Dodaj do ulubionych

dziewczyny ala plastic-fantastic

17.05.05, 17:22
na tle innych dziewczyn wydaje mi sie ze nie zadazam za moda bo :
- nie chodze na solarke
-nie mam plastikowych kolek w uszach
- nie ubieram sie cala w oczorzutny roz
- nie farbuje wlosow
a teraz pytanko do facetow-czy kobieta atrakcyjna musi wygladac jak polowa
czestochowy? gdzie sie nie obejze tam wszystkie wygladaja tak samo .co jest
grane?

Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 17:24
      I dobrze robisz moja droga :)Chociaz farbowanie wlosow u kobiet jest rzecza
      normalna...Za Toba wlasnie bym sie obejrzal na alejach:) Pozdro dla normalnych
      dziewczyn:*
      • Gość: jasiu... Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.05.05, 19:14
        A jak często się myjesz i zmieniasz bieliznę? Bo to jestzdecydowanie ważniejsze?
        • szczawka Re: dziewczyny ala plastic-fantastic 18.05.05, 17:09
          jezeli myslisz ze ja nie wiem co to mydlo i woda to jestes załosny.Dla ciebie
          pewnie idealem kobiecosci jest mandaryna-masz kiepski gust w takim razie
          kolego,lubisz wszystko co sztuczne i plastikowe-nawet cycki.to natyle
      • Gość: m Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.prenet.pl / 82.160.21.* 17.05.05, 20:07
        a ja wole kobiety o naturalnym kolorze wlosow, jaki by on nie był. ;)
    • Gość: norebert Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:33
      plastic fantastic zdecydownie nie,noramalni górą:):):):)
      • Gość: anty Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 12:34
        dziewczyny ala plastic- fantastic???<< no to całkiem normalny widok w czewie>>
        oczywiście głeboko nad tym ubolewam!!!!bo jak ide pzrez cęstochowski wybieg dla
        tandety czyli<< aleje>> to pojawia sie u mnie odruch wymiotny :(:(:( no ale cóz
        tu sie dziwić kiedy każda z tych różowych panien(łeeeeeeeeee) chce być podobna
        do drugiej i wychodzi z tego wielka kiczowata parodia co najgorsze mnoży sie
        ich tyle ze cho cho.......opanowały całe CENTRUM(o ile to mozna nazwać centrum)
        a już nie wspomne męskim wydaniu plastic-fantastic!!!!!!!buty w szpic,skóra
        ogolona głowa noi obowiazkowa beemka-sprowadzona z niemieckiego złomu-a u nas
        świeci na częstochowskich drogach......hehehe NO KOMENTS...swoja drogą ciekawe
        czy oni zdają sobie sprawe ze swojej prostoty albo czy wogóle
        myślą ??? ............
        • Gość: Bourne Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 13:39
          Co Ci sie nie podoba jak koles ma ogolona glowe. Fryzura jak fryzura:))
          • Gość: der do Bournea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 13:50
            fryzura??? koleś??? wraz z włosami taki karczek-sterydziak traci mózg.....i ty
            jeszcze o tym nie wiesz widocznie jesteś jednym z nich....nie ma jak dresy i
            skóra co????????..........
            • Gość: Bourne Re: JA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 14:07
              Ja mam byc jednym z nich. E no co ty. Poprostu ja mam dosc krotko obciete wlosy
              bo tak lubie. i nie wszyscy tak wyszczyzeni to jacys naladowani kolesie. PS
              Widziales kiedy goscia w dresie i skorze bo ja naszczesie jeszcze nie, no coz
              moze kiedy zobacze hehe:)
              • Gość: antylala Re: do bournea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 16:32
                nie widziałes nigdy kolesia w dresach i skórze??????.....to bardzo dziwne-chyba
                nie mieszkasz w czewie bo to tu popularne zestawienie........
                • Gość: Bourne do Antylali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 18:08
                  masz racje nie mieszkam w cze-wie tylko jakies pare kilosow od. Naprawde nie
                  wiedzialem takich gosci ale jak Ty widzialas to Ci zazdroszcze bo pewnie mialas
                  niezly powod do smiechu hehe nie moge se tego wyobrazic koles w dresach i
                  skorze Co sie dzieje?
        • Gość: ciekawski Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 15:00
          a TY IDEALE jak wyglądasz opisz nam .
        • Gość: roman Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 12:49
          O czyżbym zetknął się z jedną normalną dziewczyną ? Paatrze nie raz na
          dziewczyny na mieście i mysle sobie jakie one wszystkie są głópie i puste .
          Wszystkie w jeden krój , bardzo często mi się zdarza pomylić jakąś dziewczynę z
          moimi znajomymi ... , taki sam kolor włosów , takie samo uczesanie itd . żadnej
          indywidualności . One wszystkie (lub prawie wszystkie) myślą że jak włoży buty
          na koturnach , dość pospolity ale sexy ciuch , wysmaruje twarz fluidem , na
          rzęsy jak smar grubo nałoży tuszu , i pokoloruje powieki to myśli że faceci
          oszaleją na jeje punkcie a jeszcze najlepiej jak będzie jaknajszczuplejsza to
          będzie super ... a tym czasem wygląda jak czrownica albo jak upiur , albo ze
          względu na chudość to w zasadzie jak śmierć .Czy nie ma dziewczyny która by
          inaczej dbała o urodę ... dżywcze maseczki , zdowe odżywiamnie itp . zamiast
          makijażu i kiczowatych ciuchów ?
          • Gość: Ruda Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 30.05.05, 14:05
            jestem.....
    • Gość: olka tak jest w czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 10:08
      te dziwczyny tak wyglądaja bo tu jest tylko porter i masówa gotowa sami
      sterydziaki i chłoptasie w bmw bujają sie po alejach zeby wyrwać pannę
    • Gość: Teddy Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: 80.51.222.* 18.05.05, 10:20
      Masz całkowitą rację Szczawka.Tak trzymaj!Znormalniejcie dziewczyny:)
      Przestańcie być sztuczne!
      • Gość: Menel Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 13:19
        Aaaa gadacie koledzy-trzeba byc szczerym w takich wypadkach a nie pocieszac
        dziewczyny-obejrzymy sie za ladna,szczupla,zadbana dziewczyna i na dodatek
        skąpo ubraną-a nie obejrzymy sie za zwykla,szara dziewczyna,ubrana od stop do
        glowy,przemykajaca pod sciana -no chyba ze ma fajna twarz/wlosy/spojrzenie.

Teraz glowa do gory- bo to te ostatnie zostana naszymi zonami,urodza nam dzieci
        i wlasnie z nimi spedzimy reszte zycia-a tamte do 40 beda chodzic na rozowo z
        tapeta na twarzy,szukajac swojej BeMwiCy
        • Gość: anty do menela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 13:45
          widać głupku jak wpływają na ciebie takie komercyjne wzorce- czestochowskie- my
          mówimy o ładnych szczupłych zadbanych>>>>>> ale nie o parodiach kobiet jakich
          jest multum w czewie no jeżeli pociąga cie taka tandeta <a wystarcza ci to że
          ma odsłonięty brzuch i wraca z solarium > to współczuje ci bardzo widocznie
          masz tak płytko-porterowy móżdzek całe życie siedzisz w czewie i Polsce<gdzie
          takie śmieszne panny królują> to sie nie dziwie że nie widziałeś prwdziwie
          seksownych i odjazdowych babek.........wspólczuje..........
          • Gość: Menel Re: do mnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 18:46
            ....ja i porter...slabo mi....wody....w ostatecznosci uznam to za komplement:)
            Ale nadal sie upieram ze powiedzialem prawde,a jezeli niektorych to boli to
            przykro.Niech mi jeszcze ktos napisze ze liczy sie dusza i charakter-haha
            • Gość: lili Re: do mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 18:58
              nie mówie ani nie pisze o duszy czy charakterze drogi menelu ale o seksowności
              kobiecości w prawdziwej formie <nie karykaturalnej>!!!!! jak to ma miejsce u
              nas w czewie......no ale cóż szkoda że nie wiesz o istnieniu takich
              kobiet.......
          • Gość: .... Re: do menela IP: *.bas1.mvw.galway.eircom.net 01.06.05, 11:39
            "masz tak płytko-porterowy móżdzek całe życie siedzisz w czewie i Polsce gdzie
            takie śmieszne panny królują> to sie nie dziwie że nie widziałeś prwdziwie
            seksownych i odjazdowych babek.........wspólczuje.........."

hehehe - najseksowniejsze są Irlandki - same wieloryby !!!! aaaa i jeszcze
            jedno też noszą się w różu i straszą tłustymi brzuszkami ...
        • szczawka Re: dziewczyny ala plastic-fantastic 18.05.05, 17:00
          ja jestem usmiechnieta,zadbana ,ladna fryzurka,na codzien subtelny makijaz-
          wszystko ze tak powiem z klasa.a jak widze te rozowe panny to mi sie zle robi
          • Gość: Wiola Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.hcz.com.pl 19.05.05, 08:57
            Może tylko Ty myślisz ,że to jest z klasą , a ktoś kto na Ciebie patrzy
            pomyśli ,że jesteś kiczowata . O gustach się nie dyskutuje.
            • Gość: mysza Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.range86-129.btcentralplus.com 31.05.05, 16:24
              Trudno juz porozmawiac z normalna dziewczyna tak poprostu o niczym wiekszosci
              wydaje sie ze sa nie wiadomo kim,a tak naprawde to nic nie znacza.Ale wieze ze
              sa jeszcze normalne dziewczyny takie ktore nie patrza tylko na kase,poprostu sa
              soba i to jest piekne.A ciuchy czy kolor wlosow to tak naprawde nie ma
              znaczenia wazne jest to co maja w sobie.Pozdrowienia
    • Gość: dziewczyna Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 13:14
      Ja uważam że fajnie być modną ale w wydaniu sprawiającym wrażenie naturalności.
      Wypacykowane panny budzą śmiech ale te zaniedbane budzą żałość. Trzeba
      wypośrodkować i swój wizerunek stworzyć takim by stojąc przed lustrem
      powiedzieć "Jestem super". Bo właśnie poczucie własnej wartości dodaje
      najwięcej blasku i pewności siebie. A wtedy kwiat męski ściele się u stóp.
      Pozdrawiam
      • Gość: dedsal dziewczyno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 13:19
        nie widzisz ile plastikow chodzi po cz-wie odsłonięte brzuchole i tatuaze z
        tyłu masowa
        • Gość: ruda83 Re: dziewczyno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 09:39
          wszystko ladnie pieknie, ale co masz do tatuazy na plecach...?
      • Gość: Marek Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 13:22
        A moze panie napisza jakich panow nie lubia (jak ubranych) a za jakimi sie
        obejrza;) Pozdro
        • Gość: inga no dobra >....................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 13:26
          nie sterydziak bo jak widzę sterydziaka to mnie trzęsie, nie w pantofelkach
          typu:sinbady z czubkami wywiniętymi do góry ,nie w sweterkach z big stara i
          innymi tego typu,i nie taki co chodzi do portera i innych tego typu lokali
          • szczawka faceci 18.05.05, 17:06
            jak widze skina,steryda ,pseudohiphopowca z krokiem w kolanach to mnie rzuca.
          • Gość: podobno normalny Re: no dobra >....................... IP: *.pcz.pl 30.05.05, 18:05
            No wiec nie chodze w pantofelkach. niemam sweterka z bigstara( mam z wranglera
            ale to na zimne dni:)) i jeszcze jeden z bazarku:)))niechodze do portera do
            depo tez jeszcze mnie nie poniosło nie jestem hiphopem, dresem czy jakims innym
            wynalazkiem(niektorzy twierdza ze jestem punkiem, ale sie za niego nie uwazam),
            chodze sobie w glanach bo jest mi w nich wygodnie, nie mam adidaskow, dres
            zakladam jak wroce wieczorem do domu a wczesniej chodzilem w nim na zajeciach
            wf, sterydow nie łykam, nie mam beemki, nie mam kolczykow, zelu na wlsach (łysy
            tez nie jestem(jeszcze:)))), nie obchodzi mnie moda, smiesza mnie te plasikowwe
            panienki, kolczyki w pepku i w jezyku denerwuja. mimo szystko jakos nikt sie za
            mna nie oglada. to ja juz nie wiem oco chodzi w ty6m swieciea w szczegolnosci
            dziewczyna. Chyba zaczne chodzic do tego calego porter i do depo zeby poznac
            tutejsza kulure sprowadze sobie bmw ze szrotu i bede sie wozil po alejach i
            wyrywal te plastiki Pozdrawiam
    • harry1983 Re: dziewczyny ala plastic-fantastic 18.05.05, 19:46
      Czytam te poprzednie posty i jestem mile zaskoczony - czyli są jeszcze w naszym mieście jakieś normalne dziwewczyny?
      Już myślałem, że gdzieś wyemigrowały, bo o takie co teraz nie lecą na pieniądze, samochód itp to już dzisiaj bardzo trudno.
      Szkoda, że Was tak mało.

A tak apropos - ostatnio jest jakaś nowa moda - jeansy tak zawinięte, że wyglądają jak za krótkie i do tego szpile z ostrym czubkiem.
      Kicz w czystej postaci.

A o różowych przykrótkich bluzeczkach, okularach lustrzankach i jasnych berecikach a do tego kolczykach o średnicy 5 cm już nie wspomnę.

> a teraz pytanko do facetow-czy kobieta atrakcyjna musi wygladac jak polowa
      czestochowy?

Nie musi, więc nie zwracajcie uwagi na te "blachary", tylko bądźcie sobą!

Pozdrawiam nie - plastikowe.
      • szczawka Re: dziewczyny ala plastic-fantastic 18.05.05, 21:54
        kochany jestes ze doceniasz kobiecos tam gdzie ona jest rzeczywiscie a nie jest
        sztucznym opakowaniem.Proponuje zalozyc klub prawdziwych kobiet co wy na to?
        • Gość: SYSIA Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: 212.87.241.* 30.05.05, 16:08
          JA TEŻ PROPONUJĘ ZAŁOŻYĆ KLUB PRAWDZIWYCH NORMALNYCH KOBIET ALE CZY BĘDZIEMY TYLKO DWIE?
    • lookas.prv.pl Re: dziewczyny ala plastic-fantastic 18.05.05, 22:20
      Takie kobiety i dziewczyny (przede wszystkim), które krytykujesz moim zdaniem
      wzajemnie się do tego mobilizują - tzn. dobierają się grupki takich kobiet
      (dziewczyn) i postanawią się tak ubierać i wychodzić na miasto, na podryw itd. W
      LO widziałem takie grupki "modelek", które "terroryzowały" szkołę :-) Inne
      zapewne idą za modą, żeby "nieodstawać" od reszty itd, chcą być trendy i coś
      zmienić w sobie :-)

A takie, które nie są "plastic-fantastic" według mnie mają silną osobowość
      (żeby jednak nie być jak wszystkie inne) oraz kobiecość w 100% znaczeniu tego
      słowa :-)

Oczywiście faceci się oglądają za tymi i za tymi (w końcu kobieta to kobieta
      :-)). Ale jednak z pewną małą różnicą - może to co napiszę będzie niekulturalne,
      ale wydaje mi się, że większość facetów jak widzi właśnie taką różową landrynę
      to: ogląda się i mówi: "fajna dupa", a gdy zobaczy prawdziwą kobietę, to też się
      obejrzy ale tym razem nie powie tego tylko będzie myślał o niej idąc dalej przed
      siebie, albo pobiegnie za nią :-))

--------------------------------------
      www.lookas.prv.pl
    • Gość: obiektywny Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 22:44
      nie mówię , ze wszytskie, ale większość tych kobiet odbieram o dbające o
      siebie. sa atrakcyjne więc normalny mężczyzna chce je posiąść. jestem ciekawy
      jak zareagowaliby wszyscy ci mężczyźni, (którzy tu się wypierają) w sytuacji
      gdyby byli sam na sam z taką kobietą (w dodatku rozebraną). nie czarujmy sie.
      • Gość: dedal ty obiektywny.................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 09:14
        one często maja kilo pudru na sobie i co z tego takich w cz-wie jest milion i
        jedna od drugiej niczym sie nie roznią czasami to myslę ze widzę jedną
        dziewczynę rozowy beret , kolczyk w pępku lub dziara z tyłu , tipsy ,
        odsłonięty brzuchol.
      • Gość: lili do obiektywnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 09:44
        jeżeli uważasz że każdy normalny facet leci na taką kiczowatą kserokopie połowy
        czestochowy to<<<jesteś nienormalny>>>> i mów chłopcze za siebie no chbya ze
        należysz do męskiej części plastik-fantastic(buty wywinięte w kozun,koszula z
        podwinietymi mankietami najlepiej biała albo jakiś lajcik beżyk ...i tak
        dalej....i tak dalej....już nawet nie opisuje bo mnie zbiera na wymioty
        (łeeeeeee)napisze ci tylko tyle- skoro te puste karykatury odbierasz
        jako<dbajace o siebie>to mieszkasz w dobrym mieście czewa jest pod tym względem
        specyficzna!!!! aha a co do <sytuacji sam na sam> żadna trudnośc wystarczy
        pójść do któryś z tych lokali typu(porter,depo.......)i gwarantuje ci chłopcze
        że twoje marzenie sie spełni......aha a masz beemke z niemieckiego złomu <bo to
        zwiększa twoje szanse......>
        • Gość: Menel Re: do obiektywnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 10:34
          Nie ma sie co podniecac i burzyc-obiektywny ma racje-panny dbaja o
          siebie,spedzaja troche czasu nad soba,podobnie jest z facetami-szczescie samo
          nie porzyjdzie,trzeba popracowac.Ja tez jestem zagorzalym przecwinikiem
          dyskotekowych domow rozpusty,ale tez nie zamierzam nikogo czarowac.

Tak jak napisal obiektywny,taka landryna pobudza zmysly,daje wyobrazni
          popracowac, no chyba ze kompletny pasztet, to wtedy mzona patrzec na figure....

A skoro o figurze to najlepsze sa takie co grube,stare a nadal rozwe
          bluzeczki,biale spodnie,itd.,..i to dopiero jest godne politowania
          • Gość: moli niektórzy tak mają !!!!! do menela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 11:22
            spoko jezeli odnosisz jakiekolwiek wrażenia zmysłowe patrząc na panne która ma
            spoko figure a jest <<<kompletnym pasztetem>>>i ma np.skwary na zębach!!!bo po
            odliczeniu co miesiecznych wydatków typu solarium,różowe bluzeczki,białe
            spodeneczki....itp,itd....na dentyste już jej nie starcza to NO KOMENTS!!!
            wogóle to dziewczyny dzielą się na ładne ,seksowne, ciekawe i te drugie czyli
            plastik-fantastik< PRYMITYWNA PARODIA KOBIET>i jeżeli twoje zmysły pobudza ta
            druga kategoria to widocznie jesteś <parodią mężczezny>!!!!
            • Gość: olgiert Re: niektórzy tak mają !!!!! do menela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 11:53
              opanuj sie ty chyba jak wychodzisz na ta wies cz-we to tylko twoja wyobrażnia
              pracuje
            • Gość: iwo Re: niektórzy tak mają !!!!! do menela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 11:57
              popatrzcie jakie maja brzuchy zimno jak nie wiem a one odłonięte bębny bo ich
              kolezanka tak ma to ona tez chociaz bęben do ziemi i pozwijany poczekajcie
              będzie trochę cieplej to wyjdą na aleje
              • Gość: ładna Re: niektórzy tak mają !!!!! do menela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 12:16
                No nie !! Nie podobają się panom odsłonięte brzuszki ???
                Co jest z wami ??? A może panowie gustują w niewiastach w powłóczystych
                sukniach, w rozwleczonych swetrach, z włosem na rudo i obowiązkowo rzemień na
                szyji. To dopiero ekstaza !!!
                • Gość: ładna Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 12:18
                  I zapomniałam o rozdeptanych buciorach
                  • Gość: jankes Re: najlepsze to są te berety z liścmi gandzi/.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 13:03
                    ostatno widziałem taką badziewiarę w takim berecie
                    • Gość: obiektywny Re: najlepsze to są te berety z liścmi gandzi/... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 07:20
                      wiadomo wyraźny kicz odrzucam, ale ładna , zadbana ziewczyna, ktora potrafi sie
                      ubrać, odwiedza solarium jest dla mnie ładna. a skoro większość dziewcząt z
                      forum nie identyfikuje sie z takimi - widocznie ma kompleksy. wolę przebywać w
                      łądnych okolicznościach i z ładnymi paniami. bmw nie mam, mam vectre z 2001
                      (mało tego - nie czarną!)i powiem, ze to akurat nic do rzeczy nie ma.
                      • Gość: nina do obiektywnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 08:50
                        kolo nikt tu nie pisze o dziewczynach-pasztetach brzydkich,zaniedbanych,nie
                        dbajacych.....czy ty wogóle potrafisz czytać i myśleć ludzie piszą o
                        dziewczynach które przesadziły.....w najśmieszniejszym tego słowa znaczeniu
                        własnie o platik-fantastic-które w gowie mają zakodowane dwa kierunki:solarium
                        (która najbardziej <zjarana> ta najlepsza)i ryneczek .....no a pózniej na
                        wiewczór obowiazkowo dicho..........po pzreczytaniu tylu postów ty nadal nie
                        wiesz o co nam wszystkim chodzi ....no to niestety nie poprawie twojej
                        percepcji myślowej widocznie tak juz masz i nie pisz o samochodach głupku bo to
                        nie forum dla małointeligentnych panien.....a tak na marginesie gdybyśmy
                        chciały wygladać tak jak one to co za problem iść do sole i załozyć różowa
                        bluzeczke łłłłeeeeeeeeeee!!!!!!!aż mnie trzęsie jak pomyśle że miałabym tak
                        wygladać łeeeeeeeee!!!!!!!! kolo pomyśl zanim napiszesz o ile wogóle myślisz
                        hehehe
                        • Gość: obiektywny Re: do niny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 09:06
                          prowokujesz mnie. (jak przypuszczam) mało atrakcyjna kobieto. zacznij lepiej o
                          siebie dbać. na pewno lepiej się poczujesz. Kobieta która z takim uparciem
                          prezentuje takie stanowiso musi mieć spore kompleksy. na bank coś z Tobą jest
                          nie tak (nie miałaś zabawek w dzieciństwie? , czy niekochano Ciebie?). Zacznij
                          czytać 'Twój styl' i idź do przodu. a jak nie wiesz w którą to stronę to poproś
                          przyjaciókę (bardziej atrakcyjną i mniej zakompleksioną niż Ty)- niech kopnie
                          Ciebie w tył. mi na to szkoda czasu.
                          • Gość: nina do obiektywnego <komercyjnego >chłoptasia..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 10:36
                            oj chłoptasiu udzielasz rad na miare tego czegoś co sie znajduje w twojej
                            główce a przypomina orzeszka .......>>>>>czy juz wiesz co to???? hehehee co do
                            tej rady o :TWOIM STYLU: to dobre!!!!!!!!!! hehehe sama nazwa tej śmiesznej
                            gazetki twój styl czyli nie mój -ktoś kto wymyślał nazwe tego <poradnika>
                            hehehe trafił w dziesiatke z nazwą.... a bynajmniej jesli chodzi o czewe każda
                            panna nie mająca własnego pomysłu kopiuje styl innej......dziękuje za rady
                            chłoptasiu nie skorzystam.....hehehe
                            • Gość: obiektywny Re: do niny (po raz ostatni) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 12:29
                              dla wyjaśnienia: TS to gazeta dla kobiet z klasą (lub dla kobiet które chcą
                              miec klase). no tak ponieważ klasy nie masz - nie skorzystasz z mojej rady.
                              widze ze nic tu nie wskuram: poproś koleżankę niech kopniakiem ukierunkuje twój
                              chód do psychologa.
                              • Gość: nina Re: doobiektywnego (po raz ostatni) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 17:24
                                tak jest jeszcze <glamour>to tez dla kobiet "z klasą" tylko juz takich
                                <glamour> bo za młodu czytały bravo girl ale teraz to już nie modne.....
                              • szczawka do pana obiektywnego 21.05.05, 17:48
                                • szczawka Re: do pana obiektywnego 21.05.05, 17:52
                                  jezeli myslisz ze panny z depo lub portera kupuja twoj styl to jestes w bledzie-
                                  on kosztuje ok 8 zl-a to jest 8 minut na solarce.TSjest gazeta dla kobiet w
                                  innym przedziale wiekowym a nie dla 18 latek.wez lepiej wsiac do tego swojego
                                  auta,zarzuc iwana i delfina,wystaw lokiec i jedz do depo
                          • Gość: rozsądna Re: do niny IP: 80.51.57.* 25.05.05, 14:44
                            haha dobrze jej powiedziales.Te wszystkie dziewuchy ktore tak ublizaja na temat
                            rozowych bluzeczek itp.to zakompleksione panny na ktore nikt nie zwraca uwagi i
                            tyle.Pewnie jeszcze ubieraja sie na czarno i glany w lato heya.Powodznia
                            zycze!!!!!!!!!
                            • Gość: nina do rozsadnej..........? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 22:58
                              aha ....to w twoim mniemaniu <jakże niewyrażnym> oznaką niezakompleksienia jest
                              wkładanie różowych blueczek itp.... itd....hehehe dobre....!!!!nie wiem
                              dziewuszko czy wiesz o czym pisze chodzi mi o seksownosć- kobiety- wyrażną
                              włsnie nawet<czarną> i oryginalną a nie małpowato kopiowaną rynkiem Tuszyna....
                              aha i przede wszystkim pisze o kobietach zadbanych seksownych pociągających i
                              przede wszystkim <wyraznych>mających <swój> nie cudzy styl....ja na powodzenie
                              nie narzekam a jeśli ty jesteś podjarana jak za toba obejrzy sie kark w butach
                              w szpic to już twoja sprawa .....no cóz róż przyciąga ....ale kogo?...hehehehe
                              • Gość: wandzia Re: do rozsadnej..........? IP: 80.51.191.* 01.06.05, 09:24
                                zgadzam sie z Niną!!! tak trzymać, widze że jeszcze w tym mieście egzystują normalne dziewczyny, a ju sie bałam....! hmm, myśle, że to jest taka "walka z wiatrakami", nikt i nic niepomoże takim pannom....smutne ale prawdziwe
                        • Gość: :) Re: do obiektywnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 23:20
                          Cos mi sie wydaje ze troche przesadzasz:/ wiesz wydaje mi sie ze po prostu
                          jesces zazdrosna...dokoncze to pozniej bo teraz nie ma czasu...ale pozdro dla
                          tych niedowartosciowanych panien ktore w kazdej zadbanej widza rywalke..mysle
                          ze Wy owinniscie je dowartosciowac
                          no ale tak na marginesie to powiem krotko...zgadzam sie ze polowa czestochowy
                          to kicz:te bazarki krotkie spodniczki i wogole..a im wiecej pokaza im wyzsze
                          buty załoza to sa bardziej trendi ;d;d ale jezeli maja co pokazywac to co im
                          szkodzi?Jak chca takie byc to co??Mnie sie wydaje ze teraz kazdy tutaj pisze ze
                          jejq jakie one sa łeeee i wogole a pojdzie na dicho i bedzi eje zarywac<mowa o
                          panach..>...mnei one oczywiscie smiesza...mysle ze jestem normalna choc mam
                          biale spodnie:P ale moze to moje zdanie .. nie ebde sie bronc bo ludzie sami
                          oceniaja.ale ja sadze ze nie jestem taka ...i wydaje mi sie ze czest ludzie
                          patrza z gory ta takie osoby...ale powiedzce mi kto dla Was jest normalny...??
                          BO mnei osobiscie podobaja sie biale spodnie lubie bialy kolor bo jest czystu i
                          dobzre sie w nim czuje i czy am nie chodzic wnim bo bede uwazana za...mo to
                          jest juz smieszne a pzoatym tera znie ma nic innego w sklepach..wiec jak maja
                          inaczej chodzic ubrane..jescze wspomne o reklamie ktora wplywa tak na mlodych
                          ludzi te chude mogelni etc..kazdy mysle chce byc piekny..a Wy widze oceniacie
                          ludzi z gory...no dobra moze troche za bardzo ich bronie choc nie raz zdarzylo
                          mi sie usmiechnac na czyis widok nie wspomne tylko o panach bo panowie tez
                          sa ..załosni niekiedy ale widzicie mneij sie mowi tutaj o wyzelowanych
                          solarach...:) .ale wydaje mi sie ze lekka przesadzaja panowie z tym co sie
                          wyrabia w czewie ale sadze ze Wy wszyscy nie jestescie tutaj obiektywni faceci
                          sa wzrokowcami...i niestety zami idziecie do takich panien:P chociaz w sumei to
                          zalezy od typu faceta:P Ale w qrza mnei ze mowice ze kazda paanienka leci an
                          samochod;/widocznie nie znacie wszystkich ...a nie ładnie jest tak
                          oceniac...soryy za chaotyczna wypowiedz ale nie ma niestety czasu i pisalam o
                          wsyztkim co mi w danym momencie przyszlo do glowy...
                          Pozdro dla wszystkich...i dopisze cos innego tu
                • Gość: iwo Re: niektórzy tak mają !!!!! do menela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 12:25
                  ładna?????????? a raczej tak ci sie wydaje.....hehehe czestochowska panno czy
                  uważasz ze zaskoczysz faceta jak staniesz w odsłonietym brzuchu w białej
                  bluzeczce,białych spodniach .....i czrnych stringach??????? no tak to tylko na
                  trase.....!!!!jak podoba ci sie kopiowanie całej czewy to juz świdczy o twoim
                  prymitywiżmie widocznie jestes tak mało twórcza .....a jeżeli nie wiesz co
                  znaczy słowo ekstaza(bo dla ciebie to tylko pomylone wrażnie wzrokowe) to
                  wskakuj w ubranka i do portera .... albo do depo.....albo...no w kazdym razie
                  masz wybór gdzie "<zachwycisz>" hehehe
                  • Gość: wera ładna?????????pojęcie względne dobrze iwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 12:27
                    dobrze napisałeś widać jakaś plastik-fantastik udzieliła postu!!!!!!!!!!
                  • Gość: carlla Re: niektórzy tak mają !!!!! IP: *.prawo.uni.wroc.pl 19.05.05, 12:36
                    Takie zjawiskowe panny i oczywiście kolesie z beemek to nie tylko powszechny
                    widok w Cz-wie. Wiem co mówie! W większych miastach jest nawet....
                    A tak w ogóle to każdy wie co lubi, co go interesuje, kręci itp. itd.
                    Ja panom z beemek podziękuje!
                  • Gość: iwo post niektórzy tak mają (do menela) jest doŁADNEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 12:51
                    nie wiem czy sie <ładna>domyśli....? bo zapomniałem zmienić tematu...u takich
                    różnie z myśleniem bywa.........
                  • Gość: ładna Re:Do IWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 12:36
                    I tu cię mój drogi zaskoczę. Nie jestem różowa z odsłoniętym burzuchem. W
                    zasadzie zawsze preferowałam ( trudne słowo, ale mam nadzieje że pojmiesz
                    znaczenie) swój styl, a moda mas i efekt owczego pędu z tym związamy mnie
                    brzydzi. Ja wiem w czym wyglądam dobrze i tak właśnie staram się ubierać.
                    ELEGANCKO. Różowo plaskikowa moda poprostu nie podoba mi się. Ale zdaję sobie
                    sprawę z tego że komuś jednak taki styl pasuje i dobrze się w nim czuje. I może
                    naprawdę wygląda fajnie. Drogi Iwo i cała reszto "krytyków", proponuję poddać
                    krytyce bezmyślne popugowanie innych a nie ogólnie wszystkie zadbane
                    dziewczyny. Iwo czy jesteś pewien że twój ubiór i powierzchowność spodobałby
                    się wszystkim jak leci ??? czy przypadkiem nie ubierasz się w masówę
                    dla "chłopców"??? Ps. Przybytki uciech które twoim zdaniem odwiedzam
                    celem "podrywu" są mi równie obce jak plastikowa moda. Wnioskuję, że ty tam
                    bywasz skoro wiesz kto tam przychodzi.Więc raczej nigdy się nie spotkamy, a
                    szkoda. Jestem bardzo ciekawa jak się prezentujesz. Pozdrawiam
                  • Gość: ładna Re:Do IWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 12:40
                    Zwracasz się do mnie w swojej wypowiedzi " częstochowska panno" więc spieszę
                    Cię poinformować, że panną nie jestem. I jeszcze jedno - jeśli twój wygląd jest
                    proporcjonalny do twojego poziomu kultury osobistej to uważaj byś nie został
                    częstochowskim starym kawalerem. Jeszcze raz pozdrawiam.
                    • Gość: iwo??? ładna i......? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 17:27
                      droga ładna a moze ja jestem kobietą........wkońcu kopernik też była kobietą!!!!
    • Gość: roses Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.tvksmp.pl / 212.160.108.* 19.05.05, 12:39
      o rany,jak sie ciesze,ze sa w naszym miescie jeszcze normalni ludzie:).Ja tez
      jak wychodze,to mam wrazenie,z jestem w jakims domku dla barbie,co druga
      lansuje sie na Miss Ryneczku,w Porterze ostatni raz bylam chyba z 3 lata
      temu,bo na sam dzwiek tej nazwy mnie odrzuca,ale nie uwazacie,ze to troche
      przykre,ze ludzie nie maja wlasnego stylu,tylko kazdy jak jeden maz chodzi w
      tym samym,same kopie na ulicach,jeden sklep z takimi ciuchami i kazdy tam sie
      ubiera,pozdrawiam wszystkich majacych wlasny styl:)
      • Gość: carlla Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.prawo.uni.wroc.pl 19.05.05, 12:43
        poprostu owczy pęd, ktoś coś ma to ja też. Przykre to, nic własnej inwencji
        twórczej.
        • Gość: jankes badziewiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 13:01
          wiesz o inwencji teorczej w cz-wie to mozna zapomniec tu goruja sklepy orsej
          ola la trol i kupa wielka kupa innych śmieci towar w tych sklepach to jest taki
          co na zachodzie nie schodzi albo jakieś odpady a polskie panny łykają jak
          świeże bułeczki
          • Gość: Menel Jakims cudem z tematu wyszlo znowu narzekanie na.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 14:40
            Czestochowe.Bo pewnie w innych miastach i wsiach kazdy sie inaczej nosi.W
            Katowicach pewnie teraz moda na dekolty i fiolet, a Warszawie...

A pozatym wszytskie upiekszacie sa po to zeby ich uzywac.Jak mozna komus
            zarzucac ze chce ladnie wygladac,a skoro ladnie sie czuje w BMW czy w berecie
            to juz jego osobista sprawa.Mam rozumiec ze panowie wzgardzili by BMW z powodow
            ideologicznych-a przeciez nie od dzis wiadomo ze nie kazdy w BMW to ABS
            • ala361 Re: Jakims cudem z tematu wyszlo znowu narzekanie 19.05.05, 14:45
              no fakt, w Cz-wie nie ma gdzie się ciekawie ubrać.Wszystko na jedno kopyto.Ale
              to że dziewczyna jest zadbana i modnie ubrana, nie świadczy o jej próżności.
              • Gość: iwo Re: Jakims cudem z tematu wyszlo znowu narzekanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 14:50
                to temat rzeka ale jedno jest pewne badziewiakow tu pełno
                • szczawka Re: Jakims cudem z tematu wyszlo znowu narzekanie 19.05.05, 16:16
                  nawet nie myslaqlam ze jak napisze o takim temacie to bedzie taki odzew z
                  waszej strony bo myslałam ze juz nie ma ludzi normalnych:)))))zastanawiam sie
                  czemu jeszcze zadna dziewczyna plastic-fantastic sie nie wypowiedziala-no
                  tak ,pewnie jest w solarce:p zastrzegam sie ze nic nie mam jezeli ktos kozysta
                  z niego z umiarem.Mnie najbardziej dobija ,ze nie wszystkie dziewczyny wiedza
                  ze wszystko jest ladne ale w umiarze.ladny dyskretny makijaz jest lepszy niz
                  kilogram pudru,wole naturalny kolor wlosow niz tłuste odrosty.Najgorszy jest
                  brak estetyki w ubiorze jezeli chodzi o rozmiary ubran- widze dziewczyne
                  troszke wiekszych gabarytow w dobrze lezacych spodniach-czyli o 3 numery za
                  male,wkladane na lezaco-i jak sie wylewa tu i ówdzie z rożowych spodenek to
                  masakra.
    • Gość: ratko Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.jevc.ac.uk 19.05.05, 16:00
      eh, narzekacie:) zebyscie zobaczyli jakie cuda chodza po edynburskich ulicach..
      pierwsza rzecz jaka sie rzuca w oczy to kompletne bezguscie. spodnie biodrowki
      i przykrotka bluza z miedzy ktorych obowiazkowo wylewa sie tluszcz. zima modne
      byly buty futrzaki - okropienstwo. zeby to wszystko jeszcze jakos pasowalo do
      reszty, ale nie, wlasnie w tym problem ze nic do nieczego nie pasuje. wiekszosc
      dziewczyn wyglada jak polskie tirowki, naprawde nie ma w tym cienia przesady.

a ostatni krzyk mody, jaki chyba nas niedlugo ogluszy, bo juz zajawki widac.
      jeszcze nizej 'obsadzone' spodnie biodrowki, tak ze widac juz row marjanski.

dla niekumajacych, uwidocznione jest rosciecie na tylku..

• szczawka Re: dziewczyny ala plastic-fantastic 19.05.05, 16:20
        z tym rowem to dobre-ja sie zastanawiam po co one jeszcze zakladaj majtki-skoro
        szybciej sie mozna rozebrac:P
        • Gość: kolej Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: 212.87.225.* 19.05.05, 16:32
          cholera, plastik tandetny na ulicach czewy króluje?
          eeee, jakos ja widzę house stajl z biedotą pomieszany. ale kursuję głównie
          komunikacją mejską.
        • harry1983 Re: dziewczyny ala plastic-fantastic 19.05.05, 23:40
          Czasem to mam wrażenie, że te panienki na siłę szukają jakiegoś stałego związku, takiego, w którym można znaleźć też wspólny temat poza łóżkiem, ale niestety się zawodzą, i szukają dalej.
          Pewny odsetek tak pewnie ma, bo nie oszujmy się, duża część to .... nie powiem, nie będę się wyrażał.
    • Gość: ala Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 17:25
      każdy ma prawo wyglądać jak chce, jeden ma plastikowe ubranie drugi nie, jeden
      farbuje włosu drugi nie, i tyle
      • Gość: iwo TRENDOWATE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 18:26
        ogolnie to te dziwczyny chcą być trendy czyli trendowate
      • Gość: czestochowianin Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 01:52
        alu a ty masz plastikowe wdzianko ? :)
    • Gość: Dziad Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 00:03
      Powiedzmy sobie szczerze-takie malowane lale to nic innego jak tylko nowoczene
      przeniesienie kultury wiejskiej gdzie dziewuchy jadły zupe na clebie ale korali
      musiały miec całą szkatułkę by w remizie jakoś wygladać.No i cała
      komercjalizacja,trendy,pogoń za atrakcyjnoscią w której ludzie bez pasji gubią
      się całkowicie.Dla takowych istnieje podstawowa decyzja konsumpcyjna-"inni majo
      a ja ni".Ja uważam ze to oddzielna warstwa społeczna,malowane lale łącza się z
      malowanycmi chłoami którzy całe swoje oszczędności włożyli w BMę 7 z Reichu,ci
      którzy raz w tygodniu leją do baku paliwa za 20 zeta na dojazd na dicho i rżną
      nie wiadomo kogo.I ci gustem sie uzupełniają.
      A co do zwykłych normalnych ludzi-tu istnieją lub istniec powinny inne
      priorytety,powierzchownośc na drugim planie lub na równi z wnętrzem.
      Lale niestety czesto nie posiadają takich priorytetów,owszem,swoją
      cukierkowatością i plastikiem przyciągają wzrok,niczym kolorowe stroje cyganów
      cyrkowych,chciałoby się je zaliczyc i nic wiecej,zaledwie zaspokokajają jeden z
      podstawowych instynków zwierzęcych,a gdzie reszta??
      Pół biedy gdy obudzimy się koło takiej rano i odkryjemy twarz bez maski(ja
      krzyczałem),pasztet w całej okazałości,gorzej gdy odkryjemy że pod kopułką
      takiej hula wiatr i nic więcej.
      I w tym cała zabawa że jest różnorodność,byle była zachowana jakas rozsądna
      proporcja.
      Oczywiście nie uogólniam,nie miałem zamiaru rozciagnąc to na wszystkich
      przemalowanych,opisuję tylko zjawisko zdając sobie sprawę że istnieje zapewne
      grupka takich którzy chcą po prostu dobrze wyglądać i mają do zaoferowania coś
      więcej poza własnym wygladem,portfelem i 15-to letnim gratem.
      Osobiscie lubię dziewczyny bez makijazu lub z brdzo subtelnym,sa bardziej
      przewidywalne i rankiem nie będzie zaskoczenia i pospiesznego zakładania butów
      zapominając o skarpetkach.
      • Gość: Menel Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 09:14
        Dziad strzeliles sobie samoboja-wyszlo na to ze to Ty wlasnie jestes facetem co
        bierze panny na 1 noc,szuka caly czas by rankiem sie zawiesc na swoim
        wyborze.Pozdro
        • Gość: Dziad Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 09:54
          Po prostu kiedyś skorzystałem z okazji jaką dał los ale za takimi laskami się
          nie uganiam.Z resztą,w moim wieku z niejjednego pieca chleb się jadło;)
          • Gość: Aśka Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 18:52
            Macie racje, że cze-we ogarnęła mania plastic-fantastic. dlatego zwracam sie z
            prośbą do jakiejś normalnej panienki w tym mieście. doradźcie mi sklepik w
            którym moge ubrać się normalnie, bez tej plastikowej tandety. takie ubranka,
            żebym jakoś wyglądała, były ładne, praktyczne no i żeby cena była przyzwoita :)
            pozdrawiam wszystkie normalne dziewczyny i jestem z wami całym serduszkiem !!!
            • Gość: 252 Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.prenet.pl 21.05.05, 19:29
              Czepiacie się ludzi których nie tolerujecie,czy to poczatki bądź zalążek
              rasizmu?. Skoro ludzie chcą sie tak ubierać to niech się ubierają. Skoro nie
              mają nic do zaoferowania tylko swój "wyglą" to może jednak warto się przyjrzeć
              tym ludziom uważniej i dotrzeć czemu wybierają taką droge. Może są nie
              zauważani i w taki sposób próbują "zabłysnąć" chcą być zauważeni. Czy to tak
              tródno zrozumieć?Proponuje nie dzielić sie na normalne dziewczyny i te
              plastikowe tylko spotykać sie i integrować,nie odwracać sie każdy od każdego
              ale rozmawiać i wykazywać nawzajem zainteresowanie. Częstochowa jest za mała
              żeby nawzajem sie obrażać i żyć podzielonym. Więcej tolerancjii moi
              współmieszkańcy.
              • Gość: mieszkanka Cz-wy Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 11:22
                Tylko dziwi mnie jedna rzecz. Tak krytykujecie te plastikowe panny,a wczoraj
                jak byliśmy z meżem na koncercie Manamu na Promenadzie to było pełno tych jak
                Wy to nazywacie plastikowych panien i o dziwo wiekszosc miała koło siebie
                facetow trzymajacych za raczke,a tych facetow wpatrzonych w nich jak w obrazek.
                Czyli jak sie okazuje lecicie na te panny jak muchy do lepu, bo jak sie okazuje
                to Was ta wysolariowana skóra różyk i plastik przyciaga. Na blade i szare nie
                spojrzycie.
                Więc nie wiem kto pisze te posty, moze Ci którzy dostali niejednego kosza??!!
                Pozdrawiam
                • Gość: she Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:26
                  Oooo i wlasnie taka jest prawda!! Niby tu na forum sie wysmiewaja ale w
                  rzeczywistosci lgna do nich jak pszczoly do miodu!! A szare myszki pozostaja
                  niezauwazone! Dzieki za wlasciwy komentarz mieszkanko Cz-wy :)
                  • t3d1 Re: dziewczyny ala plastic-fantastic 22.05.05, 22:43
                    Ja nie wiem jak mozna sie ogladac za taka lalka barbi !! Przeciez to jest
                    ochydne i ciezko to nazwac ladna dziewczyna !! to jest oktopne !! Najladniej
                    dziewczyny wygladaja jak sa naturalne i nie nakladaja na siebie 2kg (strzelam z
                    waga) tapety :> Pozdrowki dla normalnych dziewczyn
                  • iskierkka Szare myszki górą! 22.05.05, 22:45
                    nie szta zdobi człowieka, a jesli już na różowo...
                    pod kołderką pudru i z zarąbisym brzuszkiem...
                    i owszem, facetów można miec bez liku,
                    ale takiego prawdziwego, przyjeciela i męża
                    można mieć tylko jeśli
                    ma się serce ... złote?
                    i jeśli on też takie ma

Powodzenia myszki,
                    ja znalazłam swojego myszołowa:)
    • Gość: Stara Panna na mnie i tak nikt nie spojrzy IP: *.pl 24.05.05, 23:42
      i nie ma znaczenia,jak jestem ubrana."Wystepowalam" juz bodajże we wszystkich
      stylach,ale ze jestem niezwykle nieatrakcyjna,to na nic sie to zdalo.Jesli
      dziewczyna jest ladna i zgrabna,to w kazdym ubranku bedzie wygladala
      przeslicznie:)Nawet ów plastic doda jej uroku.Takie komentarze pisza zawistne
      dziewuszki,ktore nie maja wystarczajaco kasy,by zakupic modne ciuszki
      • harry1983 Re: na mnie i tak nikt nie spojrzy 25.05.05, 02:31
        >Takie komentarze pisza zawistne
        >dziewuszki,ktore nie maja wystarczajaco kasy,by zakupic modne ciuszki

Niekoniecznie - niektóre bardziej atrakcyjne kobiety / dziewczyny (te normalne)mają problem ze znalezieniem sobie kogoś normalnego, bo mania plastic fantastic ogarnęła także i męską część społeczeństwa - tyle, że tu wygląda to inaczej - komórka, bmw lub inny samochód, który Niemcowi sie nie opłaca złomować, bo taniej do Polski sprzedać, skóra, czasem dresik (sic), żel na głowie, pustka w tejże, kolczyki (no wiecie chyba już o czym mówię?) - no ale za to jeden plus - PIENIĄDZE.

I część kobiet / dziewczyn to kupi - a nawet się za to sprzeda, a te normalne - będą szukać dalej, i sfrustrowane tymże faktem pisać na forum.

Więc taka moja uwaga - czasem wystarczy się dokładniej rozejrzeć dookoła...
        Pozdrawiam!
        • Gość: Ania Re: na mnie i tak nikt nie spojrzy IP: *.wreczyca.sdi.tpnet.pl 25.05.05, 14:56
          Milo, że sa normalne dziewczyny w Cz-wie. Mnie tez razi ten róz i mase pudru
          na twarzy, ja nie mowie ze wszystkie dziewczyny tak wygladajace sa "puste" ale
          jak sie nieraz slyszy ich rozmowy a mpk to poprostu aż serce sciska ze ludzie
          potrafia byc tacy beznadziejni. Pozdrawiam normalne dziewczyny i harrego1983 :)-
          dobrze facet mówi...i myśli:)
          • harry1983 Re: na mnie i tak nikt nie spojrzy 26.05.05, 02:05
            > Pozdrawiam normalne dziewczyny i harrego1983 :)
            >-dobrze facet mówi...i myśli:)

Dzięki - dawno nikt mnie nie pochwalił za sposób myślenia.
            Chyba należę do wymierającego gatunku, jak i coniektóre kobiet / dziewczyny w naszym mieście.

Pozdrawiam i Was!
            • Gość: nocny pacyfikator Re: na mnie i tak nikt nie spojrzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 02:52
              Ja sie nie przejmuje jak dziewczyna wygląda tylko próbuję w niej dostrzec
              jakieś plusy o minusach zapominam. Poza tym jak to mówią na bezrybiu to i rak
              ryba. Co się uda wpada w moje sidła!
            • Gość: trochę myszowata Re: na mnie i tak nikt nie spojrzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 11:36
              lubię Cię Harry:)))
              • harry1983 Re: na mnie i tak nikt nie spojrzy 27.05.05, 00:30
                > lubię Cię Harry:)))

Dzięki! Chyba zalożę swój fan-club :)
                A tak na poważnie - trochę to dziwne, bo widzę na tym forum całkowite przeciwieństwo do tego co na co dzień, co mnie mile zaskakuje. :)

Ludzie mający typ myślenia taki jak mój czy też kilku innych osób tu piszących są na ogół "gaszone" czy też krytykowane - a tu proszę - ktoś to potrafi docenić.

Może jednak to co widać na ulicach to nie wszystko, i ta normalna część jeszcze gdzieś istnieje.
                Pozdrawiam!
                • Gość: Ania Re: na mnie i tak nikt nie spojrzy IP: *.wreczyca.sdi.tpnet.pl 27.05.05, 15:27
                  Pewnie Harry1983 normalna czesc dziewczyn gdzies jeszcze istnieje..tylko jest
                  glęboko schowana i dostepna dla nie licznych...:)) A pomysl z tym fan-clubem
                  jest calkiem niezły:)) Pozdrawiam
                  • harry1983 Glęboko schowane i dostepne dla nielicznych... 28.05.05, 02:58
                    Wyjdźcie czasem z podziemia :)
                    • Gość: Ania Re: Glęboko schowane i dostepne dla nielicznych.. IP: *.wreczyca.sdi.tpnet.pl 28.05.05, 09:00
                      To Wy sie lepiej rozglądajcie:)
                      • harry1983 Normalne kobiety / dziewczyny 29.05.05, 00:09
                        A jak Wy się ubieracie?
                        Może to troche naiwne pytanie, ale co robicie, aby wyróżnić się z tłumu?
                        Jakieś wypróbowane metody?
                        A może to ja za mało widzę? :)
                      • Gość: ... Re: Glęboko schowane i dostepne dla nielicznych.. IP: *.bas1.mvw.galway.eircom.net 29.05.05, 19:31
                        Zgadzam się w 100% - ROZGLĄDAJCIE SIĘ ...

Trochę mnie śmieszy ten temat bo to właśnie na te wyfiokowane panienki
                        zwracacie uwagę - najlepiej jeszcze by było gdyby wszystkie dziewczyny miały
                        tak z 175cm wzrostu i długaśne zgrabniutkie nóżki :))) a co w głowie to już nie
                        wżne - bo ważniejsze jest żeby sie pokazać.
                        Swoją drogą to nie rozumiem dlaczego róż jest tak niemile widziany - to jaki
                        kolor na siebie ktoś zakłada nie świadczy o jego inteligencji, a raczej o
                        nastroju.
                        Założę się, że jakby koleś miał do wyboru szarą myszkę, całkiem normalą
                        dziewczynę i tą właśnie "plastic-fantastic" to zastanawiałby się nad dwiema
                        ostatnimi - zupełnie pomijając szarą myszkę.
                        Buziaczki dla wszystkich.
        • Gość: Menel Śmierć raszplom i bazylom !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 14:58
          Ups....wyrwalo mi sie
    • Gość: biały goryl Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 10:36
      Nie bardzo rozumiem , co może komukolwiek przeszkadzać jak laski się ubierają.
      To ich problem! A generalizowanie , że plastiki są durne niekoniecznie musi być
      prawdą.
    • Gość: Kaśka Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.bas1.mvw.galway.eircom.net 28.05.05, 15:07
      zgadzam się, że większość dziweczyn wygląd podobnie, ale nie jest to zjwisko
      wystepujące tylko w Cz-wie. Zapewniam, że w Warszawce, Katowicach, Łodzi i
      wielu innych miastach jest tak samo, a to co kto nosi na sobie i na głowie to
      jest indywidualna sprawa danej osoby. Większość tych "plastic-fantastic" (nie
      tylko dziewczyn) to gó..arze właśnie chociażby z portera .....
      A co do dziewczyn z Warszawy to dopiero TRAGEDIA !!!!
      • Gość: Blleeelelelel Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 17:04
        Ludzie nie przejmujcie sie tymi plastikowymi i sterydziazami, oni zyja dla
        siebie. Normalni ludzie z dusza i wnetrzem nie powinni zwracac uwagi na tego
        typu wynalazki!!!
        Pozdrowienia
    • Gość: Wojtek Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 18:09
      No comment jak cie nie stac na solarke i markowe ciuchy to twój problem....
      • Gość: gall anonim Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 21:40
        Fakt omawianego "problemu" bo mysle iz mozna to tak nazwac ukazuje sie w naszym miescieod dluzszego czasu. Mysle iz jest to spowodowane tym iz mamy malo sklepow z ciuchami,zero jakiejkolwiek konkurencji na rynku z odzieza i laski kupuja to co jest dostepne najczesciej za grosze,a pozniej sie okazuje ze w sobotni dzien w alejach jest masa lasek chodzaca w tych samych ciuchach do tego jakies tandetne detale ktore maja przyciagac uwage facetow i dziewczyny mysla ze sa trendy,jest to spowodowane owczym pedem,nasladownictwem ale tak juz jest od najmlodszych lat iz jak odstajesz od reszty jestes odrzucany wiec wiekszosc lasek decyduje sie na typ barbie jednak wiekszosc nie wiem co inni o tym sadza,(tu smiech szkoda ze nie umieja obslugiwac neta to by moze zajrzaly na ta stronke :P),Co do zadbanych dziewczyn nie mam nic przeciwko(fajnie gdy ktos dba o siebie i w moim mniemaniu nie musi to byc pusta dziewczyna ) ale bez przesady powyzszym opisywanym na poczatku plastik "laska" mowie zdecydowanie nie!!!.Co do facetow w naszym miescie utarlo tak samo coraz wiecej kolesi sie lansuje na macho troche pochadza na silke, wlosy na gel,baunsowe koszule,buty na szpic,wytarte spodnie,na parkingu sportowy samochod,albo 15 rundek wokolo aleji i to wlasnie Ci ktorzy poluja na te dziewczyny,zenada jak mlode chlopaki moga sie tak spedalic :( ostatnio z kumplem robilismy zakupy ze skate shopu i jechalismy aurtobusem przez aleje,i tak siedzimy patrzymy przez okno i lookamy na kolesi,i tak do siebie mowimy i znow nie idziemy za moda(mialy byc waziutkie spodnie,aby laski mowily ze mamy w nich niezle tyleczki),(wiadomym jest dla mnie iz ubieranie sie ze S.S.,tez jest moda wylansowana ze stanow)a my jednak kupilismy sobie ciut szersze,pewnie wiekszosc zaraz by mnie skrytykowala ale powiem wam iz podobaja mi sie ciuchy ze skate shopow i nie robie sie na jakiegos ala gangstera szerokie spodnie,bluzy o pare nr za duze itd drugi brooklyn in the czewa,poprostu kupuje sobie ciuchy w ktorych wygladam przystepniei sie czuje dobrze i wiem iz wychodzac na ulice nie spotkam kilkunastu osob w to samo ubranych :D pozdrawiam wszystkich mlodych czestochowian postadajacych GUST
      • Gość: Blelelelel Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 22:51
        Na solark mnie stac:))) ale wole slonce, Nie jestem pedalem zeby chodzic na
        solarke:)))).
    • Gość: devilka Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 21:50
      Ninawidze takich lasek barbi.. całe na rozowo wrrr.... ale z tego co widzę to
      większość facetó to lubi i jest calkiem inaczej niz tu pisza :/ ja juz nie
      wyrabam z tym kolorem, zdazylam go przez to wszystko tak znienawidziec ze mam
      az 1 rzecz w szafie rozowa :)
    • lookas.prv.pl Re: dziewczyny ala plastic-fantastic 30.05.05, 16:04
      Nie no, z połową Częstochowy to przesadziłaś lekko.
      Dzisiaj nie widziałem żadnej "plastic-fantastic", a muszę przynać, że widziałem
      dzisiaj mnóstwo dziewczyn, co jedna to ładniejsza od drugiej - i wydaje mi się,
      że to były właśnie "normalne" dziewczyny - po opisie takie jak Ty :-)

---------------------------------
      www.lookas.prv.pl
    • Gość: JH Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 19:07
      Chętnie zerżnę jakiegoś plastika lub fanastika ....... czekam na propozycje :)))
      • harry1983 Re: dziewczyny ala plastic-fantastic 30.05.05, 22:45
        Gość portalu: JH napisał(a):

> Chętnie zerżnę jakiegoś plastika lub fanastika ....... czekam na propozycje:)))

To kup "ałto" ze złomu w deutschach, za małą koszulkę, pantofle i opakowanie żelu, pojedź w aleje, zrób ałtem parę rundek a potem wysiądź i czekaj - same przyjdą.

I nie używaj moich inicjałów, bo jeszcze ktoś pomyśli, że to ja.

A tak poważniej :
        Wiedziałem, że się zacznie - mamy pierwszego prowokatora.
        Dziewczyny, zróbcie z tym porządek :)

I jeszcze dodam tyle, że niestety się muszę zgodzić z postem gościa o xywce "Podobno Normalny" - cała prawda całą dobę.

Im bardziej "cooltowe ałto" tym większe branie - coś w tym chyba jest.
        Kiedys były "rajdowe" maluchy teraz są Bi Em Dablju ze złomów w deutschach.

Ale jak patrzę na ludzi w tych "ałtach" to jednak się cieszę, że jeżdżę rowerem, mimo, że rzadko się jakaś obejrzy, a ci ludzie są żałośni.
        Ale to tylko moje zdanie...
        • Gość: BMW Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 12:03
          Cieńki z ciebie bolek ...... rowerzysto :)))
          • harry1983 Re: dziewczyny ala plastic-fantastic 03.06.05, 03:16
            >Cieńki z ciebie bolek ...... rowerzysto :)))

To chyba do mnie...

Więc skoro mnie wywołujesz do tablicy :

Taa, jasne. Ty jesteś lepszy, bo masz bmw - życzę powodzenia...
            Na tym forum także...

Przeszkadzają Ci rowerzyści?
            Czyżby laski przestały lecieć już na bmw?

Hmm.. kup sobie rower. Zdrówko nie pozwala? Za dużo fajek? Trzeba się zmęczyć?

No cóż, rower to nie bmw, tu trzeba za.....ć - nie wystarczy się rozwalić w pozycji leżącej tak, żeby w bok patrzeć przez tylne okno, tu trzeba trochę siły.
            Naturalnej siły, nie jakichś dmuchanych mięśni.

A ja nie mam bmw - i żyję.
            A mieć bmw po to żeby mieć, choćby ze złomu?
            Musiałbym się na łby pozamieniać z... a nie powiem, ludzie inteligentni się domyślą :) (takich tu większość)

Acha - nie "Cieńki" tylko "cienki" - i to pozostawię bez komentarza.

P.S. bardzo mnie drażni, kiedy ktoś ma jakieś problemy do rowerzystów, a zwłaszcza Ci, co na nich nie jeżdżą, bo są na to za ciency, a dorabiają ideologię.
            • Gość: BMW Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 07:52
              Będziesz starszy synku to zmienisz zdanie :))) i BMW lub coś sensownego też
              kupisz bo laski na rower nie lecą ........ :))) chyba że pieniąsiów nie będzie
              to wtedy już tylko stare kawalerstwo zostaje .....
              • harry1983 Re: dziewczyny ala plastic-fantastic 03.06.05, 13:10
                Wiesz, jak laska leci na samochod albo pieniądze, no to sorry - ale na samochód, na pieniadze, a nie na mnie - po co mi taka kobieta?

Jest dobra na raz, jak będzie bardzo dobra to na dwa i tyle.
                Dłuższej kariery u mnie nie zrobi.
                Co myślę o takich dziewczynach/kobietach już napisałem wcześniej - większość to ..... (sam się ocenzurowałem)

Jak będę starszy mówisz... - czyżbyś już miał kompleksy i musiał się dowartościowywać samochodem? Albo pieniędzmi?
                Widać w inny sposób nie potrafisz zwrócić na siebie uwagi - nauki psychologiczne wzbogaciły się o nową przypadłość - kompleks bmw :)
                A może z wiekiem się głupieje? Albo wpada w kompleksy?

Faktycznie, może za młody jestem... he he, i tak wolę swój rower niż lumpa ze złomu w deutschach, dzięki niemu m.in. mi chociaż nogi w d... nie wrosną.

Tym bardziej polecam coś z tym zrobić - jeśli do wyrwania dziewczyny potrzebny Ci samochód - no to właśnie sobie walnąłęś drugiego samobója w historii tego wątku.

Przemyśl najpierw to, co piszesz, bo w tym momencie sam się ośmieszasz.
                Forum dla blachar jest pod innym adresem, tutaj furory nie zrobisz.

I takie małe wyjaśnienie, zanim ktoś mnie o to posądzi - nie dorabiam ideologii do tego, że nie mam bmw czy innego autka, śmieszy mnie tylko cała ta tandeta, która stoji w alejach codziennie praktycznie od godzin południowych do późnej nocy.

Pozdrawiam gorąco i życzę szybkiego zejścia na ziemię - ludzie, znormalniejcie trochę...

P.S. Jak będziesz jeszcze straszy niż jesteś teraz, a twoje 10-15 letnie bmw już przestanie robić wrażenie na laskach, pieniądzę się skończą, laski przestaną zwracać na Ciebię uwagę to wspomnisz moje słowa.
                Wsiądź na rower póki możesz, potem będzie za późno - siłownia to nie wszystko, na rower trzeba mieć jaja.

• Gość: BMW Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 14:58
                  Jednak preferuję swoje 4 letnie BMW a ty zostań przy rowerze i koniec
                  wywodów :)) bo już mi się nie chce pisać ...... myślę że jak dorośniesz to
                  zejdziesz z rowera ......
                  • harry1983 Re: dziewczyny ala plastic-fantastic 04.06.05, 00:10
                    Harry VS BMW
                    .....1:0..... :)

A tak poważnie - to Ty zacząłeś flame war...
                    A że trafiłeś na mnie... wyjaśnie Ci tyle - samochód mam, choć nie bmw, a rowerem poruszam się bo mi wygodniej, wszędzie wjadę itp - zresztą od wad/zalet roweru są inne wątki na forum - i tak już jest trochę off-topic.

A IMHO szpanowanie samochodem to nic innego jak zwykłe pozerstwo - bez urazy oczywiście.
                    To samo się tyczy pieniędzy, ciuchów - nie ma znaczenia.
                    Jak ktoś ma kompleksy to się chce dowartościować ww. przedmiotami - "bo ja mam a Wy nie i na mnie dupy będą lecieć" - takie podejście zostawię bez komentarza.

Mimo wszystko pozdrawiam.

A tak wogóle to coś nam kobiety zamilkły - powiedzcie coś... :)

• malibu90 Re: dziewczyny ala plastic-fantastic 30.05.05, 23:22
      Kolczyki - co to za moda żeby nosić plastic w uszach?
      Farbowanie włosów - to już normalka
      Solarium - niech mają potem raka skóry, na własne życzenie
      Różowe ubranka - aż mi mdło jak patrze na ten cholerny kolorek

;] pozdro for u...
      i 3maj się dalej w niemodzie tak jak ja :P
    • smoczatko Re: dziewczyny ala plastic-fantastic 30.05.05, 23:29
      he he:)
      • Gość: zolka Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.net 31.05.05, 14:46
        gratulacje. bardzo ambitna odpowiedz. coz Wam to przeszkadza jak kto sie
        ubiera.ktos tutaj dalsuper przyklad ... tylko nie pamietam kto - ze kazdy koles
        obejrzy sie za taka hmm nazwijmy to inaczej wygladajaca dziewczyna.dlaczego? bo
        np ma zgrabne nogi wystajace spod kusej spodniczki a szpilka to wszystko
        idealnie podkresla. jest ladnie opalona bo chodzi na solarium. jej lekko
        wystajacy brzuszek spod krotszej bluzeczki zdobi kolczyk w pepku. troszke sie
        pomaluje bo chce poprostu ladnie wygladac dla samej siebie nie koniecznie dla
        innych!oczywiscie sa takie ktore lubia grubo przesadzic.i nie wszystkie to tepe
        panny ktore chca kogos zarwac!heh a najsmieszniejsze jest to ze jak sie nie ma
        chlopaka to mozna sie ubierac w co sie chce i woghole wygladac jak sie chce.
        heh a jak sie ma chlopa to wtedy jest tak:nie zakladaj tego bo Ci tylek widac,
        wyciagnij ten kolczyk, nie maluj sie, po co Ci kolejna bluzka! cala prawda o
        zwiazku!jak sie nie ejst razem to wolno wszystko a pozniej to przeszkadza bo
        INNI PATRZA! i to nie tylko w naszym miescie tak jest...
        • Gość: fio^^ Re: dziewczyny ala plastic-fantastic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 18:29
          "nie zakladaj tego bo Ci tylek widac,
          wyciagnij ten kolczyk, nie maluj sie, po co Ci kolejna bluzka! "tak mowi facet?
          takiemu mozna od razu powiedziec spadaj. jak nie akceptuje wygladu dziewczyny
          to po co z nia jest?:)a co do rozowych laleczek to jest tragedia... wszystkie
          wygladaja tak samo. blekitny kaszkiecik, rozowa bluzeczka, blekitna miniowka i
          biale buciki z metalowym obcasem a do tego biala torebeczka z jakimis
          szkielkami...na rynczekach na pewno sa ciuchy w innym kolorze niz rozowy, nie
          wywolujace wymiotow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka