Gość: X IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 20:42 Jak nie przepadam za Giertychem i LPR tak ta inicjatywa mi się podoba. Oby było jak najwięcej ludzi, niech pedały zrozumieją, że nie będzie dla nich tolerancji w Polsce!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomasz Jaskóła Re: Parada Normalności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 20:52 To co Pan piszę oznacza że nie zna Pan nawet jednej dziesiątej części konstytucji. Zatem, aby było normalnie nalezy jednak się nauczyć, że ludzie "O NAZWIE PEDAŁ" TO PO PIERWSZE LUDZIE [tacy sami jak TY, zatem normalnośc dla mnie oznacza BRAK SEGREGOWANI LUDZI ROWNIEŻ Z POWODU JEGO SEKSUALNOŚCI. Całkowicie popieram Gejów w ich dązeni do tego, aby Polska nie była antytolerancyjnym zaściankiem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
john_fontane Re: Parada Normalności 16.06.05, 21:08 Wyrazem inteligencji człowieka jest jego toleranca dla odmiennosci, ktora innym nie szkodzi. Bo przeciez wolnosc jednego człowieka konczy sie tam, gdzie zaczyna wolnosc drugiego. A kogo wolnosc zakloca to, ze ktos jest gejem czy lezbijką ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: Parada Normalności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 22:47 Ja szanuję tradycjyne wartości, i nikt mi nie wmówi że dwóch pedałów czy dwie lesby to taka sama miłość jak dziewczyna i chłopak. Nie toleruję takiej "miłości" i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToMNR Re: Parada Normalności IP: *.bis / 212.244.80.* 17.06.05, 08:01 Czyli uwazasz, ze skoro jestem przeciw promocji zboczen i dewiacji automatycznie staje sie nie-inteligentny (bo Tobie np. takie promowanie pedalstwa "nie szkodzi")? Uzasadnij ta odpowiedz, bardzo mnie to ciekawi. Chcialbym, zeby poparte to bylo jakimis wiarygodnymi badaniami. ZAKAZ PEDALOWANIA - DUPA SLUZY DO SRANIA!! :) ToMNR www.rakow.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axl Re: Parada Normalności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 08:08 "Małżeństwo jako związek kobiety i mężczyzny (...)" - Konstytucja III RP, art.18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx [...] IP: *.icis.pcz.pl 16.06.05, 22:55 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToMNR Re: Parada Normalności IP: *.bis / 212.244.80.* 17.06.05, 07:59 Tak, tak. Najlepiej w taki sposob osmieszyc przeciwnika. Na pewno - do gazu. A skad wiesz xx-ie jaka filozofia stoi za Parada Normalnosci? Powiedz mi od kogo uslyszales, badz gdzie wyczytales te brednie? Czy wiesz, ze za takie slowa publicznie powiedziane moze grozic Ci sprawa sadowa o znieslawienie? Czekam na odpowiedz, skad wiesz, ze mordowanie ludzi nierasowych jest podstawowym celem Parady Normalnosci. Mnie wydawalo sie, ze stanowi to odpowiedz na marsz pedalow (nomen omen NIENORMALNYCH, no chyba ze ktos za normalnosc uwaza uzywanie odbytu do celow reprodukcyjnych...). ZAKAZ PEDALOWANIA - DUPA SLUZY DO SRANIA!! :) ToMNR www.rakow.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Parada Normalności IP: *.icis.pcz.pl 17.06.05, 12:45 Prosze wiec o odpowiednie wystapienie do sadu w sprawie mojego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romper Stomper Re: Parada Normalności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 14:35 Drogi XX ! Nie ma sensu dyskutować z brunatnymi koszulami. Dla nich jedyny cel w życiu to kreowanie świata przy użyciu przemocy i nienawiści. A co do marszu normalności jest to robienie na złość, tylko komu? Jak dla mnie niech sobie idą - chłopcy ze swastykami na ramieniu i zakompleksieni frustraci. A swoją drogą na tym marszu będą pewnie prawie sami panowie, może to tez parada, ale kryptogejowska? Odpowiedz Link Zgłoś
spoldzielca Re: Parada Normalności 16.06.05, 22:59 Artykuł II-81 1 Zakazana jest wszelka dyskryminacja w szczególności ze względu na płeć, rasę kolor skóry, pochodzenie etniczne lub społeczne, cechy genetyczne język, religię lub przekonania, opinie polityczne lub wszelkie inne opinie, przynależność do mniejszości narodowej, majątek, urodzenie, niepełnosprawność, wiek lub orientację seksualną. Osoby o odmiennej orientacji seksualnej będą mogły uczyć dzieci w szkołach, będą mogły brać je na wychowanie i otwarcie lansować swoją odmienność Osoby takie będą chronione prawem. Dlatego jestem na Nie. Traktat Konstytucyjny do kosza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Parada Normalności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 23:36 Ja też się na to nie godzę. Są pewne granice tolerancji, granice które w tym wypadku są przekroczone. Nie można zapewniać pedalstwa że ich miłość jest tyle samo warta co miłość heteroseksualna bo to nie prawda. Kobieta i mężczyzna powinni się wzajemnie uzupełniać, aby wydać potomstwo. Homoseksualiści w sposób naturalny potomstwa nie wydadzą, nie są więc w stanie zapewnić przetwania gatunku. Pamiętajcie też żę taki homo powstał z miłości heteroseksualnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: Parada Normalności IP: *.vf.shawcable.net 17.06.05, 05:23 Homoseksualiści w sposób naturalny potomstwa nie wydadzą, nie są więc w stanie zapewnić przetwania gatunku. - A te plci zenskiej??? Iwaszkiewicz zdaje ze mial potomstwo pomimo... Wiec niebardzo sie to sprawdza. WIdac chciec to moc:} Pamiętajcie też żę taki homo powstał z miłości heteroseksualnej ... Ale mogla byc to milosc pedala do lesbijki. Ale jest sposob na takich. Zamiast sie wsciekac, ze nieproduktywne sa pedaly w rozrodztwie to mozna ich OPODATKOWAC! Zreaktywowac BYKOWE! Za Gomulki jak chlop byl niezonaty do 30-tki to placil specpodatek na dzieciorobow.Policz ile to by bylo do kasy z ok 10% niepelnosprawnych seksualistow i -stek:))) ps. Jak giertych i jego molojce to NORMALNOSC, to gdzie jest dom dla wariatow???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIWY Re: Parada Normalności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 09:41 Szwejkowa mądrość, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToMNR Re: Parada Normalności IP: *.bis / 212.244.80.* 17.06.05, 08:04 Wlodku, w Szwecji zauwazalna wiekszosc nie stanowia aryjczycy (jak kazdy moglby przypuszczac) ale kolorowi. Ciekawe zjawisko bylo, gdy na mecz do Szwecji pojechala pewna grupka kibicow z Polski, ludzie patrzyli sie na nich jak na wariatow - czemu - BO TO BYLA 10 OSOBOWA GRUPKA, W KTOREJ BYLI TYLKO BIALI! W Szwecji taka grupka, wygladalaby jak tecza... Pozdrawiam ToMNR www.rakow.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piastek Re: Parada Normalności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 09:17 Czy nikt z Was nie widzi ze tu nie chodzi o to zeby geje i lesbijki potomstwo w szkole skrzywialo? ani o techniki współżycia? Chodzi o to ze są łamane prawa konstytucji w imie "bo mi sie homo nie podoba" Kaczyński w tv: "Parada równosci nie dostała pozwolenia na przemarsz bo UDAŁO SIĄ ZNALEŚĆ KRUCZEK PRAWNY by jej zakazać" Giertych w tv: "Kaczyński pozwolił na parade normalności bo nie chciał ZADZIERAĆ z młodzieżą wszechpolską" Szerokiej drogi Polsko Mam nadzieje ze znajdą sie jacyś prawnicy którzy za ten numer dobiorą się skutecznie do kaczego kupra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tibor Re: Parada Normalności IP: *.cable.ubr03.newm.blueyonder.co.uk 17.06.05, 11:00 Zwolennikow promowania homoseksualizmu w imie tolerancji dla odmiennosci chcialbym zapytac co sadza na temat innych odmiennosci. Jezeli na przyklad legalizujemy zwiazki homoseksualne, to idac tym tokiem rozumowania powinnismy zalegalizowac wielozenstwo. Dlaczego zabraniac komus posiadania kilku zon, albo kilku mezow. Idac dalej. Dajmy zwolennikom seksu ze zwierzetami mozliwosc manifestowania swoich pogladow w imie tolerancji dla odmiennosci. Potem przyjdzie kolej na nekrofili i Bog sam raczy wiedziec dla kogo jeszcze. Do tego wszystkiego jestem przekonany, ze olbrzymia czesc z tych tolerancyjnych nie potrafilaby pogodzic sie z sytuacja, gdyby syn w wieku 18 czy 20 lat przyprowadzil do domu narzeczonego. W koncu to by bylo na czasie... Wypromowane w tv, na paradach rownosci itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piastek Re: Parada Normalności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 11:17 > Zwolennikow promowania homoseksualizmu w imie tolerancji dla odmiennosci > chcialbym zapytac co sadza na temat innych odmiennosci. Jezeli na przyklad > legalizujemy zwiazki homoseksualne, to idac tym tokiem rozumowania powinnismy > zalegalizowac wielozenstwo. Dlaczego zabraniac komus posiadania kilku zon, > albo kilku mezow. Dlaczego nie, jezeli tylko za zgodą partnerów. > Idac dalej. Dajmy zwolennikom seksu ze zwierzetami mozliwosc > manifestowania swoich pogladow w imie tolerancji dla odmiennosci. Potem > przyjdzie kolej na nekrofili i Bog sam raczy wiedziec dla kogo jeszcze. Sex ze zwierzętami nie jest jak mi sie wydaje za zgoda obu partnerów więc można domniemywać ze ulubione zwirzątko jest raczej przymuszane do stosunku, a to juz zakrawa o gwałt. Co do nekrofili to jeden z partnerów nie jest swiadomy co drugi z nim wyprawia wobec powyższego to tez nie jest za zgoda obu partnerów. > Do tego wszystkiego jestem przekonany, ze olbrzymia czesc z tych > tolerancyjnych > nie potrafilaby pogodzic sie z sytuacja, gdyby syn w wieku 18 czy 20 lat > przyprowadzil do domu narzeczonego. W koncu to by bylo na czasie... > Wypromowane > w tv, na paradach rownosci itp. Ciężko by było się pogodzic ale z faktem że dziecko będzie miało przerąbane życie w tym zaćmionym i nietolerancyjnym kraju. Poza tym jak juz wczesniej pisalem nie o to co Piszesz tu chodzi. Piastek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tibor Re: Parada Normalności IP: *.cable.ubr03.newm.blueyonder.co.uk 17.06.05, 12:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tibor Re: Parada Normalności IP: *.cable.ubr03.newm.blueyonder.co.uk 17.06.05, 12:31 Sorry, poszlo bez tekstu. Ja sie zgadzam z tym, ze dwie osoby maja prawo robic co chca razem ze soba, tylko po co obwieszczac to zaraz calemu swiatu i przekonywac go ze tak jest cacy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piastek Re: Parada Normalności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 12:40 Ja nie slyszalem zeby przekonywali kogos ze homoseksualizm jest milusi. Z tego co ja sledze to domagają sie tylko równego traktowania wobec prawa. I nic ponad to. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.n Re: Parada Normalności 17.06.05, 12:54 Skoro szczyca sie swoja odmiennoscia, powinni miec odmienne prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piastek Re: Parada Normalności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 13:02 Ciekawe czy ja jako "ateista z wyboru i antyklerykał z zamiłowania" w kraju gdzie podobno 95% spoleczenstwa to katolicy tez jestem inny? i tez powinienem miec odmienne prawa? i czy mam prawo oddychac tym samym powietrzem co Ty? a może należy mnie spalić na stosie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiborb Re: Parada Normalności IP: *.cable.ubr03.newm.blueyonder.co.uk 17.06.05, 13:19 Zdaje sie ze troche odbiegasz od tematu. Oczywiscie jako nie-katolik masz inne prawa niz katolicy. Mam na mysli prawo koscielne. Nikt nie odbierze Ci prawa do oddychania ani nikt nie bedzie Cie palil na stosie. Nie masz jednak prawa do slubu koscielnego (chyba ze oszukasz ksiedza). Tak samo pederasci maja prawo do oddychania, pracy, do wszystkiego, z wyjatkiem praw, ktore od wiekow naleza sie rodzinie. Szczegolnie jesli w gre wchodzi adopcja dzieci. A co do tego, ze nie slyszales o tym by ktos przekonywal ze homoseksualizm jest super; ja slyszalem to wiele razy, w tv, w prasie itp. Porownuje sie kochajacych sie peadlow do zdegenerowanych rodzin alokholikow, w ktorych dzieci sa nieszczesliwe. To jest manipulacja, ktora ma na celu przekonanie innych jaki to zwiazek homoseksualny jest swietny i jacy homoseksualisci sa pokrzywdzeni ze nie moga sobie wziac dziecka... Mam prawo byc nietolerancyjny wobec takich zachowan a zdaje sie coraz czesciej probuje mi sie to prawo odbierac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piastek Re: Parada Normalności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 13:49 Może troche odbieglem przepraszam ale chcialem dowiedziec sie od sylwi czy juz przekroczylem w Jej mniemaniu granice normalnosci. Co do Twojego prawa do nietolerancji to ja to rozumiem troche inaczej: co innego jest nie zgadzanie się z czymś co ktoś czyni, nie popieranie tego, krytyka, a co innego jest nietolerancja czyli zakaz absolutny robienia czegos co sie nam nie podoba. nietolerancja w moim przekonaniu jest zła i prowadzi tylko do nienawiści i rzucania kamieniami w ludzi którzy chociaz troche się różnią od nas, a co do adopcji dzieci to nie specjalnie mam wyrobione zdanie chociaz nikt nie przekonał mnie ze dwie panie/panowie wychowają potomstwo na: bandyte, gwałciciela, złodzieja, kogoś ze skrzywioną osobowością lub gorzej niż małżeństwa heteroseksualne "homoseksualisci rodzą się w związkach heteroseksualnych" i nie tylko chodzi o adopcje ale rowniez o prawo do dziedziczenia, decydowanie o leczeniu partera itp. o czym juz pisalem na Parada równości Piastek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tibor Re: Parada Normalności IP: *.cable.ubr03.newm.blueyonder.co.uk 17.06.05, 14:22 Wiesz, ja tam jestem ostatnia osoba, ktora w kogokolwiek i z jakiegokolwiek powodu rzucila by kamieniem. Nie poszedlbym paradowac ani w paradzie rownosci ani normalnosci. Nie jestem jakim zacietrzewionym konserwatysta, ktory zrobi wszystko by byc przy swoim. Mnie tylko razi moda na homoseksualizm, jesli tak to moge ujac i cale to wielkie halo. Homoseksualisci wcale nie sa tacy pokrzywdzeni. Zyja sobie swoim swiatem, pracuja, odnosza sukcesy. Kwestje dziedziczenia mozna zalatwic testamentem, jase wiele mozliwosci by te kwestie rozwiazac. Moze troche trudniej z podatkami. Kwestia dzieci - coz, taka juz jest ludzka natura ze dziecko bierze sie ze zwiazku kobiety i mezczyzny. Jesli ktos jest inny - trudno jego pech (lub wybor). Nie kazdy jest taki sam. Ile ja chcialbym miec rzeczy, ktore maja inni... Musze konczyc te dyskusje, pedze do pracy. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piastek Re: Parada Normalności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 14:26 Miło sie gawędzilo Pozdrawiam Piastek Odpowiedz Link Zgłoś