej byscie na tym zyskali:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FullMetalKarpik219 Re: Żużel. Dwa sparingi z mistrzami Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 13:15 Siema.Jestem tego samego zdania co wiekszosc z was.10pln za sparing!!!To ciekawe ile bedzie kosztowac bilet na Zloty Kask??Mam nadzieje ze ci idioci zobacza jutro co zrobili i wreszcie sie zastanowia.Pozdrawiam wszystkich kibicow wlokniarza i AZS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vilq Re: Żużel. Dwa sparingi z mistrzami Polski IP: 80.51.191.* 30.03.05, 14:24 Głupota Maślanka sie nie nauczył z przygód w tamtym sezonie.Sparing za 10 miałem iść ale nie pójde żeby popatrzeć jak sprzęt sprawdzają za 10 zl nie badzmy smieszni.Kibice byli i są traktowani jak jelenie.Sponsor który jest na dobre i na złe.Panie Marianie niech się pan z zarzadem na czele póknie w głowe i pomysli co robi !!! Mistrz Mistrz CKM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MANIEK CENY BILETÓW NA LIGĘ!!!35TRYBUNA,22CAŁY I 17 ULGOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 17:16 Odpowiedz Link Zgłoś